MUA Eyeshadow Palette recenze a zkušenosti

Palety očních stínů MUA Eyeshadow Palette
Palety očních stínů MUA Eyeshadow Palette - obrázek 1
Palety očních stínů MUA Eyeshadow Palette - obrázek 2
Palety očních stínů MUA Eyeshadow Palette - obrázek 3
5 4.1 23
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 269 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce MUA

Recenze produktu
MUA Eyeshadow Palette

věk
25-34

Další recenze od 28.8.2012 10:45:59

Paletka "Undressed" od Makeup Academy obsahuje 12 očních stínů.Stíny jsou velmi dobře pigmentované, jejich konzistence je máslovitá. Tato je údajně téměř totožná s paletkou NAKED od Urban Decay (cena kolem 40 Euro). Na očích mi s použitím báze vydrží velmi dlouho. Obal má moc hezký design, ale jeho kvalita je poměrně chabá- levný plast.

  • dobrá pigmentace stínů
  • krásné barvy
  • výdrž
  • obal z levného plastu
  • nedostupná v ČR


věk
25-34

Další recenze od 10.9.2012 19:18:15

Nejprve mi přišlo fajn mít dupe Naked, abych ji nemusela vozit s sebou (její semišový obal na to moc není) a k příteli si dala tuhle paletku. Pigemntace se s UD srovnatnedá, ale napodobuje všechny barvy moc dobře a s bází výdrž ujde. horší je, že po používání nějaký čas jsem měla dermatitidu na obou víčkách a léčila jí několik měsíců. MUA kosmetiku nedoporučuji, jejich složení ve mě nevzbuzuje důvěru a jsem poučená, že někdy je lepší si připlatit.

  • Cena
  • po použití dermatitida!!
  • opadávání třpytek
  • matné málo malují


věk
25-34

Další recenze od 26.9.2012 17:22:00

Undressed: Prý velmi povedený dupe Naked paletky od Urban Decay, což nedokážu posoudit, koupila jsem si ji právě proto, abych věděla, jestli Naked využiju. Barvy jsou krásné a dobře pigmentované, mají máslovou konzistenci a dobře se s nimi pracuje i začátečníkovi jako jsem já, i když asi i kvůli té konzistenci mi rychle ubývají - u mé nejoblíbenější barvy č.2 (v Naked je to odstín Sin) už budu brzy na dně a to mám paletku ani ne měsíc. Za tu cenu podle mě skvělý kup. Undressed si znovu nekoupím, protože se chystám koupit Naked, ale do MUA určitě znovu půjdu.

  • cena
  • krásné barvy
  • snadné nanášení
  • nedostupná v ČR
  • levný obal


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2012 21:29:55

Mám dvě paletky Undressed a Glamour Nights. Stíny jsou opravdu krásně pigmentované, mají dobrou konzistenci, nepráší a neopadávají. Co se týče odstínů, musím říct že paletka Undressed je opravdu poklad, jsem namalovaná ani ne za minutu, protože kombinace všech barev vypadá prostě skvěle. Balení z plastu mě neuráží, pokud někdo čekal balení jak od UD tak si měl našetřit a NAKED si koupit ;)

  • ostíny
  • cena
  • konzistence
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.2.2013 17:14:00

Koupila jsem z důvodu "nátlaku" blogerek. Při prvním zkušení na ruku jsem byla zklamaná ale hned jsem zkusila na oči s podkladovou bází a jsou vážně super. Barevné jsou krásně pigmentované, černá je jako uhel (což se po rozblendění trochu zmírní). Trochu práší ale za ty peníze mi to vůbec nevadí. Po vyotřebování určitě zakoupím znovu. Velký výběr barevných variant.

  • dobrá pigmentace s bází
  • velký výběr barev
  • cena
  • chatrný obal
  • trochu práší


věk
25-34

Další recenze od 16.2.2013 17:27:18

Mám od Make up Academy zatím 3 palety (Undressed, Going for gold a Glitterbal) a jednu na cestě (Undress me too) a jsem absolutně zamilovaná a unešená. Všechny stíny mají příjemnou máslovitou konzistenci, takže se s nimi perfektně pracuje, aniž by člověk měl zaprášené celé tváře a pigmentace je taky naprosto výborná. Nejlepší koupě očních stínů :)))

  • pigmentace
  • konzistence
  • palet je na výběr mnoho
  • cena
  • Undressed je duplikát palety Naked od Urban Decay
  • Undress me too je duplikát Naked 2 od Urban Decay
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2013 14:49:13

Koupila jsem si z důvodu dobrých ohlasů tady na omlázku, ale mě bohužel nevyhovují. Používám podkladovou bázi, líčím až na přepudrovaná víčka a přesto celkem rychle slejzají a jsou mastící. Stíny essence, které jsou dostupné a levné mi po celém dni neudělají takovou tu čárku, kde se oko zavírá. Prostě drží všude tak, jak jsem je nanesla. Tyto mi vytvoří mastná víčka a nevzhledně zvýrazní záhyb. Ačkoli v paletce stíny vypadají perfektně, na víčkách mě prostě nevyhovují. Proto už si je nekoupím.

  • dobrý výběr barev
  • nízká cena
  • mastí se
  • nelze v ČR koupit
  • nevydrží ani pár hodin


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2013 11:03:46

Paletku mám ve verzi Undress Me Too, která je vyrobena podle slavné Naked 2. Stíny jsou krásně pigmentované a barvy syté a u většiny z nich je konzistence příjemně máslovitá, takže se dobře nanášejí. Výdrž je u mě celodenní (já ale výdrž moc posoudit nemohu, na očích mi drží naprosto vše i bez báze celý den). Nepochybuji o tom, že paletka od Urban Decay je kvalitnější, ale pro někoho, kdo nechce nebo nemůže dát za stíny tolik peněz, jsou MUA paletky dobrou variantou. Obal sice moc kvalitní není, ale za tu cenu ani nic extra nečekám (navíc ji mám doma a nikam ji netahám, tak mi to nevadí). Já jsem velmi spokojená a časem pořídím i jinou variantu.

  • cena
  • pigmentace
  • výdrž
  • konzistence stínů
  • obal


věk
35-44

Další recenze od 7.4.2013 16:09:41

Asi rok vlastním paletku stínů Undressed. Používám ji téměř denně a snad jedinou výtkou by mohlo být, že rychle ubývá. I když s frekvencí s jako ji používám i to by mohlo být diskutabilní..:-). S kvalitou stínů jsem moc spokojená. Nepráší, drží a krásně se s nimi pracuje. Líbí se mi ta jemně máslovitá konzistence. Ve srovnání třeba se stíny např. od Lancome(děsběs), vyhrává mnohem levnější Undresed na plné čáře. Velkým plusem je to, že na netu najdete spoustu návodů na líčení s Naked paletkou a protože je Undressed její dupe, můžete se nechat inspirovat. Naučila jsem se tak hezky se líčit. V kombinaci s dobrými štětci, vykouzlím parádní líčení. Vážně nyní uvažuji o koupi originál Naked. Protože pokud je UD (jak se všude píše) ještě lepší než Undressed, tak to bude moje celoživotní láska.

  • nepráší a krásně se se stíny pracuje
  • příjemná máslovitá konzistence
  • parádní pigmentace
  • neznám


věk
35-44

Další recenze od 26.6.2013 01:18:21

Vlastním paletku Undressed a Immaculate (kterou jsem dostala zdarma k nákupu). Oční stíny používám spíš příležitostně, při každodenním líčení si vystačím většinou s linkou, a tak mi tyto levnější stíny na občasné použití bohatě stačí a jsem s nimi velmi spokojená. Paletka Undressed je svými odstíny opravdu praktická. Stíny mají sympatickou konzistenci, velmi dobře se s nimi pracuje, lehce se roztírají, jsou skvěle pigmentované. S výdrží nemám problém. U třpytivých odstínů mi při aplikaci trochu vadí opadávání pod oči. Jinak nemám co vytknout. Obal není nic extra, ale nemám s ním problém, někde se ta nízká cena projevit musí, že :-)

  • cena vs. kvalita
  • konzistence stínů
  • pigmentace
  • velmi dobrá výdrž
  • hezké odstíny
  • výběr různých paletek
  • nekvalitní obal
  • opadávání třpytek při nanášení


věk
25-34

Další recenze od 3.10.2013 15:41:13

Mám paletku Undressed. Chtěla jsem ji vyzkoušet jaká opravdu je a musím říci že jsem nad míru spokojená. Stíny jsou dobře pigmentované. Pokud jsem nanesla bez báze vydrží asi 4 hodiny pookud nanesu s bází vydrží celý den. Pokud chce někdo levnou paletku neutrálních stínů tak doporučuji hlavně třeba pro začátečníky. Dá se udělat neutrální ale i výrazné líčení.

  • Pigmentace
  • Cena vs. Kvalita
  • Výdrž s bázi
  • Výdrž bez báze
  • Paletka se mi nevím proč hůře otevírá


věk
25-34

Další recenze od 8.10.2013 09:38:49

Za mě tedy naprosto bezkonkurenční stíny, mám odstíny heaven&earth, paletka s naprosto nádhernými odstíny hnědé, konzistence skvělá, nepráší a drží mi celý den bez hnutí i bez báze. Dokonce když jsem usnula u přítele a neodlíčila se, tak jsem je měla i ráno stejné jako den předtím :) Jediné mínus je obal který se mi hůře otvírá a taky používám svuj štětec protože tyhle houbičkové špachtličky co jsou v balení nemusím :)) Zatím vůbec neubívají, mám je měsíc a použvám každý den na hodně výrazné líčení ale jde udělat i přirozené jemné. Za mě naprostá jednička mezi stíny :)

  • skvělá konzistence
  • nádherné barvy
  • vydrží celý den
  • nepráší
  • hůře otevíratelný obal


věk
15-24

Další recenze od 10.10.2013 21:06:13

Hodnotím paletku “Undressend“. Tato paletka (udajné dvojče Naked) je velmi povedená. 10 třpytivých stínů a 2 matné. Stíny jsou velmi dobře pigmentované a drží i bez primeru. Jediné mínus je balení a dostupnost. Pokud vám nevadí objednávat si kosmetiku přes internet, nevidím jediný důvod proč si tuto paletku nekoupit.

  • Máslové s.
  • Pigmentace
  • Cena
  • Balení


věk
25-34

Další recenze od 30.10.2013 10:57:40

Vlastním tyto paletky ve dvou variantách - Undressed a Undress me too. Dlouho jsem po nich toužila a objednávala přímo z UK. Pigmentace je u některých stínů slabší, ale s tím se za tu cenu musí počítat. Bez báze jsem je zkusila jednou a hodně rychle z víček mizely. JInak, když se aplikují namokro, barva je sytější a intenzivnější. Za tu cenu doporučuji!! :-)

  • cena
  • s bází vydrží poměrně dlouho
  • bez báze nepoužívat!
  • trochu "fórové" balení
  • u některých odstínů slabší pigmentace - úměrné ceně


věk
25-34

Další recenze od 5.11.2013 08:19:06

Tak tohle jsou jedny z nejlepších stínů které mám (a to vlastním spoustu značek včetně například Urban Decay). Za stovku máte 12 skvěle pigmentovaných stínů, které se skvěle nanáší a na oku vydrží. Mám už tři paletky (Undressed, Glamour Days a Glamour Nights) a plánuju další. Pro někoho může být nevýhoda levný plastový obal, ale já jsem za něj ráda - je průhledný, takže hned vidím jaké stíny beru.

  • pigmentace
  • výdrž
  • spousta odstínů
  • v balení hned vidím jako paletku beru
  • plastové balení


věk
15-24

Další recenze od 22.11.2013 21:21:40

Tyto paletky mám ráda. Nakoupila jsem jich asi 6 během jara, kdy na ně měly akci 50% sleva. Mám tyto paletky Going for Gold, Undress me too, Undress, Heaven and Earth, Pretty Pastels a Glitter Ball. Nejraději mám paletky Going for Gold a Undress me too. Každá z paletek obsahuje 12 krásně pigmentovaných stínů. Některé jsou matné, jiné zase třpytivé. U těch třpytivých mi vadí, že ty třpytky ve velkém opadávají pod oko, ale stačí si dát při líčení pod oko kapesník a je vše vyřešeno. Paletky jsou krásně pigmentované a s dobrou bází vydrží celý den aniž by se slily do čárek. Menším mínusem je, že trochu práší a balení je takové lacinější, já ale paletky nikam nenosím líčím s nimi jen doma.

  • cena
  • pigmentace stínů
  • výdrž stínů je s bází celodení
  • oboustranný aplikátor v balení
  • dostupnost jen na internetu
  • trochu práší
  • lacinější obal


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2014 01:18:50

Vzhledem k tomu, že se nelíčím každý den a stíny ráda střídám a kupuju pořád nové, zvolila jsem tuto levnější variantu namísto tolik chválené UD Naked. Myslím, že jsem chybu prozatím neudělala - paletka Undressed má krásné a vzájemně dobře kombinovatelné odstíny, všechny jsou dobře pigmentované, příliš nepráší při nanášení a líbí se mi, že stačí nabrat na štětec velmi málo. S dobrou bází vydrží celý den na svém místě a ve stejné intenzitě. Nevím, co víc si od paletky (navíc za takovou cenu) přát.

  • cena
  • krásné odstíny
  • dobrá pigmentace
  • nepráší
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2014 14:39:22

Vybrala jsem si paletu Undress Me Too a jsem naprosto unešená. UD nevlastním, proto nic srovnávat nemohu, ale přesto jsem nadšená. Stíny nepráší, neopadávají, s podkladovou bází vydrží celý den. Paletka sama o sobě žádný zázrak není, houbičku nepoužívám. Pigmentace je moc pěkná, ale u matných stínů je ze začátku slabší. Koupila bych si ji znovu :)

  • Barvy
  • Cena
  • Pigmentace
  • Balení


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2014 13:27:32

Vzhledem k ceně produktu jsem nečekala zázraky a také se nekonaly, nicméně stále jsem spokojená, protože i bez podkladu mi tyto stíny drží dobře celý den, neslévají se. Druhá věc je pigmentace, která je velmi slabá, vysoká prašnost a co se týče obalu, tak odpovídá ceně - špětně se mi otevírá. Přiložený štěteček nepoužívám, je hrozný. Plaleta barev je v posledních letech žádnoucí (NAKED). Nemohu hanit, ale beru tento produktu spíš jako průměr, ale příště nekoupím, ale skutečně investuji do lepších. Pro někoho může být závada v dostupnosti.

  • odstíny
  • výdrž
  • výdrž - neslévají se
  • nepotřebná podkladová báze
  • obal
  • prašnost
  • nepoužitelný štěteček
  • pro někoho dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 16.1.2015 16:11:26

Nechala jsem si dovézt z Anglie paletku s názvem Hall of Fame. Skládá se z 12 nejvíce populárních odstínů - je to taková basic paletka + černá, šedá a modrá barva. Obal mi přijde docela jemný, ale pěkný. Odstíny jsou skvělé. Na oku jsou syté, některé jsou třpytivé a některé matné. Paletka je vhodná na každodenní líčení a určitě bych ji doporučila dál.

  • Syté a krásné odstíny
  • Pěkný design
  • Cena
  • Nedostupnost v Čr


věk
25-34

Nejdřív jsem s koupí hodně váhala, nerada kupuju kosmetiku přes internet a v kamenném obchodě se sehnat nedá (nevím o tom), ale nakonec jsem k objednávce přihodila i paletku od Mua, je to ta zimní edice Twelfth Night...a jsem jedním slovem nadšená, používám ji denně a nemůžu si ji vynachválit. S bází mají stíny perfektní výdrž. Pigmentace je slušná, není to Sleek, ale třpytivé, zlaté a bronzové stíny a ten měňací jsou pigmentované krásně. Barvy jsou perfektně sladěné, dá se vytvořit mnoho vyvážených barevných kombinací. Trochu mi vadí špatné zavírání obalu, ještě se neochodilo a moje nehty s tím mají problém, paletku používám nicméně denně, tak ji ani nedovírám:) Jinak perfektní výrobek, určitě koupím i jiné odstíny.

  • Cena
  • Krásné sladěné odstíny
  • Skvělá výdrž
  • Pěkná pigmentace - zvlášť metalické stíny
  • Promyšlená koncepce barev
  • Obal se špatně otvírá
  • Některé stíny trochu práší
  • Dostupnost jen na internetu


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2015 16:19:17

Potrebovala som paletku hnedých tieňov tak som si kúpila Undress Me Too na odporúčanie sestry, ktorá ju vlastní taktiež. Všetky tiene majú fajn pigmentáciu, ale trblietavé tiene sú katastrofálne...jedne z najhorších aké som kedy mala. Prášia, opadávajú a najmä sa vôbec nedajú vrstviť. S matnými tieňmi tento problém síce nemám, ale za mňa už asi nikdy viac.

  • matné odtiene mi vyhovujú
  • prášia
  • opadávajú
  • nedajú sa vrstviť


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené