Maybelline Gelové oční linky Eyestudio Lasting Drama recenze a zkušenosti

Oční linky Maybelline Gelové oční linky Eyestudio Lasting Drama
Oční linky Maybelline Gelové oční linky Eyestudio Lasting Drama - obrázek 1
Oční linky Maybelline Gelové oční linky Eyestudio Lasting Drama - obrázek 2
Oční linky Maybelline Gelové oční linky Eyestudio Lasting Drama - obrázek 3
5 3.6 19
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 220 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Gelové oční linky Eyestudio Lasting Drama

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.6.2012 13:00:56

Pro začátek s gelovými linkami jsem si pořídila tyto, abych vyzkoušela svou šikovnost. Štěteček je ale výborný a i napoprvé se mi povedla po chvilce práce krásná linka. Uvítala bych větší pigmentace, nejsou tolik sytě černé, jak bych si představovala ani při více vrstvách. Balení je docela veliké, neumím si představit, že ho kdy dopotřebuji. Uvítala bych také větší výběr odstínů. Výdrž na večer dobrá, proklamovaných 24h jsem ale netestovala. Odličovat je je lepší olejem na voděodolné produkty.

  • vhodné pro začátky
  • dobrá cena
  • přiložený štěteček je více než použitelný
  • malá pigmentace
  • jediný odstín


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 13.8.2012 19:05:41

linky vydrží opravdu 24 h, na den i na party vynikající:)(a i po neodlíčení na noc, vyspání a dojezdu domů-cca po nalíčení nějakých 30h pořád držely:), jsou krásně černé ale jak psala ziralka, pigmentu je fakt málo, dávám tedy více vrstev, klidně i 3:), přiložený kartáček je super, jen je třeba se s ním naučit pracovat a často ho čistit:)

  • vydrží i více než 24 h ale je třeba dát více vrstev
  • přiložený kartáček
  • málo pigmentu


věk
15-24

oči
zelené

Tak od těchto linek jsem čekala něco víc. Mají dobrou konzistenci, taková akorát gelovo-krémová, ale barva opravdu není ta sytá černá, kterou od linek očekávám. Je to spíše tmavě šedá. Po nanesení vypadá trošku rozmazaně a déle schne. Ve srovnání s linkami např. od Essence jsou tyto k ničemu.

  • hezké balení
  • konzistence
  • součástí je štěteček
  • pigmentace
  • rozmazávání
  • pomaleji schnou
  • cena


Další recenze od 1.10.2012 12:22:59

Jsem s nimi spokojená. Po zkušenosti s tekutými linkami, které se drolily a pokud člověk udělal chybu, byl malér, jsou tyto super! Linky udělájí i méně nadaní jedinci :) Sice nejdou odlíčit úplně (vždycky mi zústanou tenoučké linky těsně nad řasami), ale mě osobně to nevadí,..do druhého dne mám aspoň trochu zvýrazněná očka. :))

  • dobrá manipulace se štětečkem
  • výdrž
  • neodloupávají se
  • nedráždí
  • lehce se občas obtiskávají
  • nejdou dokonale odlíčit bez odličovače na voděodolné líčení


Další recenze od 20.11.2012 22:32:24

Skvělé oční linky! Po tom, co jsem vyzkoušela tužky na oči a tekuté linky, tyhle gelové vítězí. Splňují vše, co potřebuji - jsou sytě černé, vydrží celý den, neobtiskávají se a dobře se s nimi díky tenkému štětečku pracuje. Mohu si udělat jak tenkou, tak tlustou linku, štěteček je skvělý.

  • dlouhotrvající
  • pro tenké i tlusté linky
  • neobtiskávají se
  • dobře se s nimi pracuje
  • zatím žádný


Další recenze od 27.11.2012 11:09:34

Z těchto linek jsem byla nadšená, protože díky skvělému štětečku je manipulace velice jednoduchá, doted jsem zkoušela jen linky se špičkou a manipulace byla horší. Ale z linek mě pálí oči, nešly mi pořádně smýt, takže mě pálily i další den (jen zbytečky linky, které nešlo odlíčit). Takže pro mé citlivé oči nejspíše nevhodné :(

  • Snadná manipulace i pro začátečníka
  • Nevhodné pro citlivé oči


Další recenze od 5.1.2013 18:39:15

S těmito linkami jsem moc spokojená, jsou to moje první. Koupila jsem je v akci společně s řasenkou, takže byly skoro zadarmo. Ocenuji super štěteček, dobře se s ním linka maluje. Barva mi přijde akorád, zatím nemám srovnání. Koupila bych si je určitě znova :)

  • super štěteček
  • zatím žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 19.2.2013 10:10:34

Kdo by se bál práce se štětečkem, vůbec nemusí. S linkami se pracuje stejně jako s fixou nebo tužkou a velkým plusem je tu navíc výdrž, kterou fixy a tužky většinou nemívají. Ráno namalujete, večer stále na oku máte :) Nerozmazané, dostatečně černé.

  • součástí balení je štěteček
  • žádné


Další recenze od 18.7.2013 15:43:10

Od té doby co se prodávají tekuté linky, tak jsem neměla v ruce klasickou tužku na oči a gelové linky posouvají tekuté oční linky ještě o stupeň dále. Jsou to moje první gelové linky a určitě je to lepší než všechny tekuté, co jsem kdy měla. Kalíšek vypadá na začítku skoro nevyčerpatelný, ale asi po půl až 3/4 roce mi tam stále zbývá tak 1/5 obsahu, ale konzistence a kvalita už není co bývala. Na začátku neměli linky problém vydržet celý den od rána až do hluboké noci a asi by zvládli i přespání a další den (nikdy jsem netestovala), ale teď už mají problém vydržet pracovní dobu, ale i tak v kvalitním stavi vydrží déle než jakékoliv tekuté, co jsem měla. Je pravda, že nejsou ostře černé, ale na denní líčení mi tak přijdou vhodnější, na večerní už je to trochu horší. R8da zkouším nové věci, tak je znovu nekoupím, ale jinak za mě dobré.

  • dlouhá výdrž líčení
  • obsah dlouho vydrží
  • dobrá konzistence - dobře se s nimi pracuje
  • čištění štětečku


Další recenze od 2.11.2013 15:30:53

Mně vůbec nevyhovovali!Ale bude to asi tím,že mám mastnou pleť(i víčka) a během dne se mi linka zbarvila do šeda. Jinak obal je velmi dobrý!Víčko se dobře otevírá i zavírá.Štěteček je také dobrý,úžasně se s ním linky nanáší. Tento výrobek bych si už nekoupila.V této cenové kategorii jsou mnohem lepší linky než tady ty.

  • víčko
  • špatná pigmentace


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.1.2014 14:04:50

Za mě bomba! Konzistence barvy je úžasná, rychle schnou! A s pigmentací teda jsem hrozně spokojená, jsou černé jak uhel a ne že ne! Nepotřebuji ani druhou vrstvu. Dobře se s nima dělá a štětečku jsem se bála, ale zbytečně protože mi vyhovuje mnohem více, než zkosené. Takže tyto linky jsou skvělé, určitě koupím znovu.

  • cena
  • štěteček
  • pigmentace
  • nerozmazávají se
  • balení
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.1.2014 14:25:07

Tyto gelové linky jsem si pořídila po tom, co jsem zjistila, že gelové linky od Essence se budou rušit a nejsou už k sehnání. Používám je už asi čtvrt roku a jsou fajn. Stojí něco málo přes sto korun, takže jsou dostupné i pro všechny. Dostupné jsou pouze v černé barvě, což je trošku škoda, uvítala bych klidně i třeba hnědé, fialové nebo modré. V balení je přiložený štěteček, který mě velice příjemně překvapil jak je dobrý. Linky si dělám s ním a nemám s tím sebemenší problém. Co se linek týče, tak konzistence je velmi dobrá. Kreslí se s nimi opravdu velmi dobře. Na oku vydrží linky od rána až do pozdní noci a ani se nehnou. Odličovat se dají velmi dobře a ani není potřeba použít dvoufázový odličovač. Já je odličuji buď micelární vodou od Biodermy a nebo micelárku z Kauflandu. Jediný problém u těchto linek je ten, že jediná dostupná černá barva bohužel není černo-černá, ale spíše takový mix černé a šedé, což je docela mrzí, raději bych byla, kdyby byly linky opravdu pořádně černé. Ale jinak jim nemám vůbec co vytknout. Za tu cenu jsou velmi dobré.

  • cena
  • dostupnost
  • výdrž na oku
  • dobře se odličují
  • neobtisknou se na víčku
  • přiložený štěteček je velmi dobrý
  • dostupné pouze v černé barvě
  • černá není úplně černo-černá


věk
25-34

oči
zelené

Z gelových linek jsem za tu cenu trochu zklamaná. Černá není vůbec zcela černá. Oceňuji přiložený štěteček v balení, který by mohl být dle mého názoru trochu užší. Výdrž je dlouhá, nedrolí se, jediné mínus je v mém případě obtiskávání se linky nad víčkem. Znovu si linky již nekoupím, zejména kvůli pigmentaci.

  • štěteček v balení
  • černá není zcela černá
  • obtiskává se


Další recenze od 25.6.2014 20:43:54

Nejhorší gelové linky v životě. Upřímně lituji, jestli jsem někdy řekla křivé slovo oproti těm od Essence, protože co se týče ceny a kvality je to nebe a dudy. Tak nějak jsem přešla tu cenu, říkala jsem si, že to má hezký bytelný skleněný obal a štěteček, který byl teda fajn. Ale to, že musim po nanesení úzkostlivě půl hodiny chodit se sklopenýma očima, aby se mi náhodou neobtiskly nebo nerozmazaly, to je i na mě moc. Škoda.

  • obal
  • všechno krom obalu


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.12.2014 17:00:42

Tyto gelové linky jsou první, které jsem si koupila. Nanáším je štětečkem, ale jiným, než je v balení. Ten je na mě moc hrubý a špatně se mi s ním pracuje, především pokud chci tenkou linku. Pigmentace linek je výborná, přijdou mi černé tak akorát a nevadí mi, že jsou jen v této barvě. Vydrží perfektně celý den, rychle zasychají, neobtiskují se, dobře se odličují pleťovým mlékem.

  • pigmentace
  • výdrž
  • rychle zasychají
  • cena
  • šteteček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.1.2015 19:15:54

Já nevím co teda testují ostatní, ale já jsem s něma hodně spokojená :-) Jsou krásně černé, nevím jak víc byste je ještě chtěli, pracuje se s něma krásně, jdou odlíčit jedním tahem a to dokonce tím nejlevnějším odličovačem (mléko od Astridu) a opravdu vydrží netknuté celý den :-) Jediné s čím souhlasím, tak se obtiskávají, ale jen hned po nanesení a jde to utřít, u fixe se to obtisklo a nešlo to smýt a ani odlíčit, takže já jsem maximálně spokojená. I se stětečkem se dobře pracuje. Jsou to moje první gelové linky, nemám s čím srovnávat, ale prostě jsem hodně spokojená a to sem se toho kvůli ostatním recenzím bála. :-) Navíc jsem je koupila v akci jen za stovku :-)

  • černá barva
  • dobře se s nima pracuje
  • dlouhotrvalost
  • krásně jdou odlíčit
  • musí se nechat chvilku zachnout jinak se obtisknou


Další recenze od 7.2.2015 09:43:03

Tyhle linky jsem dostala, sice darovanému na zuby nekoukej, ale já budu. Musím říci, že obal se mi líbí moc (jenže obalem se nemaluji). Skleněná dozička s hliníkovým uzávěrem je opravdu povedená. Samotné linky nejsou úplný propadák, ale také žádná hitparáda. Jak už píší holky přede mnou, pigmentace je slabá a přihrává tomu i fakt, že linky jsou matné a ne lesklé. Mně se líbí více lesklý finish, toto na mně působí jak linky namalované tužkou (i když precizně). Z čeho nejsem nadšená je konzistence, která je dost hutná, tuhá a víčko si "dřu". Výdrž je dobrá, celý den vydrží. Nechám si linky jako nouzovku, ale poohlížím se po jiných.

  • hezké balení
  • výdrž
  • přiložený štětec (to má ale i loreal)
  • špatná pigmentace
  • jsou hodně tuhé
  • pro mě matný finish jako bych malovala tužkou


Další recenze od 4.3.2016 19:58:33

To jsou zcela nejhorší linky, které jsem prozatím zkusila. Nejvíce mi vadí to, že se mi pořád dokola obtiskávají, i když si pod ně dám primer. Za hodinu až dvě je mám rozmazané, což mi jiné linky nedělají. Navíc barva není zcela černá, spíše taková zašedlá, což vy mi tolik nevadilo, kdyby měly alespoň průměrnou výdrž. Pro mě vyhozené peníze a již více nikdy :-(

  • žádné
  • obtiskávají se
  • hned se rozmažou


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Rimmel Exaggerate Eyeliner

3.8 71% 12 recenzí

Hůře hodnocené