Nivea Dvoufázový odličovač voděodolného make-upu a očí recenze a zkušenosti

Odlíčení Nivea Dvoufázový odličovač voděodolného make-upu a očí
Odlíčení Nivea Dvoufázový odličovač voděodolného make-upu a očí - obrázek 1
Odlíčení Nivea Dvoufázový odličovač voděodolného make-upu a očí - obrázek 2
Odlíčení Nivea Dvoufázový odličovač voděodolného make-upu a očí - obrázek 3
5 2.7 39
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Dvoufázový odličovač voděodolného make-upu a očí

věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Nejhorší odličovač očí, který existuje! Nejen, že po použití oči pálí jak čert, ale ještě k tomu musím použít na každý oko alespoň 4 vatový tamponky (a to si oči maluji pouze řasenkou). Pro citlivé oči opravdu není. Po použití mi oči vždy zrudnou. Rozhodně nikomu nedoporučuji.

  • žádný
  • pálí
  • vysoká spotřeba (špatná kvalita)
  • zarudlé oční okolí po použití


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2012 19:30:42

Moje zkušenost s tímto dvoufázovým odličovačem není nijak úžasná. Oproti jiným konkurenčním a o mnoho levnějším výrobkům je pro mne zklamání. Špatné odličoval, zůstaval v očích a neměl nijak příjemnou vůni. Tento proukt určitě nikomu nedoporučím. Vysoká cena za špatnou kvalitu.

  • žádné
  • špatné odličování voděodolné řasenky
  • zůstavá v očích


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento odličovač mě hodně zklamal. Odličuje sice dobře i voděodolné líčení, ale palí v očích i v očním okolí. Kůže je po použití podrážděná a suchá. Oči po použití slzí. Odličovače se Nivei moc nepovedli. Cena neodpovídá kvalitě. Za stejnou cenu koupíte lepší. Rozhodně nedoporučuji!!!!!!!

  • dobře a rychle odličuje
  • pálí
  • po použití slzí oči
  • vysušuje
  • dráždí kůži


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.8.2012 12:12:54

Tento odličovač je sice označován jako "vhodný pro citlivé oči", ale já citlivé oči nemám a přesto zřejmě jeho olejová složka neskutečně dráždila oči. Také jeho spotřeba byla dost velká, i po důkladném promíchání se mi na tamponek dostal spíš olej, vsákl se do vaty a tudíž byla potřeba nalít znovu.

  • žádné
  • vysoká cena
  • dráždí oči


Další recenze od 27.9.2012 08:38:52

nejhorší odličovač, jaký mi kdy přišel pod ruku. Ty dvě složky se nesmíchaly ani když jsem třepala jak divá, štípaly mě oči, měla jsem podřenou a zarudlou kůži a vůbec bylo to odličování za trest, navíc jsem se pak musela stejně odlíčit něčím jiným, protože když bych si přejela oči utěrkou, byla bych odlíčenější než po použití tohohle. Za mě naprostej propadák.

  • nemá
  • kromě obalu je ten výrobek jeden velký nedostatek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2012 08:58:32

Musím sůhlasiť, že je to ten najhorší odličovač aký som kedy vyskůšala. Nepríjemný, pri odlíčovaní nutná veľká spotreba, oči páli. Dve zložky sa nepremiešajů, na tampón sa dostane len jedna. Vyriešila som to rozdelením do dvoch flaštičiek a odličuje o niečo lepšie po správnom nanesení tekutin na tampón.

  • Nemá
  • Dráždi


Další recenze od 29.12.2012 00:43:24

Tak já jsem oproti mým předešlým recenzentkám vcelku spokojená..a to už mám 3.balení tohoto výrobku. Je fakt, že někdy mě trošku pálí, ale jen někdy, když mám citlivé oči z mých kontaktních čoček, nesmí se to s ním přehnat a nakapat na tamponek jen nutné množství. Není to světový výrobek, ale ne určitě špatný.. tak na 3 a půl hvězdičky;)

  • Balení vydrží dlouho
  • Někdy trochu pálí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2012 12:56:19

Asi jsem vyjímka mezi ostatními uživalelkami. Tento odličovač si kupuji už po několikáté, lepší jsem snad neměla. Na začátku používání je možná trochu problém obě složky dostatečně promíchat, ale cca po dvou použitích to jde lépe. Odlíčí během chvilky (používám voděodolnou řasenku), nemusím si oči zbytečně a dlouho otírat, jeden tamponek na každé oko a stačí. Žádné podráždění víčka, na které jsem dřív dost trpěla, určite budu kupovat i nadále!

  • perfektně odlíčí voděodolnou řasenku
  • bez podráždění víčka
  • možná bych uvítala nižší cenu


Další recenze od 25.1.2013 18:39:17

Toto odličovadlo si už nikdy nekoupím. Špatně odličuje. Nechápu, jak může odlíčit voděodolnou řasenku. Dráždí oči. Navíc se mně po něm vyskytla alergická reakce na horním očním víčku. Nedoporučuji pro hodně citlivé oči. Odličovadla Nivea mně nevyhovují.

  • obal
  • dráždí oči
  • cena
  • alergická reakce
  • špatně odličuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2013 20:55:54

Jeden z najhorších odličovačov, aký som mala..Aby som odlíčila vodeodolnú riasenku, musela som oči hodne drhnúť, ale to som skúsila len raz... Skúšala som s ním odlíčiť aj obyčajnú riasenku, ale ani tá nešla dole ľahko, fakt mám pocit, že aj vodou to ide ľahšie...A ako bonus ma ešte aj štípali oči, takže ďakujem, už nechcem...

  • žiadne
  • je stašne mastný
  • dráždi oči
  • nefunkčný


Málo co z kosmetiky vyhodím, ale tohle se absolutně nedalo používat. Odličovač je určen pro odlíčení voděodolné řasenky, ale pořádně neodlíčil ani obyčejnou řasenku. Byl hrozně mastný a příšerně mě po něm pálily oči. Navíc ty dvě barevně odlišené části se po roztřepání špatně spojují. Tento odličovač je zkrátka absolutně nepoužitelný.

  • žádné
  • pálí v očích
  • mastný
  • špatně odličuje


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.2.2013 14:22:48

Já mám s tímto odličovačem jen výborné zkušenosti. Jsem nositelkou kontaktních čoček a tento odličovat vůbec oči nedráždí. Na oči mi stačí jeden tamponek a nemusím vůbec tlačit. Tím pádem oči vůbec nedráždím. Navíc je olejový, takže pleť není vůbec mastná

  • extra snadné odlíčení
  • nedráždí oči i při nošení čoček
  • Pleť není podrážděná
  • není


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2013 14:18:53

Krásně odlíčí všechno, divila jsem se jak dokonale odlíčil řasenku aniž by mi kousky nezůstávali mezi řasami. Mně teda nepálil,ale zanechává dost mastnou plet'. Nějak extra nevoní, taková specifická vůně asi jako když otevřete řasenku. Před použitím je nutné opravdu důkladně potřepat, aby se smísily ty dvě složky, docela rychle se pak oddělují. Znovu bych si ho nekoupila kvůli tomu, jak mastnou plet' zanechává.

  • Dokonale odlíčí vše
  • I pro nositelky čoček
  • Vůně
  • Cena
  • Složky se rychle oddělí
  • Zanechává mastnou plet'


Další recenze od 23.3.2013 19:40:37

Tento odličovač nehodnotím ani kladně, ani záporně. Pro mne je to průměr, měla jsem i horší odličovače, ale i daleko lepší. Ovšem znovu bych si jej nezakoupila, neboť po odlíčení je má pleť dosti mastná, a i přestože je určený pro citlivé oči, tak mě po jeho použití oči pálí. Další zápor vidím v tom, že je nutné použít více tampónku aby člověk oči odlíčil, i přestože se příliš silně nelíčím. Pro mne je to tedy průměr, odlíčí, ale není vhodný pro citlivou pleť.

  • pěkně vypadá
  • pálí v očích
  • mastný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.3.2013 18:16:59

Tak mně tento odličovač nepříjde vyloženě špatný, oční make-up odstraní celkem dobře, i ten voděodolný. Akorát je třeba před použitím lahvičku opravdu dobře protřepat, aby se ty složky dobře smísily, ale to u každého takového odličovače. Oči mě po něm nepálily. Zanechává mastný film, to ano - takže je dobré pak oči ještě omýt vodou. Na můj vkus je ale zbytečně předražený, existují podobné odličovače za mnohem nižší cenu a to je důvod, proč si ho už příště nekoupím.

  • dobře odlíčí oční make-up - i voděodolný
  • mě v očích nepálí
  • zbytečně předražený
  • zanechává mastný film - třeba opláchnout vodou


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Po Vánocích mě začaly pálit oči. Začala jsem si kapat kapky a nemohla přijít na to, proč mě najednou tak pálí. Až nyní (během používání 2 balení) mě napadlo, že jsem těsně před začátkem pálení začala používat tento odličovač. Když jsem zkusila chvíli se odličovat něčím jiným, hle, oči už mě napálí. Takže za mě děs, protože mě zatím nikdy po žádném odličovači oči nepálily. A navíc člověk opravdu musí třepat jako blázen, aby se obě složky propojily.

  • odlíčí opravdu vše
  • pálí mě po něm oči+složky se ne a ne propojit


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Oči si nemaluji nijak často, po většinu času si vystačím s řasenkou. A občas mám pocit, že i onu nevoděodolnou řasenku nedokáže tento odličovač stáhnout pořádně. Resp. řasenku stáhne, ale musím na tampon celkem přitlačit a zbytečně mi to dráždí oční okolí. Navíc po použití je oční okolí dost mastné, což mi není příjemné. Odličovač nemá žádnou perfemací, neštípe v očích a jako nositelce kontaktních čoček mi v očích nevadí.

  • neštípe v očích
  • nedráždí citlivé oči
  • špatně odličuje
  • zanechává mastný pocit


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.6.2013 06:58:14

Nejlepší oční odličovač široko daleko. Jako jeden z mála opravdu odlíčí naprosto všechno, hlavně tedy voděodolnou řasenku. Oči ani jejich okolí nedráždí a nevysušuje. Jeho dvousložková konzistence s olejovou částí mi naprosto vyhovuje. Stačí menší množství nanést na tampónek, chvíli přiložit a líčení jde krásně dolů. Oceňuji také, že není parfénovaný.

  • Nedráždí a nevysušuje
  • Není parfémovaný
  • Snadné odlíčení
  • Dvousložková konzistence
  • Nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.9.2013 01:04:49

Opravdu hrozný odličovač očí, který se Nivee absolutně nepovedl. Složky se i po dokonalém protřepání rychle oddělují, takže je nemožné na tamponek nanést nějaký homogenní roztok. Celkem slušně odlíčí, ale raději mám normální jednofázové odličovače. Nejhorší na něm je to, že strašně dráždí pleť a je mi na ní vyloženě nepříjemný. Pleť navíc pak zůstává hrozně mastná, takže je to rozhodně předražený výrobek, který mi vůbec nesedl.

  • celkem odlíčí
  • dráždí pleť
  • složky se rychle oddělují
  • mastná pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.1.2014 11:59:58

Tento dvoufázový odličovač od Nivei je pro mě jeden velký omyl. Odličování absolutně nezvládá, neporadí si ani s řasenkou či pudrem. Zkoušela jsem i více přitlačit a oči drhnout, ale stejně téměř neodlíčil a akorát jsem si rozdrásala pokožku u očí. Dalším velkým mínusem je, že opravdu velmi pálí a štípe v očích. Pokožka je poté dosti napnutá a rozdrážděná a přesto ani pořádně neodlíčená. Tím, že je odličovač dvoufázový tak se musí opravdu pořádně promíchat, navíc pleť je poté navíc i dost mastná, což mi hodně vadí. Určitě si ho znova kupovat nebudu. Pro mě je tohle jedna velká katastrofa.

  • žádné
  • špatně odličuje
  • neporadí si s voděodolným make-upem
  • pálí


věk
15-24

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.2.2014 12:18:55

Tak tento odličovač už nikdy víc. Zklamal mě na plné čáře. Nedokáže pořádně odlíčit, dráždí oči a vůně je příšerná. Za vysokou cenu jsem čekala kvalitu, která se však u tohoto přípravku nekonala. Za tu cenu lze sehnal mnohem kvalitnější odličovací přípravky. Za mě tedy rozhodně palec dolů, toto se NIVEE nepovedlo.

  • žádné
  • dráždí
  • vůně
  • cena
  • neodlíčí


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.2.2014 08:21:12

Tento odličovač mě nijak zvláštně nezaujal. Má celkem pěkné balení. Oči docela pěkně odlíčí, ani s voděodolnou řasenkou nemá problém. Ale je celkem mastný, což mi moc nevyhovuje. Na druhou stranu oči nedráždí a to nosím kontaktní čočky. Cena je celkem nepřiměřené ke kvalitě produktu. Nevím, zda si ho koupím i příště.

  • -balení
  • -nedráždí
  • -cena
  • -mastný


Další recenze od 24.2.2014 21:47:58

Trochu mě z něj pálí oči. Jinak svoji funkci plní perfektně.Odlíčí v pohodě i voděodolnou řasenku. Cena je trochu vyšší. Nemám s čím porovnat, ale jsem spokojená. A ostatním doporučuji. A vcelku nechápu proč musím napsat ještě dalších 100 písmen, aby má recenze byla přidána. Info má být přínosné a ne vytahané až z paty.. To se snad u recenzí cenní ne?

  • splní co má
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.4.2014 20:23:56

Nejhorší dvoufázový odličovač, co jsem zatím vyzkoušela (myslela jsem, že Greenline vede, ale toto předčilo mé nejhorší představy). Když pominu přemrštěnou cenu a odporný smrad chrpy, který odličovač má, tak nesplňuje ani minimum, co by měl. Voděodolnou řasenku neodlíčí vůbec, zbytek nalíčených očí velmi špatně a až několika tahy. Na očích pak zůstává mastný film a oči jsou celkově podrážděné a zarudlé. Odličovač letěl po dvou použitích do koše. Nedoporučuji.

  • žádné
  • vysoká cena
  • odporný pach z chrpy
  • vůbec neodličuje
  • podrážděné zarudlé oči
  • mastný film v okolí očí


Další recenze od 10.4.2014 21:09:54

Proti odlíčení tímto odličovačem nic nemám, odlíčí opravdu dobře a hned i voděodolnou řasenku. ALE hrozně mě po něm pálí oči, oční okolí, no hrůza. Opravdu nechápu jak tohle můžou prodávat. Má být citlivý pro řasy, ale pochybuju že to tak bude když pálí. A cena také není zrovna nejnižší. To opravdu taky nevím. Tenhle produkt opravdu nedoporučuji.

  • dobře odlíčí
  • pálí
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2014 21:17:47

Toto je za mě suveréně nejlepší odličovač, kupuju si ho už spoustu let a určitě budu i dál. Zkoušela jsem i jiné dvoufázové, ale není to ono a dost často mi i podráždily oči. Tento odličovač je jemný, absolutně nedráží oči, naopak je vyživuje a odličuje na výbornou. Po použití nemusím používat ani oční krém, olejová složka tuto funkci zastane velmi dobře. Určitě všem doporučuji, lepší jsem zatím nenašla.

  • nedráždí oči
  • perfektně odličuje
  • olejová složka hydratuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.10.2014 19:56:50

Opravdu šílený výrobek! Nepoužitelný. Složky se po pár vteřinách oddělují, ani větší množství nic neodlíčí. Zlatá obyčejná voda. Zkoušela jsem na odlíčení řasenky L'Oreal Excess Volume a katastrofa. Ještě že jsem ho dostala zdarma k nákupu, asi vědí proč se ho zbavit. Jediné plus je pěkný obal. Nekupujte to.

  • Pěkný obal
  • Vše ostatní


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.10.2014 10:56:03

Tak já za sebe musim říct, že mě tento dvoufázový odličovač od Nivey velice vyhovuje. Řasenku, linky i stíny odlíčí slušně, ani ve velmi citlivých očích neštípe, neni zbytečně moc mastný a nevysušuje oční okolí. Pro mě je určitě lepší, než odličovat například od Lóreal nebo od Garnier. KLidně si ho koupím znovu :)

  • hezky odličuje
  • nevysušuje
  • neštípe v očích
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.11.2014 13:20:14

Tento produkt je moje stálice, pořád se k ní vracím i když jsem toho vyzkoušela mnoho tady s tím sem nejvíce spokojená.Beru si většinou produkt v akci když je cena dostupná od 95-114 Kč.Obal se mi líbí jediný někomu může vadit,že je hodně produkt mastný.Ale mě to nevadí aspoň mě nevysušuje oční okolí určitě koupím znovu.

  • nevysušuje
  • mastnější


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Používala jsem dvoufázový odličovač od Yves Rocher, ale kvůli jeho vyšší ceně jsem se rozhodla vyzkoušet i tento levnější přípravek. A jsem velmi spokojená. Perfektně odlíčí veškeré oční líčení a pokožka není stažená a vysušená. Mám už několikáté balení. Také je příjemné, že jde sehnat téměř v každé drogerii.

  • cena a dostupnost
  • nenašla jsem


Další recenze od 8.4.2015 22:23:50

Pro mě celkem vyhovující odličovač. Docela rychle ubývá ale cena v akci byla nízká, takže jsem se rozhodla vyzkoušet. Znám i účinnější odličovače, ale není špatný. Nedráždí, nevysušuje, odličuje dobře. Plnou cenu bych za něj nedala, pokud bude znovu v akci, koupím opět. Určitě stojí za vyzkoušení. Na každé oko mi stačí jeden tamponek.

  • za akční cenu 89 Kč super
  • plná cena je vysoká


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.5.2015 02:56:13

Výrobek jsem si koupila, protože jsem chtěla něco účinného na voděodolnou kosmetiku, ale k nemilému překvapení tento výrobek na voděodolné výrobky vůbec nestačil. Velmi těžce se sním odličovalo, pokaždé mi hrozně podráždil oči i okolí kolem očí, občas jsem měla pocit, že se odličuji šmirglem. Při zasažení očí pálil teda neuvěřitelně a spojení těch dvou složek bylo celkem komplikované, než jsem stihla nanést na tamponek, tak se mi složky rozdělily. Časem jsem přišla na ten správný grif, kdy se mi složky dokonale spojily, ale ani tehdy nepřišla změna ani spokojenost. Jediné plus je obal výrobku, vypadá moc hezky a důvěryhodně.

  • Obal je krásný
  • Kvalita
  • Pálí v očích
  • Dráždí oči i jejich okolí
  • Špatně odličuje


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.10.2015 20:58:58

Tenhle odličovač jsem dostala jako dárek v Rossmannu k nákupu výrobků Nivea za určitou cenu. Jsem s ním spokojená, odličuje bezvadně, příjemně a nevtíravě vonní, strašně málo ubývá, použila jsem ho během měsíce a půl skoro každý den a ubyla zatím jen čtvrtka. Jediný nedostatek je ten, že když si dáte extra vrstvu řasenky, logicky musíte odličovat déle, při delším kontaktu s pletí má u mě tendence jemně pálit, ale není to nic, co by se nedalo zvládnout, jakmile odličovat přestanete, pálení přestane také. Příjemné plus je i to, že co jsem ho začala používat, mám vyživenější a silnější řasy. Můžu doporučit. :)

  • Odličuje krásně
  • Jemně a hezky voní
  • Snadno se míchá
  • Vyživuje řasy
  • Při delším použití lehce pálí na kůži


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.10.2015 00:34:51

Toto je vlastne môj prvý dvojfázový odličovač.Bežne používam mlieka a som spokojná,ale toľko som chodila okolo tejto Nivei,že som ju vzala.Nivea kozmetiku ja mám celkom v obľube.Samozrejme som hneď vyskúšala,aj keď som ešte Mixu nedopoužívala.Kupovala som ju v zľave za cca 3.90€ v Tescu.Zarazila ma ale jej vyššia cena,čo teda pri Mixe mi nevadí,ale Mixu ja milujem :-) Takže odličovač.Balenie dobré.Rýchlo sa od seba oddeľujú zložky,takže musím po každom použití znova potriasť,to je ale maličkosť.Stačí troška,priložiť na oči a riasenka,tiene,korektor,púder,linka krásne a rýchlo dole! Stačí priložiť, na chvíľku,dva krát pretrieť a make up je dole.Oči zanechá jemne mastné,čo mne nevadí,pleť mám suchu,vsiakne sa to za chvíľku,oči sú príjemne hydratované.Troška ma pri odličovaní páli,ako spomínala Chiara69,hneď po odličovaní aj to pálenie prestalo,nie je to nič strašné.Takže celkovo je dobrý

  • rýchle odlíčenie
  • olejová zložka nechá hydratované viečka
  • ľahká vôňa
  • cena
  • môže jemne páliť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.6.2016 10:42:22

Tak koupila jsem si ho s nadšením, protože na mou pokožku nejlépe sedí olejíčkové odlučovače. Mají být šetrnný k očím, ale tento mi oči akorát podráždil, asi jsem citlivka, ale používám ho jedině na tvář, a okolí očí se vyhýbám. Vůně je klasická, v pořádku. Jen za tu cenu bych si představila něco víc, takže příště už nekoupím.

  • Dvoufázové složení
  • Cena
  • Reakce očí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2016 15:49:09

Tento odličovač sem si koupila,protože si ho hodně chválí(vlastně celkově dvoufázové) dvoufázové mají slibovat kvalitní a jednoduché odlíčení hlavně oční partií,ale já jej požít nemohla.Málokterý odličovač mi vyhovuje a proto stále hledám,tento mě bohužel nevyhovoval,protože mě štípal do očí a měla sem je vždy podrážděné,takže už jen kvůli tomuto důvodu si jej znovu nekoupím

  • pěkný obal :)
  • možná cena?


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2016 15:50:29

V drogerii jsem narazila na tenhle odličovač v akci. Mam docela rada dvoufázové odličovače, navíc jsem si říkala, že Nivea je celkem dobrá značka, tak proc to nevyzkoušet. Bohužel, moc mi nevyhovoval. Sice oči dobře odlíčil, a ani mě po něm oči nepálily, ale oční víčka po něm byly strašně mastná. Mam už tak dost mastnou pleť, a když jsem si pak ráno lícila oči, tak tofakt nebylo nic moc. Za mě tento fakt už ne.

  • Oči opravdu odlíčil
  • Byl strašně mastný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.7.2016 13:44:20

Odličovač na oči, který nenadchne a ani neurazí. Dostala jsem ho zdarma k nákupu Nivea produktů. Obal celkem ujde, plast je pevný, odličovač se musí smíchat před použitím. Oči odlíčí, ale musíte použít víc tamponků nebo kosmetických kapesníčků- podle toho, čím se odličujete. Oči nedráždil, nebyl úplně nepříjemný, ale mezi mé favority nepatří. Koupila bych si znovu jen v případě, že by moc jiný výběr v drogerii nebyl.

  • obal
  • hůř odličuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.11.2017 16:01:01

Docela mě překvapilo velké množství negativních recenzí na tento dvoufázový odličovač, protože já o něm v zásadě nic špatného říct nemůžu. Obě složky jsou vyvážené - odličovač není přehnaně mastný, v očích mě neštípe ani nepálí a je neparfemovaný, takže by měl vyhovovat i citlivým očím. Bez problémů s ním jemně odlíčím jak řasenku, tak "neslíbatelnou" rtěnku. Mám k němu pouze dvě výhrady - nepraktický šroubovací uzávěr (než stačím odličovač nanést, obě složky se začnou oddělovat) a větší spotřeba (během odličování si sice vystačím s jedním až dvěma tampónky, ale samotný přípravek je potřeba dávkovat ve větším množství, jinak se líčidla "nerozpustí"). Vyhovuje mi o něco víc než např. dvousložková Balea, ale jelikož je dvakrát tak drahý, dávám stejné hodnocení.

  • Jemně odličuje
  • Nedráždí oční okolí
  • Oproti jiným dvoufázovým odličovačům není tak mastný
  • Větší spotřeba
  • Nepraktický uzávěr