Nobilis Tilia hyaluronové sérum recenze a zkušenosti

Hydratace Nobilis Tilia hyaluronové sérum
Hydratace Nobilis Tilia hyaluronové sérum - obrázek 1
Hydratace Nobilis Tilia hyaluronové sérum - obrázek 3
5 4.1 8
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 130 - 479 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Nobilis Tilia

Recenze produktu
Nobilis Tilia hyaluronové sérum

Další recenze od 7.11.2019 18:19:13

Sérum jsem si zakoupila poprvé před 2 lety a jsem nadmíru spokojená. Koupila jsem ho i kamarádce jako dárek. Navíc jsem ušetřila 8% z nákupu, takže spokojenost. Dobře se vsakuje a pleť je po séru vypnutá a hydratovaná. Slevový kód Nobilis2017 zadejte v košíku objednávky na https://www.parfun.cz/ Nakupuji zde opakovaně.

  • Dobře se vsakuje.
  • Není přesně uvedeno jak ho používat.


Další recenze od 15.5.2017 21:36:45

Ze séra mám rozporuplné pocity. Naprosto neskutečný je ten zápach, jako byste si lehli doprostřed rozkvetlého řepkového pole. Naštěstí rychle zmizí. Sérum se rychle vsakuje, ale i přesto mám ulepený pocit. Vadí mi, že na lahvičce není žádný návod k použití. Navíc když si ho nanáším na tváře, pálí mě z něj oči. Ale úplně nejhorší je, že strašně moc ucpává póry a po pár dnech používání se mi začnou dělat velké pupence. Ovšem tomu, kdo nemá nijak citlivou pleť ho doporučuji, protože při dlouhodobém používání je pleť projasněná a vypnutější. Séra stačí velmi maličko, ale moc nehydratuje. Já už znovu nekoupím.

  • příjemné dávkování
  • stačí ho pár kapek
  • vydrží dlouho
  • přijatelná cena
  • rozjasní pleť
  • vypne pleť a zmizne drobné vrásky
  • zápach
  • na lahvičce není návod
  • nedostatečná hydratace
  • ucpává póry
  • slzí mě z něj oči


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2015 12:22:31

Já jsem se sérem moc spokojená a myslím, že stojí za to ho vyzkoušet. Opravdu pozoruji účinky - pleť má lepší barevný tón, rozšířené póry jsou méně viditelné, pleť čistší, prostě celkově v lepším stavu a regenerovaná. I s tím rychlejším hojením musím souhlasit - sice nemám pleť problematickou a nějaký ten pupínek se mi udělá výjimečně, ale opravdu při používání séra je pleť rychle zase v dobré kondici. Moc tedy nemusím jeho vůni, ale je jen slabá a po vstřebání do pleti (které je opravdu bleskové) už cítit není (jedná se ale o vůni přírodních ingrediencí; umělou parfemaci sérum neobsahuje). Konzistence je fajn, samozřejmě tekutější, ale ne příliš, takže nanášení na pleť je příjemné. Líbí se mi i skleněná lahvička s kapátkem. Mám větší 50 ml balení a ubývá pomalu, používám 1-2x denně již několik měsíců a myslím, že v půlce ještě ani nejsem. Doporučila bych pro jakýkoli typ pleti. Samotné sérum ihned po použití pocit hydratace nedodá, spíš ani nepoznáte, že jste si na pleť něco nanesli (dávám potom ještě klasický krém), ale při pravidelném používání mám pocit lépe hydratované pleti, což je super.

  • okamžitě se vstřebá
  • regenerovaná pleť - celkově lepší stav pleti
  • příjemná kozistence
  • balení s kapátkem
  • moc nemusím jeho vůni


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.12.2014 07:49:07

Koupila jsem si rovnou 50ml tohoto séra a myslím, že mi vydrží nejméně půl roku, při používání dvou kapek ráno a večer. Sérum mě rozhodně nezklamalo. Pleť se po něm opravdu zlepšila. Pokud se mi udělá nějaký pupínek, hojí se mnohem rychleji. Taktéž mi zmizely jemné linky vrásek kolem očí, pleť se tonizovala a póry nejsou ucpané. Sérum má výbornou konzistenci, krásně se nanáší na pleť a rychle zasychá. Používám pak na něj ještě běžný krém, hydratace není příliš vysoká. Za mě však mohu rozhodně doporučit, určitě si ho pořídím znovu.

  • Hygienické balení ve skle s kapátkem
  • Tmavé sklo
  • Příjemná konzistence
  • Český produkt
  • Příznivá cena
  • Dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.1.2014 19:08:50

S tohto séra mám celu dobu používania zmiešané pocity a to som už na jeho konci. Na jednej strane som nadšená, že je to cenovo dostupné hyalurónové sérum na našom trhu. Odkedy používam kys.hyalurónovú moja zmiešaná/mastná pleť sa zmenila na normálnu, trocha suchšiu, ale omnoho jemnejšiu a žiarivejšiu. Sérum sa vsiakne do pokožky do 3 sekúnd a nijako nevadí pri nanášaní krému či make-upu. Čo mi trocha vadí je jeho vôňa, ani po 3 mesiacoch som si nezvykla, aj keď je pravda, že na pleti ju necítiť. Nedá sa povedať, že sérum nejako viditešne hydratuje pokožku, ale po dlhšom používaní si určite všimnete zmenu, či už v tom, že nie je dehydratovaná, čo pozitívne ovplyvní aj výzor vrások alebo že je akási žiarivejšia. Určite sa podla mňa oplatí vyskúšať a sami uvidíte, či sedí práve vám.

  • hneď sa vsiakne
  • cena a dostupnosť
  • balenie a pumpička
  • "vôňa"


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2014 20:36:18

Zakoupila jsem jednu lahvičku 50ml pro sebe (normální pleť - jizvičky po akné a sem tam pupínek a hormonální akné na bradě) a druhou pro maminku (43 let - sucha pleť, sklony k šupinkám, vrásky) Obě jsme nadšeně. Příjemná vůně a fajn konzistence. Používám párkrát do týdne večer a nejlépe po peelingu. Rychlé se vsákne, a po pár týdnech používání pozorují zmírnění začervenání jizviček (mám je čerstvě), zmírnění akné když se mi udělá boláček není tak velký a bolavý a rychleji se hojí, hladkou a jakoby rozzářenou pleť a pro mě nejlepší změna POZOR! Žádné šupinky po nanesení bbcreamu, které mě občas trápily. Mami používá každý večer před krémem, pleť má hydratovanější a jemnější a já pozorují méně viditelnou nosoretni rýhu! Za mě i maminku jednoznačně ano!

  • konzistence
  • hebkost
  • jas pleti
  • super hydratace
  • zmírňuje zánětlivá místa (akné)
  • funkční obal
  • vůně
  • vyrovnava povrch pleti (vrasky)
  • k dostani jen v CR a SK


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.11.2013 07:22:48

Za mě teda těžké zklamání. Už jsem myslela, že jsem objevila zázrak na moji suchou pleť - omyl. Sérum je průhledné, hodně tekuté, vůně skoro žádná a i kdyby, tak se po vstřebání séra vypaří. Sérum se vstřebává rychle, pleť zanechá matnou. Tím pozitiva končí, účinek je totiž nulový. S mou pletí to absolutně nic neudělalo, naopak mi přišlo, že když dám přes sérum krém, už se do pleti jakoby nevsáknul, ale jen na pleti seděl a pod vrstvou se pleť vysušovala. Druhá věc je to, že mě při jeho používání hrozně štípaly oči a to i když jsem ho do okolí očí nedávala. A do třetice mi kompletně ucpal póry, se kterýma jsem dlouho bojovala a konečně se mi je podařilo vyčistit, přijde sérum - a pleť vypadá hrozně. Za mě teda určitě ne.

  • žádné
  • ucpává póry
  • nehydratuje
  • dráždí oči



věk
35-44

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.10.2013 10:12:09

Toto serum je opravdu povedené. Za tři týdny mi dalo pleť pěkně do pořádku. Přestaly se dělat pupínky, tolik se nemastí, plet je dokonale hydratovaná, jemná, hebká... Sérum se ihned vsttřebá, nezůstane žádný mastný film, není lepkavé jako jiná séra. Nanaším ráno a večer pod krém . Nedám na něj dopustit. Doporučuji vyzkoušet !!!

  • hydratuje
  • odstraňuje jemné linky
  • sjednocuje pleť
  • zabraňuje akné
  • mírní začrvenání pleti po akné
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené