Remington kulma Pearl Wand CI95 recenze a zkušenosti

Kulmy Remington kulma Pearl Wand CI95
Kulmy Remington kulma Pearl Wand CI95 - obrázek 1
Kulmy Remington kulma Pearl Wand CI95 - obrázek 2
5 4.6 24
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 559 - 1 000 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Remington

Recenze produktu
Remington kulma Pearl Wand CI95

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 27.12.2014 18:58:54

Tato kulma mě překvapila přdevším jejím bleskovým nahřátím a celkm i rychlém chladnutím na to jsem u své staré letité kulmy nebyla zvyklá. Kulma má pěkný desing a je taková lehoučká dobře se drží a pracuje se sní také dobře. Kulma vytváří prstýnkové lokýnky, které mi vytváří i při nízké teplnotě a stačí počkat jen pár sekund. Žáruvzdornou rukavici jsem nepotřebovala ani pi prvním použití. Jediný nedostatek vidím v tom, že při zamykání tlačítek jsme si kulmu i vypla :D, ale není potřeba tlačítka zamykat nijak jsem na ně neklikala při použití.

  • vzhled
  • úhledné lokýnky
  • rychlost nahřátí
  • nastavitelná teplota
  • špatně se zamyká


Další recenze od 11.2.2014 13:34:08

Krásná kulma s kytičkama :) Nastavení teploty parádní, super displej, kulma je rychle nahřátá a docela i rychle chladne po vypnutí. Dělá malé vlnky, nebo lokýnky, spíš možná pro kratší vlasy. nejsou to zrovna přirozené volnější lokny, jako mám ráda, takže jí používám spíš na konečky dlouhých vlasů. Lokny ale vydrží snad vše, perfektně drží, vlasy se lesknou, jsou rychle natočené. Kulma je lehká. Momentálně jsem si ale pořídila větší průměr a jsem spokojenější- mám radši volné vlnky.

  • Rychlé nahřátí a chladnutí
  • Výdrž lokýnek
  • Na mě moc malé lokny- průměr


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 27.11.2013 17:52:35

Tuto kulmu na vlasy jsem si neskutečně oblíbila. Mám jí už asi 2 roky a pořád jí mám stejně ráda a často jí používám. Kulma je v krásném obalu včetně ochranné rukavice. Tu bohužel tolik nepoužívám, protože mi přijde, že u větší teploty přes ní stejně kulma pálí, tak používám jinou rukavici. Velkou výhodou pro mě je, že má kulma dlouhý kabel. Kulma je z profesionální řady, která je určena kadeřníkům a stylistům, tak proto ten delší kabel, za který jsem moc ráda. Kulma má nastavitelnou teplotu od 130 do 210 stupňů. Je krásně lehká, takže od ní ruce nebolí pokud se používá delší dobu. Dělá nádherné vlny, které opravdu dlouho vydrží. Kulma je plně nahřátá ani ne za 30 sekund. Ovládání je jednoduché, má LCD displej. Nemám jí vůbec co vytknout. Remington zkrátka přístroje na vlasy opravdu umí!

  • cena
  • dostupnost
  • design
  • rukavice v balení
  • hezké pouzdro na kulmu
  • nastavitelná teplota
  • rychlé nahřátí
  • dlouhý kabel
  • malá hmotnost
  • jednoduché ovládání
  • LCD displej
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 17.10.2013 22:46:53

Tuto kulmu si nemůžu vynachválit a nedám na ni dopustit. Prvně jsem si ji půjčila od kamarádky a poté jsem si ji sama koupila. Má displej s možností nastevní teploty, velice rychle se nahřívá a taktéž není třeba vlasy na kulmě pálit aby lokny vydržely - jsou rychle a opravdu vydrží i přes noc bez jakéhokoliv stylignu. Opravdu jediná kulma která mi lokny udělala takto kvalitně. Jediné upozornění - pro ty co nemají zkušenosti, pozor pálí a nejspíše než chytíte správný grif do ruky párkrát se spálíte.

  • dlouhý kabel
  • výdrž loken
  • rychlé nahřátí
  • než se s ní naučíte párkát se spálíte


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 9.8.2013 12:01:03

Já doufám, že mi vydrží a nebudu moct kupovat novou. Kulma je úžasná! Vlny mi vydrží i 4 dny (4. den už jsou jen takové lehké). Ze začátku jsem se popálila i škaredě ale časem se vypiluje technika. Vlasy jsou krásně lesklé po ní, neničí vlasy jak jiné kulmy či žehličky. Povrch je úžasně hladký , vlasy trochu kloužou. Já nedostala rukavici, ale to nevadí, dělám bez ní a nebo si vezmu zimní ..nic se s ní nestane :-) Konec bohužel i mě pálí a není studení...ale mě to nevadí. Nepokládám ji na ten obal ale postavím na stůl, díky držátek

  • cena
  • práce s ní
  • výdrž vln
  • konec pálí


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 19.7.2013 11:30:46

Tak tohle je prostě můj miláček :D s touto kulmou hrozně ráda pracuju - lehké a rychlé. Mám dost jemné vlasy a dříve mi žádný kulmou vytvořený účes nevydržel, ale s touto mi vlasy vydrží celý den, když nepoužiji lak na vlasy tak i tak mi vlasy třeba 4 hodiny VYDRŽÍ! tohle je prostě zázrak ne? :D jednoduché ovládání a nastavení teploty. Díky svému tvaru vytvoří opravdu nádherný účes, jsou to opravdu velmi přirozené vlny, nevypadám jako ovce :D Opravdu jestli kulmu tak TUHLE :D

  • nastavení teploty
  • účes vydrží
  • jednoduché ovládání
  • pro někoho možná cena ale znám i mnohem dražší


Další recenze od 14.6.2013 09:44:51

ÚŽASNÁ! Moje vlasy jsou prostě dost náročné a ne všechny kulmy je dokáží nakulmovat. Tato kulma je skvělá v tom, že vlasy nakulmuje jak potřebujete (velké, malé vlny), které mi vydržely 3 dny a kdybych si neumyla vlasy vydržely by ještě déle. V balení je rukavice, kterou doporučuji používat, jinak se spálíte (mám prakticky vyzkoušeno) :D A dále je v balení obal, do kterého se kulma dává. Opravdu bych ji neměnila, akorát to chce hodně trpělivosti, protože není 2x jednoduché s ní pracovat - vždy dávám přednost aby mi pomohla kamarádka :D

  • Cena
  • Značka Remington
  • výdrž nakulmovaných vlasů
  • neničí vlasy
  • Žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 5.6.2013 15:11:19

Kulma od Remingtonu je naprosto skvělá, vytvoříte s ní krásné souměrné, ale spíše menší lokny či vlnky. Dlouho jsem uvažovala, zda si kulmu pořídit a nakonec jsem po kladných recenzích na internetu podlehla a rozhodně jsem neudělala špatně. Kulma je velmi lehká, což je oproti kulmě s větším průměrem velké pozitivum. Vlny vydrží do dalšího umytí.

  • výdrž loken
  • nic


Další recenze od 20.5.2013 16:01:37

Takže dámy, kulma super, je s ní lehká manipulace, lokny vydrží i do druhého dne (dříve mi lokny spadly po půl hodině), mě se moc líbí :-) V balení je rukavička (není termovzdorná, ale zamezí první styk s rozehřátou kulmou a tím sníží možnost popálení). Cena mi taky přijde adekvátní. Nějak nemám co vytknout :-) Takže směle do ní :-)

  • lehká
  • rychle se nahřívá
  • dlouhý kabel
  • lokny vydrží dva dny
  • nemám


Další recenze od 16.4.2013 08:55:03

Tuhle kulmu mám cca rok, manipulovat se s ní naučite rychle. Po třetím natáčení jsem už nepouživala rukavici proti popálení (když se kulma rozpálí opravdu hodně, tak ani rukavice nepomůže:) Lokny jsou po ní krásně lesklé a vydrží opravdu dlouho, jedinou nevýhodou pro mě je, že lokny jsou celkem drobné. Vybírala bych kulmu se širším obvodem. Je naprosto ideální pro kratší vlasy, když je máte dlouhé tak je obtížné je omotat po celé dýlce, a nakonci jsou vlnky už opravdu malinké.

  • Dlouhá výdrž lokýnek
  • Malé vlnky


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 16.4.2013 07:38:38

Veľmi dobrá kulma, osobne mám dlhé , husté a veľmi ťažké vlasy. Žiadna kulma mi doteraz nedokázala urobiť vlnky , ktoré by boli držali dlhšie ako hodinu. K počudovaniu, táto kulma to dokáže :) Dokonca vlnky držia aj na druhý deň. Takže za mňa isto odporúčam. Používam pred aplikáciou Loreal Hot Curl a po kulmovaní prelakujem.

  • vlnky držia veľmi dlho
  • vlasy sú pružné
  • kulma je veľmi ľahká
  • rychlé zahrievanie
  • kvôli kónickému tvaru vlnky skĺzajú dole z kulmy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Touto kulmou jsem po prvním použití byl opravdu velice mile překvapena. Na vlasech mi nikdy žádné lokny nevydržely ani hodinu, a to ani s pomocnými přípravky. Touto kulmou vlasy nakulmuji bez jakéhokoliv přípravku a lokny opravdu drží. (Vlasy mám dlouhé a jemné). Při kulmování je riziko snadného popálení, čemuž ale zabrání žáruvzdorná rukavice, která je součástí balení. Určitě doporučuji

  • dlouhotrvající lokny
  • žáruvzdorná rukavice součástí balení
  • snadno se popálíte


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Tuto kulmu jsem nedávno dostala a jsem opravdu překvapená, že dokáže udělat tak pěkný lokničky:) A co mě zarazilo, účes držel i druhý den po vyspání...Navíc se mi líbí design. Ke kulmě je dodána rukavička a obal. Bohužel s rukavičkou mi pracovat nejde, protože mi vlasy vykluzují a bez rukavičky je zas riziko popálení. Jde o to být hodně opatrná, naučit se s tím a pak je to bez problému a účes je krásný a hlavně hotový v rekordním čase:)

  • Účes je rychle hotový
  • Rychle se nahřívá
  • Cena
  • Samovypínání
  • Riziko popálení


Další recenze od 5.10.2012 15:45:04

Jelikož mám "těžké" a rovné vlasy a žádný účes mi bez tuny laku na vlasy nedrží, bála jsem se aby mi lokýnky vydržely. Nejdřív jsem si teda u kámošky, která tuhle kulmu má vyzkoušela. Bez laku či jiného ošetření mi lokny vydržely 2-3 dny, což je u mých vlasů hooodně velký úspěch. Tak jsem si jí dnes koupila a dokonce v akci za 559Kč. Stihla jsem se při zkoušení hned spálit, ale to nevadí, mám přece konečně lokny!

  • lokny dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 5.10.2012 10:38:25

Když jsem kulmu použila poprvé hned jsem se spálila, ale časem jsem se s ní naučila zacházet a žádné popáleniny na bradě ani obličeji už nehrozí. S kulmou se krásně pracuje, vlnky mi vydrží až 3 dny. Já jsem naprosto spokojená, naštěstí jsem si vybrala obchod, kde je rukavička součást balení :-)

  • rychlé nahřátí
  • krásné vlnky
  • dlouhý kabel
  • rukavička v balení
  • žádné


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
blond

Krásná designová kulma, vlasy po natočení dlouho vydrží i několik dní a jsou krásně lesklé, myslím že ani vlasy nepoškozuje a neelektrizují. Ke kulmě je i parádné lesklé pozdro s rukavicí proti spálení, ale při delším držení trochu pálí a rozpálený je i konec kulmy, který by neměl být horký. Jinak vše chválím ...

  • dlouhotrvající lokny
  • lesk
  • neničí vlasy
  • design
  • pálivý konec


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Kónická kulma s perlovým keramickým povrchem má nejen sympatický design, ale splňuje, co se týká funkčnosti, i vše co slibuje. Nahřívá se docela rychle, cca do 1 min. Rozpětí teplot je 130 - 210 °C. Kulma má LCD display a velice jednoduše se ovládá třemi tlačítky. Má také automatické bezpečnostní vypínání (po 60 min) a funkci uzamčení proti nechtěné změně teploty či vypnutí - zatím jsem neměla potřebu uzamčení použít, protože tlačítka nejsou nijak zvlášť citlivá na dotek. Kulma má ochranný stojánek, chladicí špičku, která se ale podle mě stejně docela zahřívá. Součástí je i ochranný sáček proti žáru, na který lze zahřátou kulmu položit. Tady je trochu problém v tom, že sáček je sice moc pěkný (perleťově růžový), ale horká kulma ho přece jen lehce poškozuje. Kulmu lze samozřejmě do pouzdra schovat, ale kabel do něj již nenacpete - má 3 metry, ale je otočný, což je super a nepřekáží. Zřejmě se dodává ještě v některých jiných baleních jakési jiné černé pouzdro, ale to nevím jaké je. Dále má kulma možnost různého napětí, lze jí používat tedy i v zahraničí a vztahuje se na ní záruka 5 let, což uvádí i někteří prodejci. V některých baleních je i tepluodolná rukavice, kterou doporučuji hlavně méně šikovným a pod. Já osobně bych se bez ní neobešla. Zda je součástí, doporučuji předem ověřit u prodejce. K některých kulmám je jako bonus přibalen perlový náramek, který vůbec není špatný. Kulmu používám na svých vlasech, které jsou jemné, husté, středně dlouhé, barvené, rovné. Kulmu používám 1 x týdně. Přestože se to v podstatě teprve učím, trvá mi natočení pouze 1/2 hodiny, používám pouze heat protection (konkretně Got2be Gardien Angel od Schwarzkopf). Dále již nepoužívám žádná tužidla ani jiné produkty, vlasy ani po dokončení nepřelakuji a vlny mi krásně vydrží do dalšího mytí, což je cca 2 dny a to i za použití nižších teplot. Samozřejmě nevydrží mi lokny, ale vlny ano. Navíc nepozoruji, že bych měla vlasy nějak zničené nebo se jinak změnila jejich kvalita. Takže já jsem opravdu nadšená a jinou už nechci.

  • vlny opravdu vydrží
  • neničí tolik vlasy
  • otočný kabel
  • rukavice a tepluvzdorné pouzdro
  • špička se poměrně zahřívá
  • žáruvzdorné pouzdro se žárem lehce poškozuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Další recenze od 31.5.2012 16:04:40

Udělá úžasný kudrny nebo vlny. Dobře se drží a i práce s kulmou je skvělá. Má dlouhý kabel. V balení je rukavička,která má bránit spálení, což moc nefunguje ale s trochou zručností to zvládne bez popálenin každá. V balení je i obal na kulmu, který je praktický, ale nevejde se tam celý kabel.

  • krásné vlny/kudrny
  • rukavička


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 13:39:19

Kulma má hezký květinový vzor. Součástí balení byl ochranný sáček a perlový náramek. Mrzí mě, že součástí nebyla rukavice proti popálení, která se však dá dokoupit. Otočný kabel všichni jistě ocení. Vlny vydrží dva dny bez použití speciálních přípravků. Manipulace a obsluha je lehká, nahřívání probíhá rychle a jednoduše. Vřele doporučuji.

  • Cena
  • Design
  • Manipulace
  • Pěkné držící vlny
  • Spálení


Další recenze od 21.3.2012 14:10:54

Kulma má snadné ovládání s digitálním displaym, možnost nastavení teploty v rozmezí od 130-210 stupňů. Rychle se nahřeje, výhodou je otočný kabel. Součástí balení je žáruvzodrná rukavice a obal, přesto mě při kulmování pálí ruka. Stejně tak špička, která by pálit neměla, je horká. Přesto vlasy po použití kulmy jsou krásně zvlněné a vydrží opravdu dlouho.

  • rychlé nahřívání
  • otočný kabel
  • nastavení teploty
  • krásně vypadající lokny
  • při vyšší teplotě špička kulmy pálí
  • při vyšší teplotě i přes rukavici pálí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 17.3.2012 18:40:58

Kulma Remington s pěkným květinovým designem. Vlnky po ní vydrží dost dlouho (i pár dní), dokonce i bez laku. Ze začátku to chce trošku cviku (hrozí spálení). Musím říct, že když jsem si kupovala kulmu já, tak jsem k ní teda žádnou rukavici proti popálení neměla (asi záleží, kde se nakupuje). Je lehká, rychle se nahřeje na požadovanou teplotu a snadno se s ní manipuluje.

  • Design
  • Výdrž vln
  • Jednoduchá manipulace
  • hrozí spálení :)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 12.3.2012 19:57:25

Prstýnkové vlnky drží i 4 dny (mám jemné, dlouhé vlasy). Součást balení je žáruvzdorná rukavice a pouzdro. Příště bych si vybrala kulmu s širším průměrem ale kdo chce prstýnkové vlnky tak to bude dobrá volba. :)

  • dlouhý kabel
  • vlnky drží i 4 dny
  • rychlé natočení a nahřátí
  • kvůli kónickému tvaru kulmy mají vlasy tendenci z kulmy sklouzávat
  • snadné popálení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Rowenta Curl Active

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

BaByliss trojkulma

4.5 88% 2 recenze

ETA 3327 Mistic Pro

4.5 88% 2 recenze

Weletra Loknovač

4.5 88% 2 recenze

Hůře hodnocené