Neutrogena Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Neutrogena Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem
Hydratační tělové krémy Neutrogena Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem - obrázek 1
5 4.6 14
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 179 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Neutrogena

Recenze produktu
Neutrogena Hloubkově hydratační tělové mléko s olejem

věk
25-34

Další recenze od 2.3.2012 13:27:14

Určeno pro suchou pokožku, má hydratovat po 24 hodin - splňuje. Po namazání je kůže hebká, neumaštěná - mléko se okamžitě vstřebává - za minutu se můžu klidně oblíknout, nezanechává mastný ani žádný jiný film, po pravidelném používání (u mě 2 týdny) je kůže na pohled mnohem hezčí, taková jakoby zářivější, zdravější.

  • Rychle se vstřebává
  • Žádné


Další recenze od 15.3.2012 21:18:06

Opravdu skvělý hydratační krém, vhodný i pro citlivou pokožku..Původně jsem si ho koupila ve slevě, protože normálně mi přišel docela drahý, ale nakonec jsem zjistila, že svojí ceně odpovídá, takže až mi dojde určitě,si ho koupím znovu :)) Doporučuju!!

  • příjemná vůně
  • nezanechává pokožku mastnou
  • rychle se vsakuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 19:52:21

Dlouho jsem hledala kvalitní tělový krém, který by mi pomohl vyřešit můj problém se šupinkama suché kůže na nohách a na doporučení mé kamarádky jsem vyzkoušela tento hydratační krém od Neutrogeny. Jsem moc spokojená, nic jiného mi nepomohlo.

  • vynikající hydratace
  • mohl by se mazat sám :)


věk
15-24

Další recenze od 2.4.2012 23:56:16

Výborný krém na tělo. Není mastný,lehce se rozmazává,rychle vsakuje,dlouho hydratuje. Pokožka po něm zůstává dlouho jemná a zářivá. Koupila jsem si ho sice úplně poprvé,ale mám pocit že jsem si ho zamilovala už na pořád :) určitě koupím znovu a rozhodně doporučuju :)

  • Rychle se vsakuje
  • Dlouho hydratuje
  • Praktické balení
  • Kvalita úmerná ceně
  • Nepříliš parfemované
  • Žádné nemá! :D


věk
25-34

Další recenze od 3.5.2012 14:12:40

Tělové mléko od Neutroeny s olejem momentálně používám. Skvěle se aplikuje díky pumpičce, rychle se vstřebává a kůži zanechává hydratovanou. Je bez parfemace, což mi trošku vadí. A opravdu vhodné i pro osoby s citlivější pokoškou. Určitě si ho ještě koupím.

  • Skvěle hydratuje
  • Rychlá aplikace díky pumpičce
  • Velké balení
  • Bez parfemace


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 14:25:15

Od doby, co znám tělová másla používám mléka jen zřídka, toto ale bylo skvělé na zimu, hydratuje do hloubky, je to poznat hlavně na místech, kde je pokožka vysušením svraštělá. Vadí mi, že je bez vůně, přeci jen je příjemné mít voňavou pokožku, tím pádem ale bude vyhovovat i citlivé kůži. Je trochu mastnější, vstřebává se cca 10min, je tedy třeba s tím počítat. Praktická pumpička je plus, nemusíte s opatlanou rukou sahat na obal.

  • balení s pumpičkou
  • hloubková hydratace
  • nijaká vůně


věk
25-34

Další recenze od 23.8.2012 14:22:07

Toto tělové mléko používám velmi ráda. Je lehoučké a na moji pokožku opravdu zabírá. Nechává ji dokonale vláčnou a heboučkou. Vyhovuje mi, že není příliš navoněný. Má takovou lehoučkou vůni, která se po aplikaci rychle ztratí. Když chci hydratovat a zároveň provonět, používám krémy od VS.

  • velmi jemné mléko
  • opravdu eliminuje suchost pokožky
  • téměř bez vůně
  • skvělé větší balení s pumpičkou
  • rychle se vstřebává
  • nemastí
  • účinek lze pozorovat okamžitě a vydrží dlouho
  • absoutně žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.12.2012 11:33:09

Dostala jsem toto mléko jako dárek ke koupi čoček, a musím říct, že mě velmi mile překvapilo. V zimě trpím na vysušené ruce, které se loupou až do krve, a tohle je první krém, který mi opravdu pomáhá. Stačí namazat dvakrát denně a žádné šupiny, prasklinky atp. nemají šanci.

  • Opravdu pomáhá
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 24.12.2012 12:06:09

Pro mě je tohle mléko docela zklamání. Čekala jsem, že bude o hodně víc hydratační, přijde mi naprosto průměrné - sice mi ničím až tak nevadí, ale ani mě nijak neokouzlilo. Mám mnohem radši to klasické hydratační od Neutrogeny bez oleje. Nicméně vsakuje se dobře, kůže po něm není mastná ani ulepená což je určitě plus. Mínus je pro mě taková divná nijaká vůně, dlouho jsem myslela, že je neparfemované, protože ta ,,vůně" je vážně zvláštní. Za mě nic moc a znovu nekoupím.

  • rychle se vsakuje
  • nezanechává mastný film
  • podivná ,,vůně"
  • průměrná hydratace


věk
35-44

Tohle mléko je super, používám ho nejen na tělo - je skvělé hlavně po holení nebo epilaci. Jelikož mi nepřipadá nijak extrémě mastné, ale dobře se vstřebává, používám ho hlavně na odlíčení make-upu z obličeje (ne očí) - ta pumpička je totiž nesmírně praktická a mléko je mi i na obličeji příjemné - je to tychlé a efektivní.

  • ne příliš silná parfemace
  • dobře se vstřebává
  • vyhovuje mi i k odlíčení obličeje
  • praktická pumpička
  • mohlo by být třeba levnější ;)


věk
25-34

Další recenze od 18.1.2013 10:55:17

V poslední době jsem si hodně oblíbila spíše tělová másla, ale toto mlého jsem jeden čas hodně používala a byla jsem spokojená. Mléko dobře hydratuje, celkem rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Má praktické balení. Klidně bych si koupila zase.

  • hydratace
  • dobře se vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • praktické balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2013 17:41:44

Toto tělové mléko jsem, jako svoje první, vypotřebovala. Pokožka byla po apolikaci pěkně jemná, hladká a celkově příjemná na dotek - a to i druhý den ráno. Navíc mléko docela příjemně voní. Jeho nedostatkem ale je jeho vysoká cena, já ho kupovala v akci, jinak bych si ho nekoupila. Nekoupím si ho znovu z toho důvodu, že ráda zkouším nová mléka. Jinak mi vyhovovalo :-)

  • pokožka je po něm hladká a příjemná
  • tento pocit vydrží do druhého dne
  • vysoká cena


věk
15-24

Krásné hydratuje, nedělá mastný ani ulepeny film, minutu po nanesení se mohu obleknout. Na moji velmi suchou pokozku je moc příjemný , je lehký na léto ideální. V zimě mám radči vice hutnější tělova mleka. Pumpickove baleni je velmi pohodlně a hygienické ale nevydoluji z něj všechno, musím pak odsroubovat pumpicku a zbytky vyklepat do dlaně ale nevadí mi to, stoji to za to :-) Kupují ho zásadně v akci, jinak se mi zda předražené. Dělají dvě velikosti balení : 250 a 400 ml Ze všech telovyh mlek od neutrogeny je tohle nejlepší :) Na 110% koupim znovu :-)

  • Okamžitě po nanesení se muzu oblect
  • Podle me jedno z nejlepších telovych mlek v drogerii !!
  • Krásné hydratuje a nedělá masný ani lepivy film
  • Jemná parfemace
  • Hygienecka pumpicka
  • Testuje na zvířatech :(
  • Kvůli pumpicce kapku nepraktické baleni


věk
25-34

Další recenze od 10.2.2017 23:44:26

Za poslední dobu nejlepší tělové mléko (a produkt na tělo celkově), jaký jsem měla. Koupila jsem si menší balení (250 ml) s nějakou menší slevou a popravdě si od mléka nic moc neslibovala. O to víc jsem byla velice mile překvapena účinky. Při těch letošních mrazech, které trvaly nezvykle dlouho, se mi na loktech objevily extrémně suchá místa - řekla bych, že možná až ekzém (svědění, pak pálení). Nic mi na to nezabíralo (dokonce ani poměrně drahé bio oleje, které jsem nanášela na vlhkou pokožku). Pak jsem sáhla do zásob a vytáhla právě toto mléko a už pár dnů není po ekzému / suchých loktech ani památky. Mléko moc příjemně, jemně voní. Balení s pumpičkou je pohodlné a praktické. Za mě top produkt. 100 % koupím znovu i bez slevy :-).

  • skvělé účinky na kůži
  • dobrá konzistence
  • příjemná, lehká vůně
  • žádné


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené