Neutrogena Visibly Clear 2v1 čistící emulze & maska recenze a zkušenosti

Čištění pleti Neutrogena Visibly Clear 2v1 čistící emulze & maska
Čištění pleti Neutrogena Visibly Clear 2v1 čistící emulze & maska - obrázek 1
Čištění pleti Neutrogena Visibly Clear 2v1 čistící emulze & maska - obrázek 2
Čištění pleti Neutrogena Visibly Clear 2v1 čistící emulze & maska - obrázek 3
5 3.3 13
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 175 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Neutrogena

Recenze produktu
Neutrogena Visibly Clear 2v1 čistící emulze & maska

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.11.2018 21:09:15

Tuto čistící emulzi kupuji už dlouhodobě, důvodem je nízka cena a obsah kyseliny salicylové a kaolinu, ideální kombinace, která pomáhá udržovat pleť čistou a zářivou. Používám denně jako poslední čistící krok, jako vyloženě masku jedině jako menší příměs k jiné masce, sama mi pak příliš dráždí pleť. Ještě podotknu, že večer většinou nechám napěněnou emulzi ve sprše na obličeji a krku chvíli působit než ji smyju.

  • je velmi jemný a šetrný i na citlivější pleť
  • pleť rozzáří a zmatní
  • efektivně čistí bez brusných zrníček
  • obsah kyseliny salicylové a kaolinu
  • lehce vysušuje což je logické vzhledem k obsahu kaolinu a salicylky
  • velmi silný mentol který mi vždy cítím v očích ale po smytí bez iritace


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2017 19:59:49

Narozdíl od ostatních uživatelek, které mají s tímto výrobkem zkušenosti, nemůžu proti němu říct špatné slovo. Mě tento wash plně vyhovuje. Jeho konzistence je taková pastovitá, po smíchání s vodou je to spíše pěna. Z obličeje neumyje veškerý makeup, ale to neumí snad žádný podobný produkt. Mojí plet nevysušuje. Zase ho někdy koupím.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.11.2014 17:37:39

Pro mě takový průměr, neurazí nenadchne. Líbí se mi multifunkční použití jako čistící peeling i jako maska a ani s jedním jsem neměla problém. Pleť byla čistší, jemnější, ale s černými tečkami tento produkt ani nehne. Mám mastnou pleť a žádné vysušování jsem si nevšimla. Neměla jsem problém produkt vypotřebovat až do konce, ale znova bych si ho už nekoupila, protože znám i mnohem lepší.

  • vyčistí
  • neodstraňuje černé tečky
  • znám i lepší


Další recenze od 2.3.2014 14:16:59

Najlepsia cistiaca emulzia aku som doteraz vyskusala. Plet je po nej krasne hladka, vlacna a prijemna na dotych.Cistiaca emulzia ma krasnu vonu a dobru kremovu konzistenciu a po naneseni jemne chladi, co je prijemne. vyskusala som uz vela cistiacich pripravkov,ale toto je zatail najlepsi,aky som mala. uzasta!!!

  • vona
  • konzistencia
  • jemny a vlacny pocit na pleti po umyti
  • jemne chladi
  • nieco vyssia cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2013 13:18:48

Pro mně je to naprostá jednička. Trpím na akné a osobně jsem ještě nenašla lepší čistící gel než tento. Když si udělám masku tak mám takový úžasný pocit svěžesti a čistoty, a jako jeden z mála opravdu skvěle čistí :-) i když je pravda že někoho kdo nemá akné a mastnou pleť může vysušovat a taky mi přijde trochu jedovatý. Ale hlavně že funguje :-)

  • Skvěle čistí
  • Samá chemikálie


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2013 11:31:47

Za mě je toto od Neutrogeny propadák. Emulze mě jako masku vysušovala a jako peeling také, navíc jsem neviděla,že by peeling plnil svůj účel. Takže rozhodně nedoporučuji nikomu - i suchou pleť bude stahovat a vysušovat ona se tak bude více mastit, tělová mléka a krémy má Neutrogena super,ale tento produkt se nepovedl.

  • příjemná vůně
  • vysušuje
  • nepeelinguje
  • nečistí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.1.2013 09:59:17

Tuto emulzi jsem měla jednou a u mě spadá do kategorie neurazí nenadchne. Používala jsem spíše jako mycí emulzi, jako maska mi moc nevyhovovala. Není to úplně nejhorší produkt, že by mi s pletí něco udělal, možná lehce vysušuje. Už bych ale nekoupila.

  • jako mycí emulze je fajn
  • nepomáhá proti černým tečkám
  • trochu vysušuje


Další recenze od 21.9.2012 20:17:08

Tato emulze mě hodně zklamala, koupila jsem si k ní ještě peeling a ten taky. Po použití jsem měla šíleně červenou pleť a štípala mě. Takže jsem je bohužel poslala o dům dál. Přitom krém na ruce mi sedí, ale pleťová kosmetika bohužel ne.Takže za mě nedoporučuji.

  • Konzistence
  • podrážděná pleť


Další recenze od 6.9.2012 20:39:58

tento produkt kupuji už poněkolikáté. Libí se mi jeho praktické využití (2v1) a je to jediný produkt, který mi krásně zmatní pleť. I když mám velice citlivou pokožku s neutrogenou nemám sebemenší problém. Černé tečky, ale rozhodně nemizí :). Dále bych pochválila příjemnou vůni

  • cena
  • praktičnost 2v1
  • zmatnuje
  • voní
  • nedělá šupinky
  • i pro citlivou plet
  • černé tečky nemizí
  • bílá konzistence - hůř se umývá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.8.2012 12:00:48

Používám tento výrobek 1x-2x denně a na to že mám smíšenou a citlivou pleť bych neřekla,že by mi pleť vysušoval. Pleť je po použití jemná a hebká a zmatněná. Vyhovuje mi i jemná parfemace výrobku. Pleť mi nijak nedráždí. Na černé tečky sice nepomáhá ale nijak to nezhoršuje. Za mě v pořádku, klidně koupím znova

  • zmatní
  • cena
  • parfemace
  • nepomáhá na černé tečky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.7.2012 10:53:03

Mycí emulze versus maska od Neutrogeny mi plně vyhovuje, mám mastnou pleť se sklonem k akné, při používání tohoto výrobku jsem zaznamenala pozitivní změnu. Nevysušuje mi pokožku, ale je pravd, že mě nevysušuje téměř nic. Já doporučuji, myji denně po odlíčení.

  • zmatní
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.7.2012 09:43:35

Mně tahle čistící emulze/maska vůbec nevyhovuje. Používala jsem ji když mi bylo tak 15 a dodnes to nechápu. Šíleně vysušuje, neumím si představit, že bych ji používala denně nebo že bych ji nechala na pleti déle jako masku. Kromě toho na černé tečky samozřejmě nepomůže, na pupínky už vůbec, mě se po tom pleť naopak vždycky zhoršila. Za mě ne-e.

  • žádné bohužel
  • šíleně vysušuje
  • nevhodná na denní použití
  • s černými tečkami nepomůže
  • zhoršuje stav problematické pleti
  • ,,vůně" je hrozná


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2012 14:57:30

Osobně mi nesedí, jako wash nepoužívám - jelikož i jako maska mě vysušuje nedokáži si představit ho použít 2x denně. Mám plet smíšenou, nanáším jen na mastná místa (T-zóna a lokálně na pupínky u uší) a kůže se většinou oloupe, vysuší, ale tečky zůstanou. Takže naprosto zbytečný produkt, už druhý od Neutrogeny, který není vůbec jemný a vysušuje kůži i když není zrovna suchá.

  • nevím
  • černé tečky nemizí
  • vysušuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Aqua Marina

3.4 61% 7 recenzí

Hůře hodnocené