Rexona antiperspirant ve spreji MotionSense-System recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Rexona antiperspirant ve spreji MotionSense-System
Antiperspiranty, deodoranty Rexona antiperspirant ve spreji MotionSense-System - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Rexona antiperspirant ve spreji MotionSense-System - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Rexona antiperspirant ve spreji MotionSense-System - obrázek 3
Rexona (18)
3.8 z 5 5 3.8 16
Celkem 16 recenzí


5 hvězd
33%
4 hvězdy
27%
3 hvězdy
27%
2 hvězdy
13%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
69 %

Recenze produktu
Rexona antiperspirant ve spreji MotionSense-System

Další recenze od 17.1.2015 17:06:05

Můj nejoblibenější deodorant. Kupuju ho velmi často, hlavně pro jeho vůni, která vydží celý den. Vůně je jemná a nedráždí. Sprej nezanechává bílé skvrny. Skvěle se drží a aplikuje, plusem je uzamykání místo obyčejného vršku, který se rád toulá. Mám ráda i další produkty této značky a vůně. Aloe vera je svým způsobem voňavá a učinná rostlina. :)

  • nezanechává skvrny
  • vydží celý den
  • vůně
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 30.7.2014 11:26:19

Poslení dobou jsem si znovu oblíbila antiperspiranty ve formě spreje. Vyhovuje mi, že po aplikaci nezůstává podpaží tak mokré jako např. u kuliček. Nezanechává mi tedy vůbec skvrny na oblečení. Co mi ale zase na druhou stranu vadí je, že při aplikaci zamořím celou koupelnu pronikavou vůní, která až štípe v nose. Po chvilce je ale pryč. Taky mi přijde, že balení ve formě spreje moc dlouho nevydrží a spotřebuji ho rychleji než například kuličku nebo tuhý deodorant. Jinak co se týče ochrany před potem tento antiperspirant funguje perfektně. Opravdu mi stačí nastříkat se ráno a po celý den nemám problém s potem a to ani teď v létě.

  • nezanechává mokré podpaží
  • chrání dlouho
  • rychle se spotřebuje


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2014 09:24:09

Modrá: Příjemná vůně, účinky proti pocení potvrzuji, s antiperspirantem je jednoduchá aplikace, nezanechává stopy, voní hezky, jemně, jde cítit, ale nenásilně.Doporučuji. všem ženám, co mají rády jemné, svěží vůně. Je k dostání snad všude - jak v drogeriích, tak v supermarketech. Nemám co vytknout.Určitě koupím znovu.

  • vůně
  • účinky


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 01:45:06

Ač mám antiperspiranty od Rexony moc ráda, tento řadím do průměru. Vyzkoušela jsem z této řady asi 3 a všechny mi fungovaly stejně a to tak, že moc hezky voněly na těle celý den, ovšem potu rozhodně na celý den nezabránily. Fungovaly tak 3-4 hodiny, což je pro mě málo. Očekávám, že budou fungovat minimálně ten půl den abych se nemusela stříkat každou hodinu, to myslím nechce nikdo z nás. Na pár hodin je fajn, ale na celodenní ochranu to není. V létě si samozřejmě stejně jako velká většina antiperspirantů s potem neporadí.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • obal
  • nefunguje na 100%
  • v létě je na pocení krátký


věk
25-34

Další recenze od 10.12.2013 16:28:11

Oxygen: Myslela jsem si, že když si z antiperspirantů vyberu některý od Rexony, rozhodně nemůžu šlápnout vedle. Nakonec jsem ale byla nemile překvapená, a to především silným zápachem. Ostatní výrobky od Rexony mi vždy voněly, ale tento produkt mi vážně vůbec nesedl. Pro mě je to pach přímo odpuzující, téměř přirovnatelný ke stravě v poslední fázi průniku trávícím traktem. A aby to bylo ještě horší, zanechává otřesné bílé fleky. Jako plus bych mohla vyvýšit pouze uzamykatelný dávkovač.

  • Uzamykací dávkovač
  • Obal
  • Dělá bílé fleky
  • Dlouho nevydrží
  • Páchne


věk
25-34

Mala som ten v zelenom a modrom prevedení. Vôňa nie je nijak vtieravá ale tieto spreje mi moc nevyhovujú. Vydržia mi na tele naozaj krátko a musím sa aspoň tri krát denne presprejovať. Odporúčala by som ich hlavne pre ženy , ktoré nemajú problém s potením. Super je, že bývajú často v akcii. Ja si ich už viac nekúpim a budem hľadať ďalej.

  • cena
  • nepomáhajú mi


věk
25-34

Další recenze od 29.6.2013 20:45:37

Tento antiperspirant mi bohužel nevyhovuje, ale přesto ho musím pochválit. Celkem slušně chrání proti pocení a to i přes léto. Má příjemnou vůni. Mě ale nevyhovuje v tom, že mi hrozně dráždí pokožku, jsem na něj alergická (alergii mám na mnoho antiperspirantů různých značek). Pokud ale netrpíte podobnými alergiemi jako já, určitě ho zkuste, protože pak budete rozhodně spokojené!

  • dobře funguje proti pocení
  • příjemná vůně
  • dráždí pokožku


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2013 15:18:55

Antiperspiranty z této řady jsem vyzkoušela snad 3 druhy a za mě velká spokojenost. Jsou plně funkční, tak jako všechny antiperspiranty ve sprejové a tuhé podobě od této značky, aspoń tedy u mě. Po nanesení i na oholení pokožku nedrážní, nezanechávají skvrny a hlavně fungují proti samotnému pocení. Další plus je zámeček, který je skvělý při přenášení v kabelce.

  • opravdu funguje
  • vůbec nic


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2013 21:28:43

Rexona je výborná co se týče zabraňování pocení. Na výběr je i docela velká škála vůní, takže si každý vybere tu svou. Bohužel mi výrobek nesedí na mojí pokožku. Po použití se mi během dne dostavují svědivé pocity v oblasti podpaží a musím se akorát pořád drbat. Když jsem tento antiperspirant užívala pár dní v kuse, dokonce se mi v podpaží objevily nějaké bouličky a následně i vyrážka, takže jsem ho okamžitě přestala používat. Mrzí mě to, protože mi jinak voní a opravdu zabraňují pocení. Mojí pokožku ale dráždí, takže příště určitě nekupuji.

  • zabraňuje pocení
  • vůně
  • dráždí pokožku a svědí
  • po použití se objevila vyrážka


věk
25-34

Mám modrou verzi a není špaatný. Znám sice antiperspirant, které schrání lépe,ale aplikace je dobrá, podpaží mám cie trošinku bílé, ale když stříkám opravdu z dálky, je to dobré. Má krásné balení a vůně je taky příjemná. Takový lepší průměr, ale klidně koupím znovu.

  • vůně
  • aplikace
  • balení
  • 100% nechrání


věk
15-24

Další recenze od 4.8.2012 22:41:42

S tímto produktem od Rexony nejsem vůbec spokojená. Použila jsem ten růžový, jednou a naposledy. Vůně mi nevyhovuje a dostatečně nechrání. Navíc při stříkání do podpaží zanechává bílé fleky a na oblečení při pocení zase žluté, které nejdou vyprat. Rozhodně už si ho nekoupím.

  • cena
  • zanechává bílé fleky v podpaží
  • žluté fleky na oblečení
  • nevyhovující vůně


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 19:38:39

Mám modrou verzi Cotton, krásně voní a ze sprejů, které mám ( z drogerie) je nejlepší, nejsilněji zabraňuje pocení a vydrží dlouho. nedělá bílé fleky na oblečení a nebarví do bíla. Vydrží i při cvičení, takže si koupím rozhodně další. Jinak mi více fungují tuhé deo a tenhle sprej se jim vyrovná.

  • ochrana proti pocení
  • vůně
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2012 17:38:01

Příjemné antiperspiranty, které hezky a svěže voní. Používám je tehdy, když se nevoním parfémem, protože pak se vůně tlučou. Opravdu vydrží tyhle Rexony vonět celý den, alespoň já tyto spreje ze sebe cítím po celý den. Co se týče ochrany proti potu, u mě se žádná nekoná, což bohužel u žádných antiperspirantů, takže za to bod dolů. Má oblíbená vůně je Linen Dry, ale příjemné jsou všechny.

  • svěží vůně po celý den
  • nedostatečná ochrana proti pocení


věk
35-44

Další recenze od 10.7.2012 14:57:08

Antiperspiranty od Rexony mám moc ráda, tento mám vyzkoušený ve verzi Cotton. Voní pěkně, je to taková jemná "vůně čistoty". Vůně vydrží dlouho, před potem ochrání tak jak má. Je mi sympatický tvar sprejů Rexona, rozprašovač je jemný, v podpaží nelepí, nežmolkuje. Celkově jsem moc spokojená, nemám co vytknout.

  • hezká jemná vůně
  • kvalitní ochrana před potem
  • jemný rozprašovač
  • v podpaží nelepí a nežmolkuje
  • žádné



věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 19:33:52

Velice příjemný antiperspirant - krásná, jemná, nenásilná, neumělá vůně. Nenechává bílé skvrny ani na pokožce, ani na oblečení, je "suchý" (po nanesení se netvoří vlhká, lepkavá místa, které dělají některé antiperspiranty), nedráždí pokožku, dlouho vydrží. Navíc se lehce nanáší, jde krásně stříknout a mám ráda "zámek" proti nechtěnému stříknutí. Deodorant kupuji většinou ve slevách, cena do 60,- je přijatelná. Rozhodně doporučuji a ráda se k němu stále vracím.

  • příjemná vůně
  • dlouhotrvající
  • netvoří bílé skvrny
  • netvoří lepkavá místa po nanesení
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené