Oriflame Balzám na rty Lip Spa Therapy recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Oriflame Balzám na rty Lip Spa Therapy
Balzámy na rty Oriflame Balzám na rty Lip Spa Therapy  - obrázek 1
Balzámy na rty Oriflame Balzám na rty Lip Spa Therapy  - obrázek 2
5 4.5 19
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Balzám na rty Lip Spa Therapy

věk
35-44

Další recenze od 12.12.2016 22:28:43

Jeden z nejlepších balzámů na rty, jaký jsem kdy měla. Nejlepší byl Decleor, a tenhle je hned na druhé příčce. Je jemňoučký, hebký, nenechává na rtech pocit sádla, jako balzámy od Avonu. Ty jsou tuhý. tenhle je úžasný. Zanechá rty hebké, vláčné, na rtech netuhne, naopak taje. Není mu co vytknout. Výborný pomocník na zimu.

  • jemnost
  • účinnost
  • vyšší cena


věk
25-34

Tento balzám kupuji jedině v akcích, protože za normální cenu se nevyplatí, na rtech mi udělá takovou hezkou barvu, vypadají po něm zdravě, hydratuje, ale na rtech moc dlouho nevydrží, musí se nanášet častěji, v balení je jí opravdu málo, tuším 1,6g, takže tak na týden, ale je moc příjemná, hezky voní a každou chvíli jí mají v katalogu v akci

  • hydratuje
  • nevydrží
  • cena


věk
25-34

Můj nejoblíbenější balzám na rty z cenově dostupné kategorie. Balzám má velmi krásnou a nevtíravou vůni. Příjemné, lehké, nemastné složení, které nelepí. Balzám rty hydratuje, vyživí a zvláční, při pravidelném používání zbaví nežádoucích suchých šupinek. Na rtech je balzám velice příjemný. Bohužel je ho málo a rychle se spotřebuje.

  • zvláčnění rtů
  • rychle se spotřebuje


Jeden z nej balzámů co jsem kdy měla, po rtech klouže úplně sám, je hebounký. Konzistence, vůně, aplikace - vše OK. Je lehce pigmentovaný - do světle růžova - mně se to moc líbí. Na popraskané rty mohu doporučit - ale pozor, pigmentace může zůstávat za "strupy", které se však díky balzámu rychle rozplynou. Jen cena, na to, kolik toho je, by mohla být nižší.

  • konzistence
  • jednoduchá aplikace
  • vůně
  • funkce
  • cena
  • množství
  • rychle ubývá


věk
25-34

Další recenze od 25.5.2013 19:03:06

Tento balzám na rty mě na první pohled zaujal svým obalem - vypadá čistě, jemně. Bohužel už tak nadšená jsem nebyla z obsahu. Tyčinka je růžová s bílým středem, ale na účinnosti moc nezískala. Rty jsou sice po nanesení vláčné, lesknou se a balzám dělá že hydratuje - jen dělá. Nedoporučuji na suché rty, protože je použití tohoto balzámu k ničemu.

  • obal
  • zbytečnost


věk
25-34

Tento balzám som si kúpila hlavne preto, lebo som naň čítala vela kladných recenzií. A aj ja som s ním bola v celku spokojná. Je peknej bledo ružovej farby no na perách vytvára jemný lesk bez zafarbenia. Vôňa je jemná, obal jednoduchý ale pekný. Hydratácia taká stredná, na nie príliš vysušené pery akurát. Len je ho dosť málo a na to, že som ho nepoužívala tak často sa spotreboval celkom rýchlo. Ak je ale v akčnej cene tak sa oplatí.

  • vôňa
  • design
  • je ho málo


věk
25-34

Tento balzám na rty miluji a nosím ho pořád u sebe. Krásně voní - vůni jsem si za dobu použvání oblíbila. Ač je tyčinka na rty růžová, nebarví, nebo spíš jen velice velice jemně - přirozeně. Vyhovuje mi i to, že tyčinka je velmi hubená než u většiny balzámů - lépe se mi s ní manipuluje na ulici bez zrcátka. Chválím také krásné balení - jednoduché, čistě bílé, vysouvací. Mám pocit, že mé rty hydratuje, ale já obecně problém se suchými rty nemám. Během dne několikrát rty tímto balzámem přemáznu, protože ho ráda používám. Akční cena cca do 60 Kč je úměrná vzhledem ke kvalitě, za plnou cenu bych ho nekoupila (kupuju ho v akci za cca 50 Kč).

  • roztomilé balení
  • nebarví (spíš jen přirozeně zbarví rty)
  • hydratuje rty
  • krásně voní a chutná
  • akční cena cca do 60 Kč
  • někdy cena - plná cena v katalogu je příliš vysoká za tak malou tyčinku


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2013 07:46:47

Tenhle balzám na rty zbožňuji. Máme s mamkou už každá aspoň desáté balení. Libí se mně vzhled obalu, mechanismus vysouvání a provedení. Balzám zvláční rty, lehounce je zbarví do světlé růžové a je neskutečně příjemný. Má i úžasnou jemnou vůni, která není intenzivní. Po nanesení se rty lehce lesknou. Ale pro majitelky velmi suchých rtů bych ho nejspíš nedoporučila, podle mě tak intenzivně neregeneruje... Za mě obrovská spokojenost a zatím jsem na rty nic lepšího nenalezla...

  • design
  • pokud je v akci, tak cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2013 12:30:24

Tento balzám od Oriflame jsem měla jednou a asi bych si ho už víckrát nekoupila. Na rtech je sice moc příjemný, hezky rty natónuje a zjemní, ale balení je opravdu hodně malinké a hned je pryč. Takže normální cena je opravdu dost vysoká, možná v nějaké akci by se vyplatil, ale já už bych do něj znovu nešla, našla jsem lepší balzámy.

  • zjemní rty
  • jemná vůně
  • natónuje rty
  • vysoká cena
  • malinké balení


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 09:18:32

Balzám je na rtech opravdu velmi příjemný. Vytváří efekt lesku, krásně voní, a hydratuje.Jako nevýhodu však vidím velikost balení a cenu. Po velmi krátké době se vypotřebuje. Taky cena není moc příznivá, pokud není zrovna v akci.Jako nevýhodu vidím pro někoho horší dostupnost.

  • hydratace rtů
  • vůně
  • cena
  • velikost balení


věk
35-44

Další recenze od 26.7.2012 01:04:52

Tolik nadšení z tohoto balzámu tedy moc nechápu. Mě dost zklamal, vůbec jsem si ho neoblíbila. V katalogu mě nalákaly sliby o zvýšení hladiny hydratace až o 300%, ale nic takového se nekoná. Balzám je po nanesení na rtech příjemný a krásně voní (meruňkově, řekla bych), ale vůbec nehydratuje, suchým rtům žádnou výživu nedodá. Je strašně lehký, vydrží chviličku a potom mám pocit stejně suchých rtů jako předtím. Na rtech vypadá hezky, lehce je zbarví dorůžova (je to sice ten typ zbarvení, který já vnímám spíš jako povlak, ale u tohoto balzámu naštěstí jen velmi zlehka, i když nanesu větší množství), obsahuje i velmi jemné mikropigmenty, které odrážejí světlo, takže se rty hezky jemně lesknou. Tyto plusy mu neupírám, ale jsou bohužel jen na chvilku. U balzámu na rty je pro mě hlavním kritériem hydratace a výživa, a ta u tohoto výrobku chybí. Nesympatická je mi tenká zkosená tyčinka - jednak za cenu, která je přemrštěná i ve slevách, je ho strašně málo (1,6 g), ale hlavně používáním se ztenčuje do blbého tvaru a špatně se nanáší. Jeho plus je SPF 8, ale pro mě celkově velké zklamání.

  • krásná vůně
  • příjemný při nanášení
  • hezky na rtech vypadá
  • SPF 8
  • množství vs. cena
  • slabá výdrž na rtech
  • suché rty nehydratuje a nevyživuje
  • tenká zkosená tyčinka


věk
25-34

Další recenze od 3.7.2012 11:11:19

Balzám LipSpa Therapy od Oriflame patří k nejlepším balzámům, které jsem vyzkoušela. Krásně hydratuje i dost vysoušené rty, nezvýraznuje vrásky na rtech a je navíc přenádherně voní. Používám pod rtěnku a spokojenost největší. I balení mi vyhovuje, jen by mohl být větší.

  • hydratace
  • malé balení


věk
15-24

Další recenze od 19.6.2012 09:13:12

Skvělý balzámek na rty, ale je ho strašně málo :( A strašně snadno se mi hned zlomil...Až bude někdy zas v akci, určitě si ho pořídím, ale jinak je dost drahý :) Za tu cenu si radši koupím zázračný kelímek, který mi vydrží opravdu dlouho :) A krásně voní.

  • hydratace
  • vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 8.6.2012 10:19:50

Tento balzámek si kupuju pravidelně. Krásně zvláční, rtům dá lehký nádech a vytvoří povrch jakoby po bezbarvém nebo lehce narůžovělém lesku. Jediná nevýhoda je cena vs velikost, takže když je v akci za 45,- kupuju jich víc do zásoby, za tu cenu je to opravdu výborné. Jinak ne. Balzámuse opravdu rychle spotřebuje. Ale i tak ho miluju.

  • zvláčnění
  • vzhled jako po lesku
  • je ho málo
  • vyplatí se pouze v akci


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2012 16:18:57

Balzám má příjemnou konzistenci s kterou je potěšení jezdit si po rtech:). Vůně je taková neutrální, valení je dobrý vyjíždí a zajíždí jak má. Tento balzám si zkusila moje mamka, která nesnáší si dávat cokoliv na rty a zamilovala si ho a už je její, takže určitě stojí za zkoušku.

  • příjemná konzistence
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.5.2012 16:59:30

Super balzám! Skvěle hydratuje a dodává rtům přirozeně krásnou barvičku, vždy ho kupuji ve slevě, protože se to fakt vyptatí, pro ty, kteří nemají rádi - tmavé rtěnky a lesky na rty, je tohle ideální. Další plus je vůně a chut. Jediné mínus je pro některé slečny dostupnost.

  • Cena
  • Hydratace
  • Vůně


věk
35-44

Další recenze od 21.5.2012 16:46:44

Skvělý balzám, vždycky když je v akci, kupuji do zásoby. Krásně zvláční a vyživý rty. Používám ho každý den místo rtěnky, protože jemně zbarvuje rty do růžova Občas se dá sehnat i za 59kč a to jich beru hned víc. Akorát mi dlouho nevydrží, takže by mohli dělat větší balení.

  • Krásně zvláční rty. Dodá rtům příjemný růžový nádech.
  • Cena. Krátká výdrž.


věk
25-34

Další recenze od 20.5.2012 11:18:11

Tenhle balzám je naprosto skvělý a neskutečně nádherně voní. Na rtech vytvoří efekt lesku na rty a dodá jim pěkný odstín. Bohužel strašně málo vydrží, je hned vypotřebovaný a je i docela drahý na to množství, je třeba ho vychytat v akci. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 11:52:05

Balzám je opravdu skvělý, krásně zvláční rty. Na rtech zanechá lehký film a vytvoří i lehkou barvu. Cena se pohybuje různě, v akci ho koupíte i za 45Kč, pokud v akci není všimla jsem si, že stojí i okolo 100-150Kč. Což jsi myslím, že je přehnané, velikost balzámu není velká. Obal vypadá jako rtěnka, ale uvnitř je balzámu málo.

  • Lehké složení
  • Zvláční rty
  • Vytvoří lehkou barvu na rtech
  • Pěkný obal
  • Cena
  • Málo balzámu


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Blistex Lip Classic

4.5 88% 10 recenzí

Hůře hodnocené