Rimmel Moisture Renew Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Rimmel Moisture Renew Lipstick
Rtěnky Rimmel Moisture Renew Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Rimmel Moisture Renew Lipstick - obrázek 2
Rtěnky Rimmel Moisture Renew Lipstick - obrázek 3
5 3.4 14
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Moisture Renew Lipstick

věk
25-34

Další recenze od 10.8.2012 14:56:30

Dostala jsme tělový odstín Heather Shimmer (ač název má shimmer, rtěnka není třpytivá, má drobnou perlet a na rtech je přirozená). Konzsitence jako jiné Rimmelky, tzn. když jí dáte na hydratované rty, bude to příjemné, ale suché sama nevyhladí a zaleze do vrásek. Výdrž je slabá, brzy se mluvením setře a je třeba nosit s sebou. Balení vypadá hezky na pohled, ale je plastové. Takový lepší průměr, vzhledem k nízké ceně.

  • cena
  • dostupnost v drogerii
  • nevydrží
  • škála odstínů je moc usedlá a nudná


věk
15-24

Další recenze od 24.8.2012 12:38:08

Rtěnku mám v odstínu 600 Soft Coral, je to krásná světle korálová barva se stříbrnými třpytkami, kterých je, bohužel, na můj vkus až moc. I přesto je poměrně dost krémová a pokud mám rty v dobrém stavu, ani nevysušuje, v zimě pod ni používám balzám. Výdrž je takový průměr, barva vymizí, ale třpytky na rtech zůstanou. Vůně je typicky rtěnková. Koupila jsem ji ve výprodeji (60,-) a za tuto cenu určitě nelituji.

  • cena
  • krémová konzistence
  • balení
  • na suchých rtech zalézá do vrásek
  • třpytky (u mého odstínu)


věk
25-34

Další recenze od 30.12.2012 12:19:16

Mám odstín 200 Latino. Barva je pěkná, dobře se nanáší, příjemně voní a je příjemná na rty. Když jsem však jedla a rtěnku už jsem měla aplikovanou několik hodin, tak jsem potom zjistila, že na určitých místech rtěnku mám a na jiné části rtů vůbec, což nevypadá dobře, takže na toto pozor. Obal je velmi atraktivní.

  • příjemná vůně
  • atraktivní obal
  • po jídle nebo pití je potřeba upravit


věk
25-34

Miluju odstín 700 - Nude delight. Krásná zrzavá nude barvička. Rtěnka sama o sobě není hydratační, rty mírně vysušuje, zalézá do rýh. Používám přes balzám a v pohodě. Výdrž není závratná, ale to od drogerkové rtěnky nelze příliš očekávat. Nutno přes den znovu aplikovat. Voní klasicky rtěnkovsky, žádná ovocná příchuť ani vůně. Obal je super. Mezi mými vesměs černými rtěnkami v kosmetické brašně září. Znovu však nekoupím, ráda zkouším nové rtěnky.

  • pro mě vynikající odstín
  • líbivý fialový obal
  • mohla by vonět
  • slabší výdrž


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2013 16:49:40

Tuto rtěnku jsem dostala o odstínu Dreamy, docela pěkný odstín. Jinak se mi nezdá, že by zrovna tato rtěnka byla nějak extra hydratační. Dále mi tato rtěnka není moc příjemná na rtech, nevím čím to je, ale necítím se v ní. Také mi moc sympatický není obal. Přijde mi takový fórový, že by se mohl snadno otevřít v kabelce - já ji nenosím jen tak pohozeno, radši. A v neposlední řadě obal na mě působí velmi lacině - laciný plast. Další už asi nekoupím

  • nevím
  • obal působí lacině
  • není mi příjemná na rtech


věk
25-34

Již 2 roky mám tuto rtěnku v odstínu Pink star. Mám z ní rozporuplné pocity. Obal je pěkný, pevný, barvy jsou syté a krásné, ale to je z kladů této rtěnky vše. Rtěnka docela vysušuje, nevydrží, její konzistence je hrudkovitá s intenzivními třpytkami, které zalézají do vrásek. Od Rimmel mám několik rtěnek, ale s touto jsem jako s jedinou nespokojena.

  • obal
  • barvy
  • textura
  • dost vysušuje
  • cena vs. vlastnosti


věk
25-34

Další recenze od 26.8.2013 12:34:24

Tuto rtěnku mám v odstínu 180 vintage pink a jsem s ní naprosto spokojená. Je to krásná barvička. Dobře se nanáší, je krémová, možná trochu zalézá do rýh, ale není to nic hrozného. Výdrž není nijak závratná, ale v drogerii asi neseženete rtěnku, která vydrží nějako extrémně dlouho. Balení se mi velice líbí. Na rtech je mi příjemná, určitě si pořídím ještě další.

  • Dobře se nanáší
  • Hezké balení
  • Menší výdrž


věk
35-44

Další recenze od 9.2.2014 12:29:56

Rtěnku jsem si koupila nedávno a to v odstínu 180 Vintage pink. Moc jsem ale nechytila odstín. V drogerii mi odstín připadal super ale na rtech je hodně tmavá a výrazná. Má hezkou vůni a na rtech je přijemná ale řekla bych, že je docela vysušuje. Naopak vyzdvihuji, že je matná a neobsahuje žádné třpytky. Výdrž na rtech je střední ale ani jsem delší výdrž u rtěnky za 100 Kč neočekávala. Shrnuto: průměrná rtěnka. Já příště určitě již nekoupím a vyberu jinou. Nepřesvědčila mě ani nenadchla k další koupi.

  • matný odstín
  • krásný obal
  • rty vysušuje
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2014 00:33:28

Rtěnky nepoužívám, ale potřebovala jsem na speciální událost sytě růžovou barvu a to tato rtěnka splňuje. Dodává sice sytou barvu, ale jen zhruba na hodinu, musí se neustále domalovávat - výdrž tedy hrozná a navíc je plná třpytek bohužel, kterých je všude spousta. Obal působí hrozně lacině, je nekvalitní a v kabelce jsem měla za pár dní rtěnku celou poškrábanou. Vůně také otřesná, uvítala bych spíš neparfemovanou verzi. Už nekoupím.

  • sytá barva
  • výdrž nulová
  • nekvalitní a laciný obal
  • plná třpytek
  • parfemace


věk
25-34

Další recenze od 21.9.2014 13:40:04

Rtěnku jsem si koupila ve slevě a odstín jsem si vybrala 220 Heather shimmer. Je to rtěnka do hnědé barvy s opravdu lehkým shimmerem. Barva se mi moc líbí, pigmentace není špatná. Je to hydratační rtěnka, takže nevydrží.... a to vážně skoro vůbec :(. Pití a jídlo nezvládne. Přitom je to tak pěkný odstín. Škoda :(. Další si už nepořídím.

  • Pigmentace
  • Hydratace
  • Cena
  • Škála barev
  • Dostupnost
  • VÝDRŽ


věk
15-24

Další recenze od 22.10.2014 21:54:48

Tato rtěnka je naprosto fantastická! Mluvím o té novější verzi "Moisture Renew" s poloprůhledným fialovým obalem. Krásné barvy, úžasně máslově se nanáší a neuvěřitelně vydrží! Nejlepší je, že nezalézá do vrásek a během dne se přirozeně ztrácí a nevytváří nějaké shluky apod. Navíc není nijak nepřirozeně lesklá ani příliš matná a vysušující. Zkrátka ideálka:) Určitě pořídím další barvy. Momentálně mám odstín méně výrazný 180 vintage pink (do fialova) a jednu výraznější krásně švestkovou. Významné plus je i za to, že je levná a přitom fakt skvělá a vyrovná se dražším:) Nejraději bych dala 5ku, ale to si nechám na nějaký zázrak.

  • máslová při nanášení
  • výdrž
  • barvy
  • nevysušuje
  • pěkně rty "zahalí", nedělá shluky, nezalézá do rýh
  • CENA
  • obal se dobře zaklapne
  • nenapadá mě


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2015 21:01:52

Tuto rtěnku vlastním v té novější verzi (obal je dole stříbrný, zbytek je fialový jako u dřívější verze). Jsem s ní velmi spokojená, třebaže rozhodně není nesmyvatelná. Je krásně krémová a dobře kryje - má sytou výraznou barvu (vlastním červený a švestkový odstín). Na rtech vypadá velmi dobře, nezalézá do vrásek, je příjemná a nevysušuje. Slabinou je výdrž - je potřeba ji občas opravit, zejména pokud jíte. Určitě stojí za vyzkoušení! Zatím nejlepší, co jsem měla.

  • krásné syté barvy
  • příjemná krémová konzistence
  • nezalézá do vrásek
  • slabší výdrž


věk
25-34

S touto rtěnkou jsem moc spokojená, mám dva odstíny 180 Vintage rose a ještě dreamy, jsou hezky hydratační, balzám pod ně ale stejně dávám aby na rtech vypadaly jemněji, vydrží nepoškozené tak 2 hodiny, ale to nesmím jíst a pít, obtiskává se na hrnky, ale na rtech přesto zůstává, líbí se mi i nové balení, nevysušuje a na rtech je moc příjemná

  • příjemná na rtech
  • hezké odstíny
  • balení
  • nevydrží moc


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2016 14:53:02

Tento rúž som si kúpila v krásnom odtieni 180 - Vintage Pink. Farba je naozaj krásna, len škoda, že vydrží na perách strašne krátko. Už po hodine mi mizla z pier a to nepočítam to, že ak sa napijete z pohára, odchádza z pier oveľa skôr. Má príjemnú textúru, obal je jednoduchý a páči sa mi. Na to, že stojí celkom dosť 5,49€ (148 KČ) a výdrž je tak slabá už zrejme nekúpim, ale inak je tento rúž fajn.

  • krásna farba
  • textúra
  • dostupnosť
  • obal
  • cena
  • veľmi slabá výdrž


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYX Lip Lingerie

3 50% 6 recenzí