Maybelline Colorama Blush recenze a zkušenosti

Tvářenky Maybelline Colorama Blush
Tvářenky Maybelline Colorama Blush - obrázek 1
Tvářenky Maybelline Colorama Blush - obrázek 2
5 3.7 8
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Colorama Blush

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2016 22:32:43

Mám odtien 101, farba v krabičke krásna, jemná marhulová, na tvári sa dá pekne vrstviť a myslím že sa to s nou nedá prehnať. Obal nie je velmi velký, ale to mi nevadilo, balenie priemerné. Tento výrobok má pre mna jedno velké ALE, a to je shimmer alebo trblietky alebo ako to pomenovať. V balení to vyzerá krásne. naozaj je to pekná farba, jemná marhulková so zlatavým leskom. Po nanesení na tvár nevidno trblietky, ale počas dna sa začínaju nejako zázračne objavovať. Niekedy ich mám dokonca aj pri nose či pri ústach. Možno je to tým ako si chytám tvár. Myslím že ale ide iba o zlý výber farby z mojej strany. Ak natrafím na nejaký netrblietkový, resp. uplne bez shimeru, pravdepodobne kupim znovu.

  • celkom prijatelné balenie
  • výber odtienov
  • cena
  • dostupnosť
  • výrazné trblietky nevhodné na bežné nosenie ale myslím že iný výber odtienu tento problém odstráni


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.10.2014 19:38:40

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tuto tvářenku jsem používala dlouho a byla jsem s ní moc spokojená, měla jsem odstín 301. Tvářenka se lehce nanášela a vydržela celý den, dala se lehce přepudrovat, když to člověk trochu přehnal apod. Jen škoda toho složení, jako u většiny výrobků "nepřírodní" kosmetiky.

  • Konzistence.
  • Výdrž.
  • Cena.
  • Složení.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2014 19:20:53

Kupovala jsem si odstín 201 a za tu cenu paráda. Je to dost výrazná růžová barva a pro bledou blondýnku je to ideální. Vydrží mi asi tři čtvrtě dne, což mi bohatě stačí. Taky jsem ráda, že není nijak parfémovaná, protože to je věc, která mi vadí i u pudrů. Mám ji půl roku a vypadá to, že snad ani neubývá, a to ji používám téměř denně.

  • cena
  • barva
  • výdrž
  • dostupnost
  • pro mě žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2013 19:55:24

Na tuto tvářenku jsem na českých blozích četla velmi kladné recenze, tak jsem si řekla, že je také vyzkouším. Koupila jsem si odstín 301 a 501. Odstín 301 je světle meruňková barvička, která je naprosto vhodná i pro bledulky. U tmavších typů nebude téměř vidět, já mám světlejší pleť, ale ne zas nijak extra, bledulka nejsem a odstín mi sedí hezky. Odstín 501 je červeno vínová barvička, kterou bych bledulkám nedoporučila byla by na ně příliš výrazná. Obě tvářenky mají krásnou barvičku, ale to je asi tak všechno. Světlejší tvářenka je na mě málo pigmentovaná a ta vínová zas naopak moc. Obě práší a obal je laciný plast, což nevypadá hezky. Výrobce si s ním mohl více vyhrát. Na tváři vydrží obě pár hodin, půl dne to rozhodně ale není. Cena je sice dobrá, ale vzhledem k výdrži a prášivosti a u světlých odstínů k pigmentaci mohu dát pouze 2 hvězdičky.

  • odstín 501 je hezky pigmentovaný
  • dostupnost
  • odstín 301 je málo pigmentovaný
  • tvářenky práší
  • výdrž na pleti
  • laciný obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.6.2013 08:27:44

Já myslím, že za tu cenu to není tak špatné. Mám ale podezření, že jako u jiných levných značek to bude s kvalitou kus od kusu jiné. Pořídila jsem si dva odstíny - 301 a 501. 301 je krásná přirozená meruňková, nicméně trochu nevýrazná, ale alespoň to s ní nejde přehnat. 501 je lehce do vínova, je překvapivě dobře pigmentovaná. Výdrž celkem ok, běhěm dne se tedy trochu ztrácí, ale za tu cenu si myslím, že nelze čekat zázraky. Práší minimálně.

  • cena
  • u některých odstínů pigmentace
  • téměř nepráší
  • kus od kusu jiná kvalita


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2013 08:52:50

Tvářenky jsem koupila v Rossmannu v akci 1+1 a mám meruňkovou 301 a bílou 101, která se má používat asi jako rozjasňovač. Upřímně, 101 není moc dobrá, na rozjasňovač je moc hrubě namletá a až moc bílá, na druhou stranu nevím, jaké má jiné použití - dávám ji do koutků očí, kde vypadá pěkně. Každopádně do 301 jsem se zamilovala, přesně takový odstín už hledám snad dva roky, je to úžasný kompromis mezi oranžovou a růžovou barvou, žádné třpytky, ale nazlátlý shimmer, který je vidět jen trošku, barva působí na tvářích krásně zdravě. Souhlasím, že tvářenka se musí pro dobrý efekt trochu navrstvit, jedno přejetí štětečkem nestačí, ale to já preferuji víc než následné korekce. S výdrží nemám problém, ta je na jedničku. Navíc se mi líbí roztomilé maličké balení. Celkově hodnotím velmi kladně, za málo peněz hodně muziky, kdybych hodnotila jen bílou tvářenku, dávám hvězdiček méně, ta barevná se mi ovšem líbí moc a pořídím si i další odstíny.

  • Cena
  • Krásná barva 301 (i ostatní se mi líbí)
  • Nestane se, že to s tvářenkou přeženete
  • Výdrž
  • Bílá barva má trochu mezery


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.6.2013 23:02:59

Mám také odstín 201 a jsem s ním moc spokojená. Klasická růžovka, pro mě jakožto bleduli ideální. Narozdíl od předchozí recenzentky mně pigmentace příjde skvělá, na tváři je krásně vidět, stačí jednou dvakrát přejet štetcem a hotovo. Překvapila mě i výdrž - vydrží mi celý den. Balení je docela malinké, ale zatím mi tvářenka nějak rapidně neubývá. Dělám si zálusk i na jiné odstíny.

  • cena
  • pigmentace
  • výdrž
  • roztomilé malé balení
  • tvářenka téměř neubývá
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.6.2013 21:04:36

Tvářenku jsem si pořídila v krásném růžovoučkém odstínu 201. Je to klasická baby pink se stříbrným shimmerem. Neobsahuje žádné třpytky. Tváři dodá lehký lesk, takže skvěle rozjasňuje. Není vůbec parfémovaná. Jediné, co mě na ní zklamalo je slabší pigmentace a výdrž. Tvářenka barví jen opravdu slabě a když dáte mnoho vrstev, nedá se to s ní přehnat, navíc už po chvíli není na tvářích téměř poznat. Je to odstín, který bude slušet hlavně bledulím s růžovým podtónem pleti.

  • cena
  • výdrž
  • slabá pigmentace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Podobně hodnocené

Mary Kay Tvářenka

3.8 69% 4 recenze

Hůře hodnocené

Benefit Posie Tint

3.5 63% 2 recenze