Ryor Aknestop Krém s fytosfingosinem pro problematickou pleť recenze a zkušenosti

Hydratace Ryor Aknestop Krém s fytosfingosinem pro problematickou pleť
Hydratace Ryor Aknestop Krém s fytosfingosinem pro problematickou pleť - obrázek 1
Hydratace Ryor Aknestop Krém s fytosfingosinem pro problematickou pleť - obrázek 2
Hydratace Ryor Aknestop Krém s fytosfingosinem pro problematickou pleť - obrázek 3
5 3.8 18
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 85 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Aknestop Krém s fytosfingosinem pro problematickou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 11:25:44

Tento krém je určen na problematickou pleť, ovšem na mé pleti nemá na akné žádný vliv. Přesto je to můj velice oblíbený krém. Hodí se na mastnější pleť, je hutnější, ale pleť neucpává ani nezmastí. Velmi dobře hydratuje, má příjemnou lehkou parfemaci. Hodí se i pod make-up. Cena je velmi příznivá.

  • vhodný jako podklad pod make-up
  • příjemná vůně
  • vhodný pro mastnou pleť
  • hydratace
  • dostupnost
  • cena
  • nezlepšuje stav problematické pleti
  • balení


Další recenze od 12.3.2012 17:37:32

Vhodný na problematicou pleť, ale nepomůže ;-).Příjemný na pleť a dobře hydratuje. Pěkně voní. Vhodný i pod make-up.

  • cena
  • hydratace
  • žádný pozitivní vliv na akné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 20:59:56

Když jsem krém používala, opravdu se mi zlepšila kvalita pleti, bohužel na moji sušší pleť se nehodí - nehydratuje, spíš naopak - hodně vysušuje. Po použití byla pleť matná a hebká - hodí se pod make-up.

  • dobrý pod make-up
  • zlepšuje stav pleti
  • vysušuje
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 13:35:33

Mám vyzkoušeno, žádný zázrak to zrovna není. Účinnky v podstatě žádné, není moc dobrý pod make-up, nejlépe asi na noc. Je lehký a vůně je obstojná. Akné ale ani trochu nezlepší.

  • cena
  • lehký krém
  • lehká vůně
  • na akné nepomůže


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 18:57:32

Krém slibuje zmírnění mastnoty a zlepšení akné. Na mě bohužel nefunguje, je to krém který nenadchne, neurazí. Používám ho ráno i večer, rychle se vsákne a tak se dá i pod makeup. Sušší místa vám taky nezachrání, prostě obyč krém, kdybych měla pleť normální (i když pro normální pleť ani není :D) tak by mi i vyhovoval, ale já hledám spíš něco co opravdu pomůže, takže si ho příště už nekoupím, ale za tu cenu je určitě dobrý aspoň na zkoušku :)

  • rychle se vstřebá
  • dá se použít pod makeup
  • žádné účinky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.3.2012 11:19:48

Příjemný krém na mastnou pleť, v prvních 14 dnech se mi pleť hodně zlepšila, ale pak se to vrátilo do starých kolejí. Hezky voní a mám pocit hydratované pleti. Ale, že bych z něho byla nějak nadšená to ne.

  • cena
  • neléčí akné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 21:51:20

Tento krém jsem měla před Matujícím krémem s mořskými řasami. Na akné sice nijak extra nezabíral, ale ani pleť nedráždil a nezhoršoval ji. Konzistence byla hutnější, pleť dobře hydratoval a vyživoval. Přesto si jej už nekoupím - už z důvodu zlepšení mé pleti.

  • výživa
  • vůně
  • snášenlivost
  • nijak extra nezabíral


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.8.2012 17:16:18

Krém se používá po čištění pleti, je lehký, krásně voní, rychle se vstřebává. Zanechává pleť jemnou a lehkou, hodně mi pomohl zredukovat tvrobu akné. Je to zatím nejlepší krém na akné, jaký jsem vyzkoušela. Pro lepší výsledky kombinuju s otatními výroky řady Aknestop a výsledky jsou viditelné už v prvním týdnu.

  • je opravdu účinný
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento krém používám již asi měsíc společně s čistící pěnou a tonikem od stejné řady, a mohu opravdu potvrdit, že na mě to funguje. Mám mnohem méně černých teček než jsem měla, a pupínky se mi také tvoří méně. Navíc tato kosmetika nevysušuje, nemám pocit pnutí ani nic podobného... Vy co píšete negativní recenze, zkuste používat na akné celou řadu, nebo alespoň jako já, ty 3 zákl. produkty. Jen krém vám tolik nepomůže, to píše Ryor i na svých webových stránkách...

  • cena
  • potlačuje akné
  • zbavuje černých teček
  • nedráždí pleť
  • nevysušuje
  • nepříliš dostupné nebo předražené v drogeriích, proto kupuji online


Další recenze od 18.8.2013 09:38:55

Tento krém je úplně super. Po 7 dnech používání zmizely skoro všechny beďary! Rychle uschne a má příjemnou vůni a konzistenci. Jeho cena je výborná. Mají ho ve všech drogériích. Ted´ napíšu samé nesmysly protože se mi nechce už psát: jdhgerngjrghltkhndtjgkidfhgdjfhgdskghdjjjjjjffffffffffshfieuhhgfseughrkh

  • cena
  • nízká spotřeba
  • viditelný účinek
  • nic


Další recenze od 24.10.2013 22:49:36

Rozhodně mi zmírnil černé tečky v obličeji a vysušil akné. Mám po tom lepší pleť.. Dávám ho i jako podklad pod make up. Mám po něm heboučký obličej. Ovšem není to nic extra, žádná drahá kosmetika, ale nějaký ten účel to splní. Neurazí za tu cenu a i trochu pomůže. Asi pravděpodobně záleží na typu pleti, mě na černé tečky pomohl.

  • Přijatelná cena
  • zmírnil akné
  • lepší pleť
  • špatné balení.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2013 08:54:53

Krém jsem měla už xkrát a nemám co bych mu vytkla až na kelímek-reději mám pumpičky. Ale je to skvělý krém který neucpává pory a nezhoršuje akné, což za tu cenu umí málo který! Dávala jsem vždy večer i pod makeup a obojí mi vyhovovalo. Krásně voní a dobře se vstřebává. Klidně bych si ho koupila znova a doporučila všem co mají problematickou a mastnou pleť. Celá aknestop řada mi přijde super a krásně voní.

  • cena/kvalita
  • hydratuje
  • neucpává pory
  • vhodný pod makeup
  • vůně
  • balení v kelímku


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2014 14:18:03

Tento krém je to jediné, co mi zabírá na akné. Eliminuje tvorbu nových pupenců, obzvláště těch velkých a zarudlych. Bohužel ale nemá vliv na černé tečky a ostatní typy vridku. Je ale moc příjemný a rozhodně mi pomáhá vice než Bioderma, La Roche nebo Vichy. Určitě koupim znovu. Mohu ho s klidným srdcem doporučit :).

  • Eliminuje tvorbu kožního mazu
  • prijemma vůně
  • cena
  • na černé tečky nefunguje


Další recenze od 12.8.2014 22:40:39

Tento krém mi vůbec nesedl. Mám celou řady na problematickou pleť a bohužel mi přijde, že to vůbec nefunguje. Krém mi na pleti dlouho zůstává, nevstřebává se, nejde pořádně rozetřít, pleť se mi po něm hodně mastí. V kombinaci s pleťovou vodou z téže řady bych řekla, že je to ještě horší než v kombinaci s jinými značkami.

  • žádná
  • nevstřebává se
  • špatně se roztírá
  • mastí pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.4.2015 01:05:14

Krém má příjemnou vůni i konzistenci. Na pleť ho stačí dát opravdu malinko, tím pádem dlouho vydrží. Skvěle se roztírá a vstřebává. Krém používám asi měsíc a půl a ze začátku se mi pleť zlepšila, ale asi po dvou týdnech se mi vrátila zase zpět do mého 'problematického normálu'. Používám ho ráno i večer, ale doporučila bych ho používat spíš jen večer, nevím, jak jinak bych to vysvětlila, ale přes den mi prostě nedělá žádnou službu :) Ale je perfektní pod makeup. Přesto si myslím, že je to jeden z nejlepších krémů na pleť, které jsem zatím vyzkoušela. Plánuju si koupit i další výrobky z řady Aknestop, které účinky krému určitě zesílí. Sám proti akné rozhodně bojovat nemůže :) Krém bych tedy určitě doporučila, ale spíš jen na noc, nebo pod makeup. A pro požadovaný výsledek určitě kombinovat s ostatními přípravky z této řady.

  • příjemná vůně a konzistence
  • obal
  • cena
  • jako noční krém je skvělý
  • málo ubývá
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Krém jsem koupila po předchozí celkem dobré zkušenosti s krémem od Ryoru s mořskými řasami a čistící pěnou proti akné. Bohužel tento výrobek mi moc nesedl. Nedostatečně hydratuje, je příliš lehký, vytvoří na pleti takový povlak, nevsákne se do hloubky. S akné neudělá nic. Vůně krému je charakteristická, voní stejně jako další produkty z řady Aknestop. Kvůli nedostatečné hydrataci už si jej nepořídím.

  • dostupnost
  • nezabírá na akné
  • nedostatečná hydratace
  • příliš lehký


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Co musím u tohoto krému, jako u většiny ryoráckých krémů vyzdvihnout, je jeho úžasná jemná svěží vůně. Krém je lehoučký a konzistencí ideální pro smíšenou pleť. Měla jsem celou řadu aknestop, ale bohužel nemám pocit, že by mi nějaký produkt pomohl léčit akné. Takže krém vhodný jedině na pleť bez nedokonalostí.

  • lehký
  • svěží vůně
  • neléčí akné