Palette Color Shampoo recenze a zkušenosti

Přelivy Palette Color Shampoo
Přelivy Palette Color Shampoo - obrázek 2
Palette (9)
3.7 z 5 5 3.7 26
Celkem 26 recenzí


5 hvězd
42%
4 hvězdy
19%
3 hvězdy
15%
2 hvězdy
15%
1 hvězda
8%

Koupilo by znovu
70 %

Recenze produktu
Palette Color Shampoo

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Po vícero zkušenostech s odstíny bordó, rubínová, světle hnědá, kaštanová a dokonce střední blond mi chytla do černohněda!!!! Barva na mé tmavě hnědé vlasy opravdu chytá vždy skoro černě a to mívám aplikováno na vlasech vždy dle návodu, někdy i o 10 minut méně. Barva se absolutně zažere a nejde vymýt ani po půlroce, musela jsem vždy nechat odrůst. Palette prostě černí vlasy a poněvadž jak má většina žen konečky sušší a vzadu vlasy vyživenější, samozřejmě navíc dělá nerovnoměrné odstíny a ošklivé odrosty. Bohužel tuto barvu už nikdy více, nechápu, že jsem si toho nevšimla už dříve. Hodí se opravdu jen pro ty, které chtějí mít spíš černé vlasy s odstíny. Naopak šediny opravdu zakryje.

  • u této barvy nevidím absolutně nic na přednostech
  • opravdu zakryje šediny tak že ji už nikdy nesmyjete
  • barva se opravdu zažere do vlasů a musí se nechat odrůst
  • všechny i nejsvětlejší bordó a rubínové barvy chytají černě


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

315 perleťová plavá: Barvila jsem touto barvou světle zrzavé vlasy s prvními šedinami v délce pod ramena s tříměsíčními odrosty a melíry a použila dvě balení, která mi tak, tak vystačila. Ocenila bych balení v lahvičce s aplikátorem pro jednodušší nanášení barvy. Na vlasech jsem po nanesení barvy neviděla žádný rozdíl a myslela jsem si, že vlasy zůstanou úplně stejné. Vlasy jsou zesvětlené, šediny zakryté, barva byla hezky sjednocená, nevytvořila žádné barevné přechody ani fleky. Byla vzhledem k podkladu celkem studená a přirozená, ale nevytvořila nepřirozenou mrtvolnou ledovou barvu. Při aplikaci barvy mě štípaly oči a ruce mi od barvy smrděly i když jsem použila rukavice.

  • kryje šediny
  • neničí vlasy
  • barevné sjednocení
  • trochu dráždí oči
  • balení bez aplikátoru


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
normální
hnědé

Další recenze od 29.7.2015 22:02:51

odtieň 217 (červená na vlasy špinavý blond) som kupovala s tým, že som chcela "ombré", čiže som ho nanášala od polovice hlavy po končeky. Osobne som bola veľmi spokojná, lebo sa mi postupom času ÚPLNE vymyl :-) preto ma zarazilo, že keď som čítala tieto recenzie, písalo sa , že sa farba nevymyje úplne, s čím si ja nedovolím súhlasiť (aj keď jedna moja kamarátka tvrdí, že nádych do červena/ryšava tam stále je) :) bohužiaľ, na celé vlasy som farbu ešte neskúšala, ale čo nie je, môže byť :) aj keď nedostatky sa nejaké nájdu, ale aj tak tomuto produktu dávam 5xhviezdičky, pretože s týmito "negatívmi" sa dalo počítať

  • farba sa zhoduje s farbou na obale
  • cena
  • časom sa úplne vymyje
  • šetrný k vlasom
  • Po asi 15 umytiach sa postupne stávala ryšavá farba
  • vo vode dosť púšťa farbu (v bazéne radšej vypnutý drdol)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.11.2014 00:46:14

Už několik let si kupuji odstín 341 - čokoládový. Od přírody mám vlasy hnědé a chtěla jsem je ztmavit, ale do úplně černé se mi nechtělo. Vlasy chytnou téměř do černa, ale asi po 3-4 umytí už chytnou tu správnou barvu, jakou chci. Postupně se vymývají a ani nejde poznat přechod mezi odrosty a obarvenými vlasy. Znova je barvím asi po 3 měsících. Jednou jsem si dala pauzu a vlasy si nebarvila asi 1-2 roky. Během té doby můžu říct, že se barva zcela vymyla a já získala opět svou přirozenou barvu vlasů. Teď opět vlasy barvím a jsem velmi spokojená s tímto odstínem. Kromě tohoto šamponu si na vlasy nic chemického nepatlám a můžu říct, že mnohem větší neplechu, než tento šampon, mi s vlasy nadělaly silikony, které mi vlasy zatěžovaly. I po obarvení mám vlasy krásné a zdravé :)

  • Jestli poškozuje vlasy, tak opravdu minimálně
  • Cena
  • Výdrž
  • Hezký odstín
  • Po nabarvení je odstín opravdu téměř černý, ale po pár umytí je barva přesně taková, jaká má být :)


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 8.10.2014 12:10:01

Tento přeliv používám již 7 let, odstín 320, jsem s ním spokojená, nechávám tu nejkratší dobu, je pravda, že barva je prvních pár dní hodně intenzivní, ale pak se lehce vymývá a je přirozenější, mám vlasy světlé, takže nevím, jak by působil např. na tmavých. Jinak mám po něm i lepší kvalitu vlasů, normálně je mám jemné a děsně mi lítají, ale po obarvení jsou prostě lepší kvality, když se barva hodně vymyje (stalo se mi, že jsem si vlasy barvila až po 4 měsících), tak to už mám vlasy dost "neposlušné".

  • Celkem přirozený odstín.
  • Zlepší kvalitu vlasu.
  • Cena.
  • Nic.


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 30.6.2014 09:52:08

Tuto barvu jsem si koupila, protože jsem chtěla nějakou která se postupně smívá. Všude jsem četla, že Palette je špatný, že chytá do černa. Zkusila jsem to a mě to teda nechytlo vůbec... Strašný ,sice to už je asi 2 roky, ale od té doby jsem si to už nekoupila a ani koupit nehodlám..... jsem docela ráda, že mi to nechytlo, protože kamarádka si to dala na hlavu (hnědou barvu na zrz) a chytlo jí to svítivě červeně :/....... Dobře se to nanáší i vůně docela ujde. Jinak výsledek strašný :/

  • Nic
  • Vše


Další recenze od 29.6.2014 19:14:09

Tento šampon mám poprvé. Zvolila jsem světle hnědou,ale nechala jsem jí na vlasech moc dlouho takže mám spíš tmavší odstín. Každopádně jsem velice spokojená. Vypadá opravdu přirozeně a vůně mi vůbec nevadí, právě naopak. Aplikace super bez problémů. Teď už jen zjistím, jak dlouho vydrží mě. Většina z vás píše, že drží až moc dobře a chápu, že je to pro někoho minus, ale pro mě je to fajn. Celkový dojem je velmi dobrý:)

  • vůně
  • aplikace
  • přirozený vzhled
  • zatím nic


Další recenze od 16.5.2014 22:46:45

Odstín černý a modročerný. Tyto přelivy střídám s jinýmy značkami, ale pouze k této značce se vracím opakovaně. Nic šetrnějšího a trvanlivějšího jsem bohužel zatím neobjevila. Skvěle kryje první šediny, nevymívá se a drží jak přibytá. Vlasy pak krásně voní a vůbec nejsou poničené, pro mě absolutně číslo jedna.

  • Cena
  • Vůně
  • Konzistence
  • Trvanlivost
  • Neničí vlasy
  • Absolutně nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 20.12.2013 12:57:53

Hodnocený odstín - 244 čokoládově hnědý. Když jsem si četla všude různě recenze na tento odstín, trochu jsem se obávala - všichni psali, jak jim to chytlo úplně černě a vůbec se to nevymývalo. Ale tak riskla jsem to :D Vlasy mám spíše tmavě hnědé a předtím jsem si nikdy vlasy nebarvila. Po aplikaci a vyfoukání jsem byla mile překvapena :) vlasy byly opravdu skoro jako na obrázku (což se u barev stává málokdy :D). Vlasy nebyly nijak zničené, naopak - krásně se leskly. Barva se mi tedy nevymyla úplně, ale trochu určitě jo :)

  • vydrží (vymývá se pomalu)
  • neničí vlasy
  • odstín jako na obrázku
  • nic mě nenapadá :)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 24.10.2013 14:13:38

Opravdu hrozné barvy, zpětně nechápu, proč jsem je používala tolik let. Jsem bruneta a ať jsem použila světle hnědou, středně hnědou nebo tmavě hnědou, výsledek byl vždy téměř černý. Navíc se nikdy úplně nevymyly, doslova se zažraly do vlasů. Když jsem zase zkusila nějaký odstín do červena, tak červený nádech mi zůstal na vlasech dokud neodrostly. Navíc ničí vlasy, už se nebarvím asi pět let a konečně vím, jak vypadají zdravé vlasy.

  • cena
  • zažerou se do vlasů a nikdy nejdou zcela vymýt
  • ničí vlasy
  • tmavší odstíny jsou vždy příliš tmavé


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Slonová kost: Dříve (cca 8 let zpě) jsem si kupovala odstín Slonová kost a byla jsem s ním strašně spokojená! Po ničem jiném jsem neměla tak krásnou ledovou blond. Bohužel pak změnili složení a na místo ledový blond jsem měla z vlasů typicky babkovsky fialový vlasy. Proto jsem nechávala působit jen chvíli. Středně plavá (odstín 321): používám ji momentálně na ombré vlasy a jsem s ní moc spokojený. Propůjčuje vlasům hezký lesk, vypadají zdravěji a hezky voní. Celkově barvící šampony doporučuji, výdrž je moc dobrá, vydrží na vlasech víc než měsíc.

  • lesk vlasů
  • nesmrdí
  • pěkné odstíny
  • výdrž barvy na vlasech
  • slonová kost chytá do fialova


Smíchala jsem odstíny 244 Čokoládově hnědý a 221 Středně hnědý, protože mám vlasy asi do půli zad. Přeliv krásně zatáhnul roztřepené konečky a dodal vlasům nádherný lesk. Vlasy vypadají zdravě a jsou krásně hebké. Když jsem použila Palette Color Shampoo poprvé, koupila jsem si odstín 341 Čokoládový, ale bohužel byl na mé vlasy nejspíš moc tmavý a chytnul až do černa.

  • Lesk
  • Vlasy vypadají zdravější
  • Zlepšení struktury vlasu
  • Uzdraví roztřepené konečky
  • Tmavě hnědé odstíny můžou chytnout do černa


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 11.4.2013 18:28:46

Nevím už jaké to bylo číslo, ale byla to černá (nebo modročerná, nejsem si jista) Měla jsem ho asi před 3 roky. Mám hnědé vlasy a barva chytla skvěle. Možná až moc. Výsledek byly černé vlasy s modrými odlesky. Slibovala to 24 umytí, no vydrželo to na hlavě asi půl roku. Postupně se to sice vymývalo, takže odrůsty nebyly tak hrozné, ale toho půl roku jsem tu barvu tam měla. Ke konci už to byla taková tmavá hnědá se zrzavými odlesky, což se mi líbilo.

  • cena
  • výdrž barvy (nevím jestli u všech odstínů)
  • dle mě téměř neníčí vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 24.2.2013 19:50:27

Tento šampon používám již přes rok a jsem velmi spokojená. Mám odstín 341- tmavě čokoládový. Dá se říct že chytá spíš do černa, ale to mi nevadí, líbí se mi to a zároveň to není tak tvrdé jako černá. Po pár umytích je to však již tmavě hnědá. Aplikaci opakuji pravidelně po 5-6 týdnech, ale vymývá se úplně minimálně myslím že se nikdy celý pouze šamponem nevymyje. Mě tento šampon přijde tedy spíše jako barva, ale šetrná. Vlasy mi po použití přijdou hebké, voní a navíc ta cena- super.

  • intenzivní barvy
  • vymývá se minimálně
  • šetrný k vlasům
  • lesklé a hebké vlasy
  • voní
  • cena
  • úplně se nevymyje ( někdo kdo chce jen na zkoušku)
  • chytá o něco tmavší
  • spíše jako barva (jestli je to teda nedostatek)


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Mám tmavě hnědé vlasy a zjistila jsem, že ať použiju jakýkoliv odstín, vždycky je moje výsledná barva téměř černá. Ať už to byla kaštanová, fialová nebo dokonce světle hnědá. Takže za mě už ne, až budu chtít přejít na černou tak si tu černou vážně koupím a ne že si budu zbytečně kupovat odstíny hnědé, které ve výsledku jsou černé.

  • balení
  • jiný výsledný odstín


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 25.11.2012 17:41:29

Hodnotím 310(stříbrný) a měla jsem ho jen 5 min, ale nestacilo to, bála sem se fialové hlavy, příste nechám těch doporučených 15. Ale i tak to pekne zestudenilo odstín mých blond vlasů. Je to takový intenzivní silver šapon. Vůbec neničí vlasy a ty navíc pak krásně voní... jako od kadeřnice :) je to super vec pro plavovlásky, co nechtejí mít teplý odstín

  • účinky
  • cena
  • jednoduchá aplikace
  • "bílým" blondýnam muze udelat fialove vlasy


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 29.7.2012 11:07:43

Hodnocení odstín: 301 Bordó. Tento přeliv jsem si na zkoušku koupila v odstínu Bordó, barva na krabičce byla krásná, moc se mi líbila. Mám středně hnědé vlasy. Vlasy jsem měla skoro přesně jako na obrázku, s tím jsem byla spokojená. Měla jsem ale vlasy strašně jemné a vypadaly, jako by jich ubylo. Časem se to nějak spravilo, ale myslím, že tento přeliv teda není pro vlasy nic zvlášť dobrého. Už si ho znova nekoupím. Vymýval se sice stejně rychle jako dražší přelivy, ale raději si připlatím, abych po barvení neměla špatné vlasy. Balení a příprava barvy a následná aplikace je otřesná.

  • žádné
  • poškozuje vlasy
  • vlasy jsou velmi jemné
  • balení a aplikace


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Tyto barvy jsem si vždy kupovala ve světle hnědých odstínek a pokaždé mi chytly hodně tmavě až do černa a to ať to byl jakýkoliv odtín. Vlasy sice jsou po barvení lesklé a ani se netváří nijak zničeně, ale doporučovala bych spíše tmavovláskám, protože na světlé vlasy chytají jinak než by měli a nevymyjí se úplně.

  • asi neničí vlasy
  • chytají moc tmavě (tmavé odstíny)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Hodnocený odstín 221 - středně hnědá. Má stálice už více jak 2 roky, vlasy mají hezké a přirozené odlesky, když barvu nechám působit déle, je tmavší a když si nabarvím jen odrosty, tak mám vlasy za pár týdnů světlejší, zkrátka jak se mi zlíbí. Mám ráda i jeho vůni. Zatím nemám důvod měnit.

  • relativně dobrá cena
  • vůně
  • hezká barva jako na obrázku
  • Nevhodná pro ty co chtějí aby se barva zcela smyla


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 4.6.2012 12:16:11

Hodnocený odstín - 221: Moje stálice už tři roky, vydrží mi cca 15 umytí, pak se zřetelně vymývá a barva slábne. Vlasy mi nijak nepoškozuje, naopak mám pocit hebčích vlasů. Barva je velice krásná a přirozená. Nikdy mě nepálil, na čele mi zůstala barva jen jednou v době kdy jsem brala antibiotika, jinak šlo obarvení krásně z kůže stáhnout krémem.

  • cena
  • přirozená barva
  • vůně


Další recenze od 16.5.2012 16:21:56

Hodnocený odstín - 113 černý. Koupila jsem si ho, protože jsem chtěla vyzkoušet černou barvu, ale nechtěla jsem ji napořád. Myji si hlavu každý den, takže 24 umytí bych měla mít do měsíce dole. Bohužel držel jak přibitý a dolů ho dostal až peroxid. Barví krásně, to ano, ale měla by to být barva, ne šampon, který se má vymýt.

  • Pěkná barva
  • Drží opravdu dlouho, i když se má vymýt


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 15.4.2012 13:49:58

Hodnocený odstín - 310 stříbrný: Tak škoda, že jsem tyhle recenze nečetla dřív. Včera jsem to totiž aplikovala do svých přírodně blond vlasů na eliminaci žlutých odstínů a jsem z 1/2 fialová! Ano, uznávám, že jsem nedodržela návod, kde se psalo, že na blond vlasy jen 15 minut. Nechala jsem to 25minut, což se doporučovalo u šedivých vlasů pro dosažení perlového odstínu. Jenomže pokud bych měla šediny tak bych byla 100pro fialová taky! Kdyby tam psali alespoň nějaké varování. Mě ani Silvery šampóny nechytají do šeda nebo modra, takže jsem to nečekala :-( Ale na vlasech, které nejsou fialové to udělalo pěkný studený odstín, takže příště to asi zkusím znovu, jen tak na 5 minut. Jestli se to teda vůbec kdy vymyje. Vadí mi taky, že to nemá aplikátor.

  • stahuje žlutý odstín
  • při delším působení jsou vlasy fialové
  • chybí aplikátor


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 11.4.2012 15:12:31

Hodnocený odstín - 310 stříbrný: Dobře stáhne žlutý nádech a vlasy obarví do šeda. Myslim, že stejnou službu udělá i silver šampon, který neničí tolik vlasy. Doporučuju jen na stáhnutí žlutého nádechu, melíry nebo platinové vlasy obarví do fialova / modra a jde to pak špatně vymýt.

  • Stáhne žlutý nádech
  • Světlé vlasy budou fialové / modré
  • Nepřirozená šedá barva


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Hodnocený odstín - 310 stříbrný: Tak tenhle malý zázrak jsem si hodně oblíbila když sem chtěla být nejsvětlejší platinová blondýna. Žlutý tón opravdu hodně stáhne a vlasy jsou pak ve studeném tónu. Klidně jde použít i na melír světlý. Cena za výsledek je myslím taky fajn. Jen hlavně navlhčit vlasy aby to nebylo flekatý a hlídat čas aby z toho nebyla fialová

  • jednoduché použití
  • výsledek
  • cena
  • nezapomenout vlasy navlhčit
  • hlídat čas ať nejste fialový =D


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 4.4.2012 10:11:05

Hodnocený odstín - 221 středně hnědá: Tuhle barvu (šampon) aplikuji pravidelně už tak 3 - 4 roky a zatím nemám důvod si stěžovat. Svou přirozenou barvu mám jen o pár odstínů světlejší, takže nevím, jak by chytl na světlé vlasy. U mě je to hned po aplikaci poněkud tmavší barva než si představuji, po prvním, max. druhém umytí je však barva přesně jak potřebuji. Vydrží mi tak čtvrt roku, postupně se samozřejmě vymývá, je to přeci šampon. Alespoň je šetrnější k vlasům než klasická barva.

  • snadná aplikace
  • cena
  • tmavá barva po aplikaci



věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 18.3.2012 17:28:15

Hodnocený odstín - 310 stříbrný: Velmi oblíbený šampon na blond vlasy pro odstranění nežádoucího žlutého nádechu. Jen je třeba dát pozor na dobu působení, potom mohou být vlasy fialové, ale jinak svůj účel plní skvěle - za mě stačí 5 minut na hlavě a mám vlásky hezky platinové.

  • zbavení žlutého nádechu
  • cena
  • možné nežádoucí fialové zabarvení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Hůře hodnocené

Palette Instant Color

2.5 37% 11 recenzí