NYC Ultra Last Lipwear lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky NYC Ultra Last Lipwear lipstick
Rtěnky NYC Ultra Last Lipwear lipstick - obrázek 1
Rtěnky NYC Ultra Last Lipwear lipstick - obrázek 2
5 3.4 13
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 55 Kč
  • Kvalita obalu 2.8
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Ultra Last Lipwear lipstick

věk
25-34

Na rtěnku jsem narazila ve výprodeji. Vlastním odstín English rose a jsem s ním spokojená co se týče odstínu. Rtěnka má dobrou konzistenci. Nanáší se také dobře a docela dlouho i vydrží. Akorát mi vadí to, že rtěnka nejde celá zasunout. Rtěnka nevysušuje rty. Jsem ráda, že jsem tuto rtěnku objevila a příště si určitě koupím zase tuto, akorát vyzkouším jiný odstín.

  • cena
  • nevysušuje rty
  • docela dlouho vydrží
  • nekvalitní obal- nejde zasunout celá


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2013 22:29:55

Rtěnka mě zaujala velkým výběrem zajímavých odstínů a i cenou. Za 49,- Kč jsem si řekla, že to zkusím a byla jsem velmi překvapena. Kam se na ní hrabe Lip Seduction od Dermacolu. NYC jí hravě strčila do kapsy. Rtěnka je v první řadě hydratační a to splňuje na 100 %. Nerozpíjí se a ani nestéká. Nevím jak to dělá, ale mé suché rty krásně hydratuje a vyhladí, dokonce lépe než balzám na rty. Pigmentace je skvělá a výdrž taky. A co si budeme povídat, ta cena je prostě skvělá. Odstíny jsou také krásné, od nude po zářivě růžové. Jediné co bych vytkla je obal. Vypadá dost lacině a docela se bojím jak bude vypadat po delší době. Ale důležitý je obsah, takže nad obalem s klidným srdcem přivřu očko :) Seženete jí snad v každém Rossmannu.

  • dostupnost
  • výdrž
  • výběr odstínů
  • cena
  • úžasná hydratace
  • pigmentace (krásně kryje)
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 24.11.2012 07:42:27

NYC Ultra Last Lipwear lipstick prostě nejde pochválit. Mají slušný výběr barev, ale to je tak jediné pozitivum. Obal vypadá levně, navíc mně po čase praskl. Rtěnka má nulovou výdrž a nemyslím si, že by vypadala dobře aspoň chvilku po nanesení. Takže za mě určině ne, jde vybrat mnohem líp.

  • výběr barev
  • cena
  • výdrž
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2012 17:52:24

Rtěnka je příjemná na rtech, rty nevysušuje, vypadá moc pěkně, je dobře pigmentovaná. Moc se mi líbí i výběr odstínů. Bohužel, přestože by měla být dlouhotrvající, vydrží na rtech asi jen hodinu. Navíc balení je katastrofální. Rtěnka nejde zasunout celá, a tak i když jste maximálně opatrní, rtěnka lehce zamaže víčko. Víčko navíc vůbec nedrží a tak mi tato rtěnka už několikrát zapatlala kosmetickou taštičku nebo kabelku. Z tohoto důvodu už si ji nepořídím.

  • nevysušuje rty
  • dobře pigmentovaná
  • pěkné odstíny
  • slabá výdrž na rtech
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2012 09:46:51

S touto rtěnkou jsem nebyla vůbec spokojená. Hrozně lepila, barva byla hned pryč a nakonec se mi kus rtěnky ulomil, ikdyž jsem s ní nějak nešetrně nezacházela. Nelíbí se mi ani průsvitný obal, který vypadá dost lacině. Myslím si, že jsou v drogérkách lepší kousky, když si člověk připlatí.

  • žádné
  • lepí
  • výdrž
  • láme se
  • obal působí lacině


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2012 14:54:32

Koupila jsem tuto rtěnku v odstínu 420 Mousse a jsem s ní velice spokojená. Je za úplně směšnou cenu. Navíc je zde široká škála odstínů na výběr. Co se týká výdrže, mě se zdá, že vydrží celkem dlouho, dokonce odolala nápor mastného kuřete :D ale asi sem měla štěstí, jelikož ostatní recenze popisují opak. Nevysušuje a je přirozeně krásná. Jediné, co mi vadí, je to balení. Opravdu rtěnka nejde zasunout úplně.

  • vzhled
  • výdrž
  • několik odstínů
  • cena
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 24.8.2012 12:55:18

Rtěnku jsem si koupila hlavně kvůli odstínu (409 Fragile Pink) a ceně. Nanáší se dobře, po rtech hezky "klouže", pigmentace taky není špatná. Jako mínus vidím výdrž, ta je dost slabá, taky většina odstínů obsahuje třpytky nebo barevné odlesky, což se mi u rtěnek moc nelíbí. A úplnou katastrofou je obal :D

  • cena
  • pigmentace
  • nevysušuje
  • balení
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 4.6.2012 16:20:24

Na rtěnce od NYC mi nejvíce vadí obal, rtěnka totiž vůbec nejde zasunout, takže jen při malé nepatrnosti je rtěnka napatlaná všude okolo. Mám odstín 405 Blue Rose a tento odstín je fakt krásný :) Taková ,,jedovatá růžovka'', která bohužel moc dlouho nevydrží a docela se maže. Rty nevysušuje. Znovu ji určitě koupím, díky odstínu.. :)

  • Barva odstín 405
  • Cena
  • Nevysušuje rty
  • Balení
  • Výdrž


Další recenze od 27.5.2012 11:45:27

Chtěla jsem vyzkoušet nějakou novou rtěnku, protože mi žádné nesluší, vybrala jsem si levnější variantu na otestování odstínu. Musím říci, že rtěnka je moc příjemná, krásně drží a má skvělou konzistenci. Cena je usměvná, takže ji určitě doporučuji! :)

  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 12:36:44

Tuhle rtěnku jsem si pořídila náhodu, cena byla přijatelná, tak jsem jí vyzkoušela. Musím říct, že mi vadí obal, nevím, mám radši, když můžu rtěnku zasunout celou a né jen část a zbytek čouhá venku, musí se tak dávat velký pozor při nasazování víčka, aby se rtěnka nezničila, ale asi mě to zas tolik neodradí zakoupit jí znovu. Jinak pigmentace je dobrá, výdrž je tak max.2-3 hodiny a to za předpokladu, že se nenapijete a nebudete jíst. Jinak je hned ze rtů pryč.

  • Cena
  • Pigmentace
  • Lehce hydratuje
  • Obal
  • Výdrž


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 18:09:50

Tuhle rtěnku jsem si koupila jen tak náhodou. Co se týče barvy tak je docela pigmentovaná co mi vadí jsou jemné třpytky ale to záleží na barvě a odstínu. Výdrž je tak nějak průměrná tedy vydrží tak 3 hodiny maximálně. Jinak hydratace také průměrná spíše mi přišlo že rty trochu vysušuje. Pro mě to bylo zklamání asi jsem čekala víc. Co je ale opravdu hrozné je balení vadí mi že rtěnka se neschová celá ale asi 1cm vylézá ven takže když jste neopatrní tak se může stát že si ji poničíte.

  • velká škála odstínů
  • cena
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 14:31:21

Rtěnku jsem si koupila kdysi pouze z nouze kvůli odstínu, který jsem nutně potřebovala. Vlastním 420 Mousse. Pigmentace není vůbec špatná, taková akorát. Co se týče aplikace, tam je také vše v pořádku, nanáší se dobře. Trochu mi teda vadí to balení, mám radši, když je rtěnka v neprůhledném balení a jde celá zasunout, což není případ těchto rtěnek od NYC. Zpátky k samotné rtěnce. Rtěnka není ani moc krémová, ale zároveň ani suchá, takže rty nevysušuje (pokud je už před nanesením nemáte suché a popraskané). Výdrž není příliš dlouhá, pití ani jídlo nevydrží, hned se smaže. Za tu cenu ale fajn produkt. Hodnotím jako průměr :-)

  • cena
  • slušná pigmentace
  • nevysušuje rty
  • na rtech příliš nevydrží
  • balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené