Petra Lovely Hair Sada na oči recenze a zkušenosti

Štětce na oči Petra Lovely Hair Sada na oči
Štětce na oči Petra Lovely Hair Sada na oči - obrázek 1
Štětce na oči Petra Lovely Hair Sada na oči - obrázek 2
Štětce na oči Petra Lovely Hair Sada na oči - obrázek 3
Petra Lovely Hair (4)
4 z 5 5 4 8
Celkem 8 recenzí


5 hvězd
50%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
25%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
63 %

Recenze produktu
Petra Lovely Hair Sada na oči

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.6.2015 13:36:03

Sice už asi nejsou v nabídce, no jistě vypovídají o kvalitě značky Petra Lovely Hair ;) Jsou velmi kvalitní, koupila jsem je v akci.Na to, že je to stará "horší" řada, jsou perfektní, jemné štětiny, nevypadávají, drží tvar, praktické pouzdro na cestování. Nemám co vytknout. Všechny štětce pravidelně používám - není žádný, který by byl v sadě "zbytečně navíc"... ;)

  • Kvalita
  • Poměr kvalita cena (bavím se i o plné ceně! ;) )
  • Jemné štětiny
  • Nic


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 3.9.2014 08:46:36

Štětce jsem si koupila spíše ze zvědavosti, jelikož štětců mám dost (především Hakuro a EcoTools) a příjemně mě překvapily. Štětce jsou dostatečně jemné a husté až na jeden. Je pravděpodobně určen na precizní nanášení stínů, ale je tak hrubý, že ho na víčku absolutně nesnesu. Jinak všechny ostatní používám ráda a celkově jim nemohu co vytknout. Myla jsem je již několikrát a štětce stále drží svůj tvar a nepelichají. Za mě mohu jen doporučit, i když mám pocit, že Petra už tyto štětce v nabídce nemá.

  • cena
  • kvalita
  • hustota štětin
  • nevím


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.3.2014 02:05:25

Štětce se dobře používají, naberu s nimi vždy přiměřené množství produktu, pohodlně se s nimi dá ztrácet. Sada je navržená tak, že na každou práci na víčku se dá nakonec využít jeden z nich a nepřijde mi, že by nějaký konkrétní tvar štětce v této sadě chyběl. Zatím jsem si vystačila. Pokud jde o pelichání, ještě mi nevypadla ani jedna štětina a myla jsem štětce už čtyřikrát. Oceňuju dlouhé rukojeti.

  • pohodlné líčení
  • dobře navržené typy štětců v sadě
  • dlouhá rukojeť
  • nepelichají
  • žádné


věk
45-54

oči
hnědé

Další recenze od 31.12.2013 09:35:53

Štětce jsem si koupila, protože jsem měla jen torza od Vietnamců, která dosluhovala. Jsem spokojená - štětce jsou husté, ale jemné, štětiny nevypadávají, přežily už nejedno čištění. Co se týká tvaru štětců tak jsou opravdu dostačující, nalíčíte téměř cokoli.Jsou i bezvadné do ruky - jsou dostatečně dlouhé a pohodlně si zapřete ruku.

  • není co vytknout,
  • není


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 18.11.2013 15:00:21

Tyto štětce jsem si objednala, jelikož navštěvuji blog petralovelyhair a chtěla jsem je hrozně vyzkoušet. Design je velmi krásný, bohužel výrobek mě zklamal. Jsem zvyklá na velmi jemné štětce a tyto mi přišly trochu hrubší, štětiny hodně vypadávájí, hlavně po umytí což se mi jinde nestalo. Také pouzdro by mohlo být kvalitnější. Jako nouzovka nejsou vůbec špatné, ale za tu cenu si raději připlatím za opravdovou kvalitu. Náročnějším dámám vřele nedoporučuji,

  • design štětců
  • hrubší štětiny
  • vypadávají štětinky
  • pouzdro
  • kvalita vůči ceně


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.11.2013 22:52:30

Z těchto štětců jsem malinko rozčarovaná. Slyšela jsem na ně sem tam docela chválu tak jsem se rozhodla si je také koupit. Na první pohled vypadají celkem pěkně. Růžovou barvu mám docela ráda, takže to by nebyl problém. Ten nastává u štětců. Zastřižené rovně to sice jsou, ale nejsou tedy moc jemné a na citlivých víčkách to není moc příjemné tím, že nejsou jemné. Některé štětinky jsou hrubší a je nepříjemné se se štětci líčit. Kámen úrazu přišel u mytí. Během a i po mytí mi vypadlo ze všech celkem dost štětin a to jsem se řídila návodu o kterém sama majitelka mluvila v jednom z videí. Navíc se štětci mi strašně moc stínů práší, které jinak s kvalitními štětci nepráší vůbec. Štětce bohužel nejsou opravdu moc kvalitní a těm, které se líčí pravidelně bych je nedoporučovala. Ať si raději koupí nějaké kvalitnější a za stejnou cenu. Na to kolik stojí, bych čekala mnohem větší kvalitu. Tyto bych srovnala s nějakými vietnamckými štětci. Čekala jsem bohužel o mnoho více.

  • dostupnost
  • balení
  • padají štětinky
  • štětiny nejsou moc jemné
  • nekvalitní zpracování


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 10.10.2013 15:07:51

Syntetické štětce na oči navržené přední bloggerkou Petrou jsem dlouho očekávala. Štětce jsou krásně jemné. Pouzdro je velmi praktické při cestování. Zatím mi nevypadl jediný chloupek. Vyzdvihnout bych chtěla hlavně štětec na oční linky, který je úzký a malý a tak se s ním dělají linky skvěle i takovému nešikovi jako jsem já. Vlastním štětce od Sigmy i Sedony Lace a mohu s klidným svědomím říct, že tyto štětce mi vyhovují na oči více než ty od Sigmy. Určitě bych si je pořídila znovu bez váhání. K dostání pouze se štětinami v růžovém - což některým vadí.

  • Cena
  • Mají pouzdro praktické při cestování
  • Vzhled
  • Někomu mohou vadit růžové štětiny



Další recenze od 10.10.2013 10:16:30

Štětce na oči mě nadchly. Krásně se s nimi pracuje. Štětiny jsou jemné a neškrábou, což je pro mě hodně důležité. Cena mně přijde super, když sada obsahuje 6 štětců. Moc se mi líbí i vzhled štětců. Při mytí pár štětinek vypadlo, ale to se mi stává u všech štětců. Štětce PetraLovelyHair všem doporučuji, stojí za to si je pořídit.

  • jemnost štětin
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené