Mixa 24 h lehký vyvažující hydratační krém recenze a zkušenosti

Hydratace Mixa 24 h lehký vyvažující hydratační krém
Hydratace Mixa 24 h lehký vyvažující hydratační krém - obrázek 1
Hydratace Mixa 24 h lehký vyvažující hydratační krém - obrázek 2
5 4 25
  • Průměrné hodnocení 4
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 180 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Mixa

Recenze produktu
Mixa 24 h lehký vyvažující hydratační krém

Krém má lehkou texturu, dobře se roztírá a na první pocit opravdu hydratuje. Absolutně ale není vhodný pro mastnější pleť, která se díky němu leskne a mastí daleko více! Po použití večer je ráno po probuzení pleť dokonce mírně lepivá, což není zrovna to, co by se mi líbilo! Věřím ale, že pro sušší pleť to může být správná volba - i přes negativní zkušenost na mastné pleti dokážu ocenit že opravdu dobře hydratuje a pleť vypadá zdravě a plná energie (i když se leskne jako kdybych vyndala hlavu z lavoru s olejem!)

  • hydratuje
  • balení - tubička
  • nízká cena
  • dobrá dostupnost
  • není vhodný pro mastnou pleť
  • pocit ulepené pleti


S tímto krémem jsem opravdu spokojená! Má jemnou strukturu, pěkně se roztírá, nelepí a pleť je po nanesení dokonale hydratovaná. Má pleť je smíšená až mastná a krém mi vyhovuje na 100%. Pleť vydrží dlouhou dobu bez lesku i bez barevných rozdílů. Na pleť ošetřenou tímto krémem se perfektně nanáší pudr i makeup a ještě musím podotknout, že pleť je opravdu jemná a omezila se mi tvorba pupínků :)

  • cena
  • balení v tubě
  • u mě žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.7.2013 09:12:57

Já jsem s tímto krémem taky velice spokojená. Mám smíšenou a citlivou pleť a na den mi tento krém 100% vyhovuje. Jednak se po něm neosypu jako po ostatních krémech z drogerie, ale hlavně opravdu pomáhá snižovat lesk mé pleti. Nefungoval hned, účinek jsem zaznamenala asi po týdnu používání, takže nefunguje jako primer ale opravdu reguluje mastnotu pleti. Ne že bych se teď za celý den neleskla, ale podstatně oddaluje potřebu se přepudrovat. Konzistence je příjemná, vůně jemná a neutrální a makeup se na něj nanáší výborně - nežmolkovatí ani nelepí. Jedinou vadou na kráse je pro mě balení, uvítala bych pumpičku.

  • reguluje mastnotu pleti
  • neucpává póry
  • hydratuje
  • vhodný pro citlivou pleť
  • balení by mohlo být s pumpičkou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.7.2013 14:53:56

Jeden z nejlepších matujících krémů, který předchází vzniku přebytečné mastnoty a černých teček. Od doby, co ho používám (už druhé balení), se problémy s černými tečkami nebo ošklivým akné v T-zóně minimalizovaly téměř na nulu. Pokud krém nepoužiji, je to hned znát. Používám jen na T-zónu. Pro mou smíšenou pleť je nejlepší kombinace dvou krémů, univerzální a opravdu fungující jeden krém pro smíšenou pleť nikdo nevymyslel (vždycky to byla jen klamavá reklama) Tento krém občas použiji i na celý obličej a dá se to přežít, sice matuje a zbavuje problémů, ale zase ani extrémně nevysušuje, což bývá často problém mat. krémů jiných značek. Doporučuji.

  • + splňuje většinu deklarovaného
  • + opravdu matuje a činí pleť méně problematickou
  • + balení vydrží při ranním i nočním použití celkem dlouho
  • + příznivá cena (zejména ve srovnání s u mě méně funkční lékárenskou kosmetikou)
  • + vhodný pro citlivou pleť
  • + vhodný jako podklad pod make-up
  • - nelze očekávat nějakou extra hydrataci
  • - zajímala by mě země výroby (není uvedeno na obalu, zda opravdu Francie nebo pro nás zase Polsko)


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.8.2013 06:46:26

Tento krém jsem si koupila vlastně jenom proto, že je to novinka a měla jsem na něj 50% slevu. Ale byl vcelku fajn,možná si ho ještě někdy koupím. Má lehké nemastné složení, po natření na obličeji chladí (moc příjemné). Řekla bych, že T-zóna se mi mastila méně, jenže sušší části nehydratoval, musela jsem použít jiný krém a to mi dost vadilo.

  • chladí
  • docela matuje
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Zatím mi vyhovuje. Používám ho už nějakou dobu, nijak se mi nezhoršila pleť. Natírám ho hlavně večer po vyčištění a je to úleva natřít se něčím, co mi do chvilky neulepí celý obličej, ale způsobí hydrataci pleti. Mohu doporučit všem, co nesnesou mastné ulepené krémy, je opravdu lehký, ale dle mého názoru účinný.

  • nelepí
  • bez přehnané parfemace
  • neštípe
  • neslzí po něm oči
  • zbytečně nezatíží pleť
  • po nanesení většího množství trochu lepí
  • občas z tuby vyletí více krému než bych chtěla


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.10.2013 13:45:41

Můj nový oblíbenec. Moc nevěřím krémům z drogerie, ale tento mne překvapil. Mám mastnější(problematickou) pleť a používám denně makeup. Krém nanáším právě pod makeup a pleť se mi viditelně zlepšila. Barevně sjednocená a hezky hydratovaná. Je lehký a nemám vůbec pocit lepení. Dělám dvanáctky a makeup mi vydrží v pohodě celý den. Jedna věc mi ale vadí a to, že rychle ubývá. Minulý krém co měl 40ml mi vydržel půl roku. Tomuto dávám tak dva měsíce. No spokojenost je, takže si ho určitě koupím znovu :)

  • lehký
  • nemastný
  • vhodný pod makeup
  • nemá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2013 21:14:38

O koupi tohoto krému jsem přemýšlela celkem dlouho... Nechtělo se mi moc věřit slibům o zmatnění smíšené a citlivé pleti. Nicméně nyní po prvním balení jej mohu vřele doporučit! Krém je velmi lehký, nezanechává mi na obličeji žádný mastný povlak a v první řadě je opradu jemný k citlivé pleti! :-) Já sama mám s jinými krémy často problémy - obličej rudne, pálí atd. Mixa je v tomhle ohledu opravdu super. Výrobek splnil mé očekávání, tudíž si ho koupím znovu. :-)

  • velmi lehký
  • nezanechává mastný film
  • rychle se vstřebává
  • nedráždí pleť a nezpůsobuje zčervenání
  • opravdu pleť "vyrovná"
  • žádné


věk
35-44

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.12.2013 13:30:45

Absolutně skvělý krém na suchou pokožku. Já po většinu roku na suchou pleť netrpím, ale asi strárnu či co a potřeby mé pleti se mění. Všímám si více šupinek na obličeji a teď v zimě to jede na plné obrátky. Steamcream mi bohužel přestal stačit i na denní mazání, tak jsem se rozhodla pořídit něco hutnějšího. Krém používám na den i na noc a nemohu si stěžovat. Bála jsem se, že mi bude ucpávat póry, ale to se naštěstí vůbec nekoná. Pleť je skvěle hydratovaná, nepne, nesvědí, šupinky jsou pryč. Krém se déle vsakuje, holt s nanesením MU se musí chvíli počkat. Jinak je pro mě dokonalý a nemám mu co vytknout.

  • PROSTĚ NEJ
  • ŽÁDNÉ


Další recenze od 4.1.2014 12:29:10

Zpočátku jsem byla při používání nadšená - zdálo se, že krém obstojně hydratuje a matuje, po nanesení jakoby osvěžil pleť. Avšak cca po 14ti denním používání mi začal poměrně ucpávat póry, pleť jakoby "vysychala" a na tvářích se mi občas objevil červený flíček nebo žilky. Přestala jsem ho používat a vše se zase srovnalo do normálu a skončil u maminky :-). Plus dávám za balení v tubičce a lehkou texturu. Vůně podle mě neurazí ani nenadchne. Kvalitě produktu bych dala 2,5 hvězdičky.

  • Matující efekt
  • Cena
  • Balení v tubičce
  • Ucpává póry
  • Nedostatečně hydratuje
  • Paradoxně že je na citlivou pleť jí dělá ještě citlivější


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento krém má pleť hydratovat a zároveň redukovat lesk pleti přes celý den. Jako hydratační krém je dobrý, ale nematuje ani trošku... spíš mám pocit že se po něm lesknu ještě víc. Ale to záleží na typu pleti, proto pro mastnější pleť je opravdu nevhodný. Jinak má příjemnou vůni, ale znovu si ho nekoupím, protože jsem od něj očekávala hlavně tu redukci lesku.

  • Hydratuje
  • Voní
  • Nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento krém som kúpila zo zvedavosti. Čakala som, že to bude super krém pre moju zmiešanú pleť hlavne teraz ku letu. Bohužiaľ moja skúsenosť je taká, že po nanesení ma na pleti jemne páli. Vôbec to nie je vhodný krém pre citlivú pleť, pretože ja takú nemám a predsa moja pleť reaguje. Plusom je hydratácia a nezanecháva mastný film. Jedna slečna tu písala, že ju to chladí, myslím, že je to to pálenie (slabé) a si to zle vysvetľuje, pretože ja som na ich stránke nenašla, že by mal na pleti chladiť ani nič podobné.

  • nezanecháva mastný film
  • na pleti páli


Další recenze od 4.5.2014 20:38:49

Hledala jsem nějaký krém, který by po ranní rutině moji pokožku hydratoval, ale tak, aby po zbytek dne nebyla příliš mastná (což moje pleť přirozeně je). Musím říct, že s tímto krémem jsem velmi spokojená. Velice mi vyhovuje balení, díky kterému získáte jen takové množství krému, které opravdu chcete. Nemám ráda klasické krémy v kelímku, do kterého musíte zabořit prst a samotný krém vylovit. Konzistence je lehká a při rozetírání už lze cítit, jak krém řekněme pudrovatí. Stačí jen malé množství. Pro mou pleť je to naprosto ideální, protože hydratuje, ale neudělá ze mě mastnou kouli.

  • praktické balení
  • lehké složení
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.5.2014 07:26:07

Za mě má jedničku. Mám velmi citlivou pleť se sklony k dermatitidě a s T-zónou. T-zóna je s krémem klidnější a nijak mně pleť před den nepne. Dokonce ani periorálka se mně po měsíci užívání neobjevila, čehož jsem se po přechodu z krému za 600kč určeného právě na periorálku docela bála. Krém má lehkou konzistenci, jestli někoho pálí, znamená to že má poškozenou pleť. Určitě se nehodí ale pro mastnou pleť.

  • nedráždí
  • matuje
  • nezpůsobuje periorálku
  • hydratuje
  • cena
  • bez PARABENŮ !
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2014 20:28:56

Krém jsem si koupila ze zvědavosti, protože podle popisu by mi měl vyhovovat a také proto, že jsem na něj měla v Tetě 50ti % slevu. Ale bohužel neseděl, znovu si ho tedy určitě nekoupím. Má lehké složení, nemastí, ale ani nehydratuje. Na pleti je příjemný, chladí a osvěžuje. Na smíšenou pleť se podle mě hodí - mně T-zónu docela i zmatoval, ale sušší místa bohužel málo hydratoval, musela jsem používat současně i jiný krém. To mě nebaví.

  • příjemně chladí
  • částečně zamezuje maštění pleti
  • nehydratuje


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Jeden z nejlepších krémů v této cenové kategorii. Hydratuje, nemastí, nedráždí pleť. Používám ho ráno pod make-up i na noc. Roky jsem hledala krém ke kterému se budu vracet a nyní jsem ho našla! Uvítala bych akorát jiné balení, v tubičce toho spoustu zůstává, tak že se na konci musí ustřihnout aby se zbytek krému dostal ven a zbytečně nevyhodil.

  • Hydratuje
  • Nemastí
  • Cena
  • Obal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.9.2014 14:19:29

Ze začátku mi tento krém velice vyhovoval a byla jsem z něj nadšená. Je krásně lehounký, příjemně voní, rychle se vstřebává do pleti a má moc hezký obal :). Bohužel po zhruba 3 měsíčním užívání, se mi jednoho dne po nanesení tohoto krému udělala neskutečná vyrážka na obličeji. Byla jsem celá červená a flekatá. Okamžitě jsem krém smyla a za 14 dní ho zkusila znovu a opět to samé! Vypadala jsem jak obrovský rajče. Z tohoto důvodu velice nedoporučuji.

  • vůně
  • lehký krém
  • malá hydratace
  • alergická reakce


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 20.11.2014 20:46:07

Tento krém jsem si koupila na svou smíšenou pleť a a zaujalo mě na něm to, že je vyvažující. Pod tím jsem si představila, že mi pleť hezky sjednotí, ale nestalo se tak. Mám sklony k mastné T-zoně, kterou krém sliboval matovat. Matující účinek moc nepozoruju, připadá mi to jako naprosto obyčejný lehčí krém. Hydratace není taky kdovíjaká, ale hezky voní a lehce se nanáší. Vyhovuje mi také obal. Žádný zázrak, navíc za tu cenu si myslím, že bych sehnala i lepší. Podruhé si ho už nepořídím.

  • lehký
  • příjemný na pleti
  • jemná vůně
  • příliš nematuje
  • není to žádný zázrak


Další recenze od 20.3.2015 17:08:17

Tento krém slibuje zdravě vypadající pleť, hydrataci a zmatnění. Mám mastnou pleť, ale zároveň na některých místech vysušenou. Tento krém je ideální, pleť je opravdu více hydratovaná, krém nelepí, dá se použít i jako podklad pod make up, pleť se potom tolik neleskne. Krém příjemně voní. Používám ho dokonce i na oční okolí, které se mi občas loupe. Pleť nepne a nesvědí. Také je pro mě plus, že se po něm netvoří nedokonalosti (pupínky), což je u některých krémů velké riziko.

  • nelepí
  • velká hydratace (i kolem očí)
  • netvoří se po něm pupínky
  • balení (z tuby nejde ke konci dolovat)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.5.2015 11:59:55

Mám smíšenou pleť s bohužel občasným akné. Hledala jsem nějaký krém, který by hydratoval, akné se po něm nezhoršilo (a třeba i zlepšilo) a zároveň abych neměla pocit, že mám na obličeji igelitový film. Krém jsem koupila se slevovým kuponem. Pěkně hydratuje, i po použití většího množství pleť dýchá a nemám pocit dusivé masky v teplejším počasí. Bohužel se mi po něm akné ještě zhoršilo, takže jsem jej přestala používat a to je zároveň i důvod, proč si jej znovu nekoupím.

  • dostupnost
  • zhoršení akné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2015 11:32:42

Od krému jsem si slibovala podstatně více. vadila mi "vůně", občas mě štípal na pleti a dlouhodobě mě neuspokojil. Nehydratoval dostatečně, rozhodně nematoval. Dál ještě nevím, jestli se mám radovat, že podstatná část produktu nejde pořádně vydolovat z obalu, ocenila bych spíše kelímek (ač je méně hygienický). Prvním produktem si mě Mixa příliš nezískala. Snad svojí recenzí někoho nenaštvu...

  • cena
  • nehydratuje
  • nematuje
  • může štípat
  • smrdí
  • obal nevydá velkou část produktu


Další recenze od 6.12.2015 11:28:40

Bohužiaľ, musím povedať, že mi tento krém vôbec nesadol. Vkladala som do neho veľké nádeje, lebo micelárna voda od tejto značky je vynikajúca. Krém je veľmi silne parfumovaný, na mojej pleti zanecháva lepkavý a nepríjemný pocit. Za hodinu som si ho musela zmyť, pleť bola po ňom nepekná, dráždil mi ju a vytvoril na nej akýsi divný povlak, ktorý šiel veľmi ťažko zmyť dole. Za mňa veľké sklamanie, kupovala som ho našťastie v akcii za cca 3,60 €.

  • nízka cena
  • obal - tuba je hygienickejšia ako kelímok
  • silná parfumácia
  • lepkavý pocit na pleti
  • vytvára na pleti akýsi povlak
  • citlivú pleť dráždi


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Za mě ano! Je ideální na ráno, kdy člověk nechce mít mastnou pleť, než se krém vstřebá, protože peláší do školy, či práce. Na druhou stranu, stejně jako se rychle vstřebá a nezanechá mastný film i krásně regeneruje. Mám pocit krásně pružné pleti. Používám ho ráno, než si nanesu make-up a od té doby nemívám vysušené šupinky na čele a nose. Jediné mini mínus je za obal, zpočátku je dobrý, ale jak krému ubývá, je těžší ho z nádobky dostat.

  • Rychle se vstřebává
  • Nezanechává mastný film
  • Hydratuje
  • Obal


Další recenze od 10.2.2016 12:52:28

Tento krém používám asi tři týdny a jsem nadšená. Mám smíšenou pleť s lesknoucí se T-zónou.Nemám ráda krémy, které dělají na pleti jakoby masku. Tento krém se rychle vsákne, pleť opravdu zmatní a nedělají se po něm žádné pupínky a černé ďubíky. Pěkně se na něj nanáší i make-up.Použití na citlvou pleť neumím zhodnotit, ta moje přežije všechno, kupovala jsem ho vyloženě kvůli zmatňení pleti. Používám ho pouze jako denní, nehydratuje zrovna nijak moc, takže na noc to chce něco výživnějšího, u mě tedy čistý Arganový olej. Mixu nedávám ani na den na krk a pod oči, myslím, že by tady mohl i vysušovat, navíc pod oči dávám krém přímo k tomu určený. Určitě koupím znovu, velmi mi vyhovuje.

  • cena
  • dostupnost
  • zmatňuje
  • nedělá na pleti krémovou masku
  • dobře se vsakuje
  • pleť nedráždí
  • příjemná konzistence
  • hygienické balení, nemusím do něj šahat rukou
  • žádný jsem zatím neobjevila


věk
35-44

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento krém jsem měla kdysi celkem ráda. Je ideální pro smíšenou nebo normální pleť. Bohužel já čekala, že zmatní, to ale příliš nesplnil. Jeho velké plus je určitě cena a dostupnost. Také má (jak je u Mixy zvykem) velmi jemnou a příjemnou vůni. Já však našla krém od Manufaktury s výtažky z růže, který je pro mne ten pravý a je mou stálicí. Dříve bych si nejspíš tento Mixa krém koupila znovu. Teď už se k němu ale nevrátím.....

  • Příjemná vůně hydratuje dostupnost
  • Lehce mastí příliš nematuje