Petra Lovely Hair Flat Top na makeup, pudr i tvářenku recenze a zkušenosti

Štětce na tvář Petra Lovely Hair Flat Top na makeup, pudr i tvářenku
Štětce na tvář Petra Lovely Hair Flat Top na makeup, pudr i tvářenku - obrázek 1
Štětce na tvář Petra Lovely Hair Flat Top na makeup, pudr i tvářenku - obrázek 2
Petra Lovely Hair (4)
4 z 5 5 4 10
Celkem 10 recenzí


5 hvězd
44%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
11%
2 hvězdy
11%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
80 %

Recenze produktu
Petra Lovely Hair Flat Top na makeup, pudr i tvářenku

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2016 22:40:39

Tento štětec mě příjemně překvapil. Je syntetický, takže má super hladké stětiny které jsou na obličeji příjemné. Flat top je hustý, má hezký design. Možná by mohl být ještě trochu větší, aby se make up nanášel ještě lépe. Zanechává hezký finiš, ale je to s ním pracnější vzhledem k jeho menší velikosti. Za tu cenu ale super štětec, je potřeba práci s ním jen vychytat.

  • hustý
  • jemný
  • cena
  • na můj vkus malý
  • aplikace je delší
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2014 02:17:57

Tento štětec mě mile potěšil. Cením si toho, že je tak akorát hustý a má umělé štětiny, které nepohltí tolik tekutiny jako ty přírodní. Je měkký na dotek, takže mě práce s ním nedráždí na tváři. Také moc nepelichá, i když ho často umývám. Zjistila jsem, že s tímto štětcem je lepší nanášet tekuté produkty rychlým ťupkáním, přitlačováním štětce na pleť po celém obličeji, než jen krouživými nebo roztíravými pohyby. Nedělají se tolik šmouhy a i krytí se zdá být vyšší. Jediné, co mi vadí, je to, že v hloubi štětin zůstávají zbytky make-upu a nejdou vyprat. Nechci štětec zbytečně ničit a lámat násilím štětiny, abych se k tomu dostala, takže to tam nechávám, ale moc nadšená z toho nejsem.

  • měkkost
  • hustota
  • dobře se s ním pracuje
  • nejde tak docela umýt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2014 19:58:59

Tento štětec bych si sama nekoupila po katastrofě se sadou od stejné značky. Štětec jsem dostala od přítelovo mamky, tak jsem si řekla, že ho tedy zkusím používat . První co mě zaujalo je to, že štětinky nejsou úplně stejně rovně střižené. Sem tam čouhá nějaká štětinka, ale tak co, zarovnat se to nůžkami dá. Dalším mínusem u mě je, že štětec není tak hutný a při manipulaci se štětcem se štětiny docela ohýbají což je podle mě velký mínus protože to by se u štětce tohoto tvaru dít nemělo. Štětec už jsem asi 6x myla a musím říci, že mě velice překvapilo, že štětiny už nejdou zdaleka tak růžové a černé a že se docela dost barva vymývá. Jsou teď takové vyblité růžové, což se mi tedy vůbec nelíbí a z černé je spíše taková černo-šedá barva. Na tvářenku je špatný protože je moc velký a na pudr používám jiný, tento jsem zkoušela jen na make-up a na ten mi tolik nevyhovuje, ale není to tvarem, ale tím, že štětec je zkrátka a dobře špatný. Tím jak není až tolik hustý, tak make-up zatéká do štětin a na povrchu toho produktu tolik nezbude, takže je potřeba dávat více make-upu. O precizním nanesení make-upu si můžu nechat jen zdát, zapracovat se dá blbě a navíc mi přijde, že mi štětec dělá na tváři docela dost pruhy a pak stejně musím použít svůj štětec od Hakuro, který je o mnoho lepší a přitom cena je téměř stejná. Myslím, že nebyla dobrá volba tento štětec vyrobit, tento tvar je u štětců velmi obvyklý a tudíž těchto štětců jsou stovky a také stovky konkurentů a tento u mě naprosto propadl to i takový štětec od výše zmíněný Zoevy je o mnoho lepší. Na to kolik štětec od PLH stojí bych čekala, že bude o mnoho lepší a práce s ním bude precizní. Hodnotím tedy pouze 2 hvězdičkami, protože víc si nezaslouží i takto jsem dost hodná. Hvězdičky strhávám za špatně zastřižené štětiny, vymývání barvy štětce, za pravidelné pelichání a také za to, že štětiny nejsou úplně tak jemné jak bych očekávala. Ke koupi bych ho nedoporučovala, je hodně daleko lepších a levnějších štětců.

  • velikost
  • cena neodpovídá kvalitě
  • dostupnost pouze na eshopu
  • pelichá
  • barva štětin se vymývá
  • štětiny nejsou tolik jemné a husté


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2014 18:54:14

Štetcovonákupná mánia ma chytila len nedávno, ale rýchlo som si stihla pokúpiť niekoľko štetcov hlavne od Zoevy. Netrvalo dlho a objavila som aj štetce od Petry z Petralovelyhair (na Slovensku ich distribuuje Romiebeauty.sk). Hoci som mala úžasný Buffer brush od Zoevy, chcela som vyskúšať aj rovnakú verziu od Petry. Vedela som, že kvalitou bude lepšia nemecká značka, ale chcela som mať jeden štetec na make-up a ďalší zvlášť na BB krém. Okrem toho Buffer od Zoevy je podstatne väčší ako Flat top kabuki, takže mám dva štetce rôznej veľkosti. A môžem veselo porovnávať :-) Ako prvé musím uviesť, že Zoeva je v každom ohľade lepšia - spracovanie, jemnosť štetín, ich hustota, celkový dojem. Je to proste profesionálny štetec. Samozrejme, aj cena je o niečo vyššia. No Petrin štetec flat top kabuki je úžasný v tom, že takmer vôbec nevsakuje make-up (v mojom prípade BB krém) a dobre sa s ním pracuje (kvôli veľkosti sa dostane aj do ťažšie dostupných miest - napr. v okolí nosa). Myslím, že spomínaná hustota štetín tu nezohráva dôležitú úlohu, finish sa mi zdá byť v oboch prípadoch rovnaký. Treba však povedať, že štetiny z taklonu zn. Zoeva sú príjemnejšie na tvári - nanášanie makeupu je úplne ako hladkanie :-) Čo sa mi však na Flat top kabuki nepáči je, že štetiny sa pri práci s makeupom veľmi ľahko ohýbajú a nedržia tvar. To nie je úplne v poriadku, lebo potom to už nie je zapracovávanie makeupu do pleti ale skôr rozotieranie sem a tam, a to už nemusí znamenať bezchybný výsledok. Takže treba štetcom po tvári len jemne kĺzať krúživými pohybmi aby sa štetec neohýbal. Neviem ako zvláda prácu s tuhými makeupmi alebo púdrovými konzistenciami (na to používam iný štetec), to som neskúšala ani neplánujem. Toto je však jediné vážne mínus, ktoré Flat top kabuki štetec u mňa má. Aj tak som s týmto štetcom veľmi spokojná a odporúčala by som ho aj ostatným. Na profesionálnu prácu sú tu však iné značky, takže ak chcete top kvalitu, treba hľadať inde.

  • cena
  • primeraná veľkosť
  • nevsakuje veľa makeupu
  • je málo hustý
  • štetiny nie sú moc pevné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2014 20:44:03

Štětec je menší a hodí se na vše. Dobře se s ním zapracuje make-up, zafixuje pudrem a tvářenka se taky nanáší dobře. Štětec je jemný a měkký, ale také dostatečně hustý. Používám na vše pouze tento štětec a ještě mi z něj nevypadl snad ani chloupek a to ho umývám každý týden. Design je taky velmi pěkný a cena je příznivá. Štětec doporučuji.

  • hustý
  • jemný
  • levný
  • nic


věk
45-54

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.12.2013 09:42:09

Štětec je bezvadný, hustý, ale jemný. Bezvadně se s ním zapracuje makeup, ale i BB krémy, dostane se i to míst, kde je málo místa - u nosu, pod očima apod. Je bezvadný do ruky, rukojeť je dostatečně dlouhá a silná pro pohodlné držení. Přežil i vyprání, štětiny nepadají, růžová barva mě netrápí :-) Škoda, že nemá samostatné pouzdro, občas jej potřebuji s sebou a řeším to náhradními obaly. Nevyhovuje mi ale na pudr ani na tvářenku.

  • jemný
  • hustý
  • neumím s ním nanést tvářenku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.9.2013 12:14:37

Štětec jsem si koupila, protože mám Péťu moc ráda a chtěla jsem ji podpořit. Musím říct, že se štětcem jsem velmi spokojená. Má menší velikost, která odpovídá velikosti cestovní sady od Sigmy. Nevadí mi ani růžové zbarvení štětin. Po několika vypráních barva stejně zmizela. Štětec drží tvar, je krásně jemný, hustý a vůbec nepelichá. Kvalita daleko překročila cenu. Příjemný na nanášení make upu, pudru nebo bronzeru. Klidně bych si objednala další.

  • cena
  • jemný
  • nepelichá
  • velikost
  • žádné


Další recenze od 28.6.2013 13:50:50

Souhlasím s prvním komentářem. Štětec jsem si koupila hlavně z důvodu, že jsem nechtěla vyhazovat peníze za drahé štětce. Vím, že Peťa by neprodávala nic nekvalitního. Objednala jsem si ho a dobře jsem udělala. Štětec je opravdu úžasný. Hebký, hustý a make up se s ním dobře zapracovává. Jsem moc spokojená a až bude mít Peťa štětce na oči, tak si je rozhodně pořídím.

  • cena
  • hustota a hebkost štětce
  • žádné mně nenapadají



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.6.2013 17:44:03

Velké a milé překvapení. Štětec používám tuším dva měsíce úplně každý den. Praní má za sebou také několikero a musím konstatovat, že tohle se Péťě povedlo. Dosáhnout kvality při zachování příznivé ceny. Jsem vážně nadšená. Ano, nevím, jestli ten štětec vydrží rok nebo pět let, ale vzhledem k tomu, jak jsem si ho vyzkoušela, myslím si, že něco vydrží. A i kdyby těch pět let nevydržel, ráda si koupím nový. S žádným štětcem jsem ještě nebyla takhle spokojená. Je perfektní na nanášení make-upu, který skvěle zapracuje do pleti, výsledkem je přirozenost. Jakmile rozetřu a vťupkám make-up, používám štětec ještě na pudr, na který je také perfektní. Hned jsem vyřadila Sigmu a tenhle štětec nahradí dva, tři štětce naprosto dokonale. Navíc je malý a skladný, takže s ním i cestuju. Jediné, na co se mě neosvědčil, je nanášení tvářenky. Jsem zvyklá na klasický zkosený tvářenkový štětec, takže štětec na tvářenku u mě nenahradil. Má krásně jemný chlup, je hustý a nepelichá. Jestli mi vypadly třeba tři, čtyři chlupy? To asi ano. Ze Sigmy se mi jich sype neustále hromada. Doporučuju tento skvost!

  • nepelichá
  • výborný na sypký i kompaktní pudr
  • důkladné zapracování MU
  • akorát délka štětin
  • hustý
  • jemný
  • malý a skladný
  • cena vs. kvalita
  • na tvářenku pro mě nevhodný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Sigma Duo Fibre F50

4 75% 5 recenzí

Hůře hodnocené