NYC Expert Last Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky NYC Expert Last Lipstick
Rtěnky NYC Expert Last Lipstick - obrázek 1
Rtěnky NYC Expert Last Lipstick - obrázek 2
Rtěnky NYC Expert Last Lipstick - obrázek 3
NYC (37)
4.2 z 5 5 4.2 14
Celkem 14 recenzí


5 hvězd
62%
4 hvězdy
8%
3 hvězdy
15%
2 hvězdy
15%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
72 %

Recenze produktu
NYC Expert Last Lipstick

věk
25-34

Další recenze od 21.11.2015 16:37:03

Veľa som od tohto rúžu neočakávala. Cena je nízka, balenie vyzerá lacno (ale to sa vzhľadom na cenu dá pochopiť), pár krát sa mi už stalo, že som si poškodila špičku rúžu keď som ho zatvárala. Vybrala som si taký nude ružový odtieň, mal by byť v matnej verzii. Na perách vydrží asi pol hodinu po nanesení, čo je naozaj škoda. Farba pekná, ak nemáte ošetrené pery na tento rúž ihneď zabudnite, veľmi zvýrazňuje šupinky a každú nedokonalosť.

  • cena
  • výber odtieňov
  • vôňa
  • výdrž
  • balenie
  • zvýraznenie nedokonalostí


věk
35-44

Příběh těhle rtěnek je v mém případě hodně vtipný. Zaujaly mne barvami, tak jsem si koupila odstín Velvety fuchsia a tak jsem se zamilovala, že jsem ještě běžela s vyplazeným jazykem do Rossmanna, abych si koupila ještě matnou korálovou. Rtěnky jsou naprosto boží, za 40 korun neuvěřitelné, nádherně pigmentované, matné, vydrží mi klidně 3-4 hodiny na rtech, luxus. Pak mě zaujal ještě perleťový odstín Purple crush, což je taková jemná vínová se studeně fialovou perletí, špatně se ta barva popisuje, ale ne rtech vypadá božsky. Tuhle rtěnku jsem si koupila dvakrát:D poprvé jsem ji zaplatila, ale neodnesla jsem si ji z obchodu, zapomněla jsem ji na pokladně...a byla jsem z toho doma tak smutná, že mi ji druhý den koupil přítel znovu:D takže ano, odstín Purple crush stál díky mé blbosti 80 korun, ale rozhodně stojí za mnohem víc, kdybych doma neměla plnou poličku rtěnek, jdu pro další. Jediné, co bych snad vytkla, je obal, rtěnka do něj nejde zašroubovat úplně, takže při neopatrné manipulaci můžete hrot ulomit víčkem. Zato průsvitné víčko moc hezky vypadá:)

  • Nádherné barvy
  • Matné odstíny
  • Vysoká pigmentace
  • Nápaditost perleťových odstínů
  • Ani výrazné barvy na rtech nevypadají lacině
  • Naprosto bezkonkurenční cena
  • Roztomilé balení
  • Nejde zašroubovat celá, nutno dát pozor na zavírání


věk
15-24

Další recenze od 26.1.2014 22:34:29

Tento rúž ma veeeľmi prekvapil, potrebovala som taký odtieň, ktorý tak často asi nebudem používať, preto som sa rozhodla pre lacnú verziu. Zostala som prekvapená, vôbec nevysušuje a vydrží fakt dosť dlho. Aj keď ten obal, ale to je zanedbateľné mínus okrem ostatných plusov. Nezalieza do vrások a nevytvára ryhy, nerozteká sa.

  • výdrž
  • vôňa
  • nevytvára ryhy
  • nerozteká sa
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 22.12.2013 14:41:50

Co se rtěnek týče nejsem sice žádný expert...proto jsem si říkala že zkusím něco levnějšího. Koupila jsem si dvě tyto rtěnky, zaujaly mě hlavně jejich odstíny. Koupila jsem si k nim i jednu rimmelku (měla hodně specifický odstín, který jsem u jiné značky nenašla). Musím říct, že rimmelka je o dost lepší, má lepší výdrž. Pigmentace u NYC je dobrá, odstín sedí... Co mi ale nevyhovuje je to, že moc dlouho nevydrží (rozdíl oproti rimmelce je celkem velký). Člověk si musí dávat skutečně pozor u jídla, aby mu na rtech trochu rtěnky zbylo..a doufat že nebudete mít třpytečky na půlce obličeje :)) A co se mi teda nelíbí je to, že není vysunovací. Vždycky mám strach, že ji při zaklápění odlomím nebo že se mi půlka rtěnky otře do vršku...

  • - dobře pigmenovaná
  • - hezké barvy
  • - příjemná cena
  • - výběr odstínů
  • - nevydrží na rtech moc dlouho
  • - víčko rtěnky


věk
25-34

Rtěnku jsem si koupila nedávno za velmi příznivou cenu, protože byla ve slevě, ale už si ji asi nikdy nekoupím. Rtěnka je celkem dobře pigmentovaná, vydrží celkem obstojně, ale bohužel mi na ní vadí dvě věci. Jednak to, že celkem rychle ubývá (mám ji přes tejden a je jí teda už jen poskromnu - mažu tak 4x denně) a druhak mi vadí špatné řešení uzávěru, který se mi v kabelce neustále otevírá (proto taky možná to rychlé ubývání rtěnky).

  • hezké odstíny
  • perfektní cena
  • obstojná výdrž
  • pigmentace
  • obal se otevírá
  • rychle ubývá


Další recenze od 4.11.2013 13:49:20

V Rossmann drogerii jsem objevila tuhle značku. Na základě recenzí zde jsem si ji koupila. Otvírání je opravdu tragické! Musím opatrně, bojím se, že ji zlomím, nebo škrábnu..manipulace tedy hrozná. Pigmentace rtěnky je ale báječná, mám odstín 405 blue rose (vhodný pro zvlášntní příležitosti, je opravdu zářící) a další den jsem běžela i pro 433 peach fizz. Ten mě trošku zklamal - je více třpytkový, než se na první pohled zdá. Avšak výdrž je cca 3-4 h, příjemně voní a je krémová, nevysušuje mi rty. Za 50 kč odvede rtěnka velice dobrou práci, určitě půjdu pro další odstíny.

  • pigmentace
  • nevysušuje rty
  • krémová konzistence
  • zavírání


věk
25-34

Další recenze od 19.10.2013 20:07:07

Tuhle rtěnku jsem si koupila kvůli pěkně vypadajícímu obalu a pěkné pigmentaci když jsem si ji zkoušela na ruku. Musím říct že mě tentokrát značka NYC opravdu překvapila. Protože ta rtěnka je úžasn, mohu doporučit, určitě by se vyrovnala i jiným rtěnkám opěvovanějších značek..Vydrží celkem dlouho, supero pigmentace, rty jsou vláčné.. prostě takový balzám a rtěnka dohromady. Nemám co jí vytknout a pujdu si koupit i další odstíny.

  • výdrž
  • pigmentace
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.9.2013 20:22:54

Rtěnku jsem si koupila jako novinku od NYC. Na první pohled se mi líbily odsttíny všech rtěnek a nízká cena ( kolem 50 kč ). Rtěnka je dobře pigmentovaná, ale rty vysušuje a zalézá do vrásek., Ani samotný obal rtěnky se mi nelíbí. Nelíbí se mi, že rtěnka nejdu úplně schovat a zůstává povystrčená z obalu. Plastové víčko taky není kvalitní. Rtěnka se otevírá.

  • barvy
  • cena
  • vysušuje
  • hrozné balení


věk
25-34

Další recenze od 8.8.2013 11:38:19

Dobrá rtěnka za nízkou cenu. Mám dva odstíny - 411 Snowcone (růžová) a 402 Red Flame (červená). Rtěnky na rtech opravdu dlouho vydrží, jsou velmi dobře pigmentované a nevysušují. Jen to víčko je opravdu na nic. Na rtěnku se musí ''dávat pozor'', aby se v kabelce samovolně neotvírala. Také mi vadí že není více odstínů. Jinak doporučuji.

  • dobrá pigmentace
  • hydratace
  • dlouhá výdrž
  • málo odstínů
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 21:52:10

Nevěřila jsem, že by takto levná rtěnka značky NYC (tuto značku nemám příliš ráda) mohla být alespoň dobrá, ale je opravdu výborná! Jediné, co je na ní příšerné je balení - nemám ráda průhledná víčka, navíc rtěnka se nedá zcela zasunout a tak při zavírání a otevírání hrozí, že ji víčkem poničíte… Co se ale samotné rtěnky týká, má slušnou výdrž, je krásně krémová, nevysušuje. Co se pigmentace týká, nabízí odstíny, které jsou opravdu velmi silně pigmentované, ale i odstíny, které jsou pigmentované méně. Škoda jen, že není více odstínů. Rozhodně všem doporučuji, po dlouhé době konečně zase rtěnka, ze které jsem nadšená!

  • výdrž
  • nevysušuje
  • krémová konzistence
  • nelze zcela zasunout
  • průhledné víčko
  • málo odstínů


Další recenze od 18.6.2013 21:25:36

Koupila jsem si odstín 432 (Red Rapture) a jsem nadšená. Dlouho jsem pokukovala po výrazně červené rtěnce za nízkou cenu a tahle splnila obojí. Má krásnou pigmentaci, hydratuje a celkem vydrží. Myslím si, že může konkurovat mnoha dražším drogerkovým produktům. Jediné, co mě mrzí je, že mému příteli se nelíbí, ale ten tomu nerozumí, takže... :-D Je skvělá, určitě si koupím ještě nějaký odstín. :-)

  • cena
  • pigmentace
  • obal, nelíbí se mi průhledné víčko


Další recenze od 10.6.2013 13:56:03

Jedna z dalších velice vydařených rtěnek. Stala se mou oblíbenou,po nanesení mám rty krásně hydratované a ani po 3hod nemám rty vysušené. Můžu jíst i pít a rtěnka stále drží. Akorát mi vadí průhledné víčko,ale to už je jen malý detail. Chválím i docela široký výběr barev,já jsem si koupila 411 Snowcone a je to krásný světlejší odstín s jemným třiptěním. Příště určitě koupím znova a zkusím i jiné odstíny. Rtěnka je opravdu za skvělou cenu.

  • super cena
  • hydratuje
  • po jídle ani pití se nesmývá
  • vydrží opravdu dlouho
  • snad jen to průhledné víčko



věk
35-44

Mám zářivě růžový odstín a jsem spokojená. Rtěnka je krásně pigmentovaná (možná až moc), konzistence je krémová, rty nevysušuje. Vydrží opravdu dlouho, rty mám zabarvené až do večera i když mezitím jím nebo piju. Jediné mínus je obal (průhledné víčko je otřes) a to, že rtěnka není celá zasouvací, takže se bojím, že jí zlomím. Ale za 55 kč je super.

  • cena
  • pigmentace
  • krémová konzistence - nevysušuje
  • výdrž
  • není zcela zasouvací
  • průhledné víčko


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon rtěnka Colordisiac

4.2 80% 5 recenzí

Freedom Pro Lipstick

4.3 82% 4 recenze

Hůře hodnocené

Avon rtěnka Ultra Colour

4 75% 11 recenzí