Blistex Med Plus recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Blistex Med Plus
Balzámy na rty Blistex Med Plus - obrázek 1
Balzámy na rty Blistex Med Plus - obrázek 2
Balzámy na rty Blistex Med Plus - obrázek 3
Blistex (7)
4.8 z 5 5 4.8 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
85%
4 hvězdy
15%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Blistex Med Plus

věk
25-34

Další recenze od 11.9.2018 21:30:03

Jeden z nej balzamů na rty. Zvykla jsem si ho používat už od dětství v USA a oni jsou na tyhle věci fakt machři. Má nádhernou mentolově medovou vůni a hlavně chuť, vždy si kousínek olízám jak je slaďoučký. A co hlavně, tak léčí, rty jsou vláčné, ošetřené, večer namažu, a ráno mám rty hydratované a krásně plné, rtěnka na takových rtech hned vypadá jinak. Rty mi takto hydratované vydrží CELÝ DEN!

  • Sladká Chuť
  • Mentolová vůně
  • V lété rty krásně chladí
  • Rty hydratuje a vyživuje
  • Jen zvyšující se cena


Další recenze od 15.2.2018 06:48:35

Výborný na mé do krve popraskané rty, okamžitá úleva, krásně a příjemně chladí, nejlepší a nejúčinnější balzám co jsem kdy měla. Už dlouho jsem hledala balzámy, které mým rtům uleví, vyzkoušela jsem jich spoustu. Před půl rokem jsem v DMku objevila Blistex MedPlus a nedám na něj dopustit. Jen by mohl být v jiné lahvičce.

  • příjemně chladivý
  • lahvička


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2017 17:15:20

Toto tu je jediná mne známa vec, ktorá pomôže mojím úbohým perám. Či je leto či zima tak ich mám stále suché, popraskané. Proste nepekné na pohľad a to nehovorím o šupinkách, ktoré sa odlepujú. Tento zázrak si dám večer a krásne zaúčinkuje už cez noc. Okamžite vidno výsledok v podobe zahojených pier. Páči sa mi aj ten chladivý efekt, ktorý mám po aplikácii. Jediné čo sami nejak nepáči je to, že sa musí nanášať prstami, no ale vďaka účinku to odpustím. Dávam mu plný počet bodov.

  • hydratuje
  • lieči za noc
  • chladivý efekt
  • dostupnosť
  • téglik


Další recenze od 5.2.2016 14:10:04

Blistex balzám používám hlavně při nachlazení, mám velice jemné rty, které snadno popraskají. Díky balzámu se kůže rychle hojí, a při rýmě je fajn cítit pod nosem mentol :)). Taky je fajn při oparech jako desinfekce. Mazání prtem mi nevadí, stačí před i po umýt ruce... jediné co bych "vypíchla" je, že když jsou rty popraskané nebo poraněné abnormálě, tak balzám pálí hodně.

  • desinfikuje
  • hydratuje
  • mentolová vůně
  • na poraněných rtech pálí
  • pro někoho mazání prstem


věk
15-24

Další recenze od 27.8.2015 14:09:14

Blistex Med plus mi zachránil rty. Trpím na popraskané rty, stačí aby se trochu změnilo počasí a na mých rtech to jde vidět. Vystřídala jsem x značek a všechno mi rty zklidnilo jen na chvíli. Zvykla jsem si u sebe nosit 1-3 balzámů na rty, byla jsme jak chodící drogerie. Pak jsem narazila na tento zázrak a KONEČNĚ mám klid. Když jsem si blistex kupovala měla jsem rty rozpraskané do krve, usmát se bylo pro mě utrpení protože v tu chvilku co jsem se usmála tak mi ret rupl a cítila jsem jak mi teče krev. Rty jsem si namazal na noc (silnou vrstvu), ráno jsme při usmívání nekrvácela ještě ten den jsem měla rty samětově hebké. Týden jsme ho používala pravidelně (spíš jne ze zvyku si furt něco na hubu patlat). Po týdnu používání balzám vůbec nepotebuji, nosím ho u sebe pro jistotu a rty si mažu max. 1x za týden nebo 2 pouze když cítím že mně začínají rty pálit.

  • vůně
  • chladí
  • léčí
  • rty nejsou závislé
  • okamžitý účinek
  • cena
  • míň trpím na opary
  • nepraktický kalíšek


věk
45-54

Další recenze od 26.3.2015 17:43:29

Blistex Med Plus je bez pochyb opravdova jednička mezi balzámy na rty. Bez ohledu na počasí mam casto suche popraskane rty které v zimě dokonce i krvácí a tenhle malý zázrak v kelímku mi vždy pomůže během minuty. Má medověmentolovou vuni, lehce pali. Je výborný i jako podklad pod rtěnku. Nevyhodou je baleni balzamek se aplikuje prstem. Mam uz asi 5 balení a koupím vždy bez zaváhání znovu. Konkurenci opravdu nemá.

  • okamžita pomoc
  • obsahuje mentol a eucalyptus
  • musí se aplikovat prstem


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2015 21:55:19

Balzám mi vyhovuje na popraskané rty, občas ho použije i přítel když cítí, že se mu dělá opar, funguje, používám hlavně na noc, takže mi nevadí nanášení prsty, vůně je mentolová, na rtech jemně pálí, ale opravdu malinko, něco jako carmex, akorát mnohem dostupnější v ČR, konzistence je krémovitá a lehce se nabírá a roztírá

  • pomáhá a hojí
  • příjemný na rtech
  • nic


věk
25-34

Veľmi kvalitný produkt na pery. Od tejto značky som už jeden mala a musím povedať , že jej ostanem verná. Balzám krásne hydratuje a zregeneruje suché pery. V zime teda neviem neskúšala som ho v tomto období (aký je to pocit) ale v lete príjemne chladí. Jediné čo mi trochu vadí je jeho vyššia cena a dostupnosť. Kupovala som ho v Dm a inde som ho vlastne ani nevidela.

  • regeneruje pery
  • dostupnosť
  • vyššia cena


věk
35-44

Další recenze od 2.5.2014 16:20:32

Ač nemám ráda kelímkové balzámy z důvodu nepraktičnosti a hygieny, tak tento je fakt skvělý. Mám moc ráda jeho mentolovou příchuť a vůni. Krásně jemně chladí a popraskaným rtům přinese opravdu úlevu a zlepšení. Škoda jen, že ho nedělají v tubě. Takhle má člověk od něj opatlané prsty a hlavně pro někoho kdo trpí na opary není moc vhodné sahat si prsty na rty.

  • mentolová příchuť
  • obal (kelímek)


věk
25-34

Další recenze od 2.5.2014 14:37:22

Za mne absolutně nejlepší balzám na rty. Vůně lehce mentolová. Na popraskaných, okousaných rtech neštíle. Když si z nudy já blbeček zřídka kdy oloupu kůžičku na rtech, tak přes noc nechám působit vrstvu balzámu a ráno jsou rty jak nové. Působí dlouho, rty nikdy nevysuší, vydržel mi snad půl roku. Nemám moc ráda nanášení prsty, jelikož člověk na všechno pořád chmatle a když si chce natřít rty, no prostě fuj, ale tak co. Odpouštím mu lahvičku za to, jak je úžasný

  • Hydratuje
  • Zaceluje
  • Dlouho vydrží
  • Ta lahvička :/


Další recenze od 25.3.2014 19:34:10

Slyšela jsem o něm poprvé od britské bloggerky, pak mne příjemně překvapilo, že je bez problému k sehnání v DMku, zakoupila jsem, a teď jsem závislá :) když má člověk rty relativně v pořádku, moc příjemně chladí a hezky vyživí, a i když jsou na tom rty opravdu špatně, přinese okamžitě úlevu a do večera je stav výrazně lepší. Původně mi přišla cena poměrně vysoká, ale vydrží dlouho, používám snad 3 měsíce a myslím, že ještě měsíc pohodlně vydrží, takže se určitě vyplatí. Hned, jak dojde, kupuji nový!

  • rychle pomůže
  • moc příjemně chladí
  • balení vydrží na dlouhou dobu
  • žádné (pro někoho možná balení)


věk
15-24

Další recenze od 29.12.2013 18:01:55

Ano, ano, ano! Tenhle balzám jsem koupila náhodou v Německu a už ho nedám z ruky. Na rtech jemně pálí, ale přes noci mi dal mé totálně do krve rozpraskané rty do pořádku. Jeho pořizovací cena je sice vyšší, ale pro mě pořád příznivá - Labella za 60 Kč mi pusu tak akorát obarvila. Za mě je to nejlepší balzám, který jsem vyzkoušela.

  • rychlá účinnost
  • kelímek (nehygienické)



věk
25-34

Tento balzam je skvelou náhradou slávneho Carmexu. Síce nie je taký tuhý ako Carmex ale viac vazelínový, ale v prípade že potrebujete balzam na prvú pomoc pre pery a došiel vám Carmex a neviete ho hneď zohnať kvôli zlej dostupnosti, tak MedPlus vám ho nahradí. Balzam presne chladí na perách ako Carmex a pekne ich premastí. Už mám druhé balenie a určite kúpim znovu.

  • hydratácia
  • premasťenie
  • textúra
  • chladenie
  • vyššia cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Korres Lip Butter

4.6 91% 8 recenzí