Astrid Pomáda na rty s vitamínem E recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Astrid Pomáda na rty s vitamínem E
Balzámy na rty Astrid Pomáda na rty s vitamínem E - obrázek 1
Balzámy na rty Astrid Pomáda na rty s vitamínem E - obrázek 2
5 4.3 46
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 83% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 9 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 46 recenzí
  • Výrobce Astrid

Recenze produktu
Astrid Pomáda na rty s vitamínem E

věk
15-24

Další recenze od 25.3.2012 15:40:35

Dostupná v bílém a růžovém provedení. Dlouhou dobu jsem i mezi drahými balzámy hledala ten nejlepší a nakonec mezi ty nejlepší patří právě tento. Obsahuje navíc i kakaové máslo, díky kterému zanechává dlouhodobě na rtech jemný film. Vstřebává se sice delší dobu, nicméně moc dobře rty hydratuje a zabraňuje popraskání. Není to sice absolutní jednička mezi všemi balzámy, ale řekla bych, že je to rozhodně drogérková jednička za hubičku.

  • voní
  • zanechává jemný film
  • vydrží i v chladném počasí
  • zabraňuje popraskání
  • cena
  • hydratuje
  • dlouho se vstřebává


věk
15-24

Další recenze od 25.3.2012 19:57:22

Tenhle balzám na rty mám u postele a mažu se s ním na noc, takže mi ani nevadí, že se delší dobu vstřebává. Mám ho v bílé verzi a miluju ho jednak proto, že opravdu hydratuje a taky z nostalgie. Jeho vůni zná snad každý.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 10:39:26

Mám tento balzám docela ráda, ale bohužel se mi většinou kvůli jeho nepraktickému balení zlomí. Z tohoto důvodu ho už nekupuju. Mám jiné oblíbené balzámy. Ale za tu cenu je fajn, dobře hydratuje. Je to malé balení, dobré na cesty a do kabelky.

  • cena
  • hydratace
  • velikost balení na cesty
  • nepraktické balení, tyčinka se vždycky zlomí


věk
15-24

Další recenze od 27.3.2012 15:52:19

Kupuji vždy, když mě popraskané či suché rty překvapí mimo domov a já v kabelce nemám žádný balzám. Za tu cenu je to parádní první pomoc. Po čase jich mám doma docela hodně, takže mám jeden u počítače, jeden u postele (ostatní po kabelkách) a můžu tak preventivně promazávat kdekoliv.

  • především cena
  • kvalita


věk
15-24

Další recenze od 27.3.2012 19:46:28

Nejlevnější a nejspíš i nejlepší pomáda na rty. Dlouho hydratuje,vytvoří ochranný film,který na rtech drží dlouho a nesmývá se jen tak snadno. Možná menší nevýhodou je,že když je chvíli v chladném prostředí,tak se špatně nanáší,ale když ho trochu rozehřejete,tak je to úžasný pomocník :) škoda že je tak maličkatý :D

  • Dlouho hydratuje
  • Ochranný film na rtech
  • Cena!!!
  • Nesmývá se
  • Je malinký
  • Někdy se špatně nanáší


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 15:52:24

Zázrak za kačku. Nevím proč mám stále potřebu hledat nové a nové balzámy (vlastně všechno :D asi jako každá), i když by to v tomto případě bylo úplně zbytečné. Opravdu skvělá hydratace, je jemný, no já nevím,co bych mu vytkla co do funkce. S obalem je to horší. Je to miniaturní balzámek, takže nějaké vysouvání by asi bylo zbytečné, ale takto to vyřešené.... Stokrát se mi stalo,že se balzám zlomil. A to, že ho všude ztrácim, za to si můžu já, ale pro jeho velikost ho zkrátka člověk snadno přehlédne.

  • cena!!
  • hydratuje
  • balení


věk
25-34

Mini balzám, který není třeba nijak představovat, protože ho každý zná minimálněještě z dětských let, kdy nebylo moc na výběr. K dostání v bílé a růžové variantě, růžová je podle mě o něco lepší, protože nezanechává takový ten ošklivý bílý film, bílá varianta přeci jen trošku ano, i když po chvilce zprůhlední. Skvěle hydratuje suché a popraskané rty a dlouho vydrží. Jeho balení je ale tragické, ani mi tolik nevadí velikost, jako spíš fakt, že jak není balzám vyouvací, tak se mi snad vždy po určité době zlomil. A právě kvůli tomu si ho už moc nekupuju.

  • cena
  • skvěle hydratuje suché a popraskané rty
  • dlouho vydrží na rtech
  • balzám se vždy po určité době zlomí


věk
25-34

Tak tento lůj je celkem fajn, vzhledem k ceně nemůžeme čekat lepší obal. Sice moc nehydratuje , ale jako prevence to není špatná a ten kdo netrpí na hodně suché rty jako já, tak mu určitě bude vyhovovat. Za mě tento produkt můžu doporučit . Hezky den.

  • cena
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 10.4.2012 18:18:46

Výborný balzám,zná ho určitě každý :) Velice mi vyhovuje velikost,můžu si ho klidně strčit i do večerního psaníčka kam toho mnohdy moc nedám :) Nevýhodou je již zmiňované lámání.Dá se tomu předejít,musí se ale veli opatrně :) Lepší je ten růžový,bílý zanechává světlé stopy na rtech což nemám ráda :)

  • Cena
  • Mini velikost
  • Nevoní mi
  • Láme se


Další recenze od 13.4.2012 11:58:45

Můj oblíbený malinkýjelení lůj. Miluju jeho růžovou verzi, která má nádhernou, jemou, nevtíravou vůni, která mi prostě připomíná dětství. Lůj hezky zvláční rty. Vyhovuje mi také pro svou velikost. Nevýhodou je, že se občas zlomí, jelikož není nijak šroubovací ani vysunovací.

  • Hydratuje rty
  • Růžová verze nádherné voní
  • Cena
  • Občas se zlomí


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2012 19:51:43

Balzám, který nezklame. Radši mám ten růžový, který je na mých rtech ze začátku skutečně zlehka narůžovělý, pak ale zprůhlední a rty se hezky lesknou. Mám ráda balzámy, které na rtech zanechávají vrstvu, která se hned nevsákne, ale vydrží na rtech. Rty jsou pak hezky vláčné, vyživené a taky se lesknou. Hydratuje podle mého názoru úplně excelentně :-), nedám na něj dopustit. Jen to balení je poněkud nešťastné.

  • hydratace
  • vůně
  • vsakuje se pomaleji
  • skvělá výživa
  • zanechává lesklé zdravě vypadající rty
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 1.5.2012 23:34:52

Asi jeden z nejlepších balzámů na rty, co jsem kdy měla. Zkoušela jsem různé značky, levné, drahé, ale tenhle je prostě jednička mezi všemi. Zabraňuje popraskání rtů i ve velkých mrazech. Zanechává jemný povlak na rtech, který drží dlouho i při jídle, nebo pití. A jeho mini balení je praktické a roztomilé.

  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • mini balení
  • hydratace
  • láme se


věk
25-34

Další recenze od 12.8.2012 10:23:56

Pomáda je tak trochu moje srdeční záležitost. Používám ji od malička a vždycky, když na ni narazím, tak si ji koupím znovu. Nádherně voní. Rty zanechává hezky ošetřené, nelepí. Je vhodná i na hodně suché rty. Balení je úplně obyčejné, roky stejné, ale k Pomádě prostě patří. Jiné by nebylo to pravé.

  • cena
  • vůně
  • kvalita
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.8.2012 11:20:29

Taky jsme s ní trávila dětství, kdy mi bylo líto platit více za balzám a třeba v létě na vesnici u babičky ani jiný nebyl. Jako dospělé mi k hydrataci nestačí, je to takový vosk, co potáhne rty filmem a pod ním jsou suché. Balení se láme, v horku taje.

  • cena
  • hezky mi voní
  • je to ztuhlý vosk - potahuje filmem pod kterým jsou rty suché
  • láme se
  • roztéká se


věk
15-24

Další recenze od 28.8.2012 09:15:26

Tento balzám jsem si koupila, protože mi vyhovuje to maličké balení. Můžu si ho dát kamkoliv, nezabírá zbytečně moct místa. Na rtech je příjemný, sice se déle vstřebává, ale to mi nevadí. Jeho vůně je nevtíravá, taková neutrální. Já mám ten růžový, na rtech je průhledný. Měla jsem i bílý, ale nepociťuji nějaký rozdíl. Když jsem se dívala na e-shopy, tak jsem zjistila, že v naší drogerii mají dražší než bývá. Ale za 12 korun, no nekupte to.

  • vůně
  • vitamín e
  • velikost
  • cena
  • lámavá tyčinka


věk
15-24

Další recenze od 28.9.2012 17:37:19

Tuto pomádu dostávám většinou jako dárek k velkému balzámu Astrid. Hezky voní a dobře hydratuje. Když se kupuje samostatně, tak není ani drahý. Musím mu ale vytknout balení, které je velmi nepraktické. Snad pokaždé se mi tyčinka ve víčku zlomí, a nelze ji odtamtud vydolovat. Navíc také v teplu snadno taje.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • hrozné balení - tyčinka se láme
  • snadno se roztéká


věk
25-34

Další recenze od 26.10.2012 10:52:15

Tenhle balzám na rty jsem si koupila z nouze a už si ho nikdy nekoupím. Kvalita je naprosto příšerná, dělá na rtech nepříjemný film, špatně se nanáší. Cena je na první pohled nízká, ale když si člověk uvědomí, že se dá sehnat za podobnou cenu větší a kvalitnější balzám, tak nakonec ta cena tak úžasná není. Za mě už nikdy víc.

  • žádné
  • špatná vstřebatelnost
  • film
  • balení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 26.10.2012 15:32:50

NEJLEPŠÍ ze všech balzámů. I přes to, že jsem balzámy přímo posedlá a měla jsem snad už všechny od výmyslu světa, tak tento balzám je u mě vždy č.1 a vím, že mi vždycky prokáže neuvěřitelnou službu. Suché, popraskané a zničené rty dokáže během dvou dnů zregenerovat k nepoznání. Za mě DOPORUČUJI, skvělý výrobek!

  • Vše
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.10.2012 17:47:07

Je to prostě taková nostalgická klasika. Nádherně voní a připomíná mi dětství, balení maličké přesně do kapsy a nebo i do kapsy saka, dobře hydratuje rty a vlastně neznám žádné mínus. Balení mi naprosto vyhovuje a občas si ji dál kupuji jako vzpomínku na dětství.

  • vůně
  • hydratace
  • balení
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 9.11.2012 17:22:21

Tyhle mini balzámky miluju, pamatuju si, jak jsme je používali vždy na horách, když jsem byla malá, daly se tam koupit úplně všude a mně se moc líbilo to maličké roztomilé balení. Příjemně voní, na rtech je taky pohodlný, ještě nikdy se mi nezlomil, jak se někomu stalo. Jsem s nima spokojená:)

  • maličkost- roztomilé
  • cena
  • vůně
  • je příjemný


věk
25-34

Tahle drobnost je pro mě nepostradatelná. Mezi všemi těmi balzámy na rty u mě vítězí a to z jednoho prostého důvodu - je levná a dlouho mi vydrží na rtech, které u mě mají velkou tendenci vysušovat se. Ještě nikdy se mi nezlomil, jak tu píše většina a moc hezky mi voní, takže určitě ho koupím znovu.

  • Vůně
  • Ochranný film na rtech
  • Dlouho vydrží
  • Nestírá se
  • Cena!
  • Maličké balení, ale mně stačí


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2013 23:50:27

Měla jsem ho jako dítě a před rokem jsem ho opět objevila v Tescu. Je mnohem lepší než labelo, douglas aj. Perfektně se vstřebává a hydratuje. Není třeba rty natírat co deset minut znovu. Velkým plus je i cena. Používám ho i pod rťenku nebo v mrazech na horách.

  • cena
  • velikost
  • hydratace
  • žádné


Další recenze od 25.1.2013 23:03:37

Stručně řečeno: za málo peněz hodně muziky. A to doslova. Za pár korun dostanete skvělou hydrataci a vyživení rtů, kterou nezvládne kdejaký nekolikanásobně dražší balzám na rty. Vhodný i pro velmi popraskané rty. Je k dostání v bílé nebo světle růžové. Obal sice není žádný designový kousek, ale vejde se všude. Je tak malý, že se dá snadno ztratit, ovšem ztráta balzámu za 10 korun není až tak velká újma. Myslím, že je vhodný pro kohokoliv.

  • výživa rtů
  • cena
  • je malý


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2013 11:01:25

Legendární balzám našeho dětství. Používám ho jako záchranu, když zapomenu balzám, který běžně používám, koupím vždycky na pokladně v drogerce tento. Vyhovuje mi malé balení, které se všude vejde. Je to ale balzám dost citlivě reagující na počasí, takže v zimě je příšerně tuhý a v létě se rozpatlává. Přesto si ho vždycky ráda koupím.

  • vůně
  • malé balení
  • hodně reaguje na teplotu


věk
15-24

Další recenze od 29.1.2013 15:46:28

Kdo by neznal tuhle klasiku od Astridu. Zkoušela jsem jak bílou, tak i růžovou verzi. Tu růžovou mám radši. Krásně voní, balení je maličké, což je velmi praktické. Balzám se dá nosit i v malé kabelce. Jedinou nevýhodou je, že mi vždycky zlomí. Používám ho spíše na noc.

  • Cena
  • Balení
  • Hutnost
  • Láme se


věk
25-34

Tento jelení lůj mi kupovala moje mamka, když jsem byla ještě malá a vždy mi na suché rty pomáhal. Jediné, co mi vadilo a vadí také i teď je to, že jelení lůj se často lámal a pak byl jedině na vyhození. Navíc růžová verze nádherně voní a ráda se k ní vracím, pokud na ni někde v drogerii narazím. A cena je také přijatelná.

  • hezky voní
  • dobrá cena
  • hydratuje
  • často se láme


věk
25-34

Tento balzám som si kúpila z núdze. Bol veľmi lacný a ja som potrebovala si urýchlene nabalzamovať pery. Balenie je maličké, čiže sa vám zmestí všade, ale nepraktické , pretože sa vám ľahko môže stať, že balzám zlomíte. Hlavne teda v zime keď je stuhnutý. Ďalej mi na ňom vadí aj to, že nanáša na pery hrubú vrstvu a vytvára tzv. povlak na perách ,ktorý ja neznášam. Ale čo chceme za tak nízku cenu, však? Má 3 g a ja ho mám v ružovej farbe.

  • malé balení
  • cena
  • láme sa
  • nanáša hrubú vrstvu


Další recenze od 29.3.2013 17:11:45

Nemůžu jinak než dát nejlepší hodnocení. Tenhle balzám doporučuji.Je to jeden z nejlepších balzámů, které mám. Perfektně hydratuje. Mám problém, že mám každou chvíli popraskané rty. A tenhle balzám vždy pomůže. Navíc stojí okolo 10, - Kč, takže ho zkuste. Akorát se mi nelíbí obal.

  • pomocník na popraskané rty
  • hydratace
  • cena
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2013 10:44:57

Jeden z mých oblíbených lojů již spoustu let. Jeho vůni (zejména růžového provedení) mám hrozně ráda. Balení je sice hodně malinkaté, ale mě naprosto vyhovuje. Do kabelky či kosmetické taštičky ideální :) Lůj vyživuje a regeneruje suché a popraskané rty. Jako první pomoc na suché rty naprosto ideální.

  • Cena
  • Vůně
  • Hydratace
  • Nic


věk
25-34

Tento mini jelení lůj nosím vždy v kabelce. Je to výborný pomocník v případě, že mám suché rty. Okamžitě jim uleví a zhydratuje je. Cena tohoto produktu je velmi příjemná a jeho vůně také. Je to mini balení, které se vejde i do té nejmenší kabelky, za mě ano :-¨)

  • cena
  • vůně
  • hydratuje rty
  • chrání rty
  • je skladný :-)
  • obal se mi nezdá moc atraktivní, ale to je maličkost :-)


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 23:23:36

Můj úplně první balzám na rty. Kupuji si variantu bílou i růžovou, většinou když potřebuju akutně dobrý balzám na rty, a nemám u sebe moc peněz. Tenhle mrňavej Astrid splní základní očekávání v péči o rty. Příjemně voní, dlouho hydratuje, na rtech zanechá ochranný film, a cena je víc než příjemná. Nevýhoda je, že se často a rád láme.

  • cena
  • dostupnost
  • dlouhodobý hydratace
  • malé balení se často ztrácí
  • tyčinka se láme


věk
15-24

Další recenze od 19.7.2013 11:57:03

Opravdu vynikající společník :D vejde se všude. Dobře hydratuje. Raději tedy používám ten bílý, protože ten růžový přece jen trochu barví :D Jediné co bych tomu asi vytkla je asi vůně, není zrovna nejpříjemnější, ale také není nějaká nesnesitelná :D už sem jich taky hodně ztratila :D ale jinak za tu cenu je fakt úžasnej

  • cena
  • hydratace
  • malé balení
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 30.9.2013 12:30:13

Tento mini balzámek mám v bílé verzi. Vstřebává se trochu déle, ale rty hydratuje poměrně dobře. Zanechává na rtech jemný ochranný film. Balení je opravdu miniaturní, takže vhodné na cesty, bohužel ale jak není vysouvací, může se velice snadno zlomit. Líbí se mi jeho klasická vůně a v nouzi to je dobrá záchrana.

  • cena
  • chrání rty
  • hydratace
  • vůně
  • obal


Další recenze od 30.9.2013 18:58:03

Užasný balzám na rty! používám jak ružovou tak i bílou verzi,krásně zjemnuje popraskané rty hydratuje,krásně voní,cena je taky opravdu skvělá! malinké balení mi vyhovuje,jinak tento produkt používám už od malička a vždy jse k němu rád vracím,lepší než nějaký Garnier,Avon a podobně narozdíl od jiných balzámu tenhle opravdu pomáhá a cena je skvělá.

  • cena
  • zjemnuje rty
  • hydratuje popraskané rty
  • k dostání skoro ve všech drogerii
  • voní
  • nádherná barva
  • malinké balení


věk
35-44

Další recenze od 30.9.2013 19:06:47

Tak tenhle balzám je klasika, která mě provází už od dětství. Pamatuji si, že jsme ho vždy měli doma, když jsem byla ještě malá. Kupuji si ten růžový. Krásně voní a rty dobře hydratuje. Nepřijde mi, že by rty zabarvoval, jak tady někdo v recenzích psal. Jediné co bych mu vytkla je, že není zasunovací, takže se často a rád láme. I přesto doporučuji vyzkoušet.

  • klasika spoustu let
  • nízká cena
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 24.10.2013 17:40:08

Tento balzam som si kúpila, pretože som potrebovala niečo rýchlo na ústa. Zabudla som si totiž svoj balzam (jeden z mnohých :D) doma a mala som strašne vysušené pery. Za tú cenu som rozhodne očakávala menej, naozaj ma potešil. Teraz ho používam hlavne na noc aby mi vyživil pery. Hydratoval mi ich a boli jemné, ale mala som na nich jemný biely film, čo berem ako veľkú nevýhodu, pretože si ho nemôžem dať von bez toho, aby som sa bála či nemám biele ústa. Veľká nevýhoda je aj nepraktické balenie. Asi po druhom otvorení som si balzam otrela o vrchnák. Balzam je to dobrý, ale povedala by som, že skôr na domáce použitie ,keď potrebujete pery regenerovať.

  • vyživuje a hydratuje
  • obal
  • zanecháva na perách biely film


věk
15-24

Tento balzám jsem našla zřejmě ve slevě v DM. Jsem s ním moc spokojená, opravdu hodně hydratuje. Je však třeba si u něj dávat pozor na vůni. Mně osobně se hodně líbí, ale v okolí jsem se setkala s mnoha lidmi, kterým vyloženě vadí. Co se týče balení, není vysouvací, takže hrozí, že se zlomí. Jeho velikost je poloviční než např. u balzámů značky Labello. U mne je balzámem číslo jedna. Je malý a šikovný.

  • skvěle hydratuje
  • krásná vůně
  • velmi nízká cena
  • malé balení
  • balení- může se zlomit


věk
15-24

Další recenze od 26.11.2013 20:37:01

Tento balzám mě provázel mým dětstvím. Jako menší jsem ho používala a byl pro mě dobrý, teď, když jsem dospělá už to tak není. Je to bohužel normální průměrný balzám, který neurazí, ale ani nenadchne. Balení je maličké. Balzám celkem hezky voní, ale rty spíše jen potáhne na povrchu, vůbec je nehydratuje a naopak mi přijde, že je vysušuje. I když stojí tak málo, tak ale není moc dobrý. Raději si připlatím za kvalitnější, co mi bude rty opravdu hydratovat a nevysuší je.

  • cena
  • dostupnost
  • nehydratuje
  • vysušuje
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 13.4.2014 18:18:37

Tyto pomádky znám už od malička, mamka odjakživa kupuje v balíčku snad po 10ks - nosí je už léta po všech kabelkách a máme je po celém domě (stejně tak má teta). Já používám i spoustu jiných balzámu (např. barevných, s perlovým nádechem apod.) ale tohle je prostě TOP, jednička, na noc samozřejmostí, ráno než se líčím taktéž, pokud přes den nemám rtěnku nebo něco podobného tak vezmu cokoli co má po ruce v kabelce (často je to tenhle balzám). Ale co je hlavní, že pokud mám rty vyloženě popraskané, nemocné (koutky nebo zimy nevím ty se mi nedělají) ale popraskané vyléčí raz dva, je to jediný balzámek který mi rty vyléčí doopravdy, do hloubky - velká spokojenost!! Obal jednoduchý, mně se vzhledově nelíbí, ale v kabelce se mi neotevírá a je bytelný takže problém nemám, je malý ale cena odpovídá takže v pořádku, vejde se všude. Ke konci abych balzám dopoužívala uplně jej musím džabat prsty nebo vatovými tyčinkami, ale to mi doma nevadí. Tento balzám je i ve větším balení o klasické velikosti nebo v maxi balení. Obě větší balení si chystám pořídit. Tahle klasika od astrid je prostě moje stálice :-). Doporučuju všem! :)

  • hydratační schopnost maximální
  • bez barvý resp. býlý / růžový
  • příjemná jemná vůně
  • vydrží
  • léčí rty
  • okamžitě zklidní zarudlé rty
  • jemná konzistence
  • pokud se to s ním extrémně přežene vytvoří na rtech světlý viditelný film


věk
25-34

Další recenze od 4.10.2014 21:16:21

Moje jednoznačná kabelková stálice. Pomádka krásně voní, opravdu hydratuje, dobře se nanáší. Tím, že ji používám pouze mimo domov, vydrží mi i taková malá tyčinka opravdu dlouho. Co mi vadí je roztopení se ve vyšších teplotách nebo při nošení v kapse. Párkrát se mi stalo, že se tyčinka zlomila nebo zapadla do víčka a nešla vytáhnout.

  • malé balení ideální do kabelky
  • účinkuje
  • cena
  • balení
  • roztopení se v horku nebo v kapse


věk
15-24

Další recenze od 20.12.2014 21:24:31

Této mrňousek opravdu překvapí! Nosila jsem v kabelce jeho růžovou verzi, no ten se mi zlomil, a druhý, v bílém provedení jsem dokázala vypotřebovat za rychlou dobu, tak moc se mi líbil. Doporučuji všem, protože i krásně hydratuje, voní, prostě splnil všechna má očekávání o dobrém balzámu na rty. Je malý, ale šikovný!

  • hydratuje
  • voní
  • cena
  • celkově se vyrovná i balzámům za mnohme vyšší cenu
  • láme se


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2015 01:58:52

Tuto pomádu jsem si vybrala, protože je rozkošně malá a vleze se opravdu všude a kdyby se mi náhodou ztratila, její cena je velmi příznivá, tolik by mi to netrhalo srdce. také se mi velmi líbilo, že je růžová, což dodalo rtům přirozenou barvu. Bohužel jsem měla za krátkou dobu pocit, že musím mazat pořád a pořád a časem jsem bez ní neudělala ani krok, čímž jsem si pěkně rozmazlila rty, takže jsem musela přestat. Ovšem mám ji pořád a občas ji použiji místo rtěnky, jako přirozený lesk rtů.

  • Příznivá cena
  • Barva
  • Velikost
  • Nedostatečná kvalita


věk
15-24

Tento balzám jsem si kupovala už jako malá, když jsem chtěla nějakou růžovou "rtěnku". Je to takový malinkatý pomocníček, který si můžete vzít s sebou kamkoliv, v kapsy ho ani nezaznamenáte. Hydratuje poměrně obstojně. Jediné, co mi vadí, je obal. Vždy, když chci balzám zavřít, tak si o produkt zamažu vršek. Kupuji stále dokola.

  • levný
  • malý
  • hydratuje
  • obal


věk
15-24

Pomády Astrid mám velice ráda a jsou to moji oblíbenci. Pomádu vlastním v růžovém provedení, je opravdu úžasný a používám ho poměrně často. Krásně hydratuje díky obsahu kakaového másla a rty vydrží dlouho hydratované. Škoda, že je tak maličký myslím si, že větší balení by ocenilo více lidí. Jeho jediné a největší mínus je bohužel nepraktický obal. Někdy se netrefím a obal mám zlemtaný, ale naštěstí se mi zatím nezlomil, čehož se někdy bojím. Ale za tu cenu to až tak nehrotím. V poměru cena x kvalita dávám i přesto 5*. Je to skvělý malý pomocník! :)

  • Cena!
  • Měkkoučký
  • Vůně
  • Hydratace
  • Roztomilé maličké balení
  • Nepraktický obal
  • Nijak extra zajímavý obal
  • Větší balení bych uvítala více


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2017 12:53:35

Je zvláštní jak něco tak malého a obyčejného může být tak perfektní! Dlouho jsem hledala nějaký hutnější balzám na zimu a nemohla jsem žádný pořádný najít. Pak jsem na netu četla tipy na tento balzám, že je skvěle hydratační, tak jsem šla do obchodu a tohoto malého pomocníka si koupila. Opravdu je to vynikající balzám! Je hutný, mastný, skvěle vyplní všechny praskliny a vyživí suché rty. Pomáhá i na šupinky nebo opary. Prostě super výživná tyčinka za pár korun. Kupuji si jí pořád dokola. Vřele doporučuji.

  • Mega hydratace vhodná i na zimu
  • Balení se vejde všude
  • Vůně
  • Cena
  • Je jen v malém balení


věk
25-34

Další recenze od 13.10.2017 22:46:12

Dle mě ještě vedle LipMedexu (ale ten je úplně jiná cenová kategorie) a Kosmínu absolutně nejlepší. Ráno natřu po vyčištění zubů, namaluju rtěnkou, v práci svačím, obědvám, neustále mluvím, piju a až po obědě cítím, že by to chtělo přetřit.A to mi vydrží až do večerního čištění zubů, poté natřu (jako kúru na noc) a ráno rty jak ze žurnálu, hladké, plné, hebké a hydratované. Takže za mě absolutní jednička, mám ráda i tu vůni a hlavně ji znám z dětství, když jsem se jako malá chodila sáňkovat, mamka mě vždy natřela obličej olejíčkem Sipsi nebo Niveou a rty tímto balzámkem. Je maličký a všude se vejde. Nevýhodou je, že se mi častokrát v kabelce sesulo víčko a balzám se ušpinil od bince v kabelce, nebo že se zlomil, ale to je detail. Budu používat po zbytek života, nebo dokud ho budou vyrábět. Labello je proti němu břídil narvaný minerálními oleji, který po 2 hodinách vysušuje a je zbytečně předražený.

  • Nízká cena
  • Příjemná vůně
  • Přírodní složení
  • Hydratace která vydrží
  • Snadná dostupnost
  • Žádné je skvělý


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lipobase Repair

4.3 84% 6 recenzí

Hůře hodnocené