Mixa 24 h zklidňující hydratační krém recenze a zkušenosti

Hydratace Mixa 24 h zklidňující hydratační krém
Hydratace Mixa 24 h zklidňující hydratační krém - obrázek 1
Hydratace Mixa 24 h zklidňující hydratační krém - obrázek 2
Mixa (27)
3.7 z 5 5 3.7 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
38%
4 hvězdy
31%
3 hvězdy
8%
2 hvězdy
15%
1 hvězda
8%

Koupilo by znovu
62 %

Recenze produktu
Mixa 24 h zklidňující hydratační krém

Další recenze od 15.6.2017 21:53:18

Malé balení hydratačního krému. Balení je praktické, dobře se aplikuje. Krém má příjemnou vůni. Po použití je pleť hebká, nelepí, dobře se vstřebává. 24 hodinovou účinnost jsem nepozorovala, ale krém udrží pleť v dobrém stavu poměrně dlouhou dobu (přes půl dne určitě). Nedráždí pokožku, je vhodný pro citlivou pleť.

  • Jemná vůně
  • Dobře se vstřebává
  • Malé balení
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Používala jsem celkem dlouho a vyhovoval mi, nedráždil citlivou pleť a nezhoršoval akné. Když jsem ale vyzkoušela jiné krémy od více přírodních značek, zjistila jsem, že zas tak skvělý fakt není. Navíc mi docela vadí složení, minerální olej si na obličej moc dávat nechci. Takže jakoby neurazí, ale už bych si ho nekoupila.

  • trochu hydratuje
  • zklidňuje
  • neštípe
  • složení
  • pro pleť toho nic moc nedělá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tenhle krém mě příjemně překvapil, je to moje první zkušenost s Mixou. Koupila jsem jej, protože mám v zimě suchou a citlivou kůži a potřebovala jsem větší hydrataci. Krém není přehnaně mastný, dostatečně hydratuje, má jemnou vůni. Líbí se mi dávkování v tubě, ale ke konci se z tuby zbytek produktu špatně dostává, což je jediné mínus. Koupila jsem už další balení.

  • hydratuje
  • balení v tubě
  • hůře se dostává ven z tuby


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento krém používám už delší dobu a musím říct, že na mou citlivou a sušší je pleť je přímo skvělý. Nemám po něm pocit ulepení, rychle se vstřebává, pleť po jeho nanesení je krásně hladká a nestalo se mi abych po něm zčervenala. Hydratace je (alespoň u mně) opravdu po celý den. Také se mi na něm líbí jeho lehká vůně po růžích.

  • rychle se vstřebává
  • nedráždí
  • lehké složení
  • hydratuje celý den
  • hygienické balení
  • někomu může vadit parfemace


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Asi před měsícem a půl se mi na bradě a okolo nosu začala odporně loupat kůže a ani ten hodně mastný krém od nivei mi nepomáhal. Chtěla jsem jít do lékárny a koupit jeden z těch šíleně drahých krémů (vichi, bioderma nebo nevím jak se ty značky jmenují), ale naštěstí jsem předtím šla do DM, kde jsem objevila tenhle krém s o dost přijatelnější cenou než ty z lékárny a jsem s ním nadmíru spokojená. Ty hnusoty na obličeji zmizely do tří dnů, mám po něm sametovou pleť a rychle se vztřebá. Ráda bych vykoušela i CC cream.

  • hydratuje
  • sametová pleť
  • rychle se vztřebá
  • cena oproti ostatním
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Používám asi čtvrtý balení a pořád jsem velice spokojená. Krém nemastí, ale na druhou stranu hezky hydratuje, pleť se mi zdá pěkně sjednocená a i když trpím na ekzém, tak se nic takového u mě jako atopický ekzém neprojevilo. Mohl by být ale levnější. Jinak nemám výtky. Značka Mixa je imho super a zaslouží si více pozornosti..

  • cena
  • hydratace
  • pěkná pleť
  • cena je vysoká


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.4.2015 23:46:52

Krém jsem si koupila kvůli hydrataci. Nikdy jsem neměla na žádný krém alergii, nebo reakci a tento jako první krém mi to udělal. Pleť byla sice hezky hydratovaná, matná (mám smíšenou), ale objevily se velmi zarudlé fleky po celém obličeji a přidalo se i pálení. Dokud jsem krém nesmyla, fleky zůstaly. Parfemace je jinak dobrá.

  • hydratace
  • zarudnutí
  • pálení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.9.2014 17:22:16

Vůbec to není špatný pleťový krém - znám sice ještě lepší, ale už ne v tak nízké cenové kategorii. V první řadě mě upoutala moc pěkná parfemace krému - je pravda, že zklidňující krémy bývají bez vůně, ale mě osobně to nijak nevadí, spíš naopak. Další plus vidím v tom, že je vhodný pro make-up. Hydratuje dostatečně suchou pleť, sice ne po celý den, jak tvrdí, ale to asi málokterý, hlavně po nanesení vysušujícího make-upu. Má lehkou konzistenci, dobře se vstřebává a žádné podráždění pleti jsem nezaznamenala. Určitě doporučuji.

  • cena
  • docela dobrá hydratace
  • příjemná parfemace
  • vhodný pod make-up
  • dobře se vstřebává
  • žádné závažné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.8.2014 11:45:08

Tento krém jsem koupila v akci a mohu říct že je dobrý.Po některých krémech mám pleť vysušenou a od mixy je hezky hydratovaná a hebká.Používám ho na noc ale je dobrý i pod make up.Je pravda že je mírně parfemovaný ale podle mě to není nic extra,hustota je fajn a je super že je v tubě a nemusí se sahat dovnitř a je to praktické i na cesty.Je jasné že nemůže sednout každému ale za zkoušku to stojí.

  • hydratuje
  • jemná a hladká pleť
  • vhodný jak na noc tak i den
  • vhodný pod make up
  • jemná a příjemná parfemace
  • praktické tubičkové balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2014 20:18:05

Tento krém jsem našla loni v Ladyboxu. Musím říci, že ho nepoužívám pravidelně, i když asi 14 dní jsem se o to snažila. Po této době se mi totiž trochu zhoršila pleť a začaly se mi ucpávat póry. Nemohu říci, že to bylo způsobeno tímto krémem, ale od té doby použiji jen občas a problémy ustoupily. Také mi přijde mastnější (na mou velmi mastnou pleť) a ne a ne se mi do pleti vstřebat, sedí na ní a nic nedělá, ještě za hodinu mám na pleti mastný film. Za mě ne :-(

  • hezká tubička
  • "hygienické dávkování"
  • jemná vůně
  • nevstřebává se do pleti
  • v době používání se mi zhoršila pleť
  • zanechává i po hodině mastný film


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 8.11.2013 21:33:12

Krém mám díky Ladyboxu a jsem za něj fakt ráda, moc mi vyhovuje. Je určen pro suchou a citlivou pleť a myslím, že to splňuje do puntíku. Konzistence je na první pohled hutná, ale krém se snadno roztírá a rychle vstřebává, není mastný a nelepí. Pleť je po něm ihned zklidněná a hydratovaná, hebká a vláčná a vypadá celkově lépe. Má jemnou parfemaci, mně nevadí. Používám ho na den i na noc, je vhodný i pod make-up. Oceňuji praktické tubičkové balení, do kterého nemusím hrabat prsty.

  • hydratuje a zklidňuje suchou a citlivou pleť
  • snadno se roztírá a rychle vstřebává, není mastný a nelepí
  • vhodný na den i na noc
  • vhodný i pod make-up
  • jemná parfemace
  • tubičkové balení
  • žádné


Další recenze od 20.9.2013 13:05:33

Jelikož mám hodně citlivou, suchou a od malička atopickou pokožku mám s krémy docela problém. Zatím mi vyhovovali jen kvalitní krémy z lékárny a krém s bambuckým máslem od L`occitane. Když jsem zahlédla tenhle krémík od Mixi v akci, řekla jsem si, že za tu cenu to zkusím. A za sebe teda musím říct, je super. Takhle krásnou pleť jsem neměla ani nepamatuju. Hned po prvním použítí se pleť krásně zklidnila a vypadala a byla doslova sametová. Je pravda, že mě zarazila ta vůně, přípravky na citlivou pleť by měli být většinou bez parfemace, ale vzhledem k tomu, že mojí kůži tento krém opravdu moc vyhovuje to neřeším. Za tu cenu stojí za to to vyzkoušet :)

  • okamžité zklidnění pleti
  • hydratace po celý den
  • sametová pleť
  • někomu může vadit parfemace



věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.7.2013 08:54:20

Za mě bohužel tohle je šílený propadák. Krém by měl hydratovat suchou pleť po 24 hodin a zklidnit projevy citlivé pleti. Zaprvé - nehydratuje absolutně nijak. Vytvoří na pleti takový film, ale je cítit, že pod ním je kůže pořád suchá, v půlce dne už mám na pleti šupinky a pleť mě pne. Zadruhé - je parfemovaný, nechápu proč je krém pro citlivou pleť parfemovaný a to docela silně. Zatřetí - mě na pleti pálí i přesto, že citlivou pleť nemám. Za mě teda určitě nedoporučuju.

  • žádné mě nenapadají
  • nehydratuje
  • nezklidňuje
  • pálí na pleti
  • silná parfemace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené