Neutrogena Visibly Clear hydratační krém recenze a zkušenosti

Hydratace Neutrogena Visibly Clear hydratační krém
Hydratace Neutrogena Visibly Clear hydratační krém - obrázek 1
Hydratace Neutrogena Visibly Clear hydratační krém - obrázek 2
5 3.2 11
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 190 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Neutrogena

Recenze produktu
Neutrogena Visibly Clear hydratační krém

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2012 16:58:49

Tento hydratační krém mě mile překvapil. Ač jsem slyšela, že někoho výrobky od Neutrogeny dráždí, mně nesmírně vyhovuje. Krém je lehký, dobře se vtírá, nezanechává pocit mastnoty (a naopak ani pocit napnuté pokožky jako některé levnější krémy pro mastnou pleť), pleť po něm vypadá matně a jemně. Pro mě je navíc velkou výhodou fakt, že na rozdíl od předchozího krému mi po tomto nehrudkovatí make-up.

  • hydratuje
  • nehrudkuje pod make-upem
  • nezanáší póry
  • pro mě žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento krém jsem si kupovala jako mladší, když řada vyšla, je fajn, ale je plno lepších. Za mě málo hydratuje, vůně mi není příjemná, ale na mastnou pleť se sklony k ucpávání pórů je dobrý. Pleť po něm byla vyrovnanější, měla lepší barvy, ubylo černých teček.

  • docela dobrý krém ve své cenové hladině
  • moc nehydratuje


Další recenze od 12.5.2012 15:03:41

Krém je relativně příjemný na pleť. Mám smíšenou a citlivější pleť, přišlo mi, že málo hydratuje - v zimě jsem hopoužívat nemohla, ale v létě byl dobrý, po jiných krémech jsem se moc leskla. Velké plus je, že neucpává póry. Docela příjemně voní. Líbí se mi i balení, je příjemně malé, placaté, vejde se kamkoli a má malý vymačkávací otvor, takže si člověk omylem nemůže vymáčknout víc krému než potřebuje. Na léto jsem ho používala jen na den, na noc jsem brala jiný, víc hydratační (při použtí na den i na noc mě vysušoval). Docela příjemný produkt, neurazí, ale ani nenadchne.

  • dobré balení
  • rychle se vstřebává
  • neucpává póry
  • příjemná vůně
  • málo hydratuje
  • občas mě trochu štípal


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.7.2012 11:30:13

Tento krém jsem si koupila na vyzkoušení, ale byl to omyl. Na mastnou pleť, kterou mám, není vůbec vhodný, vůbec se nevstřebává, pleť je lesklá, mastná, a ani vůbec nehydratuje. Mám ho doma a nevím, co s ním. Oceňuji aspoň to balení, které je tak placaté, že se vejde kamkoliv.

  • balení
  • mastný
  • nevstřebá se
  • pleť se leskne


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.8.2013 14:14:10

Já jsem s tímto hydratačním krémem docela spokojená. Ano, je pravda, že nehydratuje nijak převratně ale mě v tomto případě nadchlo mnohem více zjištění, že nemastí pleť a když ho večer před spaním použiji, tak se nepřilepím k polštáři, tak jako se mi to stává u většiny jiných krémů. Takže za mě tak 90% spokojenost. :-)

  • nezanechá pleť mastnou
  • mohl by více hydratovat


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Za mě naprostá spokojenost. Počínaje obalem - nevyteče ani kousek navíc, nemusím patlat prsty v kelímku, přes konzistenci - není mastný, tekutý ani příliš hutný až po účinek - pleť hydratuje, ale nemastí, nelesknu se po něm. Příjemně voní. Na mastnou pleť ideální a kupodivu i když je jemný a lehký, vyhovuje mi i v zimě.

  • Složení
  • Účinek
  • Konzistence
  • Vůně
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2014 13:51:48

Moje pleť je normální až smíšená, sem tam pupínek nebo ucpané póry nebo zarudnutí. Po tomhle krému se mi neleskne čelo ani nos, pleť vypadá přirozeně matná a sjednocená, nikde nemám zarudlá nebo vysušená místa a navíc stačí krému na namazání celého obličeje opravdu málo. Je dobrý i pod make-up - všimla jsem si, že mi make-up lépe splývá s pletí, když pod něj použiju tenhle krém. Navíc jsem ráda, že není v kelímku, ale v tubě, takže si do něj nezanesu žádnou špínu z rukou. Rozhodně je to po dlouhé době krém, který s mojí pletí viditelně udělal kus práce a který si určitě koupím zase.

  • sjednocená pěkná pleť
  • hezky voní
  • stačí malé množství
  • je v tubě
  • žádné


Další recenze od 6.4.2014 17:33:34

Tento krém mám osobně moc ráda. Na zimu je lehký, ale na teplejší období je moc fajn. Krém je lehký, rychle se vstřebává, nelepí, nezanechává mastný film na pleti, pleť mi nedráždí, pleť hezky hydratuje. Cena je trochu vyšší, ale stačí jenom malé množství nanášet na pleť, takže vydrží docela dlouho. Za mě mohu jen doporučit.

  • nedráždí pokožku
  • žádné


Další recenze od 17.8.2014 00:36:06

Dôvod prečo som si kúpila tento krém je, že je "oil-free". A skutočne po ňom pleť nie je mastná a neupcháva póry. Ja som s krémom spokojná, po čase vidieť výsledky, pleť naozaj vyzerá zdravšie. Krém je úžasný aj pod make-up, ktorý sa lepšie nanáša a nedrobí sa. Čo sa týka hydratácie, nie je to veľká sláva ale to mi nevadí, keďže krém ma mnoho iných plusov. Krém si určite kúpim znova.

  • Nemastí
  • Neupcháva póry
  • Výborné aj pod makeup
  • Balenie vhodné do kabelky
  • Pleť vyzerá zdravšie
  • Slabšia hydratácia


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2015 19:34:47

Mňa tento krém milo prekvapil,aj keď mám teda veľmi suchú pleť.Je príjemný,ľahký,nedráždi.Rýchlo sa vstrebáva,nezanechá pocit mastnoty,pleť je prirodzene matnejšia,ale je to také zdravé zmatnenie.Dobre sa rozotiera a strašne sa mi páči tá vôňa,je taká jemná,čistá,púdrová :-)Balenie v tube sa mi páči viac ako v kelímku. Pleť zjednotí,dokonca mi troška pomohol aj s jazvičkami po vyrážkach.Hodí sa aj pod make up.Nijak mi pleť nedráždi.Je pravda,že hydratuje menej,ale práve mne na také jarné,jesenné počasie stačí.Dokonca aj na leto,keďže to neznesiem hutnejšie krémy.Na zimu mi je práve naopak slabý a to používam iný.Ale inak veľmi príjemný krém,mám už tretie balenie a určite zaobstarám aj ďalšie

  • vôňa
  • ľahší krém
  • zjednotí a nedráždi
  • pomohol mi trocha s jazvičkami
  • pre mňa nevhodný na zimu kedy potrebujem hydratácie viac


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tohle byl vysloveně průšvih. Neutrogenu mám ráda v čistících přípravcích na pleť, ty jsou velmi dobré a tak jsem riskla pořídit i něco na hydrataci pleti ale tohle bylo velké šlápnutí vedle. Krém vubec nehydratoval, naopak pleť strašně zmastoval a nedal se vůbec používat. Myslím, že jsem ho tehdy vyhodila.

  • Žádné
  • Špatná hydratace
  • Nadměrné zmastovani


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené