Ziaja přírodní olivový krém recenze a zkušenosti

Hydratace Ziaja přírodní olivový krém
Hydratace Ziaja přírodní olivový krém - obrázek 1
Hydratace Ziaja přírodní olivový krém - obrázek 2
Hydratace Ziaja přírodní olivový krém - obrázek 3
Ziaja (63)
3 z 5 5 3 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
20%
4 hvězdy
20%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
50%
1 hvězda
10%

Koupilo by znovu
42 %

Recenze produktu
Ziaja přírodní olivový krém

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.11.2013 14:10:16

Skvělý krém na zimu, protože je hutnější a mastnější. I přes hutnou konzistenci neucpává póry. Dobře hydratuje, promašťuje a vyživuje pleť. Pleť po něm zůstává mastnější, používám ho pouze na noc. Má příjemnou olivovou vůni. I když je vhodný spíše pro suchou pleť, tak i já s mastnější pletí jsem s ním velmi spokojená.

  • hydratuje
  • vyživuje
  • příjemná vůně
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Olivový krém značky Ziaja asi netřeba nikomu představovat. Je hutné konzistence, pleť opravdu promastí, hydratuje, ale na druhou stranu trvá dlouho než se krém opravdu vsákne. A stejně se i tak pleť po něm leskne. Vůně mi teda jako oliva nepřijde, to zas měl někde přebujelou fantazii. Řekla bych, že na extrémně suchou pleť se hodí stejně jako do mrazivého počasí.

  • hydratace
  • dlouho se vsakuje
  • mastí
  • pleť se leskne
  • chemická vůně


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.11.2013 19:27:39

Tento krém jsem chtěla používat v zimě, kdy mám pokožku hodně vysušenou od mrazu a studeného větru. Bohužel jsem ale byla dost zklamaná. Olivová řada mi vůbec nevoní a spíš je mi přímo odporná. Krém je na mě dost hutný, špatně se vpíjí a na pokožce zanechává mastný film. Všimla jsem si, že dost ucpává póry, takže se mi poté leskla pleť a tvořily se mi pupínky.

  • cena
  • ucpává póry
  • nevpíjí se
  • mastná pokožka


Další recenze od 27.8.2013 14:39:18

Tento kritizovaný krém je mým nejoblíbenějším, koupila jsem si ho, protože mám značku Ziaja moc ráda. Stačí si ho dát opravdu maličké množství a pleť je hydratovaná. Jeho složení je mastnější, ale to ničemu nevadí. Pokud si ho tam nedáte tunu. Krásně voní. Obal je klasický. Nemůžu mu nic vytknout, vydrží dlouho, je za dobrou cenu a určitě si ho zase koupím.

  • cena
  • vůně
  • balení vydrží dlouho
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2013 00:37:27

Hydratační krém, který jsem si rychle zamilovala. Je sice pravda, že se pomaleji vsakuje a zanechává pak mastnou pleť, ale používám ho na noc, takže mi to tolik nevadí (ale přes den bych ho opravdu používat nemohla). Jinak krém příjemně voní a balení, které se dá sehnat v obchodě za cca 50 Kč, vydrží celkem dlouho.

  • hydratuje
  • jako noční krém výborný
  • cena
  • pomaleji se vsakuje
  • hodně mastný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.3.2013 09:34:13

Tento krém jsem dostala v Senzaboxu, sama bych si jej asi nekoupil a teď už vím, že znovu ani nekoupím. Krém je opravdu ultramastný, do pleti se mi ani po několika hodinách nevsákl. Voní docela hezky a balení má klasické pro krémy. Naštěstí jsem pro něj našla využití, jinak bych ho snad musela vyhodit. Maže si s ním ruce přítel, který je má velice suché a tento krém mu je hezky namastí. Na pleť ale už nikdy více.

  • příjemná vůně
  • cena
  • je příliš mastný
  • nevsakuje se


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

I když je tenhle krém tak zatracovaný, tak já ho mám celkem ráda. Dostala jsem ho myslím že v senza boxu a mám z něj celkem radost. Sice je trochu moc hutný a vsakuje se nějak dlouho, ale já mám bezproblémovou pleť, takže mi to nijak nevadilo, Hezky voní a když si ho nedám moc, tak se vsakuje ucházejícně.

  • Vůně
  • Hydratace
  • Vsakuje se dlouho


věk
45-54

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.2.2013 18:17:28

Hrůza hrůz. Nechápu, jak může být tento krém určený na normální pleť. Je tak hrozně moc mastný.Vůbec se nevsakuje. A co je na něm nejděsivějšího, že neuvěřitelným způsobem ucpává póry. A to stačla jedna aplikace, abych si připadala s obličejem jak v pubertě. Takže ho budu používat jen na ruce nebo lokty. Tenhle krém nikdy více. Já bych si ho sama nekoupila, byl součástí Senzaboxu.

  • nízká cena
  • ucpává póry
  • zůstává na povrchu pleti


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.2.2013 19:06:37

Mám hodně suchou pokožu, ale když jsem si krém natřela na obličej, musela jsem ho jít smýt. Krém nebyl schopný se vstřebat, a zanechával masnou pokožku, Proto si ho znovu nekoupím, ale možná na hodně suché třeba lokty nebo paty by mohl být dobrý. Libi se mi nízká cena

  • cena
  • hodně mastný



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2012 21:59:35

Sice mám suchou pokožku, v zimě především, ale na mě je opravdu mastný a dlouho trvá, než se vsákne. Přijde mi, že ucpává póry, na noc jsme ho párkrát použila a plet se mi zhoršila. Olivová řada mi moc nevoní, takže jsem ho nakonec darovala tátovi, kterému je jedno čím maže a tím pádem mu vyhovuje. Na suchá místa mám raději Excipial nebo Cétaphil, které nemastí.

  • cena
  • hodně mastný
  • ucpává póry


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené