Playboy Deodorant Play It recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Playboy Deodorant Play It
Antiperspiranty, deodoranty Playboy Deodorant Play It - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Playboy Deodorant Play It - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Playboy Deodorant Play It - obrázek 3
5 2.6 21
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Playboy

Recenze produktu
Playboy Deodorant Play It

Další recenze od 12.3.2012 17:20:32

Tento deodorant vipadá jak vzhledově tak vůní úžasně. Bohužel s tímto deodorantem nejsme natolik spokojená neboť nevydrží dlouho vonět a pohlcovat pot. Ale kvůli jeho krásné vůni si jej nadále budu kupovat...

  • Příjemná vůně
  • Málo vydrží pohlcovat pot


Další recenze od 14.3.2012 16:49:36

Tento deodorant ráda používám kvůli jeho pěkné vůni. Moc ale nezabrání pocení. Používám ho zlehka i na oblečení místo toaletní vody, díky jeho výdrži. Cena odpovídá kvalitě.

  • pěkná vůně
  • nezabrání pocení


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 11:37:46

Hezký obal a krásně voní, ale to je asi tak všechno. Vůně vůbec nevydrží a ochrana proti pocení nulová, i když je to "pouze" deodorant. Za mě tedy obrovské zklamání.

  • krásná vůně a hezký obal
  • nulová výdrž a ochrana proti pocení


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 13:01:22

Dostala jsem v balíčku k Vánocům a přijde mi, že i když se jedná o stejnou řadu i parfémem, tak ten sprej voní prostě úplně jinak, mnohem hůř. Osobně bych si jí nekoupila.

  • nic
  • vůně


věk
15-24

Balení je praktické a krásné. Vůně je výrazná, ale nevydrží dlouho a snadno se zprotiví. Proti potu neúčinný.

  • balení
  • neúčinný proti potu
  • vůně nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 00:35:29

Tento deodorant mám ve dvou vůních (spicy a sexy). Musím říct, že voní úžasně a na deodorant vydrží vonět opravdu dlouho. Ale deodorační účinky má minimální a bohužel mi také dráždí kůži podpaží, takže ho používám spíš jako ,,tělový sprej".

  • pěkná vůně
  • dlouhá výdrž vůně
  • dráždí kůži
  • neúčinnost proti pocení


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 15:25:46

Hezké pozlátko na první pohled. A i hezky voní, proto jsem si ho koupila,ale i kvůli vůni (meju si vlasy parfemovanými přípravky, mažu se voňavými tělovými mléky, používám voňavku - je toho moc a po této zkušenosti jsem se rozhodla dát přednost deodorantům, co fungují, ale nemají pronikavé vůně), tak hlavně kvůli jeho nekvalitě. Nevydrží a nefunguje tak, jak by měl.

  • je hezký na pohled
  • nefunguje jako deodorant


věk
15-24

Další recenze od 26.4.2012 16:54:55

Tento deodorant jsem si koupila kvůli toho, že byl v akci 1+1 zdarma :) Má úžasný design a ta vůně je taky super, a dokonce docela dlouho vydrží. Bohužel tomuto produktu nepřísluší název deodorant, jelikož neplní funkci absorbce potu . Je to spíš jakási lehká příjemná vůně :)

  • design
  • vůně
  • vůně vydrží dlouho
  • vůbec neabsorbuje pot


věk
15-24

Další recenze od 29.5.2012 00:46:29

Tento deodorant mi nějak moc nevodí, podle mého je moc silná vůně... Před potem také neochrání, ale chválím krásné provedené obalu, takže to je tak asi jediné plus. Cena je také dostupná a dá se sehnat v mnoho drogériích. takže za mně ne, ale tak každému vyhovuje něco jiného.

  • Cena
  • silná vůně
  • neochrání před potem


věk
15-24

Další recenze od 19.7.2012 09:34:22

Vcelku dobrý deodorant s příjemnou vůní a hezkým balem. Vůně mi přišla docela intenzivní, takž jsem se nebála tímto deodorantem v létě nahradit stejnojmenou toaletku. Deodorant vydržel vonět poměrně dlouho, ale nezvládl pohlcovat pot, což je škoda. Nejhorší ale bylo, že mě po nastříkání nepříjemně pálila pokožka.

  • vůně
  • obal
  • výdrž
  • cena
  • nepohlcuje pot
  • pálí mě po něm pokožka


Další recenze od 19.8.2012 15:04:24

Vůně je krásna a příjemná. Obal se mi také líbí. Nepohlcuje pot, ale je to pouze deodorant, ne antiperspirant, takže jsem s tím ani moc nepočítala. Používala jsem ho přes antiperspirant, který bránil pocení, ale nevoněl. Ohromný mínus je to, jak dráždí. Při aplikaci vždy neskutečně pálil a objevila se mi po něm vyrážka až do krve, kterou už léčím přes rok.

  • Vůně
  • Agresivní


věk
25-34

Ráda si kupuju deodoranty od Playboy, protože hezky voní, na parfémy a parfémované vody sice nemají, ty vydrží vonět daleko déle a více, ale tato náhražka stačí. A jelikož je to deodorant, tak ani nečekám, že by mě měl ochránit od pocení. Cenově je na tom také dobře.

  • cena
  • hezky voní
  • nevydrží vonět tak dlouho


věk
25-34

Další recenze od 28.12.2012 21:06:19

Sexy: Tento sprej jsem si párkrát za sebou koupila, jsou na něj časté akce, ale v současné době už bych si ho nekoupila. Voní přijemně, pro někoho možná až moc sladce. Bohužel nevydrží, ihned vyprchá. Před potem neochrání vůbec, ale to je jasné, protože jde jen o deodorant. Zanechává fleky na tmavém oblečení.

  • časté akce - dobrá cena
  • příjemná sladká vůně
  • vůně hned vyprchá
  • zanechává fleky na tmavém oblečení


věk
25-34

Další recenze od 26.1.2013 10:27:59

Tenhle deodorant ráda používám kvůli vůní. Voní mi všechny a všechny jsem vyzkoušela:) Funkční sice nejsou, i ta vůně po nějakém čase vyprchá, takže ho používám v případě, že vím, že se příliš nespotím. Do práce nepřichází v úvahu, ale tak někam do obchodu a zpátky dobrý. Občas ho použiju i tak přes oblečení, nebo na krk místo parfému.

  • vůně
  • dostupnost
  • pěkný design
  • malá výdrž
  • nemá žádný vliv na pocení


věk
15-24

Další recenze od 25.7.2013 13:38:42

Play It Rock: Tento deodorant je fakt skvělej :) Krásně voní,na oblečení vydrží hodně dlouho i 1 den :) Je fakt super je asi tak nejlepší z deodorantu playboye! :)) Ted si budu furt kupovat tento deodorant navíc ta cena je užasná jen za 49 Kč!! Prostě bomba :) Určitě bych ho doporučovala,kdo ho ještě nemá tak to vyzkoušejte a určitě budete spokojeni :-*.

  • Vydrží dlouho na oblečení
  • Krásně voní
  • Cena
  • Žadné


věk
15-24

Další recenze od 17.8.2013 21:40:07

Vlastním oranžovo černý Play It Spicy a nádherně mi voní, byla bych schopná koupit si ho jen kvůli tomu. Na úkor vůně ovšem nemá podle mě moc dobré schopnosti co se týče ochrany před potem, protože skoro nic nevydržel, skoro aby člověk hned stříkal znovu. Zase ale budete k nakousnutí kvůli té vůni ;) (ne, není tak silná.) Musím pochválit, že ačkoliv nejsem fanda stříkacích deodorantů, tento hodně rychle schne v podpaždí a nedělá moc fleky, takže mi nevadí.

  • vůně
  • obal
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 1.1.2014 15:57:24

Tento deodorant mě zklamal. Sice má moc hezkou vůni, která je opravdu hezky cítit, bohužel jen chvíli. Po pár minutách už sprej necítím a pach potu nepřekryje. Je spíše k tomu abyste se nastříkali jen kvůli hezké vůni, ale je jako deodorant. Obal má hezký a je i velký co se množství týče, ale svojí funkci neplní, takže si ho znovu nekoupím.

  • cena
  • vůně
  • dostupnost
  • neplní svojí funkci


věk
15-24

Play It Sexy: Tohle je můj první deodorant od této značky, jinak spíše kupuju levnější od Adidas, ale byl ve slevě, proto jsem se ho rozhodla vyzkoušet. Tak začneme obalem: je světle růžový, jakoby obalený černou krajkou, samozřejmě i obrázek králíka. Nijak náročné, ale poměrně hezké. :) Samotná vůně se liší od jeho varianty Play It Lovely nebo VIP, tahle je jakoby kořeněná, ovšem jenom jemně, nemusíte se bát, a pudrová. Žádné ovoce necítím, možná je tam vůně květiny, ale není moc cítit. Je ale moc hezká, ale co mě zklamalo je, že po nastříkání na oblečení/kůži není tak výrazná a nabyde jakoby pachu od spreje proti komárům, která tak nějak přebíjí tu pěknou vůni. Deodorant slibuje 24 hodinové trvání, což tedy ani náhodou, i když toho nastříkáte hodně tak to vydrží tak 2 hoďky. :( Právě kvůli nabyde zvláštní, jinačí vůně, vyšší ceny a taky vydrží zlomek slibované doby, odebírám 2 hvězdičky, ale i tak si ho znovu koupím, už teď jsem na tu vůni navyklá. :*

  • hezký obal
  • nenastříkaná vůně - návyková
  • cena která je obvykle vyšší
  • výdrž
  • po aplikaci nevoní tak jako předtím


věk
15-24

Bohužel musím souhlasit s negativními recenzemi. Sice opravdu krásně voní, hezky vypadá, ale to je asi všechno. Před sebemenším pocením vás neochrání a ještě dráždí pokožku. Možná v zimě, kdy se člověk tolik nepotí , tak se s tím nějak navonět, ale v létě vám to pomůže asi jako kdyby jste si do podpaží namazali máslo.

  • cena
  • Vůbec nefunguje