Paco Rabanne Lady Million EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Paco Rabanne Lady Million EdP
Parfémy pro ženy Paco Rabanne Lady Million EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Paco Rabanne Lady Million EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Paco Rabanne Lady Million EdP - obrázek 3
5 4.4 20
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 800 - 2 800 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Paco Rabanne

Recenze produktu
Paco Rabanne Lady Million EdP

věk
25-34

Tak obal je unikátní. Vůni mám v oblibě jelikož každý většinou pozná o který parfém se konkrétně jedná. Ve vůni je velmi znatelná vanilka v kombinaci s lehkou kořeněnou vůní. Takže je sladká, ale není přeslazená. Taková letní vůně. Vydrží dlouho. Doporučuji zakoupit EDP (ne EDT).

  • Dlouhá výdrž
  • žádné


věk
25-34

Vůně je poměrně sladká, po rozvonění spíše taková sladce dřevitá ale příjemná, nutí vás to k ní neustále "čuchat". Obal působí luxusním dojmem. Bouhžel, na mě se příliš dlouho neudrží, ale i tak bych si ji koupila znovu.

  • úžasná vůně
  • krásný flakonek
  • ocenila bych větší výdrž


věk
35-44

Další recenze od 13.3.2012 13:07:08

Krásná vůně po rozležení z ní cítím maliny, nemůžu si pomoct. Bohužel výdrž není moc dobrá, na mě vydrží pouze tak 3hodiny, mužům se hodně líbí, nádherný flakon. Vůně je hodně populární, proto je cítit na každém rohu.:-(

  • krásný flakon
  • líbí se mužům
  • vůni cítím všude
  • špatná výdrž


Další recenze od 22.3.2012 12:52:05

Velmi zajímavá a nevšední vůně, ihned jsem se do ní zamilovala, stejně jako můj přítel :). Na výdrž si rozhodně nemůžu stěžovat. Cítím ji na sobě i po několika hodinách a to s ní rozhodně neplýtvám. Originální flakonek.

  • intenzivní a dlouhotrvající vůně
  • originální balení
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 22.3.2012 13:49:38

Flakonek je vyjímečný a krásný, vůně vyloženě ženská, pro mě ze začátku trošku těžká, ale příjemně se rozleží a rozvoní a je moc příjemná, sladká, ale ne přeslazená. Dostala jsem ji jako dárek a koupila jsem si ji znovu. Jen výdrž nemá dlouhou, ale na oblečení je cítit i další den.

  • krásný obal a v něm krásně ženská vůně
  • nepříliš dlouhá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 16:56:52

Koupíte si znovu? Dala jsem ano, ale popravdě si jí dovolit moc nemůžu. Je to pálka přes můj skromný rozpočet. Dostala jsem jí od maminky, která jí také dostala v práci a to hned dvakrát. Je to krásná dřevitá vůně s nádechem vanilky. Proti vůni nic nemám. Na mě teda drží dlouho a okolí mi jí také často chválí. Krásný flakon diamantového tvaru je taky impozantní. Jediné mínus já osobně vidím v té ceně.

  • výrazná vůně
  • okolí je velmi chválí
  • vydrží
  • nádherný flakon
  • cena


věk
25-34

Osobně miluju pánskou verzi této vůně, doma mám samozřejmě Lady Million EDP. Dostala jsem celou sadu jako dárek, osobně bych si ji nekoupila, na mě je příliš sladká a když se rozvoní připadá mi trochu neosobitá, připomíná mi jiné vůně. Obal je nádherný, typický Paco Rabanne, i promo měl parfém úžasné, ale moje očekávání po takovém skvostu jako je pánský One Million, nesplnil. Je to ovšem opravdu držák, voní skutečně dlouho, ale slaďounce.

  • výdrž
  • nádherný obal
  • sladká vanilková vůně
  • cena


Další recenze od 8.4.2012 22:37:08

Jedná se o těžší specifickou vůni, kterou vždy poznáte. Vůně je sladší, exotická, vhodná jak na zimu, tak na léto. Luxusní obal jí dává ještě luxusnější dojem. Cena přiměřená. Vůni si určitě zakoupím znovu, patří mezi mé nejoblíbenější! Navíc dlouho vydrží.

  • nádherná vůně
  • žádný


věk
25-34

Lady Million je vůně mnoha podob. Musela jsem ji zkoušet hned několikrát, pokaždé mi ukázala trochu jinou tvář. Nejprve to bylo ostré květinové mýdlo, které se mi ani trochu nelíbilo. Ale čím více jsem ji zkoušela, tím více si mě získávala. Nejkrásnější fáze nastupuje po odeznění ostře květinového začátku. Ucítíte pomeranč, který není ani trochu kyselý, jelikož je notně zalitý sladkým medem. Med je jednoznačně nejvýraznější složkou ve vůni, následován pomerančem. Při bližším zkoumání však objevíte i maliny a jasmín. Pačuli můj neznalý nos neidentifikoval. Škoda, mohla vůni ozvláštnit. Celkově se mi vůně nakonec docela líbila, ale kvůli naprosto mizerné výdrži palec nahoru dát nemůžu.

  • krásná vůně
  • výdrž
  • cena
  • velmi ostrý mýdlový začátek


věk
25-34

Další recenze od 9.9.2012 15:20:53

Stejně tak jako flakón, tak i jeho obsah rozhodně stojí za pozornost. Vůně je elegantní, sladká (ne přeslazená) a i těžká, ale ne vtíravá. Rozhodně to není letní vůně. Patří mezi nejsilnější parfémy, které jsem vyzkoušela. Její předností je nezaměnitelnost, každý ji rozpozná. Nikdy jsem neslyšela na tuto vůni negativní ohlas od okolí. Všechny hned zaujala, hlavně pánskou část populace. Není to tedy typická holčičí vůně, má v sobě prostě něco víc. Jednoduše je pro dospělou ženu. Její výdrž je taky skvělá. Vydrží hodiny bez toho, abyste vůni museli "přiživit". Zůstává jak na kůži, tak na oblečení. Vůně je jedinečná a jsou u ní největší rozdíly v tom kdo jí nosí. Na každém voní trochu jinak. Doporučuji proto nejdříve před zakoupením vyzkoušet vůni na kůži někde v kamenném obchodě. Jasmín, med, citron a maliny jsou velmi dominantí a dohromady tvoří výraznou gurmánskou vůni! A v tomhle flakonku - prostě skvost! Přes to všechno málo komu sedí, její vůně je hodně výrazná a rozdíly mezi rozvinutí vůně u různých lidí jsou opravdu mnohdy veliké.

  • jedinečná
  • elegantní
  • těžší vůně
  • nezaměnitelná
  • dlouhá výdrž
  • luxusní
  • muži ji milují :)
  • žádné


Další recenze od 27.9.2012 11:17:04

Dostala jsem tuto vůni od přítele, protože jsem mu neustále visela na tričku, když se navoněl pánskou verzí této vůně. Musím si na ni ještě zvyknout, protože teď mi pořád více voní pánská, ale i tak můžu říct, že je zajímavá, nevšední, spíše citrusovo - květinová, voní velmi dlouho a postupně se rozvoňuje do dalších zajímavých tónů.

  • nevšední vůně
  • originální design
  • výdrž vůně
  • nemám


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2013 14:10:18

Na tenhle parfém jsem slyšela spoustu pozitivních ohlasů a vůně mě nezklamala, je to pravdu krásná nevšední vůně. Používám jí spíše na večer, je na mě trochu težší. Vydrží vonět celkem dlouho, hlavně na oblečení. Balení se mi velice líbí. Určitě si ji zase koupím znovu.

  • Krásná vůně
  • Nádherný flakonek
  • Težší vůně


Další recenze od 7.3.2013 19:46:54

Skvělá vůně, moc jsem si jí oblíbila. Sama ze sebe jí po chvíli necítím, asi si na to můj nos vždycky zvykne :) ale ostatní ji cítí ještě dlouho. Dlouho vydrží i na oblečení. K tomu má hezkou "lahvičku". Celkově jsem spokojená. Nevím, jestli si jí koupím znovu, protože ráda zkouším nové vůně, ale za nějaký čas se k ní možná zase vrátím.

  • hezký obal
  • vůně
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 13.5.2013 20:39:50

Je to můj nový favorit! Krásný flakonek a úžasná vůně. Na mě vůně vydrží opravdu dlouho Rozhodně doporučuji variantu EDP, parfémy vydrží přeci jen déle i při menším množství. Vůni jsem zakoupila na internetu a už vím, že se nemusím o originalitu obávat. Opravdu dlouhá výdrž, ale na každém vůně drží jinak. Je lepší vyzkoušet před nákupem.

  • vůně
  • krásný flakonek
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 19:47:19

Luxusný parfém s veľkým P. Vôňa je nesmierne príjemná, dodáva pocit sebavedomia, elegancie. Je to med, malina, sladká vôňa, ale ako baby písali, nie je presladená. Mne vydrží na tele hádam pokým sa neumyjem. Netreba ho dávať priveľa a už dobre vonia, skutočne je to kvalitný parfém. Vydrží dlho. Obal neriešim, lebo to nie je vec kvôli ktorej si kupujem výrobok, avšak ho musím mat po celý čas v krabičke pretože má hrotnatý spodok. Kvalita to je, jediné čo je potrebné ku kúpe je že sa vám zapáči vôňa :)

  • výdrž vône v priebehu dňa
  • neslabne na intenzite
  • stačí aj menšie množstvo
  • elegantná sýta vôňa
  • vyššia cena ale opodstatnená


věk
25-34

Další recenze od 3.8.2013 15:15:29

Vůně mi ihned padla do oka při procházení v Duty free, ne tedy vůně, ale obal. Originální, nadčasový, prostě takový který upoutá pozornost. Co se pak týče vůně samotné, tak ta je též úžasná. Lehká, do letního počasí úplně ideální. Není nijak těžká, je příjemná a osvěžující. Dost mi připomíná vůni od Diora - J´adore. Má celkem slušnou výdrž, na oblečení ji cítím i následující den.

  • Obal
  • Vůně
  • Výdrž
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2014 20:01:39

Můj nejoblíbenější parfém. Má nádherný a nezaměnitelný flakonek. Parfém působí velmi elegantně. Ve složení je: Hlava- konvalinka, neroli, Srdce- gardénie, hyacint, Základ- pačuli, med. Abych pravdu řekla, voní mi pokaždé jinak a nádherně. Doporučila bych ho na zimu a na večerní společenské události. Vůně vydrží velmi dlouho.

  • Flakon
  • Vůně
  • Výdrž
  • Cena


Další recenze od 3.1.2015 12:56:52

Tak ta mě neoslovila vůbec. Tato vůně je fádní, nějak se nerozkládá, ničím mě neokouzlila. Je sladká , ale není v ní žádná složka, z které bych padla na zadek. Není pudrová, ani čistá. Nedá se říct, že mi smrděla, ale není to nic co bych na sobě chtěla mermomocí nosit. Je spíš elegantní a na zimu. Normálně bych hodnotila tak 2/10 ale dva body musím dát nahoru za flakonek, který se mi opravdu moc líbí.

  • krásný flakon
  • nevoní mi


věk
25-34

Další recenze od 23.1.2017 19:59:29

Jelikož mám ráda výstřední parfémy, tak mi tento nemohl chybět. Design parfému je naprosto dokonalý. Vypadá jako zlatý šperk, velice luxusní záležitost. Vůně je také luxusní záležitost, ale už mně tolik neuchvátila. Je hodně teplá a sladká, na zimní společenské akce to jde, jinak bych jí asi nikde nevyužila. Je hodně těžká, znovu jí mít nemusím.

  • Design
  • Hřejivá vůně na zimu
  • Hodně sladká a těžká
  • Výdrž taky není nejlepší


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2017 22:38:35

Zajímavé, jak každá vnímá vůni jinak. Jedna jako lehkou letní, druhá jako těžkou zimní. Na mě působí spíše jako zimní/podzimní vůně, protože je poměrně sladká. Dokáži si jí ale představit i jako celoroční vůni, vyjma vyloženě horkých letních dní. Vůně je tedy sladší a hodně specifická, nejedná se o žádnou tuctovku. Flakon je sice designově moc povedený, nevyhovuje mi ale síla rozprašovače, na můj vkus stříká až moc parfému a málo ho mlží. Ačkoliv jde o EDP, má parfém na mě zoufale malou výdrž. Ráno se navoním a než dojedu do práce, už ho vůbec necítím. Déle drží na oblečení, ale je cítit pouze, pokud si k němu vyloženě přičichnu. Z toho důvodu nevím, zda si ho pořídím znovu.

  • jedinečná vůně
  • hezký flakon
  • špatný rozprašovač
  • slabá výdrž


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Chloé Love EdP

4.5 87% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Beyoncé Heat Rush EdT

4.2 81% 17 recenzí