original source Sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla original source Sprchový gel
Gely a mýdla original source Sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla original source Sprchový gel - obrázek 2
Gely a mýdla original source Sprchový gel - obrázek 3
5 4.9 10
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce original source

Recenze produktu
original source Sprchový gel

věk
25-34

Další recenze od 11.2.2017 15:12:26

Dostala jsem tento kokosový sprcháč k Vánocům a jsem z něho nadšená! Navíc skutečnost, že je přírodní z něj děla skutečnou hvězdu. Skvěle voní, skvěle pění, pokožka je po něm jemná a hydratovaná. Na výběr jsou úžasné vůně, jen škoda, že často v drogerii nevidím všechny vůně, ale třeba jen 3 druhy. Musím se podívat po eshopech, kde seženu i ty další. Vřele všem doporučuji!

  • Vůně
  • Hydratace
  • Obal
  • Horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2017 14:12:02

Sprchový gel Original source patří mezi mé oblíbence už delší dobu a stále se k němu vracím. Nevysušuje pokožku a každá varianta sprcháče krásně voní. Již jsem měla kokosovou, malinovou, citronovou, levandulovou, mentolovou a lékořici s pomerančem variantu. Poslední mi moc nevoněla a tu již znovu nekoupím. U mě to vyhrál osvěžující citron. Po sprše je koupelna nádherně provoněna.

  • Cena
  • Vůně
  • Je veganský
  • Možná dostupnost některých variant


Další recenze od 21.3.2016 14:54:45

Zatím mám vyzkoušenou jen malinovo vanilkovou verzi. Veeeeelmi sladký sprchový gel, který voní po marschmalow bonbonkach nebo cukrové růžové vatě. Za tu cenu si myslím, že dost dobrá věcička. Voní mnohem lépe, než leckteré drahé sprchové gely různých značek. Vždycky když vycházím se prchového koutu, tak se cítím jako bych se vykoupala v jahodovovanilkovém pudingu. Doporučuji. Zas tak nevysušuje a vůně se na pokožce do cela drží. :-)

  • vůně
  • cena
  • ¨vůně se může sprotivit


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2015 22:58:31

Zatím nejlepší sprchový gel, který jsem vyzkoušela. Jako velké plus beru to, že je přírodní. Mám levandulový s tea tree olejem a vůně levandule je tam opravdu silná.Stačí jen kapka, protože krásně pění, takže i dlouho vydrží. Po umytí jde dlouho cítit na kůži a nevysušuje. Mohu jen a jen doporučit. I cena je celkem přijatelná.

  • vůně
  • pění
  • balení
  • přírodní
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2015 21:07:05

Kupovala jsem tento sprchový gel na doporučení a musím říct, že jsem si ho zamilovala. Nejdřív mě zaujal krásný retro vzhled lahvičky a pak hned vůně. Bohužel v naší drogerii se prodávají jen 4 vůně, z nichž 3 mě přijdou naprosto odpudivé na čich - mint, citrus a levandule. Koupila jsem si kokos a jeho vůně je naprosto dokonalá, vydrží vonět na těle ještě hodiny po umytí. Pění celkem fajn a nevysušuje pokožku, navíc v akci se dá pořídit za skvělou cenu. Snad ještě pořídím další vůně, které mě lákají, protože tento sprchový gel je fantastický. Doporučuji určitě vyzkoušet.

  • retro vzhled lahvičky
  • nevysušuje pokožku
  • voní hodiny na kůži
  • cena v akci
  • kokosová verze
  • některé agresivní vůně mě neohromily
  • špatná dostupnost


věk
25-34

Tento sprcháč jsem dostala od kamarádky jako dárek, bohužel, koupila mi dost svéráznou vůni čokoláda/máta. A jak správně bylo napsáno na lahvičce, tuto kombinaci můžete buď milovat nebo nesnášet. Patřím bohužel do druhé skupiny (od té doby, co jsem se brutálně přejedla čokoládami After Eight:D). Takže jsem se snažila sprchový gel co nejdříve vyplácat a on, potvora, vydržel neskutečně dlouho, pěnil skvěle, stačila kapka a krásně pěnil, voněl (bohužel) ještě dost dlouho...takže sprcháč v jiné vůni by byl určitě bomba a já mám v plánu ho koupit a znovu zkusit, protože mi opravdu nesedla jen ta vůně.

  • Pění i v malém množství
  • Dlouho intenzivně voní i na kůži
  • Nesedla mi konkrétní vůně čokoláda/máta


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 14:19:17

Mám citronový sprchový gel, a teda voní naprosto úžasně. Výdrž vůně po koupání je taky dobrá, chvíli to vydrží :) Nemusí se ho používat velké množství, protože docela hodně pění, tak balení vydrží o něco déle :) Kůži zanechá voňavou, a také nevysušuje. Možná jen jde trochu ztuha otvírat, ale dá se to. Určitě zkusím další vůně, ten citron je vyvedený, tak co teprve ten jahodový :) Cena je také přijatelná

  • hodně pění
  • vůně
  • nevysušuje
  • nic


věk
15-24

Tohle jsou jedny z nejlepších a nejvoňavějších sprcháčů, na který jsem v životě narazila. Můj nejoblíběnější je raspberry a vanilla, ale ostatní jsou taky boží. Po sprchování je kůže jemná, nedráždí a je cítit i za pár hodin. Jediné co mě na něm štve, že ho v drogeriích moc nemají, tedy alespoň u nás. Jinak mohu jednoznačně doporučit.

  • nádherně voní
  • vůně docela vydrží
  • nevysušuje kůži
  • je dražší než ostatní gely, ale ta kvalita za to stojí


věk
25-34

Další recenze od 11.12.2014 11:32:05

Veganská a vegetariánská přírodní kosmetika - to je prostě moje!!! Mám růžový jahodovo-vanilkový a fialový levadulový sprcháč a s oběma jsem nadmíru spokojená. Oba dva krásně voní (první sladce a druhý je spíše fresh), dobře pění a celkem dobře hydratují. Popisek ke sprcháčům je taky moc milý, ráda ho čtu (ale jen chvíli než se rozpadne, protože je z papíru). Tyhle gely jsou eco friendly a já je za to miluju! Zkusím určitě i jiné varianty.

  • vegan
  • vůně
  • eco friendly
  • hydratace
  • pěnivost
  • možná cena ale je často v akci


věk
15-24

Další recenze od 20.10.2014 15:21:50

Toto je můj oblíbený sprchový gel. Úžasně sladce voní a vůně opravdu vydrží i po koupání, má skvělou hustotu a pokožku příliš nevysušuje. Velice dobře pění a proto jej nemusím použít tolik jako řidších sprchových gelů. Určitě jej znovu koupím i v druhé variantě mint. Cena není také nějak vysoká vzhledem ke kvalitě.

  • pění
  • vůně
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené