Nivea Visage Matt Beauty Tónovací matující emulze recenze a zkušenosti

Tónovací krémy Nivea Visage Matt Beauty Tónovací matující emulze
Tónovací krémy Nivea Visage Matt Beauty Tónovací matující emulze  - obrázek 1
5 3.1 11
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Nivea Visage

Recenze produktu
Nivea Visage Matt Beauty Tónovací matující emulze

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.9.2016 01:07:54

Za mě NE NE NE. Velmi tmavý, velmi tekutý, velmi málo kryje. Při nanášení se mi drolí, z pleti jakoby mizí. I kdyby byl na trhu jiný odstín, nekoupila bych si ho kvůli zmíněné drolivosti. Nevypadá vůbec přirozeně. Nesplňuje ani požadavek na matování. Za mě skutečně propadák. Moje pleť vypadá stokrát lépe bez jakéhokoliv podkladu než s tímto.

  • žádné
  • drolí se
  • mizí
  • nekryje
  • velmi tmavý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.2.2015 22:13:05

Tento matující tónovací krém je super na mastnější pleť, která zmatnění a lehkou hydrataci každý den potřebuje. Přitom neucpává póry, nedělá šupiny, nevysušuje. Po otevření navíc nádherně voní. Odstín je na pohled tmavý, ale lze krém snadno rozetřít do ztracena a taky se trochu přizpůsobí pleti. Balení je dost velké - 75 ml- takže vydrží dlouho. Krytí nemá skoro žádné, jen barevně sjednotí, na zakrytí nedostatků lepší ještě dát korektor. Vhodné je taky zapudrovat pudrem v odstínů vaší pleti, pokud máte bledší odstín jako já.

  • matuje
  • plní funkci hydratačního krému
  • tónuje pleť
  • dobrá výdrž
  • tekutější konzistence - dobře se roztírá
  • jen 1 odstín


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2013 21:37:13

Mám masný typ pleti a proto sem si vybrala tento produkt sice není to make-up,ale mě to stačí a make-up si už nedávám. Velice snadno se na naší, má přirozenou barvu pleti a má příjemnou vůni. Jak se nanese tak se pleť trochu lesk,ale zachvíli se zmatní. Použila jsem už hodně výrobků pro zmatnění pleti,ale ten to je nejlepší,který jsem měla.

  • vůně
  • přirozená barva pleti
  • snadno se nanáší
  • zmatní
  • žádný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.10.2013 20:35:44

Takže, vzhledem k tomu, že teď na zimu je moje pleť náchylnější na to být suchá, koupila jsem si Matt beauty místo make-upu, protože slibuje sjednocení, drobné zakrytí i potřebnou hydrataci. Vzhledem k tomu, že existuje jen jeden odstín, čekala jsem větší transparentnost. Jsem poměrně bledý typ, takže jen s tímto krémem vypadám hrozně, tmavost se dá trošku srazit světlejším pudrem, ale stejně mě to velmi zklamalo. Také při nanášení zanechává fleky, fuj. Na druhou stranu hydratační funkci plní na jedničku.

  • výborná hydratace
  • velmi tmavý
  • jeden odstín ale žádná transparentnost


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2013 12:44:11

Za mě tedy výborná tónovací emulze na pleť. Moc krásně voní, konzistence je spíše taková gelová a dobře se s ní pracuje. Má opravdu lehoučké složení, na obličeji je krém velmi příjemný a dobře se vpíjí. Barva je poměrně tmavá, ale přípravek používám hlavně v létě na opálenou pleť, takže jsem spokojená. Žádné krytí se nekoná, ale to jsem ani nečekala. Pleť je ale ve výsledku sjednocená, má zdravý nádech, je dobře hydratovaná a rozhodně vypadá lépe než před použitím. Navíc je mi krém na pleti vyloženě příjemný, pleť nedělá šupinky jako obvykle, takže palec nahoru.

  • vůně
  • gelová lehká konzistence
  • hydratuje
  • sjednotí pleť
  • nekryje
  • 1 odstín


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.12.2012 23:16:59

Tento produkt hodnotím jako propadák. Bez podkladového krému se nedá vůbec použít, protože dost vysušuje. Špatně se roztírá a dělá na tváři fleky, navíc je na mě dost tmavý. Věnovala jsem ho sestře, která má mastnější pleť, té vyhovuje. Balení je ok - klasická tuba.

  • cena
  • balení v tubě
  • vysušuje
  • špatně se roztírá - dělá na tváři fleky
  • tmavý - nevhodný pro bledulky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2012 11:22:36

Tenhle produkt si rozhodně nekoupím! První produkt od Nivei ve kterém jsem se vyloženě sklamala! Po rovnoměrném nanesení je 5-10 krásný, ale potom mi dělá mapy, skrvny! Ještě teď mi leží celý krém v šuplíku a bohužel, nedá se využít ani na ruce kvůli pigmentům co obsahuje. Pro mě velmi špatna koupě!

  • Přírodní barva
  • Dělá mapy


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.5.2012 14:24:19

Je až příliš tmavý,alepoň pro většinu z nás. Je docela dost parfémován, matující efekt nic moc. Balení je fajn, obyčejná tuba s víčkem, takže snadno vytlačíte všechen obsah. Možná že otvor v tubě je příliš velký, takže není úplně snadné koltrolovat kolik toho vytlačíte.

  • Lehce hydratuje
  • Barva
  • Parfemace
  • Nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.5.2012 12:54:29

Potřebovala jsem nějaký výrobek, který bude hydratovat a zároveň trochu sjednotí pleť. Koupila jsem tento. Hezky voní, konzistence je super, ale barva mi přijde docela tmavá. Nevím, jestli existuje ve více odstínech, já viděla jen jeden a je tmavý i na mě a to nejsem žádná bledule. Používám ho tedy jen na doma.

  • vůně
  • příliš tmavý


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené