NYC Color Wheel Mosaic Face Powder recenze a zkušenosti

Tvářenky NYC Color Wheel Mosaic Face Powder
Tvářenky NYC Color Wheel Mosaic Face Powder - obrázek 1
Tvářenky NYC Color Wheel Mosaic Face Powder - obrázek 2
Tvářenky NYC Color Wheel Mosaic Face Powder - obrázek 3
5 3.7 11
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Color Wheel Mosaic Face Powder

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 23:16:32

Mozaikový pudr od NYC je opravdu krásný. Kryje naprosto bezchybně, občas může dělat fleky, ale to je spíš mou nešikovností :) Cena se mi zdá také dost přijatelná a je na výběr z více barevných variant.

  • perfektně kryje
  • sjednocuje pleť
  • dokonale zmatňuje
  • cena
  • chybí houbička
  • není zde zrcátko


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.9.2012 10:53:02

Čekala jsem asi něco víc a asi proto jsem byla maximálně nespokojená s výsledky. Měla jsem tu světlejší verzi, která je barevně spíše do růžova, ale na pleti to vypadá příšerně. I po nanesení trošky jsem vypadala jako šašek a ještě do oranžova, takže odlíčit a znovu. Zkusila jsem tomuto pudru dát šanci, ale po několika použití jsem jej vyhodila. Zbytečně vyhozené peníze. Nikdy víc už tyhle mozaiky.

  • nic
  • cena vzhledem ke "kvalitě"
  • jako maska na obličeji
  • nepřirozené odstíny


Tento pudr je dost podobný těm "dvackovým" od vietnamců. Co se týče péče o pleť tak je rozhodně kvalitnější, ale celkově mne zklamal. Na pleti nesedí, nepřizpůsobí se, dělá tmavé fleky a nevydrží tolik, co jiné make-up stejné cenové skupiny. Pro mě tedy příště NE! :)

  • design
  • dělá fleky
  • nepřirozený


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 10:43:31

Mě tento pudr - tvářenka docela vyhovuje. Mám ten v odstínu "cheek glow", který je složený převážně z růžových odstínů. Není tedy možné ho použít jako pudr na celou tvář,ale jako tvářenku. Vydrží mi na tváři celý den a nedělá fleky. Cenově je také přijatelné. Balení jako takové vydrží dlouho. Používám ho každý den a pořád ho mám spoustu.

  • několik odstínů
  • cena
  • vcelku dobrá výdrž na tváři
  • není možné používat jako pudr na celou tvář, spíš jako bronzer nebo tvářenka
  • balení není nejvhodnější do kabelky
  • trošku práší


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.1.2013 08:12:00

Tento pudr mi docela vyhovuje. Mám odstín Pink cheek glow a používám jako tvářenku. Pudr/tvářenka obsahuje docela dost třpytek, ale na tvářích nejsou vůbec znatelné, spíše rozzáří. Líbí se mi, jakou barvu mozaikový pudr vytváří, krásně si s ním zvýrazním tváře. Znovu bych si ale asi nekoupila, znám lepší tvářenky.

  • cena
  • hezký odstín
  • musí se použít jen jako tvářenka


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.5.2013 19:31:20

Když zanedbáte fakt, že jde spíše o tvářenku než o pudr, je tahle věc úplně super. Mám barvu "Rose glow" (myslím, že je to ta světlejší) a na tvářích vytvoří krásnou nenásilnou barvu, která se mi doopravdy líbí. Někde na netu jsem viděla holku, která používala každý čtvereček mozaiky zvlášť - tmavý pro barvu a kontury, světlý přes celý obličej a růžový na tvář. Slečnu obdivuji, je to neskutečná nimračka. Každopádně, když smícháte všechny barvy, je to nenásilná krásná růžová. Určitě koupím znova :)

  • barva "rose glow"
  • balení
  • není to pudr


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jako tvářenka je to super, jako pudr si to absolutně nedokážu představit. Mám tvářenku v odstínu Pink cheek glow, po smíchání mozaiky je barva moc pěkná, hodně jemná a přirozená. Nemusím se ani bát na štětec trochu přitlačit, neboť barvy mám vždy akorát. Tvářenku mám již nějakou dobu a vůbec neubývá. Navíc mými jedinými tvářenkovými stálicemi jsou ty od MAC, zbytek ráda střídám a proto jsem dala možnost, že si tvářenku již nekoupím, ale produkt je to dle mého názoru dobrý.

  • cena
  • hezký odstín
  • není to pudr


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.5.2013 11:01:35

Moc nerozumím tomu, proč je tento produkt nazýván pudrem, když jde o tvářenku, ale to je jedno. Mně moc vyhovuje při používání právě jako tvářenka. Mám odstín 725A Rose Glow, všechno jsou to matné barvy. Smícháním vytvoří krásnou univerzální barvu, která dodá obličeji život. Tento odstín doporučuji i pro bledulky jako jsem já. Jediné, co bych vytkla, je výdrž, která rozhodně není celý den. Ale co bych za tu cenu chtěla, že. Za mě super.

  • jemná vůně
  • jemně mletá
  • nepráší
  • krásná barva
  • slabší výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.10.2013 21:06:41

Koupila jsem si odstín Rose Glow a namíchaná barva štětcem z mozaiky dělá krásnou decentní růžovou, sluší i světlému odstínu pleti. Má se jednat o pudr, ale řekla bych, že tou barvou by se měl používat jen jako tvářenka. Dobře a lehce se nanáší a vydrží i půl dne na to, že je to levnější značka (dávám ji samozřejmě na make-up).

  • pěkná růžová barva
  • dobře a lehce se nanáší
  • levný
  • vydrží i půl dne
  • chybí zrdcatáko a houbička (štěteček)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2014 19:39:15

Já rozhodně doporučuji! Mám problematickou mastnou pleť a často pupínky a spousta pudrů za mnohem více peněz mi pleť akorát zhoršovala, takže jsem dlouho žádné raději nepoužívala... Navíc mám opravdu hodně světlou pleť a skoro žádné přípravky na pleť mi nesedí. Mozaikový pudr jsem chtěla vyzoušet, ale nechtělo se mi hned kupovat nějaký drahý, který bych nepoužívala. Tento skvěle barevně sjednotí, projasní i zmatní pleť. Nejdříve velkým štětcem přepudruji celý obličej, potom kruhy pod očima a pupínky ještě přejedu menším štětcem světlejším/bílým odstínem z mozaikového pudru. Nevydrží sice celý den, ale nedělá mi fleky. Pod pudr si nedávám většinou žádnou bázi, občas jen tónovací krém nebo korektor na větší nedostatky. Od té doby, co tento krém používám mi nejedna kamarádka řekla, že moje pleť vypadá v poslední době lépe :)

  • cena
  • barevně sjednocuje
  • projasňuje
  • přizpůsobí se odstínu pleti
  • jednodušší balení bez zrcátka atd


Další recenze od 10.5.2016 15:19:30

Tento pudr krásně kryje.Je vhodný pro ty co mají mastnou plet.Doporučuji určitě.Cenově velmi dostupný a za tu cenu je suprový účinek.Není z těch nejlepších,ale dobře matuje.Ze všech pudrů co jsem měla,jsem tady s tímto nejvíce spokojená.Fleky na mé pleti nedělá,jelikož mám mastnější,problematickou plet.

  • dobře matuje
  • není houbička


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Mary Kay Tvářenka

3.7 67% 3 recenze

Hůře hodnocené

Benefit Posie Tint

3.5 63% 2 recenze