Oriflame Kajalové oční linky recenze a zkušenosti

Oční linky Oriflame Kajalové oční linky
Oční linky Oriflame Kajalové oční linky - obrázek 1
Oční linky Oriflame Kajalové oční linky - obrázek 2
Oční linky Oriflame Kajalové oční linky - obrázek 3
5 4 14
  • Průměrné hodnocení 4
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Kajalové oční linky

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.8.2012 18:06:24

Ultra dlouhotrvající kajalová tužka má fantastický černočerný odstín, který vytvoří báječně intenzivně podmanivé líčení. Tato tužka od Oriflamu mě velmi mile překvapila, barva tužky je opravdu černo černá. Aplikace je skvělá, doporučuji i pro začátečnice. A hlavně mi vydrží bez rozmazání celý den. Super produkt. Vyzkoušela jsem černou, ale chystám se na další.

  • výdrž
  • nic


Další recenze od 26.8.2012 11:41:18

Výborná tužka, používám ji hlavně na waterline, protože na rozdíl od obyčejných tužek drží a drží a nedráždí mi oči, dobře maluje a barva je výrazná. Jen je třeba počítat s tím, že při aplikaci se tužka nedrží kolmo, ale šikmo, aby se hrot zbytečně netupil.

  • výdrž
  • výrazná barva
  • nedráždí oči
  • měkkost - dobře maluje
  • nelze ořezat - musí se držet šikmo


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 26.11.2012 23:13:42

Tuto tužku jsem koupila v akci za 49,- a neprohloupila jsem, určitě si ji brzy koupím znovu i za plnou cenu. Tužka drží na očích jako přibitá, nerozmazává se a je opravdu uhlově černá. S tužkami z drogerií se vůbec nedá srovnávat, je to prostě jednička! Akorát se mi hůře odličuje. Spotřebuji na odlíčení více tamponků a odličovače.

  • sytá černá barva
  • výdrž na očích po celý den
  • nerozmazává se
  • krásný design
  • hůře se odličuje


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.12.2012 17:12:28

Tato kajalová tužka se velmi dobře nanáší, vydrží opravdu celý den a nerozmazává se. Jiné tužky mi nevydržely ani dvě hodiny. Barva je sytě černá a dalším plusem je, že se tužka nemusí ořezávat. Jediný nedostatek je, že se špatně odličuje. Ale zatím, ze všech tužek na oči, ta nejlepší.

  • dobře se nanáší
  • vydrží celý den
  • nerozmazává se
  • nemusí se ořezávat
  • špatně se odličuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.12.2012 20:41:12

tužka vypadá jako rtěnka což mi přijde zajímavé a dobré, protože je hrot bezpečně chráněn, dobře se otevírá a zavírá. tužka je opravdu černo černá a dlouho vydrží má specifický tvar s kterým je potřeba se nejdříve naučit manipulovat, aby se zbytečně neotupoval hrot, jinak je perfektní a nejlepší kajaková tužka co jsme zatím použila

  • výdrž
  • černo černá
  • rychle se otupuje


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 17.1.2013 23:04:59

Kajalová tužka na oči Oriflame Beauty je super.! Líbí se mi design, vypadá jako rtěnka. Má moc pěknou pigmentaci. Nejlepší využití je na waterline. Během dne se moc nemaže. Cena je taky dost dobrá. Vadí mi jen, že nelze ořezat, ale při správném používání udržíte hrot do špičky.

  • Obal
  • Cena
  • Splňuje funkci
  • Pigmentace
  • Nelze ořezat


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 26.2.2013 12:31:03

Tak na tuto tužku musím napsat spíše negativní recenzi. Nemá výdrž, obtiskává se kam může, celkově jsem po ní taková ušmudlaná. Barva je sice krásně černá, to ano,ale mne prostě tahle tužka nenadchla a to jsem si jí koupila na základě skvělých recenzí. Ale třeba to je pouze mýma očníma víčkama.Tam je zřejmě chyba,i když používám bázi pod oční stíny a nic.

  • Hezká černá barva.
  • Nedrží
  • Obtiskává se
  • Mám po ní velmi těžká víčka


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 26.2.2013 17:12:22

Na tužce se mi moc líbí, že má hodně pigmentu. To je ale asi tak všechno. Pracuje se s ní hůř než s normální tužkou, protože je do ruky větší a mně osobně se i špatně nanáší - když jí čmárnu na ruku, tak se krásně chytá, na oku ji ale musím několikrát přetírat. Čím víc je vypoužívaná, tím horší tvar špičky má, a nedá se s tím nic dělat.

  • velmi pigmentovaná
  • cena
  • špatně se nanáší
  • nepohodlná do ruky


věk
15-24

oči
hnědé

Hodnotím tužku v odstínu Savannah Sky: Tato kajalová tužka se mi na první pohled zalíbila. Má krásný obal, ale nejhezčí je na ní odstín. Je nádherně modrý a trochu třpytivý. Na očích vypadá dobře a celkem dlouho vydrží a nedrolí se. Asi jediné, co mi vadí je, že po nějaké době používání už tužku nemůžu ostrouhat a neumím už ji použít, ikdyž jí zbývá ještě polovina.

  • odstín
  • obal
  • cena
  • výdrž
  • po nějaké době už se neda ostrouhat


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 26.3.2014 22:12:28

Tato tužka mě zaujala svým neobvyklým vzhledem, chtěla jsem vyzkoušet něco nového a poznat, v čem je třeba kajalová tužka jiná, ale byl to krok vedle. Po pár použití se hrot otupí a nelze ořezat. Nemluvě o tom, že se s touto tužkou linky strašně špatně malují, je opravdu nepraktická a navíc asi po týdnu se mi v taštičce zlomila. Jedinou výhodou je asi dobrá pigmentace, ale výdrž na očích nic moc a obtiskává se na víčka. Nedoporučuji.

  • pigmentace
  • nepraktický tvar
  • nelze ořezat
  • špatná manipulace při malování
  • může se zlomit
  • obtiskává se na víčka


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.3.2014 21:44:43

Tato tužka se ke mně dostala náhodou, jsou tomu asi 2 roky... Použila jsem ji asi 2x - 3x výrazně mě nenadchla. Co vůbec nechápu, je její obal, tedy princip, na kterém to funguje... Dobře maluje první, já nevím, 3 - 4 líčení, ale pak se otupí ještě více, než je z výroby, a neudělá se s ní tenká linka ani náhodou. Nechápu... Jinak byla docela hezky černá, ale znám i lepší. Sama bych si nekoupila, nedoporučuji...

  • nic
  • vše, hlavně obal


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.11.2014 13:46:28

Krásně sytě černá kajalová tužka. Drží jako přibitá, ale po celém dni (12 hod) se začíná ztrácet. Hůře se odličuje. Chce to trošku cviku naučit se s ní namalovat linku, protože je balená jako rtěnka. Navíc se tužka brzy ztupí a je nutno ji nožem trošku oříznout, aby malovala tenčí linku. Uvítala bych jiné balení. Každopádně barva je perfekní, tvrdost taky. Vhodná pro nositelky kontaktních čoček.

  • sytá černá barva
  • skutečně vydrží dlouho
  • balení - vysouvací alá rtěnka
  • ztupí se rychle


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.4.2015 18:22:03

Linky jsou hezky pigmentované a krémové. Nejsou to ale typické linky, jak je běžně známe. Prodávají se ve tvaru kužele, který je schovaný v obalu, podobnému rtěnce. S linkami se ze začátku nepracuje uplně špatně, jenže postupně se díky kuželovitému tvaru dostanete až do části, kde je "linka" už moc široká...no a co pak s tím? Jak se s tím proboha dál dělá cokoli, co by se podobalo lince? Zůstane tak hromada produktu, který se prakticky nedá použít. Pak už se to dá tak maximálně prstem roztírat na víčko místo očních stínů, ale dá to práci a výsledek není moc ohromující. Takže celkově by linky byly dobrý, kdyby proboha nebyly vytvarované do kužele!

  • barvy
  • tvar linek


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené