Gabriella Salvete Dolcezza lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Gabriella Salvete Dolcezza lipstick
Rtěnky Gabriella Salvete Dolcezza lipstick - obrázek 1
Rtěnky Gabriella Salvete Dolcezza lipstick - obrázek 2
5 4 13
  • Průměrné hodnocení 4
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 66 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Dolcezza lipstick

věk
25-34

Další recenze od 4.11.2014 21:29:26

Vlastním odstín č.3 Ciliegio dolce - nádherná burgungová barva! Sytě pigmentovaná rtěnka, dokonale hydratující. S výdrží to tak černě nevidím, myslím, že vydrží tak akorát. Určitě si časem pořídím i další odstíny, a to jsem nikdy rtěnková nebyla. Co mě ale mrzí, je samozřejmě obal. Ten je velmi nekvalitní, působí velmi lacině, téměř jako kosmetika z vietnamských obchodů. Jinak ale jen a pouze chválím a doporučuji všem :)

  • Sytě pigmentovaná barva
  • Dost odstínů
  • Hydratuje!
  • Obal


věk
25-34

Samotný rúž nie je veľmi pigmentovaný, je to ako trochu viac pigmentovaný balzam, čo mne osobne nevadí, vytvára peknú prirodzenú farbu na perách a je dobrá pre dni keď človek nechce suchý vysoko pigmentovaný dlhotrvácny rúž. Väčšina farieb obsahuje drobné trblietky, avšak na perách som to nejak viditeľne nebadala. Rúž pery nevysušuje, čo je jeho plus. Avšak čo je jeho mínus najväčšie prečo si ju znova nekúpim je ten tragický obal. Asi po dvoch týždňoch mi vnútrajšok rúžu v ktorom je rúž umiestnený a ktorý sa vysúva, mi proste vypadol a musela som ho späť lepiť a ešte tak aby sa rúž dal nadalej vysúvať. Po čase sa už ošúchal celý obal, čo mu však neubralo na funkčnosti, ale už keď sa obal nalomil, tak to by sa fakt pri rúži za cenu 4 eur nemalo stávať. Je to prvý rúž pri ktorom sa mi vyslovene zlomil obal a to som ju nosila v kabelke možno raz za dva mesiace. Takže znova už nekúpim. Pomer cena a to akú kvalitu celkového produktu dostanem za to nestojí

  • hydratácia
  • jemná farba
  • OBAL OBAL OBAL
  • cena za kvalitu


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2013 10:36:05

Na tuto rtěnku jsem se poměrně dlouho chystala, jen jsem si nemohla vybrat správný odstín. Až mi při jedné z akcí hosteska pomohla s výběrem odstínu - 12 Sexy Coctail. Je to taková červená s kapkou růžové s jemným shimmerem, který na rtech není skoro patrný. Docela mě překvapila výdrž - vydržela mi něco okolo dvou hodin, to jsem od poměrně hydratační rtěnky nečekala. Také je docela pěkně pigmentovaná. Ani moc nemám co vytknout, jen možná obal, ten je docela strašný, působí levně a za chvilku se ošoupe. Ale to je detail, který nemá žádný vliv na funkci produktu - DOPORUČUJI! :-)

  • dobrá pigmentace
  • překvapivá výdrž 2h
  • laciný obal


věk
25-34

Další recenze od 6.9.2013 17:18:51

mám nový odstín 20 Caramello, taková tmavší nude barva, skoro jako moje rty a hodí se na pozdim. Rtěnky jsou ale celkem "mastné" a na rtech moc nevydrží, pokud má někdo vrásky kolem pusy určitě by se rozpíjela. Obal má takový na první pohled pěkný, ale je chatrný a působí na dotek lacině. Víčko často praská jak se rtěnka zavírá. Znova bych nekoupila, jsou lepší a levnější rtněky

  • barvy
  • hydratují
  • cena vs. kvalita
  • křehký obal
  • nevydrží dlouho


věk
35-44

Moje nejoblíbenější rtěnka! Mám odstín 04 Rosso Divino. Je to krásná sytá červená barva. Rtěnka je úžasně jemná, hydratační. Opravdu jako balzám. Používám ji obvykle večer a vydrží až do noci (nebo do rána) úplně bez problémů. Obal se opravdu nepovedl, stříbrná barva působí lacině a brzo se ošoupe. Ale to mi vůbec nevadí. Za tu cenu je to poklad, chci si koupit další odstíny. Doporučuji!

  • cena
  • hydratační
  • konzistence
  • krásná pigmentace
  • odstíny
  • voní
  • obal


věk
25-34

Skutečně hydratační rtěnka, vůbec pod ní nemusím nanášet balzám. Mám sytě růžový odstín, který je krásně pigmentovaný, ostatní jsem zatím nezkoušela. Když nejím ani moc nepiju, tak je výdrž na rtech vcelku obstojná. Nejhůře musím hodnotit obal, stačí ho jednou dát do kabelky a stříbrná barva se strašně ošoupe, lepší by snad bylo, kdyby byl rovnou průhledný.

  • pigmentace
  • hydratace
  • barvy
  • cena
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 16:41:05

Miláček tahle rtěnka:-) Barva sice moc nevydrží, ale jak jsem četla na jednom blogu je nanášení spíše radost než něco obtěžujícího. Mám odstín 13 rosa satinata a na léto k cernovlaskam bude perfektní :-) myslím, že bude slušet i blondýnkám :-) je to určitě teď má nějmilovanější.

  • hydratace
  • hezký obal
  • úžasná barva
  • příjemné nanášení
  • menší výdrž


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2012 14:59:49

Tuhle rtěnku jsem dostala jako dárek , a moc spokojená nejsem (ale darovanému koni na zuby nekoukej) Mám odstín 07 Rosa perlata, hezká růžová barva, ovšem se třpytkami, které při nanášení drhnou, i po nanesení je mi rtěnka nepříjemná. Další si určitě nekoupím.

  • hezká barva
  • lehká vůně
  • třpytky
  • není příjemná


věk
35-44

Další recenze od 19.8.2012 22:25:07

dávam menej bodov za obal pretože ruž mam doma už dlhšiu dobu a častým používaním sa farba z obalu ošuchala, po našom povedané ošpatnel :-D. Ale kvalita výrobku je výborná. Mám dva odtiene č.1 a tuším 12. (nie som si istá) každopádne ruže pekne maluju, hydratuju a vôbec nevysušuju.

  • hydratuju
  • nevysušuju
  • pekný výber farieb
  • nekvalitný obal
  • nevydrží dlho


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 00:13:08

Rtěnka má sice nádhernou vůni (takto krásnou jsem u rtěnky ještě necítila), ale bohužel moc dlouho nevydrží, jak psaly holky výše. Barva je také moc pěkná a opravdu rty hydratuje, nevysušuje. Problémový je pro mě obal:vzala jsem ho jednou do kabelky a kryt se strašně"ošoupal" a nevypadá vůbec dobře, vypadá strašně levně. Ano je to levná kosmetika,ale ne vše co je levné se levně i tváří že?

  • cena
  • vůně
  • barva
  • obal
  • nevydrží dlouho


Další recenze od 5.6.2012 19:42:53

Koupila jsem ji ve Schleckeru a cena byla tuším kolem 70Kč. Musím říct, že rtěnka je opravdu velice hydratační, spíše dělá na rtech dojem balzámu a i se tak chová. Je tedy moc příjemná, ale není nějak extrémně pigmentovaná a ani s výdrží to není úplně nejslavnější.

  • hydratuje
  • cena
  • kvalita
  • hezky vypadá
  • dlouho nevydrží


věk
15-24

Další recenze od 4.6.2012 16:47:44

Hydratační rtěnka od Gabrielly Salvete Dolcezza je už nepostradatelnou součástí mojí kosmetické taštičky. Nejraději mám odstín 04 Rosso Divino- překrásná červená barva. Nevysušuje rty a při přepudrování dlouho drží, ale po jídle a pití se smaže. Plus je i krásná vůně.

  • Plně zasouvací
  • Krásné barvy
  • Hydratace rtů
  • Nevysušuje rty
  • Hezky voní
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Rtěnka Ultra Colour

4 75% 11 recenzí

Milani Lipstick

4 75% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Alverde Rtěnka

3.8 69% 8 recenzí