O.P.I. Nail Lacquer recenze a zkušenosti

Laky na nehty O.P.I. Nail Lacquer
Laky na nehty O.P.I. Nail Lacquer - obrázek 1
Laky na nehty O.P.I. Nail Lacquer - obrázek 2
Laky na nehty O.P.I. Nail Lacquer - obrázek 3
5 4.4 45
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 11 - 360 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 45 recenzí
  • Výrobce O.P.I.

Recenze produktu
O.P.I. Nail Lacquer

věk
35-44

nehty
slabé

Další recenze od 13.3.2012 16:18:45

Značka O.P.I. je mezi nehtovou kosmetikou velmi známá a má proč. Každý rok vydává několik kolekcí plných nádherných barev, které jen tak někde neuvidíte. Typický pro tuto značku je široký štěteček, kterým téměř na jeden tah nalakujete celý nehet. Také se mi líbí vtipná jména laků. Nevýhodou je jejich vysoká cena v českých parfumeriích, na e-bayi je seženete levněji. Na mých slabých nehtech většinou vydrží 3 dny, spíše se mi u nich rychleji ošoupává špička.

  • nádherné barvy
  • široký štěteček
  • zajímavá jména a ne jen nudná čísla
  • vyšší cena


věk
35-44

nehty
lámavé

I když se ceny O.P.I. laků pohybují výše než běžné laky v drogeriích, investice do nich se určitě vyplatí a nejsou to žádné pidi láčky, mají celých 15 ml, což už chvíli vydrží. Pohodlně se nanáší a u většiny barev, dle mého názoru, vypadá pěkně i jen jedna vrstva laků. Rychlost schnutí bych řekla, že je tak běžná jako u levnějších laků. Bezkonkurenční je ale výdrž. Bez báze i top coatu mě osobně vydrží tak 5 dnů - záleží ovšem na různé činosti, ale každodenní ruční mytí nádobí rozhodně vydrží. Ještě bych řekla, že tak urputně nesmrdí, jako některé levnější laky.

  • lak opravdu ledacos vydrží
  • příjemně se nanáší
  • velký objem obsahu
  • spousta barev
  • vyšší cena


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 13.3.2012 18:02:46

Nejlepší laky na nehty na jaké jsem zatím narazila. Mají neuvěřitelný výběr barev a každou sezonu přicházejí další a další. Na nehtech mi vydrží zhruba 3-4 dny v perfektním stavu a velmi dobře se lakují díky širokému štětečku. Další plus, které slouží spíš k pobavení, jsou originální jména laků.

  • široká škála barev
  • konzistence tak akorát
  • dlouhá výdrž
  • častá nedostupnost v kamenných obchodech


Další recenze od 14.3.2012 08:30:24

Musím říct, že mě teda moc nenadchly. I když jsem měla je jeden lak, tak možná proto. Štěteček je super, parádně se s ním lakuje. Ale oprýskal se mi téměř za stejnou dobu jako laky z drogerie. Ale kvůli těm barvám mu určitě ještě šanci dám :-)

  • Barvy
  • Cena
  • Špatná dostupnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.3.2012 23:28:16

Jiné laky na nehty už ani nekupuji. Výdrž je výborná, běžně mi nehty vydrží hezké tak týden (s top coatem seche vite). Odstíny mají krásné a líbí se mi i jejich originální a vtipné názvy. Kvalita laků se u odstínů trochu liší (konzistence, pigmentace). Proto doufám, že se tu v budoucnu začnou psát recenze i na konkrétní odstíny, tak jako na makeupalley, kam se vždycky před nákupem chodím inspirovat. Cena je v našich obchodech vysoká, vyplatí se objednat ze zahraničí, kde nákup vyjde na polovinu.

  • výdrž
  • nádherné odstíny
  • široký štěteček
  • cena v českých obchodech
  • dostupnost v kamenných obchodech


Další recenze od 27.3.2012 18:25:43

Není třeba představovat. OPI laky jsou jedny z nejoblíbenějších laků. Dají se koupit v různém cenovém rozpětí. Jsou kvalitní, mají mnoho odstínů, vydrží velice dlouho. Stává se mi, že občas se jaksi zadrhává zavírání lahviček. Jinak bez problémů.

  • mnoho barev
  • kvalita
  • zbytečně hrubá lahvička


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 29.3.2012 14:49:43

Na laky OPI nedám dopustit, jsou to pro mě nejlepší laky (s CHG) hlavně z hlediska výdrže, krytí a skvělého lakování. A ten výběr barev, no úžasné - cena by mohla být nižší, ale za kvalitu se platí.

  • vše
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.3.2012 15:04:09

Tyto laky si kupuji stále dokola a mám snad už celou barevnou škálu. Dlouho vydrží na nehtech, lakuji v neděli a až další neděli odlakovávám. Top Stav rozhodně 3-4 dny. Používám na to Opi top coat + seche vite. Názvy super, nanášení širokým štetečkem praktické.

  • vše
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.4.2012 09:05:22

Laky značky O.P.I. zbožňuju. Mají obrovský výběr barev a sežene klidně i starší kolekce. Dobře se používají, mají široký štěteček a barvy krásně kryjí. Dávám většinou 2 vrsty a nadlak. Výdrž je dobrá - cca 5 dní. U nás jsou laky docela drahé, proto je lepší si je sehnat někde na internetu.

  • výběr barev
  • kryje
  • drží
  • cena v ČR


věk
15-24

nehty
gelové/akrylové

Některým slečnám přijde doslova líto dát tolik peněz za lak na nehty. I mě to bylo líto, ale jen do té doby, než jsem jeden dostala od kamarádky. Hned po prvním použití jsem byla nadšená. Barva byla nádherně sytá a lak výborně kryl. Za dobu co jsem ho měla na nehtech, se nezačal loupat ani se nepoškodil. Mohu jedině doporučit!

  • Barevná škála
  • Různé kolekce barevných laků
  • Syté barvy
  • Výborně kryje
  • žádné


odstín Mermaid´s Tears: Krásná zeleno-šedá barva z kolekce Piráti z Karibiku. I s jednou vrstvou vypadá moc pěkně, skvěle kryje a na nehtech mi vydrží neporušený 5 dní. Tuto sezónu jsem moc toužila po mint barvičce na nehty, ale jakmile jsem viděla tento, bylo rozhodnuto. Není vyloženě křiklavý, ale zároveň je výrazný a pochvalovali mi ho i v práci. Za tu cenu určitě stojí i kvůli tomu, že takováhle barva se v drogérkách jen tak nevidí. Já jsem s ním naprosto spokojená. .................................. odstín Hot And Spicy: Tato krásná sytá barvička je jako dělaná pro jaro a potažmo léto. Vypadá naprosto úchvatně na bílé pokožce, ale dovedu si ji představit i v kombinaci s opálením. Ideální jsou dvě vrstvy, které zaručují maximální krytí a opravdu nádhernou barvu. Hledala jsem ideální odstín, který nebude ani moc červený, ani moc oranžový a bude bez třpytek a odlesků - OPI mě opět nezklamal. V lahvičce barva vypadá méně výrazně než na nehtech, nejlepší je lak v prodejně vždy vyzkoušet. Výdrž na nehtech okolo 5ti dnů.

  • Dlouhá výdrž
  • Snadné nanášení
  • Perfektní krytí
  • Sytá barva
  • Originalita
  • Nemá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 10.5.2012 18:20:58

Flower To Flower: Jeden z mých nejoblíbenějších laků a zároveň jedna z nejhezčích růžových barviček v nabídce - hlavně na léto. Lakuje se docela snadno, i když je hustší, dobře kryje, netvoří žádné pruhy a hrozně se mi líbí jeho odlesky (skrytý shimmer)... Hlavně na sluníčku je výborný. :)

  • krásná barva
  • žádné


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2012 01:37:39

Na OPI laky nedám dopustit! Miluji na nich vše - se štětečkem se bezvadně pracuje, na výběr je z neuvěřitelného množství odstínů, každý rok přichází několik nových kolekcí, baví mě i jména laků. Mají bezvadné krytí a dlouhou výdrž. Už bych nepoužívala jinou značku.

  • Krytí
  • Žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 12.6.2012 13:00:31

OPI laků mám asi nejvíce. Naprosto perfektně se s nimi pracuje, štěteček je docela fajn, konzistence akorát, schne bleskově a stačí max. 2 vrstvy. Moc se mi líbí široký výběr odstínů a finishů. Vadí mi, že mini balení je moc drobné (tím pádem se s ním blbě pracuje) a velké 15 ml se dříve zkazí, než ho spotřebuji. U nude a světlých odstínů pruhování a malé krytí a plná cena (ale kupuji si je na fragrancedirectu za 4 libry).

  • rychlost schnutí
  • nové kolekce několikrát za rok
  • škála barev
  • skvělé krytí tmavších odstínů
  • světlé odstíny málo kryjí a pruhují
  • pro mě zbytečně velké balení


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.6.2012 10:21:45

OPI jednoznačně patří mezi kvalitní laky na nehty s nepřebernou nabídkou barev. Osobně ale preferuji spíše jiné značky, hlavně proto, že OPI na mých nehtech bohužel moc dlouho nedrží (narozdíl třeba od Essie, Barry M). Co mi vyhovuje je snadná aplikace díky širokému štětečku. Díky tomu, že lahvičky mají 15 ml, nakonec ani cena nevychází tak špatně.

  • štěteček
  • výběr barev
  • výdž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.6.2012 15:02:40

Od té doby, co jsem po 10-ti letech dala dolů gelové nehty jsem potřebovala kvalitní lak. Objevila jsem lak OPI Envy, který mi z křehkých nehtů vyrobil nádherné zdravé nehty a proto jsem neváhala a v koupi laků této značky pokračovala i v barevných odstínech a mohu říci, že jsem nadšená! Nejen, že se skvěle nanáší, dobře schne, ale také potěší originálními názvy jednotlivých odstínů. Nejoblíbenější odstín - Second Honemoon doporučuju na léto a to jak na ruce tak na nehty u nohou.

  • obsah 15ml a velká škála odstínů s originálními názvy :-)
  • snad jen cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.6.2012 15:52:13

Bezkonkurenčně nejlepší lak, kterým jsem si kdy lakovala nehty. Neuvěřitelný výběr nádherných odstínů a hlavně dlouhá výdrž - i bez podkladu a top coatu vydrží až týden v perfektním stavu. Dobře se s ním pracuje, štěteček je tak akorát, stejně tak konzistence, hezky kryje již při první vrstvě. Jedinou jeho nevýhodou je jeho cena, příjde mi předražený.

  • široká škála odstínů
  • snadná aplikace
  • krytí již při první vrstvě
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Tyto laky jsem si v poslední době dost oblíbila a to hlavně proto, že mají na výběr z velmi hezkých odstínů, které jsou pro mě přímo stvořené. Šteteček je také naprosto super a dobře se s ním lakuje. Laky také vydrží (alespoň mě) dlouho a nehty vypadají hezky. Takže já určitě doporučuju.

  • vydrží poměrně dlouho
  • dobře se lakuje
  • hezké barvy
  • je docela drahý


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 9.8.2012 13:12:45

OPI používám už více než tři roky a přesto se k této značce pořád vracím. Už mám několik laků a vždy jsem s nimi spokojená. Nabízí opravdu celou škálu barevných odstínů.. Jediné mínus, které mě napadá je, že balení je až zbytečně velké. Laky skladuji v ledničce, ale i přesto mi OPI vysychají a zbývá více než půlka...

  • velká výdrž
  • poměr kvalita/cena
  • velká škála barevných odstínů
  • vysoký lesk
  • zbytečně velké balení


Další recenze od 10.8.2012 11:42:37

Tento lak je skvělý s výborným krycím efektem, držák, u odstínu Midnight in Moscow stačí 2 vrstvy pro plný barevný efekt. S top coatem vydrží 3-4 dny bez olupovaní (přírodní nehty). Jsem maximálne spokojená i se štetečkem, kterým se opravdu pohodlne lakuje.

  • barva
  • cena


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 28.9.2012 21:51:51

Pro mě nejlepší laky, drží a dokonalé odstíny. Zejméne tmavé barvy jen se shimmerem jsou krásné. (Royal rajah rubby, every month is October fest...) Starší kolekce ale schnou rychleji než nové. A také světlé někdy trochu děrují. Doporučuji s plným počtem bodů.

  • Cena
  • Kvalita
  • Modní barvy
  • Špatné krytí světlejších odstínů


Další recenze od 12.2.2013 19:34:42

Moje nejoblíbenější značka laků na nehty! Nabízí obrovskou škálu barev, ve které si vybere každý, doplněné vtipnými názvy. Aplikuje se výborně . má širší štěteček, takže stačí tři přesné tahy a nehet je nalakovaný, Krycí schopnost je odstín od odstínu. Výdrž vynikající, s použitím nad- a podlaku vydrží přes týden bez olupování (samozřejmě v závislosti na namáhání rukou). Zasychá rychle.

  • velký výběr barev
  • vtipné názvy
  • široký štěteček
  • neolupuje se
  • rychle schne


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 14.2.2013 14:24:55

Tak toto jsou opravdu nejlepší laky, které jsem kdy vyzkoušela. Postupně ruším všechny ostatní a už zůstanu jenom u této značky. Neříkám, že je na ostatních něco špatného, ale prostě Opíci jsou Opíci. Dlouho vydrží na nehtech, s nadlakem i celý týden, mají neskutečný výběr nádherných barev a různých konzistencí (perleťové, duo-chrome, krémové, holografy....)... no na co si vzpomenete. Úžasné jsou jejich některé limitky. A co se mi také moc líbí je tvar lahvičky (zužuje se směrem dolů). Sice to nemá s kvalitou laku nic moc společného, ale při množství co doma mám, je celkem praktické, když otevřu šuplík a kromě vršku vidím rovnou i barvu. Možná je to hloupost, ale třeba u Nubaru nebo China Gl. či jiných mi vadí, že barva není hned patrná a každou lahvičku musím zvlášť vytahovat.

  • trvanlivost
  • velká škála barev
  • tvar lahvičky
  • cena
  • nedostupnost v kamenných obchodech
  • přemrštěné ceny v některých českých eshopech


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 14.2.2013 21:52:08

Moc se mi líbí, že je na výběr velké množství odstínů. Jelikož nepoužívám žádný vrchní lak, nevydrží mi nehty krásně nalakované víc jak cca 4 dny, nicméně dřív jsem chodila na pedikúru, kde mi s OPI dělala slečna francii a i po 14denní dovolené, kdy člověk chodí prakticky bosý a pořád se prodírá kamínky v moři atd., jsem měla nehty skoro jako čerstvě nalakované, proto se OPI laky staly mojí jedničkou a mohu je jen doporučit!

  • velký výběr barev
  • lak vydrží v lahvičce poměrně dlouho "čerstvý"
  • dobře se nanáší
  • štěteček se dobře drží
  • cena
  • v ČR se spíš špatně shání
  • světlé odstíny nemají moc pigmentu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.3.2013 11:48:39

Tak já budu asi jediná na světě, ale z laků OPI jsem opravdu zklamaná. Mám jeden v nude odstínu a i když jsem ho kupovala se slevou, lituji těch vyhozených peněz. Tedy ne že by nebyly kvalitní, ale přijdou mi naprosto srovnatelné s lepšími drogérkovými laky, až na cenu samozřejmě. Odstínů je na výběr hromada, lakují se celkem dobře, ale výdrž je naprosto průměrná, u mě skoro až podprůměrná. Prostě nic, co bych za daleko nižší cenu nenašla v drogerii. Lahvička na můj vkus až příliš velká, preferuji menší. Pochybuji, že ještě koupím další.

  • výběr odstínů
  • kvalita neodpovídá ceně
  • cena


věk
15-24

nehty
přírodní

Laky od OPI patří k mým nejoblíbenějším, nabízí velkou škálu odstínů, laky vydrží na nehtech opravdu dlouho a snadno se nanášejí. Výhodou může být i balení, jelikož se prodávají normálně v 15 ml balení, které vydrží opravdu dlouho a nevysychá. Pro někoho může být mínusem cena či dostupnost-v ČR pouze v Sephoře či OPI barech.

  • Velký výběr barev
  • Snadná aplikace
  • Rychle zaschnou na nehtech
  • Výdrž
  • Pro někoho horší dostupnost


věk
15-24

nehty
přírodní

Laky OPI patří k mým neoblíbenějším.Mají pro mě ideální štěteček, s kterým se perfektně pracuje.Kryjí ve dvou až třech vrstvách, to záleží na odstínu, ale nedělají takový ten nános jako některé laky po více jak jedné vrstvě.Vydrží mi na nehtech v pořádku přes týden. Zřejmě OPI je značka, která má největší škálu odstínů laků vůbec. Designe lahvičky se mi také moc líbí, obsah 15 ml je dost (ještě se mi nestalo, aby nějaký začal vysychat)+ mají ještě vtipná jména, čímž u mě lak získává. Prostě doporučuji.Jediné úskalí vidím ve vyšší ceně v Čr, ale vyplatí se.

  • designe lahvičky
  • pigmentace
  • barevná škála
  • výdrž
  • 15 ml
  • cena


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 25.6.2013 17:37:26

Tento lak jsem vyzkoušela 2x, pokaždé v jiném odstínu. Oba byly světlé, ale růžový držel hůře než bílý. Růžový mi na nehtech bez chyby nevydržel ani dva dny a ten bílý asi 4 dny s nadlakem. Opravdu jsem od těchto laků očekávala něco víc a proto bylo zklamání o to větší. Od takto drahého laku jsem očekávala perfektní výdrž a krytí v jedné vrstvě (musela jsem použít 3, aby krytí bylo plné). Obyč laky od GS mi vydrží v jedné vrstvě 4-5 dní - bez nadlaku. Jestli si někdy ještě lak od OPI koupím, tak bude muset být v hodně velké slevě.

  • veliká škála odstínů
  • plně nekryjí ani ve 2 vrstvách
  • poměr cena/kvalita mizerný
  • rozdílná kvalita u různých odstínů
  • hned druhý den se mi začal loupat od špiček


věk
55-64

nehty
pevné

Další recenze od 29.6.2013 13:37:31

Tak já se, bohužel, musím přidat ke kritikům této značky - nedávno jsem si koupila svůj první O.P.I. - v odstínu Mimosas for Mr.andd Mrs. těšila jsem se na nude barvičku a jsem moc zklamaná. Takové pruhy jsem opravdu nečekala, to i ten nejlevnější lak z drogerie neudělá. Navíc mi lak připadá velmi řídký a tak nějak "patlavý" - po cca dvou použitích mám ulepené celé hrdlo lahvičky. I pod třemi vrstvami prosvítají konečky nehtů, takž o nějakém krytí nemůže být řeč. Velké zklamání, škoda peněz. Za mě nikdy víc, bohužel

  • rychle schne
  • dobře drží
  • nekryje
  • řídký
  • pruhuje
  • cena


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 4.7.2013 09:26:11

Perfektní škála barev, každá si vybere. Senzační složení a struktura, stačí jedna nebo dvě (u méně sytých barev) vrstvy a nehet je dokonale pokrytý. Lahvička je obrovská - 15ml - mám pocit, že to ani nikdy nespotřebuji. Cena je vyšší, ovšem úměrná kvalitě. Dostupnost horší, kde není Sephora, tam ho nenajdete, snad pouze na netu.

  • výdrž
  • spektrum barev
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.9.2013 14:09:16

Začínám těmto lakům přicházet na chuť. Uvědomila jsem si, že je mnohem lepší mít sice menší sbírku laků, ale v takových barvách, které jsou klasikou a které mě jen tak neomrzí. Což se u drogerkových značek stávalo často a než jsem jim znovu přišla na chuť, laky zhoustly a byly zralé na vyhazov. Vlastním zatím tři odstíny, dva z nich mám více jak rok a konzistence laku je pořád stejná. Lakují se stále perfektně. Se širokým štětečkem se mi pracuje velmi dobře, aplikace je rychlá a precizní. Široká škála barev a stále nově přicházející kolekce jsou bonusem. S vrchním lakem mi vydrží lak na nehtech cca 5 dní. Jedinou nevýhodou je vysoká cena.

  • široká škála odstínů
  • široký štěteček
  • výdrž
  • cena


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 6.11.2013 17:01:15

Jedna z nejlepších značek vyrábějících laky na nehty. Laky mají krásné elegantní balení a obrovské množství různých odstínů, třpytek a dalšího. Laků od O.P.I. mám snad 50 kusů a zbožňuji je. Cena je naprosto adekvátní a vzhledem ke kvalitě se vyplatí. Štěteček je střižen rovně a velmi dobře se s ním lakuje. Rychle schne a na nehtech mi vydrží i bez vytvrzovače a podlaku cca 5 dní bez jakéhokoliv odloupnutí. Pigmentace je vysoká, úplně mi stačí jedna silnější vrstva, nebo dvě tenké. Mohu vřele doporučit.

  • cena
  • dostupnost
  • výdrž na nehtech
  • obrovské množství odstínů
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.11.2013 10:26:22

Laky od OPI jsou perfektní a kvalitní. Se štětečkem se pracuje skvěle, laky celkem rychle schnou a pigmentace je perfektní. Vlastním převážně růžové a tmavší barvy a nemám problém s krytím. Dají se sehnat i za skvělé ceny, např. na veletrzích kosmetiky, na internetu, takže pro mě v tomto případě cena není mínusem. Jediným ,,mínusem" je asi to, že OPI nabízí tolik barev, že nevím, který první vybrat :).

  • Velká škála barev
  • Balení
  • Velikost
  • Dlouho vyrdží
  • Rychle schne
  • Pro někoho cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.2.2014 15:44:55

Obrovské zklamání. Po několikaletém čtením ód na tyto laky jsem si dva také pořídila, naštěstí "pouze" za 180 Kč/ks a navíc jako suvenýr z dovolené. Velmi pozitivně hodnotím sytost barev, konzistenci laku a štěteček. Stačí jeden tah a nehet je perfektně nalakovaný, žádné dvě a více vrstev, žádné šmouhy. Z výsledku se však člověk neraduje dlouho, jelikož již po 24 hodinách je poměrně dost oloupaný a oprýskaný a to i při použití podlaku a nadlaku. Třetí den se musí přelakovat. Výdrž má horší než mnohé laky z drogérie za 40 Kč. Což za cenu, za kterou se prodává u nás na trhu (i za těch 180 Kč, za kterých jsem jeden koupila já, ba dokonce i za 100 Kč!) je opravdu tristní. Poměr cena kvalita je tedy velmi špatný. Často se kvalita laku stejné značky liší odstín od odstínu, u mě však zcela propadly oba dva.

  • Syté barvy
  • Nepruhuje
  • Štěteček
  • Poměr cena/kvalita je velmi mizerný, v podstatě záporný
  • Ihned se loupe, velmi špatná výdrž


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 11.3.2014 09:42:43

Bohužel mi nepřijde na tomto laku nic převratného - mám několik odstínů, takže určitě nejsem zaujatá jen jedním vyzkoušením. V první řadě mi přijde přehnaná cena (prý se dá koupit na internetu levněji, ale pozor na padělky). Navíc je lak celkem řídký a ne moc dobře kryje, takže v tomto ohledu mi připomíná kterýkoliv jiný lak na nehty z běžné drogerie za 50,-. Na druhou stranu rychle schne a na výběr je neskutečný počet odstínů a barev, což pravděpodobně jiné značky nenabízí. Flakonek je zbytečně těžkopádný. Dávám přednost jiným značkám v tomto směru.

  • rychle zasychání a výběr odstínů
  • cena, nekryje a je řídký


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 15.3.2014 01:56:48

Koupila jsem po prostudování recenzí kvůli obrovské chvále. První aplikace obrovské zklamání. Mám hodně tmavý fialovo-červený odstín - neznám název, na lahvičce není a jedna vrstva absolutně nekryje, pruhovatí a nerovnoměrně se na nehet nanáší. Druhá vrstva je už trošku lepší a na pár místech nehet stále prosvítá. Celkově mám jen dva laky na nehty a to klasický Sephora a ANNY a toto se mi nikdy nestalo, vždycky plná barva, plné krytí. Byla jsem opravdu překvapená, jak to, že má tento lak tak dobré hodnocení? Výdrž mě přijde srovnatelná s výše uvedenými.

  • velký výběr barev
  • nekryje


Další recenze od 4.5.2014 20:28:41

Moje nejoblíbenější značka laků, jen škoda, že je u nás tak drahá. Co mě uchvacuje, je široká škála nádherných barev, ze kterých si člověk má problém vybrat :-). Balení je velké, tudíž i dlouho vydrží. Štěteček mi velice vyhovuje, je širší a lak se s ním dobře nanáší. Výdrž laků je velice dobrá, nikdy jsem neměla žádný jiný lak na nehty, který by mi tak dlouho vydržel.

  • škála barev
  • dlouhá výdrž
  • cena


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 22.7.2014 15:30:28

Už nikdy si nekoupím žádnou jinou značku laku, než OPI. Jsem tak trochu maniak do manikúry, takže mi vyhovuje 15ml balení. Nevadí mi vysoká cena, prostě se to vyplatí. Mám asi 20 laků OPI a všechny vydrží krásně na nehtu i 4 dny bez jakéhokoliv oloupání. A to mám lámavé nehty. Miluju odstíny laků OPI, nemůžu je s drogerkovými ani rovnat!

  • Výdrž
  • Odstíny
  • Nové a nové kolekce
  • 15ml
  • Rychlé schnutí
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.8.2014 21:22:48

Zatím mám dva odstíny (the color of minnie, kiss me on my tulips a mamka má pink flamenco), ale rozhodně nezůstanu jen u nich. Výběr je opravdu obrovský. Lak je ve velkém balení, má široký štěteček, se kterým se dobře lakuje. Menší negativum pro mě je, že má lak tekutější konzistenci, na což nejsem moc zvyklá. Lak dlouho vydrží a nedělá bublinky. Odstín je téměř stejný jako v lahvičce. Ale zase tak unešená z něj nejsem, jelikož jsem stejně spokojená i s levnějšími a dostupnějšími laky - např. bourjois, rimmel..

  • velký výběr odstínů
  • široký štěteček
  • výdrž
  • dostupnost


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 3.10.2014 00:17:26

Laky OPI prostě zbožnuji. Jejich chemické složení je bez śkodlivých toluenů atd- což považuji za hodně důležité. Další veliky plus vidím v obrovském výběru odstínů a také se mi líbí různé kolekce. Dají se koupit i mini flaštičky laků což se hodí zejména do kabelky na rychlou opravu laku. Dále velikost klasického balení 15 ml je super. Nanášení je jednoduché díky širokému štetci.

  • Obrovský výběr odstínů
  • Dobrá velikost 15 ml.
  • Snadná aplikace.
  • Není


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.10.2014 17:55:14

Laky OPI se mi dlouhou dobu vyhýbaly (zejména kvůli vysoké ceně), až se ke mě nakonec jeden zatoulal a jsem maximálně spokojená. Zejména s červenou barvou, která u všech (i drahých a kvalitních) značek se hned ošoupe, oloupe apod. U OPI se mi to ale vůbec nestalo a i červený lak mi vydržel neporušený čtyři dny (poté se mi začaly ošoupávat špičky). Takže maximální spokojenost. Balení je veliké, lak má dobrý štěteček, se kterým se mi snadno pracuje. Konzistence je tak akorát a ve dvou vrstvách dobře kryje... Určitě bbudu pořizovat i další odstíny...

  • výdrž
  • kvalita
  • barvy
  • cena


věk
35-44

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 18.12.2014 22:29:26

S laky O.P.I. jsem spokojená - především s pestrou škálou barev, které pořád přibývají, ale také se širokým štětečkem, se kterým se velice dobře pracuje. I se zajímavými názvy, můj poslední úlovek se jmenuje Red fingers and mistletoes ( asi vánoční edice .. ) . Výdrž je lehce nadprůměrná, s top coat vrstvou ještě o něco lepší, krytí velice dobré. Lepší značku neznám.

  • odstíny
  • výdrž
  • vyšší cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Jedny z nejznámějších laků na nehty na světě, chtěla jsem je velmi vyzkoušet. Ve slevě v Sephoře jsem sehnala plné balení v odstínu Suzi has a swede tooth, což je taková zastřená světle fuchsiová, elegantní růžová. Krásně kryje už v první vrstvě (raději ale dávám dvě ), dobře a rychle zasychá a vydrží na mých nehtech až tři dny bez úhony (bez báze i topcoatu), což je na mě rekord, protože od doby, co jsem sundala gelovky, mi na nehtech nedrží nic víc než den, a to i s topcoatem. Navíc jsem nadšená, kolik mají na výběr barev a kolik kolekcí. Cena je vyšší, vyplatí se kupovat na netu, kde je opravdu o dost nižší. Tento lak se ale vzhledem ke kvalitě i množství (15 ml) vyplatí.

  • Velké balení
  • Syté barvy na výběr
  • Bytelný a praktický obal
  • Dobře se nanáší
  • Pěkně se slevá na nehtu a nedělá čmouhy
  • Vynikající výdrž
  • Cena


Laky O.P.I. používám přibližně pět let a jsem s nimi velmi spokojena. Bezkonkurenční štěteček. Laky uchovávám v lednici, aby déle vydržely. Obrovský výběr barev. Vydrží 3-7 dní - záleží na tom, zda člověk vykonává domácí práce...Množství laku v balení je vyhovující. Cena je trošku vyšší, ale rozhodně stojí za to! Lakovat se musí téměř všechny barvy ve dvou vrstvách.

  • výborný štěteček
  • výběr barev
  • nic


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 5.4.2017 13:18:00

Zakoupila jsem si perleťově bílý lak a jsem celkem zklamaná. Nanáší se poměrně dobře, ale chce to určitě dvě vrstvy pro to, aby krytí bylo plné. A na nehtech mi lak vydržel 2 dny, což je pro mě tedy opravdu hodně málo a levnější laky mi vydrží na nehtech 5 - 7 dní. Uvidím, zda si za tuto cenu ještě něco od této značky pořídím.

  • krásné barvy
  • malá výdrž


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Rimmel Lycra Pro

4.5 88% 40 recenzí

Hůře hodnocené

Flormar Nail Enamel

4.2 80% 5 recenzí