Miss Sporty Crack Me Up recenze a zkušenosti

Top/base coats Miss Sporty Crack Me Up
Top/base coats Miss Sporty Crack Me Up - obrázek 1
Top/base coats Miss Sporty Crack Me Up - obrázek 2
Top/base coats Miss Sporty Crack Me Up - obrázek 3
5 2.1 16
  • Průměrné hodnocení 2.1
  • 25% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Crack Me Up

věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 14.2.2015 12:01:49

Tento cracovaci lak jsem si koupila, abych na nehtech vyzkousela pro jednou neco noveho a zajimaveho. No lak sice cracuje, ale zadna slava to teda neni. Vyhoda je, ze rychle usycha, ale jine positivum na tomto laku proste nevidim. Vydrz je na mych nehtech tak 2 dny,proste lak za par kacek. Jestli chcete tak vyzkousejte,ale ja uz bych si ho znovu nekoupila.

  • rychle usycha
  • trochu cracuje
  • vydrz


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.11.2014 21:14:38

Ráda experimentuji, tak jsem se rozhodla koupit si tento crackovací lak v černém provedení. To co jsem očekávala se ale nedostavilo. Lak se musel nanést v malé vrstvě a stejně to nebylo ono. Navíc mi dost rychle zhoustnul. Jediné co bylo dobré, že rychle uschnul a šel i rychle odlakovat. Tento lak si znovu nekoupím a ani nedoporučuji kupovat.

  • rychle schne
  • houstne
  • špatně se lakuje


Další recenze od 28.1.2014 19:29:46

Lak jsem dostala k Vánocům. Když jsem ho poprvé zkoušela, tak ani prasklinka :/ nedávno jsem se nudila a zkusila jsem to znovu, a už asi asi 2 prasklinky ukázaly...tak jsem ještě zkusila jiný podkladový lak a vyšlo to. konečně popraskal, potom jsem to ještě přelakovala průhledný lakem a nevypadá to špatně...takže DOPORUČUJU: 1. zkoušet různé podkladové laky a za 2. PROTŘEPAT LAK před použitím ;))

  • asi žádná
  • nelze použít na každý lak
  • musí se pořádně protřepat a dobře a rychle rozetřít


věk
25-34

nehty
slabé

Tento lak si koupila moje kamarádka a spolu jsme ho vyzkoušely, přišly jsme na to, ze to chce dat tenkou vrstvu, klidně i ať prosvítá lak pod ním. Jen, co jsme nehet dolakovaly, okamžitě začal praskat - tedy chce to s nim pracovat rychle. Výdrž neposoudím, hned jsem totiž odlakovala. Jestli si v budoucnu koupím ještě nějaký takový lak, tak asi jinou barvu než černou - moc se mi to totiž nelíbí.

  • cena
  • praska pekne v tenke vrstvě
  • i docela rychle schne
  • maji na vyber vice odstínů
  • nevim, jaka je výdrž


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 5.4.2013 20:04:44

Lak jsem si koupila, protože jsem chtěla vyzkoušet praskací laky. Bohužel, totálně mě zklamal, nejen že nepopraskal, ale po použití to vypadalo, jak kdybych si vymáchala ruce v ropě. Takže letěl do koše a já jednoznačně nedoporučuji. Cena je sice nízká, ale kvalita pro jistotu žádná!

  • nízká cena
  • nefunguje


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 28.2.2013 15:45:54

tento lak jsem si v drogerii koupila omylem, myslela jsem že je to normální lak... na internetu jsem si přečetla co a jak s ním, ale efekt nebyl žádný... ať jsem zkoušela jakýkoliv podkladový lak, prostě nepopraskal... takže zbytečně vyhozené peníze, nedoporučuju!

  • žádné
  • nefunguje


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento lak jsem dostala darem a ještě si kamarádka myslela, že kupuje obyčejný. Móda popraskaného laku se mi nelíbí, tak jsem stříbrnou barvičku zkusila klasicky nalakovat. Lakovat šel velmi dobře, dvě vrstvy hodně rychle zasly, nepopraskaly, ale taky dlouho nevydržely (druhý den už byly znát oděrky). Lak bohužel letí do koše. Pokud bych jej měla posuzovat jako praskací lak, tak efekt by asi neměl žádný, protože mě při klasickém nalakování fakt nepraskl.

  • krásná stříbrná
  • rychle zaschl
  • nepraská
  • nevydrží


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 10.2.2013 17:52:18

Přirovnala bych ho k ostatním lakům od miss sporty. Podle mě je skoro stejný až na to, že podle mě nejde tak vidět když se odloupne kousíček laku, takže vydrží déle hezké. Navíc mají velmi příznivou cenu a nikde jinde jsem neviděla krakelovací lak v jiné než černé. Takže za mě ano.

  • cena
  • nejde tolik vidět odloupnutí
  • vydrží déle hezké
  • cena
  • možnost výběru barvy
  • nevydrží déle než 4 dny


věk
25-34

nehty
přírodní

Lak dělá to, co má - zajišťuje praskací efekt. Lak popraská v závislosti na množství laku použitého na jeden nehet - musíte odhadnout správné množství, jinak je možné že lak popraská málo nebo nepěkně, ale to udělá i jakýkoliv jiný praskací lak. Jsem s ním spokojená a je to super efekt na oživení nehtů.

  • praská
  • špatná konzistence
  • rychle vysychá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.11.2012 00:47:52

Hehe, taky jsem si myslela, ze bude jako na obrázku a vůbec nic.. Nejvetší sranda je, že když jsem ho dala v tenké vrtve popraskal v uplne miiikro prasklinkach a ta modra barva do toho.. no bylo to jako bych si vylozene pomalovala nehty mordou propiskou misto laku :D Totalni propadak!

  • nic
  • vše :)
  • to snad měl být hloupý vtip tenhle lak..


Další recenze od 23.10.2012 17:22:26

Tento lak jsem si zakoupila, jelikož jsem chtěla vyzkoušet efekt oprýskaného laku.. Když jsem ho nanesla, na nehtech se utvořila břečka, která nepopraskala, jen velmi zřídka, pomalu schnula, vypadala jsem, jako kdybych se právě hrabala v hlíně. Na nehtech vypadá příšerně ! Kosmetická katastrofa, rozhodně nedoporučuju !

  • žádné
  • hrozné popraskání (taková břečka na nehtech)
  • parfemace


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 22.10.2012 17:44:49

No, co bychom čekali od Miss Sporty za třicet korun! Ale zase si nemyslím, že by to byla taková hrůza.. Svojí funkci splnil, měla jsem teda černý a praskal bez problému. Ale stejně bych si ho už asi nekoupila, jednak crackle nails jsou podle mě už pasé a ani se mi to nějak extra nelíbí..

  • Praskal dobře
  • Cena
  • Dostupnost
  • Po čase cuckovatí a vysychá


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 17.9.2012 18:35:46

Tento lak má udělat efekt rozpraskaného laku, ale nic takového na nehtech neudělá. Zkoušela jsem to s ním několikrát a bez úspěchu. Velké zklamání z tohoto výrobku. Navíc se štětečkem se mi špatně pracuje, jelikož se třepí. Rozhodně si tento lak už nikdy více nepořídím.

  • žádné
  • nesplňuje účel


věk
25-34

nehty
přírodní

Laky od Miss sporty si kupuji a tak jsem chtěla vyzkoušet i crackovací lak, který jsem nikdy předtím neměla. V drogerii měli buď jakousi neznámou značku a tak jsem sáhla pro jistotu pro Miss sporty, což byla obrovská chyba, ať jsme s kamarádkou lakovaly jakkoli, lak vůbec nepraskal jak by měl a považuju za nehoráznost, že to můžou prodávat, když to ani trochu nefunguje!!! Zkusila jsem potom lak od Essence a funguje perfektně.

  • přednosti nemá!
  • nefunguje!!!!


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.6.2012 22:43:39

Tak tento lak byl pro mě největším zklamání. Nanesla jsem ho na podkladový lak a praskající lak nepopraskal. Zkoušela jsem tedy jiný podkladový lak a praskající lak jsem nanesla v opravdu tenké vrstvě, to už popraskal, ale výsledek nebyl nic moc. Spíš se trhal než praskal a nevypadalo to hezky. Za tři týdny navíc zatuhnul a vyschnul, tak letěl do koše. Další už si nepořídím.

  • nic
  • nepraská jak by měl
  • rychle vysychá
  • musí se nanést velmi tenká vrstva aby popraskal


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Essie To Dry For

2 25% 1 recenze

Hůře hodnocené

Essence Gel-look topcoat

1.5 13% 16 recenzí