Miss Sporty Cocktail lesk na rty recenze a zkušenosti

Lesky na rty Miss Sporty Cocktail lesk na rty
Lesky na rty Miss Sporty Cocktail lesk na rty - obrázek 1
Lesky na rty Miss Sporty Cocktail lesk na rty - obrázek 2
5 2.8 18
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Cocktail lesk na rty

věk
25-34

Další recenze od 2.5.2015 17:16:09

Najprv som mala odtieň 01 mirror mirror. Nebola som s ním vôbec spokojná takže"upadol do zabudnutia". Po nejakom čase som našla tento lesk v drogérii v akcii. Samozrejme som si nespomenula na fiasko s prvým a kúpila som ho v odtieni 02 craving for diamond. Farba bola moc pekná krásne voňal stál máličko a bol v tubičke tak som bola šťastná ako som dobre kúpila. Nekúpila. Lesk robil presne to isté čo jeho"braček"mirror mirror. Bol hrozne vodový. Proste sa roztekal. Nelepil to je pravda ale asi ešte nikto nevidel lepkavú vodu. Výdrž tiež 0 bodov. Pri celej tej katastrofe by mohlo byť plus že má fajn chuť.

  • balenie v tubičke
  • vôňa
  • nelepí(sice lepkavá voda asi neexistuje)
  • chuť
  • lesk je vodový ale strašne vodový
  • výdrž ak sa dá o nejakej hovoriť


věk
15-24

Další recenze od 19.12.2014 13:13:19

Tento lesk na rty jsem si koupila díky slevě- byl za 20 .- Zaujaly mne odstíny, ale po nanesení na rty se ukázalo, že jsou pouze jemné, průhlednější verze téměř neznatelné, na rtech extra necydrží, plpou se, stékají a tím pádem nemají ani moc význam. Nepotěšila mne ani informace na výrobku, že je to vyrobeno v Číně ( P.R.C)

  • voní
  • v tubě vypadá krásně
  • cena
  • pouze tonuje
  • roztéká se
  • plpe rty
  • místo výroby-pravděpodobné nekvalitní složení


věk
15-24

Velmi příjemný lesk na rty. Má krásné odstíny, jak syté, tak neutrální. Lesk má v sobě malé třpytky a rty se krásně lesknou. Nelepí a přijde mi, že i trochu hydratuje. Nádherně ovocně voní. Na rtech nevydrží 5 hodin, jak se píše na obalu, ale chvíli na rtech zůstane, je řidší, ale to beru spíše jako výhodu. Balení je hezké.

  • Cena
  • Barvy
  • Výdrž


věk
15-24

Další recenze od 10.7.2014 17:04:03

Značku Miss Sporty mám ráda, ale teď mě zklamala. Tento lesk na rty jsem si koupila a už nikdy víc ho nekoupím. Když ho nanáším tak mám polepené rty i ruce a i obal lesku. Vůbec na rtech nedrží, vydrží maximálně hodinku. Navíc žádná barva, vůně taky ne. Chuť je nahořklá. Cena je za tento lesk odpovídající příště si koupím za to něco lepšího.

  • Nic
  • Vše


věk
25-34

Další recenze od 29.12.2013 13:15:21

Lesk svojou kvalitou radím medzi podpriemer. Lesk lepí na perách mi je nepríjemný. Nekupovala som ho ale dostala a som rada , pretože by som to ľutovala. Leskom od tejto značky sa vyhýbam, vlastne od kedy som skončila strednú sa vyhýbam celkovo tejto značke. Balenie pôsobí lacným dojmom, lesk z neho vyteká. Jediné čo sa mi páči sú odtiene a efekt na perách.

  • výber odtieňov
  • obal
  • lepí
  • dlho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 08:50:10

Tyto lesky nejsou moc povedené, i když jsou za pár korun, ale i to jsou vyhozené peníze. I když je odstínů několik, tak všechny jsou skoro průhledné a vypadají na rtech stejně, moc barvy nedodají. Jsou hodně vodové, což by mi až tak nevadilo, protože nelepí, ale mají hodně podivnou pachuť. Vůně jsou ale celkem fajn. Ač mám kosmetiku Miss Sporty celkem ráda, toto se moc nepovedlo.

  • cena
  • nelepí
  • vůně
  • divná pachuť
  • všechny odstíny vypadají na rtech stejně
  • vodová konzistence


věk
25-34

Lesk jsem si dávno kdysi koupila ve slevě za 25,-, ale ani jsem ho nedoupoužívala do konce a vyhodila, nevyhovovalo mi na něm skoro nic. Mně vadila jeho lepivost, konzistence a dokonce i ta vůně, kterou tady všichni opěvujou. Miss Sporty mi nijak nevadí, ale tohle se jí prostě nepovedlo. Příště rozhodně nekoupím.

  • nic
  • konzistence lesku
  • vůně
  • lepil


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2013 10:34:37

Tento lesk na rty mě svou kavlitou nijak neokouzlil. Jeho výdrž je podprůměrná, na rtech není nijak příjemný a pro aplikaci bych uvítala spíše houbičkový aplikátor než tento umělohmotný. Pravdou ale je, že se na rtech krásně leskne a výsledný efekt není špatný, navíc moc hezky voní. A bezkonkurenční je samozřejmě cena :-)

  • lesk a třpyt
  • vůně
  • cena
  • výdrž
  • aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2013 23:45:40

Výborný lesk na rty, se kterým jsem moc spokojená. Hrozně se mi líbí i ovocná vůně, po které mám takové šťavnaté rty :)) Konzistence je taková řidší, ale mě to tak vyhovuje, protože nemám ráda hutné lesky na rty. Lesk obsahuje také třpytky, které na rtech vypadají prostě famózně. V závěru jsou rty vyhlazené, šťavnaté a krásně lesklé a jemně natónované.

  • vůně
  • lesk a třpyt
  • přirozená barva
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.12.2012 21:18:16

Tento lesk mám ve dvouch odstínech, oba jsou tmavší, ale po nanesení na rty vypadají jako průhledné, po delší době rty jemně zbarví a rty mají šťavnatý lesklý nádech. Lesk moc nevydrží, ale z výdrží se drží tak průměrně. Vůně je pěkná, ovocná. Příště, ale vyzkouším něco jiného

  • vůně
  • pouze jemný barevný nádech


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2012 00:50:55

Obyčejný lesk na kterém není nic úchvatného. Musíte s ním šetřit, jinak vám díky jeho konzistenci steče ze rtů, vybírat si ho podle barvy je zbytečnost protože ani nijak nebarví, na rtech vydrží chviličku a nenadchla mě ani jeho vůně (přijde mi, že nevoní prostě nijak). Pravdou je, že mi ale rty hezky zhydratuje, což je u mých suchých rtů docela zázrak. Ale za mě příště už ne! :)

  • hydratuje
  • vydrží poměrně dlouhou dobu (jako balení)
  • na rtech dlouho nevydrží
  • stéká ze rtů
  • nebarví


věk
15-24

Další recenze od 16.10.2012 18:49:40

Značku Miss sporty mám obecně docela ráda díky ceně a taky mě ještě žádný výrobek vyloženě nezklamal. Konkrétně tenhle lesk mám moc ráda, krásně voní, skoro nelepí a má pěkné odstíny. Jsou v praktickém balení-tubě, takže nepotřebujete k aplikaci ani zrcátko.Zatím mám dva, a možná koupím i další :)

  • Balení-tuba
  • Vůně a nelepivost
  • Cena
  • Nemá závratnou výdrž, ale ani nízkou (1hodinu)


věk
25-34

Další recenze od 16.10.2012 09:20:43

Má sice nádherné vůně, ale za mě kvalitou spíše průměr, protože mi připadalo, že moc lepí ty k sobě a hlavně mi pak zůstávaly na rtech cucky a vypadalo to hrozně. Cenově je jinak super, aplikace klasická vytlačneím tuby, ale já už si ho nikdy víc nekoupím, protože ani moc dlouho na rtech nevydží.

  • cena
  • nádherně voní
  • nevydrží na rtech
  • tvoří na rtech cucky


věk
35-44

Kosmetiku Miss Sporty obcházím, kromě laků na nehty. Teď už k nim přibyly i tyto lesky. Jsem nadšená. Za tu cenu jsem žádnou kvalitu nečekala a jsem mile překvapená. Lesky jsou na výběr ve vícero barevných tónech, na rtech jen mírně tónují. Obsahují minitřpytečky, takže rty i rozzáří. Co mě osobně velmi potěšilo, že jsou hydratační. Jsem závislák na balzámech na rty a obvykle nejdřív aplikuju balzám a až potom lesk nebo rtěnku. Pod tyto lesky balzám dávat nemusím, takže ušetřím místo v kabelce. Lesky jsou celkem bez vůně i bez chuti, takže žádná pachuť v ústech nehrozí. Mně osobně vydrží celkem dlouho, pokud zrovna neobědvám a nepiju. Balení mi také vyhovuje, důležité je pořádně zavřít víčko. Pro mě osobně jsou lepší než lesky Lancome. Určitě se k nim budu vracet.

  • hydratační
  • jemně tónují
  • rozzáří rty
  • žádná pachuť
  • nízká cena
  • pro mě žádný


věk
25-34

Další recenze od 13.5.2012 19:34:34

Tak toto je jeden z mých nejoblíbenějších lesků na rty. Je cenově dostupný. Na rtech je příjemný, díky své konzistenci ani nelepí, což je fajn. Také v sobě obsahuje malé třpytivé částečky, takže se rtech pěkně leskne. Mám ho v takovém oranžovém odstínu, ale barva není vidět (jen čistě lesk).

  • Nelepí
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 12:38:22

Tento lesk jsem si oblíbila díky krásné vůni. Mám pokaždé zakoupené aspon 2 druhy. Na obale sice píší, že vydrží až 5 hodin "zářit", ale podle mých zkušeností to je tak max. na 30 min. Ale jinak je lesk velmi příjemný na rtech, moc se nelepí a podle komentářů přítele i pěkně chutná. :D

  • cena
  • vůně
  • výdrž


věk
25-34

Podle mě celkově podprůměrný lesk na rty. Jeho konzistence je dost vodová a na rtech se jakoby roztéká. Moc dlouho nevydrží. Na druhou stranu aspoň nelepí. Barvy nejsou nijak výrazné, měla jsem č. 007 Boy Trick a prišel mi takový poloprůhledný. Balení je v tubě se zkoseným aplikátorem, já bych uvítala raději pěnovou houbičku. Navíc pokud ho nosíte v kabelce, tak se pod víčko snadno dostanou všemožné nečistoty. Hezky voní po ovoci.

  • cena
  • hezky voní po ovoci
  • příliš vodová konzistence
  • roztéká se na rtech
  • nevydrží
  • barvy nejsou moc syté
  • nepraktické balení, pod víčko se chytají nečistoty


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené