Gabriella Salvete Stars Enamel recenze a zkušenosti

Laky na nehty Gabriella Salvete Stars Enamel
Laky na nehty Gabriella Salvete Stars Enamel - obrázek 1
Laky na nehty Gabriella Salvete Stars Enamel - obrázek 2
5 4.3 39
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Stars Enamel

věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 5.1.2017 16:52:25

Jeden z nejlepších laků na nehty. Je úžasně sytý a třpytivý, stačí ho jedna vrstva. Lak dobře zasychá a dobře na nehtech drží. Jediné mínus je, že se špatně odstraňuje, ale to je problém většiny třpytivých laků. Mám stříbrný odstín a vypadá skvěle metalicky a třpytivě. Určitě koupím i další odstíny. Vřele doporučuji!

  • Skvěle se třpytí
  • Odstíny
  • Cena
  • Výdrž
  • Špatně se odstraňuje


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 5.1.2017 14:00:05

Tento lak jsem si pořídila v odstínu Sapphire. Barvička je to krásná, ale musí se nanést alespoň ve dvou vrstvách. Nakonec jsem použila top coat, ale abych pravdu řekla, u tohoto pískového povrchu mi to nakonec stejně připadalo poměrně zbytečné. Navíc se mi asi po 2-3 dnech začal lak olupovat a jakoby barva zesvětlala. I odlakovaní je celkem náročnější.

  • krásné odstíny
  • příznivá cena
  • výdrž nic moc
  • horší odlakování


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 19.3.2016 12:22:23

Tento lak od GS jsem si velmi oblíbila. Mám totiž potíže s né moc kvalitními nehty a když použiji podkladový lak a i top coat, klasický lak mi nikdy nevydrží hezký déle jak dva dny. Proto jsem nadšená z těchto Stars enamel, které mi vydrží celý týden a když se trošku oloupou špičky, dají se lehce opravit a díky pískovité struktuře nevzniká žádný nevzhledný přechod. Drží opravdu tak dobře, že je dřina ho odlakovat, ale to mu jsem ochotná odpustit. Vlastně celkově laky od GS jsou podle mě jedny z nejlepší v drogerii.

  • výdrž
  • krásné barvy
  • pískovitá struktura
  • těžké odlakovat


věk
25-34

nehty
přírodní

Můj oblíbený lak, šedý odstín 04 Mistero Grey je mou stálicí. Líbí se mi, že lak kryje už v první vrstvě a také, že nemusím nanášet nadlak a na nehtech stejně vydrží několik dní. Lak se krásně třpytí, hlavně na světle. Oceňuji, že GS vyrábí i další odstíny, ale bohužel se mi žádný kromě šedého nelíbí. Lak jde hůře odlakovat, ale není to nic hrozného.

  • krytí
  • cena
  • dostupnost
  • málo odstínů?


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 15.11.2014 22:06:51

Tieto laky sa naozaj podarili. Majú krásne odtiene, sú medzi nimi aj laky s pieskovým efektom aj laky,ktoré obsahujú trblietky. Laky nádherne kryjú už 1 vrstve ,pre dokonalý efekt dávam dve vrstvy. Schnú celkom rýchlo. Odlakovávajú sa ťažšie ,ale tento problém je pri všetkých podobných lakoch. Majú aj krásne balenie ,vôbec nevyzerá lacno, podľa mňa sú tieto laky úžasné. Len by som ocenila viac odtieňov.

  • farby
  • na nechtoch vydrží 5 dní
  • balenie
  • kryjú v 1 vrstve
  • žiadne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.10.2014 12:27:23

Lak mám v odstínech Brown Sugar, Princess, Azzurro a Sapphire a plánuju si pořídit další. Moc se mi líbí, na nehtech vypadají krásně, bohužel jen první den. Strašně rychle se olupují, bez podkladového laku mi vydržely ani ne dva dny. Navíc hezké a zářivé jsou jen krátce po nalakování, každým dalším dnem ztrácejí na lesku a nevypadají tak hezky. Ale jsem zvyknutá si nehty často přelakovávat, aby ladily s oblečením, tak mi to ani tak nevadí.

  • hezké a zajímavé
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.10.2014 13:45:30

Tyto laky mě hned jak jsem je viděla nadchly, postupně mám nakoupeno již několik odstínu. Laky jsou akorát husté, štěteček mi také vyhovuje. Nanáší se dobře krásně schnou a dobře kryjí už v první vrstvě. Výdrž je také velmi dobrá. Vypadají moc hezky na a ani po čase nehoustnou jak se mi u některých laků stává. Jediné minus vidím v odlakování.

  • krásný vzhled
  • výdrž
  • snadné lakování
  • odlakovávání
  • cena


Další recenze od 2.10.2014 15:03:26

Mám zatím pouze jeden odstín ( Blueberry milk), ale určitě brzy dokoupím další barvy, obzvlášť se těším na ten šedý. Lak je naprosto perfektní, stačila by i jedna vrstva (což je velké plus u takhle světle růžové), ale mnohem lépe vypadají vrstvy dvě. Lak se dobře nanáší, velmi rychle schne a výsledný efekt je nádherný. Nedávám top coat (ničí ten hrubý pískový efekt) a i bez něj lak vydrží 5-7 dní (podle zátěže). Jen se oťukávají špičky, ale stačí ťupnout štětečkem a nic není poznat - opravdu nic, na hladkém by ta oprava byla hned vidět. Odlakování je také celkem v pohodě, je trochu horší, než u normálního laku, ale o moc lepší než u jiných efektových. Mohu porovnat pískový lak od GS, Miss Sporty a essence a tenhle je určitě nejlepší (i když ani ostatní jmenované nejsou špatné). Těším se na další koupi.

  • nádherný efekt
  • dobré nanášení
  • dlouhá výdrž
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.9.2014 11:45:43

Kvalitu hodnotím 4 - bod dolů za to, že se skutečně některé odstíny více zatrhávají za oblečení atd., ale i tomu lze předejít horní průhlednou vrstvou. Odstínů mám několik a s výdrží jsem spokojená, protože mi bez odlupování a často i bez horního laku vydrží cca 4-5 dní krásné. Co se týče odlakování, tak ty třpitky nejsou tolik problematické, pokud se použije podklad - pak je odlakování skoro hračka. Lahvička je hezká, závity dobře dosedají. Mám je už od zimy cca a netuhnou, na povrchu se nevytváří taková ta vodička, která ukazuje "game over" produktu. Cenově jsou průměrné a navíc často v akci a jejich dostupnost je v každé běžné drogérii.

  • dostupnost
  • cena je běžná
  • odstíny
  • výdrž
  • bez podkladu horší odlakovávání


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.9.2014 07:56:45

Tyto laky jsem si velice oblíbila. Jejich hlavní výhodou, kromě toho, že na nehtech vypadají luxusně, je zpevnění nehtu. Když tyto laky dlouhodobě používám, nehty mi narostou do úctyhodné délky a vůbec se nelámou. Ty se třpitkami se krásně lesknout na slunci. Tmavší varianty se hodí na večer někam do klubu nebo divadla. Jedním slovem SUPER

  • krásně vypadají
  • zpevňění
  • docela špatně jdou odlakovat


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.7.2014 13:42:46

Tento lak je super a, když "vyšel" byl velkou novinkou tím že je texturovaný hrubý. Lak mám červený je to taková korálová, výrazná červená plná zářivých třpytek a hrbolků. Lak má dobře veliký štěteček se, kterým se dobře pracuje. Konzistence laku je dobrá a lak rychle zasychá i přes své hrbolky co zanechává. Bohužel se mi lak jako všechny třpytkavé hůře odlakovává

  • něco nového
  • nepřehlédnutelný
  • dobře se nanáší
  • neochlipuje se
  • málo odstínů
  • horší odlakování


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 20.6.2014 19:20:44

Skvělá lak.. třpytí se, blíská se, krásné barvy........ Zatím mám jen 3 kusy, ale chci ještě nějaké barvičky..... Zasychá rychle ,ale docela se mi loupe, ale to je tím že si dávám velkou vrstvu.... Třpytky jsou krásně vyditelné a nejvíc se mi líbí že je u třpytek barva a ne jak obvykle u laku je že je průhledný a na něm pár třpytek :DDDD

  • Třpýtí se
  • Zasychá rychle
  • Krásné barvy
  • Blíská se
  • Nic


Další recenze od 17.5.2014 00:43:03

Tyto laky od GS jsou naprosto úžasné. Vlastním tři odstíny, vždy je kupuji ve slevě. S odlakováváním problém nemám, nehty odlakuji pomocí alobalu a jde to krásně hladce. Vydrží mi na nehtech neporušený plus mínus čtyři dny. Velmi rychle zasychá, riziko poškození laku je skoro minimální - malé rýhy nejsou vidět, když je větší, tak se dolakuje. Bohatě stačí dvě vrsty, přičemž už první hodně kryje. Určitě koupím další, ale ocenila bych více odstínů.

  • rychle schne
  • výdrž
  • barvy
  • krytí
  • pro někoho možná odlakovávání
  • málo odstínů


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 11.5.2014 10:27:21

Zprvu jsem se bála "pískového" efektu, ale zbytečně. Lak je skvělý, na nehtech vypadá úžasně. Miluju světlé pastelové odstíny a odstín 12 LOLA je přesně můj šálek čaje. Lak se velmi dobře nanáší díky širšímu štětečku. Zasychá bleskurychle, takže se snižuje riziko poškození laku. A když už se mi nějak povede do laku rýpnout, tak ho snadno opravím bez toho, abych musela přelakovávat celý nehet. Lahvička je moc hezká, elegantní. Za tu cenu opravdu famózní lak na nehty - doporučuju :-)

  • krásný pískový efekt
  • širší štěteček
  • rochlost schnutí
  • snadno se opraví případné nedostatky
  • hezký obal
  • hůře se odlakuje


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 28.2.2014 23:05:45

Tyhle laky mě velmi překvapily. Rychle schnou a nehtech vypadají přímo nádherně!!! Neodolala jsem a musela jsem si koupit další odstíny, jsem s nimi naprosto spokojená. Výdrž mají asi tak jako ostatní laky, spíš vydrží déle. Jediné negativum je, že jdou hůře odlakovat, ale oproti kvalitě laku je to jen maličkost!

  • odstíny - krásné barvy
  • kvalita
  • pískové laky - novinka
  • rychleschnoucí
  • vydrží déle
  • vzhled laku
  • hůře se odklakovává


věk
25-34

nehty
přírodní

Tyto laky jsem si v poslední době oblíbila, ten pískový efekt se mi opravdu moc líbí. S výběrem odstínů nemám nejmenší problém, zahrnují v podstatě všechny barvy, co používám a co jsem si všimla, tak občas přidají i nějaký nový. Lak má dobrý štěteček, se kterým se mi snadno pracuje a co se schnutí týče, tak to je bleskové. Hvězdičku ubírám za výdrž, neboť už po 2 dnech se mi lak začíná olupovat, u těchto je ale výhoda, že když se nějaký nehet opraví, není to vidět.

  • pískový efekt
  • rychlé schnutí
  • štěteček
  • odstíny
  • výdrž


věk
15-24

nehty
přírodní

Z těchto laků jsem absolutně nadšená. Vlastním už 6 odstínů a všechny jsou naprosto boží. Mám v plánu si kupovat další. Nádherné odstíny, super výdrž. Moc se mi libí, že jsou odstíny, ve kterých jsou třpytky a některé jsou jen matné. Písčitá struktura mi taky moc vyhovuje. Možná by některé mohla odradit vyšší cena, ale za tu kvalitu, kterou tyhle laky mají je to minimum. Kladně hodnotím taky balení, které je podle mě krásně elegantní s matným vrškem. Za mě, pro tyto laky palec nahoru! :)

  • kvalita
  • výdrž
  • nádherné odstíny
  • elegantní balení
  • pigmentace
  • matný vzhled
  • vyšší cena
  • hůře se odlakovávají


Další recenze od 2.2.2014 17:36:51

Tyhle laky jsou moje oblíbené, jsou nabízeny v super odstínech, schnou rychle, výdrž je lepší průměr. Používám na ně i nadlak. Mají dobrou pigmentaci, nepruhují a u některých odstínů stačí pouze jedna vrstva. Jinak pro dokonalou barvu dávám raději dvě :-) Neustále se rozšiřuje sortiment, vždycky si vyberu nějakou krásnou novou barvičku.

  • odstíny
  • nevím


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 14.1.2014 14:35:59

Pískové laky se mi líbí, ale GS je pro mě výjimka, potvrzující pravidlo. Všichni chválí a mně vůbec nesedí. Výdrž je pro mě v řádech hodin (třeba Jordanu mám na nehtech 4 dny v pořádku), barvy se mi líbí jen 2 a celkově nejsem vůbec spokojená. Koupila jsem si první verzi v barvě Coral a pak dostala z novějších tmavě modrý - oba stejná hrůza. Ani za celkem přijatelnou cenu je nedoporučuju, minimálně radím, kupte si na zkoušku 1, než vybrakujete stojan :-) ne každému sednou.

  • nevydrží
  • olupuje se


věk
25-34

nehty
přírodní

Těchto laků mám hned několik. Líbí se mi jeho konzistence i štěteček, kterým se nanáší, ale přijde mi, že na jedno namočení toho na štětečku je moc a lak stéká. To se však vyřeší otřením o okraj lahvičky. Laky mi na nehtech vydrží poměrně dlouho, někdy i týden. Přijde mi ale, že co barva to jiná délka zasychání. Třeba u světle modrého jsem měla zaschnuto během pár sekund a u tmavě fialového jsem čekala snad pět minut. To však nemění nic na tom, že je to pro mě nejlepší lak z drogerkových značek.

  • odstíny
  • cena
  • zasychání u jednotlivých odstínůl


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 13.1.2014 15:53:42

Mám (zatím) pouze jeden odstín - 04 Mystero Grey. Lak je úžasný! Dobře kryje už v první vrstvě, takže druhou už ani nedávám. Na slunci se nádherně třpytí a háže odlesky. Má dlouhou výdrž, neodlupuje se a není třeba použít nadlak, který by navíc zničil výsledný efekt. Dobře se lakuje, třpytky nejsou nijak moc velké, takže nehrozí, že vám nějaká zůstane na hraně nehtu. I přes jejich drsnou texturu nezachytávají za oblečení, což se mi u některých "pískáčů" stává. Doporučuju!

  • výdrž
  • dobře se lakuje
  • není zbytečně moc drsný
  • kvalitní a elegantní lahvička
  • nic


Další recenze od 11.1.2014 18:21:50

Perfektní lak! Mám odstíny růžový Lila a červený Intense Coral. Ten růžový obsahuje hodně velké třpytky. Vydržel mi celý týden bez poškození a to jsem umývala i nádobí :-) Ten červený obsahuje trochu jemnější třpytky. Jeho výdrž je taky solidní, ale vždy mám na konci dne obroušené špičky nehtů, což se dá velmi jednoduše přelakovat a nejdou vidět žádné přechody. Oba kryjí perfektně v první vrstvě. Docela těžko se odlakovávají, ale to všechny laky s obsahem třpytek. Cena je sice vyšší oproti běžným lakům, ale na druhou stranu mají vysoký obsah, tuším že je to 11 ml, běžný lak má 7 ml. Určitě stojí za vyzkoušení. Koupím si i jiné odstíny.

  • výdrž
  • krytí
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.11.2013 16:40:52

Tenhle lak jsem si dlouhou dobu fakt nechtěla koupit, ale nakonec vyhrál a já podlehla. Laky jsou krásně třpytivé, skvěle kryjou, výsledný efekt perfektní. Navíc teď mají víc barev, takže i dobrý výběr. Lak je hrubší, takže je potřeba pořádně přetřít top coatem, jinak se třpytky ošoupávají a dost zadrhávaj třeba o oblečení...Odlakovávání je hrůza, ale to se dá čekat :)

  • efekt
  • cena
  • výběr
  • krytí
  • odlakovávání
  • třpytky zadrhávají - nutno použít top coat


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.11.2013 16:44:07

Tyhle laky jsem objevila teprve nedávno a jsou opravdu skvělé. Všechny barvičky jsou opravdu nádherné, nevěděla jsem, kterou si vybrat. Lak se dobře nanáší, štěteček mi vyhovuje, stačí i jedna vyrstva. Vydrží na nehtech klidně i týden bez olupování. Trošku hůře se odlakovává, ale není to zas tak hrozné. Zpočátku mi vadil ten pískový ,,drsný" efekt na nehtech, protože mám ráda hladké nehty, ale brzy jsem si zvykla.

  • výběr ze spousty krásných odstínů
  • výdrž na nehtech i týden
  • hůře se odlakovává


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 4.11.2013 17:39:28

Laky od Gabriella Salvete všeobecně moc ráda nemám, ale tato řada je lepší. Sice to není žádná hitparáda, ale pořád lepší než jiné drogerkové laky. Mám z této řady asi 3 laky a všechny mají krásnou barvičku a hezky kryjí při 2 slabších vrstvách. Výsledný efekt je moc hezký, ale problémem těchto laků je výdrž. Bez použití podlaku a nadlaku mi vydrží sotva 2 dny což je žalostně málo. S podlakem a nadlakem mi vydrží už 5 dní, ale dalším problémem je odlakování, protože pískovcové laky se velmi špatně odlakovávají a pak zůstávají třpytky po celých prstech. Balení je elegantní a výběr barev je dostatečný.

  • balení
  • dostupnost
  • špatně se odlakovávají
  • výdrž laku na nehtech


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 31.10.2013 12:47:38

Nechala jsem se zlákat díky blogerce PetraLovelyHair, má to vše tak krásně nafocené! Koupila jsem si jasně červený a ta drsná struktura úplně nevynikne, takže bych přístě sáhla po nějakém "vícebarevném" odstínu se třpitkami, u jednobaervého to působí spíše, jako bych si nehty omylem obtiskla o látku. taky mi malinko vadí, že když se nehet ušpiní od makeupu např, nejde to jen setřít, ale musí se nehet umít pod proudem vody. Mírně zadrhává o oblečení, takže to nebude nic třeba pro švadlenky :) jinak jsou to skvělé laky, originální. Horší je cena, ale zase na nehtech déle vydrží. Odlakování jde překvapivě dobře.

  • orginální struktura
  • krásné barvy
  • dlouho vydrží
  • jde krásně "doopravovat"
  • např. u rudého struktura nevynikde
  • cena
  • lehce se nehty zašpiní
  • lehce zadrhává o oblečení


věk
25-34

nehty
přírodní

Lak som si kúpila na základe recenzií blogeriek. Vlastním odtieň 04 Mistero grey a 08 azzurro. Sú to krásne odtieňe , ktoré som tam nemohla nechať a plánujem si kúpiť aj ďalšie. Laky sú naozaj krásne, na dltyk trochu drsné, ja som ich však pretrela ešte vrchným priesvitným aby lepšie držali a boli jemnejšie na dotyk. Dlho vydržia. Dúfam len, že tieto laky sú stálou kolekciou a nie limitkou, pretože by sa potom Gabriella pripravila o veľkú kopu peňazí. Odporúčam. Efekt je úžasný .

  • krásne farby a efekt
  • výdrž
  • cena by mohla byť nižšia


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2013 14:21:11

Také jsem se zamilovala. Lak vypadá na nehtech skvostně. Kryje už v první vrstvě, ale pro dosažení sytějšího odstínu a dokonalého vzhledu nehtů je lepší dát vrstvy dvě. Lak bleskově zasychá, na nehtech vydrží i několik dní bez porušení (celkově jsou laky od GS co se týče výdrže bezkonkurenční). S lakem se lakuje jedna báseň, štěteček je perfektně střižený. Odlakování je trochu horší, ale ten krásný pískový efekt za to stojí.

  • efekt
  • krásné barvy
  • výdrž
  • rychle schne
  • dostupnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Tyto laky jsou opravdový skvost. Nádherně se třyptí a vytváří tzv. "pískový efekt" na nehtech. Lak kryje už v první vrstě, ale já dávám ze zvyku vrstvy dvě. I když je lak třpytivý, tak se odlakovává bez problému a nebylo nutné použít alobal. Štěteček je klasický, ale barvu nanášel rovnoměrně. Škoda, že je to limitovaná edice.

  • krásně se třpytí
  • kryje už v první vrstvě
  • limitovaná edice


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento lak na nehty mě opravdu nadchnul. Mám zatím jen jeden odstín (Lila), ale určitě si koupím i zbývající. Na nehtech vypadá opravdu skvěle, dlouho vydrží,se štětečkem se dobře pracuje. Jeho povrch je hrubý, což vytváří velmi působivý dojem. Každý mi ho chválí.Jako velkou výhodu také vidím, že opravdu rychle schne. Menší nevýhoda je to, že se trochu hůře odlakovává, ale není to tak hrozné. Mohlo by být také více odstínů.

  • šteček
  • efektivní
  • dlouhá výdrž
  • rychle schne
  • trochu problematické odlakování


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 31.5.2013 13:06:22

Tento lak od GS je naprosto boží:) Nejdřív jsem ho sháněla v drogerii,ale neúspěšně a nakonec jsem ho objednala na internetu a nemohla jsem se dočkat. Mám odstín Intense coral, což je krásná červeno oranžová/korálová, dost výrazná barva. Lak obsahuje miliony zlatých třpytek a co mě na tom laku nejvíc baví, je jeho finální struktura. Na nehtech vypadá plasticky, jakoby písek. Má takový hrubší povrch, což mi není úplně příjemné,když nehty přejedu přes oblečení, ale to je prkotina:) Nehty je lepší po nalakování jemně opilovat, protože přesahující třpytky se zadrhávají a to mi taky vadí. Používám ho na lak na zpevnění nehtů od Avonu, takže nevím,jaká je výdrž samotného laku, ale mě teda vydržel hodně obstojně.Celé 2 dny v práci a odštipl se mi kousíček jen z jednoho nehtu. A to jsem nehtům dala celkem zabrat. Takže výdrž dost dobrá. Schne bleskurychle i ve dvou vrstvách. Lak se krásně třpytí,ale přesto na mě dělá dojem, že má takový matný vzhled. Na to množství třpytek se odlakovává dobře, lépe, než jsem čekala. No prostě jsem z něho paf a všem doporučuju, je to zážitek:D

  • výdrž
  • cena/výkon
  • vzhled laku
  • rychle schne
  • bezproblémové odlakování
  • dostupnost
  • malý výběr barev


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.5.2013 20:37:45

Výborná limitka. Vlastním sice jenom jeden odstín (Mistero Grey), protože se dost špatně shání (jsou věčně vyprodané), ale i tak jsem nadšená. Snadná aplikce, krásně kryje již v 1. vrstvě, blyští a září až do dáli. Výdrž je parádní (až týden), když se trošku oťuká, stačí jenom přeláknout a je jako nový. Bleskově schne. Odlakování sice trvá trošku déle, ale není to zas taková katastrofa. Pokud narazím na další odstíny, určitě koupím.

  • cena
  • snadná aplikace
  • kryje již při první vrstvě
  • výdrž
  • rychle schne
  • docela dobře se odlakovává
  • nedostupnost - věčně vyprodaný
  • pouze 4 odstíny


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.5.2013 18:28:40

Tyto laky jsem si zamilovala. Mám doma sice jen 2 odstíny (02 a 04) ale o to více si jich vážím. Nádherný styl, krásné barvy. Ale bohužel je to pouze limitovaná edice. Laky se skvěle lakují, dobře a dost dlouho drží a také se překvapivě dobře odlakovávají. Ne jako ostatní třpytivé laky, se kterými se musíme mořit někdy i hodinu. A také opravdu rychle schne. Kryje krásně už v jedné vrstvě, ale já radši dávám vždy dvě. Uvítala bych ale více odstínů :)

  • rychle schne
  • výdrž
  • textura
  • krásné barvy
  • cena
  • limitovaná edice
  • málo barev


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.5.2013 20:34:17

Tento lak jsem poprvé viděla na jednom blogu a okamžitě mi bylo jasné že ho musím mít. Jde hůř sehnat, ale nakonec se to povedlo a hned jsem se do něj zamilovala. Mám růžový, stačí jedna vrstva, dlouho vydrží a má neokoukatelný vzhled. Když se kousek odloupne stačí dolakovat a nikdo nic nepozná. Sice se hůře odlakovává, ale za tu krásu to stojí. Za mě rozhodně ano!

  • stačí jedna vsrtva
  • neokoukatelný vzhled
  • krásná barva
  • hůře se shání
  • hůř se odlakovává


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.5.2013 16:42:24

Nádherné laky s pískovým efektem, tohle se Gabrielle opravdu povedlo. Původně mělo jít o limitovanou edici, vybrané odstíny by ale měly nakonec zůstat ve standardní nabídce. Tyto laky mám tři - růžový, šedý a korálový. První dva obsahují oproti tomu korálovému ještě větší třpytky, takže jejich povrch je více hrubý a také jdou obtížněji odlakovat. Naproti tomu se ale i více třpytí. U toho korálového lze několika vrstvami topcoatu dosáhnout hladkého povrchu. Laky se naprosto skvěle lakují, štěteček je perfektně střižený jako u ostatních laků GS. Schnou bleskově, skvěle kryjí a výdrž je také moc dobrá, když se začnou špičky oloupávat, stačí jen dolakovat, díky hrubé textuře to není poznat. Kromě obtížnějšího odlakování není co vytknout.

  • cena
  • efekt - hrubý povrch
  • krásné barvy
  • dobře se lakují
  • rychle schnou
  • výdrž
  • hůře jdou odlakovat
  • málo odstínů


věk
25-34

nehty
slabé

Lak jsem výhodně koupila tady na Omlazení v bazaru, ale i tak bych si ho asi koupila normálně v drogerii. Lak je naprosto super!! Mám ho v odstínu Lila, nádherně se leskne a jeho hrubá textura mě pořád lákala, abych si na nehty sahala :-) Je to něco nového a myslím, že se to Gabrielle 100% povedlo :-) Lak mi na nehtech vydržel asi 4 dny, což je akorát :-) I když se mi trošku pak oťukaly špičky, nebylo to na tomto laku až tak vidět. První den se mi nehty zadrhávaly, ale to jen proto, že jsem byla líná si je trošku zapilovat :-) Rozhodně doporučuji!!! :-)

  • je to něco nového
  • krásný a zajímavý lak
  • vydržel mi v pohodě 4 dny
  • trochu maskuje oťukané špičky
  • moc pěkná lahvička
  • chtělo by to více odstínů
  • je to limitka


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 6.5.2013 22:36:24

Tento lak mě totálně nadchnul. Lak se blyští, září, leskne se.. Není možné, aby si okolí nevšimlo! Mám poslední odstín- stříbrný a absolutně ho zbožňuji. Textura se mi líbí, nehty se mi nezatrhávají o oblečení, zasychá rychle, vypadá úžasně. Dlouho jsem z laku nebyla tak nadšená. Jen je mi líto, že jde o limitku, a že jsou jen 4 odstíny. Rozhodně koupím ještě nějaký :) !

  • textura
  • výdrž
  • rychle zasychá
  • vzhled
  • málo odstínů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

O.P.I. Nail Lacquer

4.4 86% 46 recenzí

Jordana Lak na nehty

4.3 84% 6 recenzí

Hůře hodnocené