Nivea Pearl & Beauty sprchový gel s pečujícím olejem recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Nivea Pearl & Beauty sprchový gel s pečujícím olejem
Gely a mýdla Nivea Pearl & Beauty sprchový gel s pečujícím olejem - obrázek 1
Gely a mýdla Nivea Pearl & Beauty sprchový gel s pečujícím olejem - obrázek 2
Nivea (178)
4.8 z 5 5 4.8 8
Celkem 8 recenzí


5 hvězd
88%
4 hvězdy
13%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Nivea Pearl & Beauty sprchový gel s pečujícím olejem

věk
25-34

Další recenze od 13.3.2018 08:17:58

V poslednej dobe som si veľmi obľúbila túto radu od Nivei a preto som kúpila aj tento gél, hoci som ho už kedysi dávnejšie mala. Je krémovej konzistencie, ktorý po použití pokožku nevysušuje a nemusím použiť telové mlieko. Najviac sa mi na ňom páči vôňa, ktorá je veľmi príjemná, rovnako aj pri spreji a deodorantoch z tejto rady. Zoženiete ho napr. v Dm drogérií, ale aj väčších obchodoch, kedy často býva Nivea v zľave a cenovo sa oplatí.

  • - vôňa
  • - konzistencia
  • - nevysušuje
  • - dostupnosť


věk
25-34

Další recenze od 24.11.2014 13:22:43

Taková moje stálice, kupuju ho poměrně často. Líbí se mi hustá, krémová konzistence, navíc dost slušně pění. Voní krásně jemně, vůni cítit v celé koupelně a pak i dlouho z pokožky. Navíc je v nabídce i deospray a deodorant (tuhý i kuličkový) ve stejné vůni, už mi chybí jen tělové mléko a bylo by to kompletní. Pokožku nevysuší, právě naopak, je hezky hydratovaná a ani se nemusím mazat.

  • hydratace
  • vůně
  • krémová konzistence
  • dobře pění
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 10.8.2014 20:03:22

Můj oblíbený sprchový gel. Kupuji ho často. Dle mého názoru je srovnatelný se sprchovým gelem Dove, jen nemá tak hezkou specifickou vůni jako Dove. Obsahuje pečující olej, takže mytí s ním je hodně příjemné. Po koupeli již není potřeba použít tělové mléko. Pokožku zanechává hebkou a hydratovanou. Jsem s ním maximálně spokojená a budu kupovat dál. Doporučuji.

  • obsahuje pečující olej
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 31.1.2014 17:21:16

Miluji všechny sprchové gely od Nivei. Líbí se i elegantní obal, vůně a jejich dostupnost. Nelíbí se mi moc cena, kterou bych uvítala nižší. Jinak si myslím, že jsou to kvalitní sprchové gely, které šetrně umyjí, nevysouší pokožku a pokožku krásně. Je to taková klasika, kterou člověk rozhodně nic nezkazí. Určitě koupím znovu.

  • vůně
  • obal
  • kvalita
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 11.10.2013 20:58:58

Sprchový gel Nivea má skvělou vůni, pokožka je po umytí příjemně hebká a hlavně voňavá a navíc ještě s použítím SOS tělového mléka Nivea je pokožka dokonalá. Já sprchové gely většinou střídám , posledně jsem používala sprchový gel Adidas a Nivea mi vyhovuje o hodně víc. Cena je akorát a gel si koupím určitě koupím znovu.

  • vůně
  • balení
  • příjemná voňavá pokožka
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 19:20:16

Kúpila som si ho už viackrát po sebe. Veľmi sa mi páči jeho vôňa naviac Nivea je značka od ktorej si toho kupujem naozaj dosť. Gél dobre pení, má pekný obal, ktorý sa jednoducho a ľahko otvára, nehrozia vám žiadne zlomené nechty. Obsahuje olej, no aj napriek tomu sa po osprchovaní vždy ešte natriem telový mliekom. Podľa mňa by mohol pokožku viac hydratovať. Inak je super, určite odporúčam

  • dobre pení
  • pekne vonia
  • pekný obal
  • slabá hydratácia


věk
25-34

Další recenze od 26.7.2012 15:20:43

Sprchový gel krásně a jemně voní, po sprše či koupeli dlouho pokožka voní a je hedvábná na dotek. Konzistencí je spíše mléko než gel a docela dobře hydratuje. Stačí nanést třeba na houbu jen malé množství, protože dobře a hodně pění, takže vydrží docela dlouho. je jedním z mých oblíbených sprchových gelů a kupujeme ho poměrně často.

  • vůně včetně dlouho voňavé pokožky
  • stačí nanést malé množství
  • pokožka je pak hedvábná
  • nic



věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 10:50:19

Vůně stejná jako u řady deodorantů, jemná, čajová růže, jen je trochu jemnější. Patří k mým oblíbeným. Po použití pokožka nesvědí, hydratuje ( i tak používám mýdlo). Řekla bych, že na Dove nemá, ale i tak ho používám často (domů se kupují spíše gely Nivea). Vyhovuje mi snadno otevíratelné balení.

  • vůně
  • nevysušuje
  • balení
  • nemá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené