Neutrogena Balzám na rty SPF 20 recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Neutrogena Balzám na rty SPF 20
Balzámy na rty Neutrogena Balzám na rty SPF 20 - obrázek 1
Balzámy na rty Neutrogena Balzám na rty SPF 20 - obrázek 2
5 4.7 24
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Neutrogena

Recenze produktu
Neutrogena Balzám na rty SPF 20

Další recenze od 8.5.2012 08:27:03

Tento balzám je pro mě velmi rychlá,dlouhotrvající a účinná pomoc při pocitu suchých rtů a podráždění nejen ze sluníčka.Balzám posiluje přirozený film pokožky a spolehlivě chrání před slunečním zářením,navíc i zklidňuje,příjemně voní a zlepšuje vláčnost rtů.

  • Účinná pomoc
  • Posílení pokožky rtů
  • Zklidnění
  • Vůně
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.5.2012 10:05:18

Tenhle balzám je taková má stálice - a to kvůli SPF 20. S oblibou ho s sebou beru jak na hory, tak k moři, kde mé rty dokonale chrání. Lze ho použít samozřejmě i jako normální balzám třeba na doma, protože je opravdu velice příjemný a rty hezky zvláční a hydratuje. Při dlouhodobém používání rozpraskané rty krásně spraví a vyléčí. Já mohu určitě doporučit.

  • pomáhá rozpraskaným rtům
  • výživa rtů
  • SPF 20
  • hydratace
  • dostupnost
  • žádné


Další recenze od 8.5.2012 16:03:44

Pokud máte popraskané rty ,tak se vám do dvou dnů zregenerují ,což mě velmi potěšilo ,hlavně v létě. Když mám pouze suché rty ,tak druhý den je to mnohem lepší. Nejlepší je hlavně k moři ,kde hodně svítí sluníčko, opravdu chrání rty jako opalovací krém. Nemá žádnou silnou vůni a je na příjemný. Doporučuji!

  • hydratuje rty


věk
25-34

Další recenze od 17.5.2012 22:04:28

vyzkoušela jsem mnoho balzámu na rty, ale žádný nesplnil má očekávání jako tento, na rtech ho vůbec necítím, během pár nanešení popraskané rty zcelí, má příjemnou nevtíravou vůni, a hlavně chrání při chladném počasí, je dobré ho používal i jako prevenci, rty jsou pak krásně jemné, určitě si ho koupím znovu

  • SPF 20
  • lehký na rtech
  • rychláa účinná pomoc při popraskaných rtech
  • nejsou


věk
15-24

Další recenze od 19.5.2012 10:59:36

Tento balzám na rty mě příjemně překvapil, díky svému lehkému složení a příjemné vůni. Nejvíce jsem ho využívala v zimě, kdy mé rty byly od mrazu vysušené, hned po první aplikaci, byly hydratované. Balzám vytvoří ochranný film na rtech, což je skvělé, vydrží tak dlouho na rtech a nemám pak pocit, že musím pořád rty přetírat.

  • Lehké složení
  • Příjemná vůně
  • Dlouhodobá hydratace
  • Rychle spraví popraskané rty
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2012 17:36:34

Jeden z nejlepších balzámů, které jsem vyzkoušela. Rty opravdu hydratuje a můžu jej použít i když je mám podrážděné. Používám ho hlavně v zimě, kdy jsou rty citlivější, ale i teď v letním období najde uplatnění. Je neparfemovaný, lehce se roztírá, nedělá žmolky a na rtech dlouho vydrží.

  • hydratuje
  • zklidní rty
  • neparfemovaný
  • není


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 14:08:48

Moc dobrý balzám na rty, vedle Carmexu je to asi nejvíce hydratační tyčinka. Víčko je křehké, u tohohle typu balení často praská, ale to je asi jediná nevýhoda. Má SPF20 - na léto u nás bohatě stačí. Používala jsem ho na noc na regeneraci a ještě ráno na rtech byl.

  • hydratace
  • křehké balení


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2012 10:28:57

Používám ho hlavně v zimě. Nemám ráda lesky na rty nebo rtěnky, takže tohle je pro mě super ochrana jak na lyže, tak i do města. Co ho používám, přestala jsem mít problémy s koutky. Má lehké složení, nedostává se mi "lepkavého" efektu. Po všech rádoby balzámech s příchutěmi apod., u něj s radostí zůstanu.

  • cena
  • lehké složení
  • nelepí
  • bezestop
  • ochrana před mrazem i sluncem
  • hebké rtíky
  • ---


Další recenze od 17.1.2013 20:39:20

S tímto balzámem jsem byla naprosto spokojená. Má příjemnou, jemnou, nevtíravou vůni a dobře se nanáší. Používala jsem jej především přes zimu (a to i v době největších mrazů) a pěkně vyživoval, rty nevysychaly a dokonce také hojil drobné ranky. Balení je úplně běžné, na něm se toho snad nedá moc zkazit, nedělalo žádné neplechy (neprasklo, nevychodilo se). Znovu si ho (pravděpodobně) nekoupím jen proto, že ráda zkouším nové balzámy.

  • vyživuje
  • hojí
  • vůně
  • dostupnost (drogerie či lékárny)
  • pro někoho možná vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2013 19:11:54

Velice kvalitní balzám na rty s jemnou neutrální příchutí, který rty velmi dlouho hydratuje, popraskaným rtům uleví a celke rychle je i zregeneruje. Na zimu a hlavně do hor je to můj velmi oblíbený balzám. Protože mi neustále něco padá z ruky, vypozorovala jsem jedinou nevýhodu oproti jiným balzámům: obal Neutrogeny je z křehčího plastu, než např. Labella a při pádu se tudíž snadněji tvoří praskliny.

  • hydratace a ochrana rtů
  • regenerace popraskaných rtů
  • obal z křehkého plastu


věk
25-34

Další recenze od 31.1.2013 08:59:37

Naprosto souhlasím s recenzemi, balzám je to jeden z nejlepších a skutečně hydratuje, tudíž se skutečně vyplatí investovat trochu. Vůně je jemná, téměř neutrální, nebarví, nelepí, nedělá po delší době ošklivé bílé cucky na vnitřních hranách rtů, dostupnost je také velmi dobrá. Zde neberu vyšší cenu jako negativum, rozhodně se totiž vyplatí než kupovat x levnějších bez účinků.

  • hydratuje
  • dostupnost
  • nedělá cucky na rtech
  • jemná vůně
  • nic


věk
25-34

Perfektní balzám na rty od neutrogeny. Je jemný, nelepí a okamžitě cítíte zklidnění popraskaných rtů, na zimu ideální. Není nijak parfémovaný, takže po něm nemám tendenci kašlat jako po jiných parfémovaných a ulepených balzámech. Rty jsou jemné po dlouho dobu po aplikaci.

  • Kvalita
  • Jemnost
  • Žádný


věk
15-24

Další recenze od 6.6.2013 14:15:47

Tento balzám jsem si hodně oblíbila. Koupila jsem si ho teprve před týdnem. Hledala jsem něco co by mi pomohlo na ty moje suché rozpraskané rty a hleď: Konečně jsem to našla. 100% účinný balzám od norské receptury. Vážně super- doporučuji. Obzvlášť po zimě, ale i přes celý rok, hlavně pro toho kdo má věčně suché a poškozené rty.

  • krásná vůně
  • hydratuje suché poškozené rty
  • šetrný
  • cena


věk
25-34

Neutrogena má výborné balzámky na pery. Sú dosť hydratačné, pery vyživia . Popraskaným perám doprajú úľavu a hneď ich ošetrujú. Balenie je praktické v tyčinke a aj dosť kvalitné. Kúpiť sa nedá všade, ale vo vybraných drogériách nájdete a potom v lekárni. Cena v pomere s kvalitou nie je vysoká. Lepšie je si priplatiť za dobrý balzám na pery ako mať kúpených 5 lacných , ktoré nepomáhajú.

  • hydratuje
  • kvalita
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • žiadne


věk
35-44

Další recenze od 9.12.2013 20:40:06

Tento balzám patří k těm lepším, které jsem měla. Je sice poměrně dost mastný, což já osobně moc nemusím, ale zase rty dokáže doopravdy „vyléčit“ a dát jim potřebnou dávku hydratace a péče. Jediné co bych mu vytkla je, že zanechává na rtech jemný bílý film což mi moc nevyhovuje na denní nošení. Ale já tyto „hutné“ balzámy používám stejně spíše na doma a na noc, takže mi to až tolik nevadí. Důležitější pro mě je, že si opravdu poradil s rty, které jsem měla popraskané až do krve.

  • vyléčí popraskané rty
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2014 21:15:09

Tento balzám mám moc ráda a často se k němu vracím i přesto, že se snažím zkoušet stále nové a nové balzámy. Velkým plus je, že má SPF 20 takže ho mohu používat i v létě a mé rty jsou chráněné i proti slunečnímu záření. Často si ho beru sebou i na hory, když jedeme s přítelem v zimě lyžovat. Rty mi totiž hydratuje nejen na povrchu, ale i do hloubky. Navíc léčí i popraskané rty a zanechá je krásně jemné a hydratované. Občas, když mám sušší rty, tak se s ním namažu i na noc a i ráno mám rty pořád krásně hydratované a velmi jemné. Určitě doporučuji je opravdu skvělý.

  • cena
  • dostupnost
  • krásně vyléčí popraskané rty
  • SPF 20
  • balení
  • velmi dobře hydratuje rty
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 22:56:07

Velmi kvalitní balzám na rty. Používám ho i jako první pomoc na podrážděné a suché místa na pokožce a opravdu skvěle hydratuje a zmírňuje podráždění pokožky. Oceňuji hlavně, že nemá žádnou přehnanou vůni a nebarví, na rtech nejde moc cítit, rty jsou po něm hezky jemné, není potřeba se s ním často mazat, balení dlouho vydrží, můžu tedy rozhodně doporučit.

  • účinky
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 3.7.2014 13:30:31

Skvělý balzám na rty, vedle Repair balzámu od Yves Rocher zatím můj nejoblíbenější, tento má navíc SPF, takže je super i na léto. Já ho používám kdekoli a kdykoli, protože je opravdu moc příjemný. Má úžasnou hutnější konzistenci, která na rtech dlouho drží, není ale tuhý, takže se na rty krásně nanáší. Opravdu výborně hydratuje a zvláčňuje, a to i extrémně suché rty. Mám ráda jeho vůni, která je mi velmi příjemná. Nedělá na rtech žádný povlak, naopak je zanechá jemně lesklé. Jsem moc spokojená a budu kupovat zas a znova.

  • příjemně se na rty nanáší
  • výborně hydratuje
  • moc příjemně voní
  • dlouho na rtech drží
  • zanechá rty jemně lesklé
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.8.2014 22:48:15

Tento balzám je moc příjemný, rty opravdu hojí a vyživuje, ale nelepí. Používám ho hlavně v zimě, kdy mám rty hodně vysušené a rozpraskané. Již několikrát jsem si koupila jiný balzám (levnější), ale vždycky se k tomuto nakonec ráda vrátím. Vůně je neutrální, takže se balzám hodí i pro muže. Mohl by být levnější, ale i přes jeho cenu si ho znovu koupím.

  • hydratace a výživa rtů
  • neutrální vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 15.8.2014 22:19:25

Tak bez tohoto výrobku si snad život ani neumím představit. Kolik já vyzkoušela balzámů, než jsem našla tento, který opravdu jediný udrží mé rty nevysušené. Doufám, že ho nikdy nepřestanou vyrábět, protože alternativu nemám. Vydrží celkem dlouho i při mé obrovské spotřebě a i balení je praktické. Vřele doporučuji!

  • celý tento výrobek je jedna velká přednost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2014 17:22:13

Jeden z nejlepších drogérkových balzámů. Líbí se mi, že má SPF 20, používala jsem ho i při moři a rty ochránil před sluncem i slanou vodou. Je spíš tužší, ale na rty se dobře aplikuje, nestéká a nerozmazává se. Krásně voní, tak jemně a čistě. Výborně hydratuje a i popráskané a vysušené rty spraví za pár dní. Obal je sice trochu nekvalitní, ale to je maličkost.

  • hydratace
  • SPF 20
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2014 16:37:47

Tento balzám jsem dostala jako dárek, ze kterého jsem měla radost, protože už delší dobu jsem jej chtěla vyzkoušet na základě pozitivních recenzí tady na omlazení. Jsem zklamaná. Nevoní mi, velmi mi připomíná ten levný balzám světle modrý od Baley. Na rtech mi vytváří takový film, mám neustále pocit, že si je potřebuji něčím namazat. Nevyživuje, nehydratuje. Obyčejný balzám od Astrid mi přijde daleko kvalitnější a o třetinu levnější.

  • obal
  • nevyživuje
  • nehydratuje
  • vytváří na rtech mastný film
  • cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Blistex Lip Classic

4.5 88% 10 recenzí

Korres Lip Butter

4.5 88% 6 recenzí