Yves Rocher Jardins du Monde deodorant v kuličce recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Yves Rocher Jardins du Monde deodorant v kuličce
Antiperspiranty, deodoranty Yves Rocher Jardins du Monde deodorant v kuličce - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Yves Rocher Jardins du Monde deodorant v kuličce - obrázek 2
5 3.6 10
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 95 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Yves Rocher

Recenze produktu
Yves Rocher Jardins du Monde deodorant v kuličce

věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 12:33:20

Tento kuličkový deodorant se prodává v několika variantách - vůních. Je bez alkoholu a má omezovat pocení, což splňuje. Dobře zabraňuje zápachu. Nevýhodou je zanechávání bílých stop na oblečení, především na tom černém. Také pomaleji zasychá, je zapotřebí před olékáním chvilku počkat. I tak už mám druhé balení a koupím si ho znovu.

  • omezuje pocení
  • vůně
  • pohlcuje zápach
  • pomaleji zasychá
  • zanechává stopy na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2012 19:28:11

Zkusila jsem vůni Laoský lotos, byla jediná pro mě přijatelná (levandule nebo bavlník nemusím a na aloe mám alergii) a moc mě nenadchl. Dlouhou dobu zasychá, sice je pravda, že brání zápachu (potu ne, je to jen deodorant), ale při lehkém opocení začne zase lepit. Bylo by také fajn, kdyby se vyrábělo více vůni ke každému sprchovému gelu Jardins du Monde, ve stálé nabídce jich je málo.

  • vůně
  • lepivost


věk
25-34

Tento výrobek, zejména vůni lotosu jsem si velice oblíbila.Pravdou je, že není úplně dokonalý, ale nečím Vás zaujme.Pro mne je to jednoznačně úžasná vůně, lotosu, kterou kombinuji se sprchovým gelem téže aroma.Navozuje pocit čistoti a svěžesti.Absorbce je ale opravdu slabá a konzistence poněkud řidší, což ubírá na kvalitě.Pro ty co nemají rády pudrové dusivé antipespiraty je ale skvělou variantou.Při aktivnějším pohybu se velice hezky rozvoní, nevydží však celý den.Vhodné pro citlivou pokožku.

  • nežmolkuje se
  • pro citlivou pokožku
  • úžasné vůně
  • nevydrží vonět celý den
  • příliš tekutý
  • u některých variant vůně nepříjemě mutují(aloe vera)


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2012 23:23:49

Líbí se mi jemné příjemné vůně těchto deodorantů, každý si má možnost najít tu svou :) Účinně zabraňuje zápachu a já osobně se v něm cítím taková svěží, než s jinými deodoranty. Stopy na oblečení (jak tu bylo zmíněno) jsem nikdy nezaznamenala, možná právě proto, že automaticky vždy s oblékáním chvilku čekám. Vůně by mohla akorát vydržet delší dobu, ale i tak si tyto deodoraty kupuji pravidelně a jsem spokojená.

  • zabraňuje zápachu
  • příjemné jemné vůně
  • vůně by mohla vydržet déle


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2013 08:37:56

Měla jsem postupně asi dva nebo tři. Ze začátku super, ale jako všechny deodoranty u mě po nějaké době přestaly působit a to ani nemuselo být bůhvijaké vedro. Každopádně hezky voní. Jinak dlouho zasychá, dělá skvrny. Přítelova máma je s ním naopak spokojená a jiný už nechce ani ho nemusí používat denně...Naopak já i kdybych se do něj naložila tak se budu potit pořád stejně. Vzhledem k tomu, že jsem konečně našla něco s čím jsem spokojená (Rexona), tak už si ho asi ani nekoupím a radši si těk 50-60 Kč připlatím za něco, na co se můžu spolehnout. Celkově mi vadila kulička - krom toho, že jsem si připadala ulepená a celkově kuličky moc nemusím, tak na ní zasychal a stékal dolů, do závitů víčka...

  • hezky voní
  • přestal mi "fungovat"
  • dělá skvrny
  • zasychá na kuličce
  • na kůži dlouho zasychá


věk
35-44

Další recenze od 24.10.2013 09:00:56

Mám moc ráda vůni levandule proto jsem byla ráda, když jsem objevila v nabídce Yves Rocher Deodorant s levandulí.. Tento deodorant ale není žádný zázrak. Na pot moc nefunguje. Bála jsem se trochu, že bude vůně silná ale přišla mi tak akorát. Moc se mi líbí jeho balení. Vypadá opravdu hezky. Škoda jen, že málo účinkuje. Příště už nekoupím.

  • krásný obal
  • krásná vůně
  • na pot moc neúčinkuje


věk
25-34

Další recenze od 26.8.2014 10:00:15

Můj nejoblíbenější deodorant! Z deodorantů a antiperspirantů vybírám ty bez hliníku (ucpává potní kanálky, a tak zamezuje odchodu odpadu z těla). A z těch mi sedly nejlépe tyto, především vůní, jež nekoliduje s ostatními. Není to antiperspirant, takže se budete potit. Pro ty, které z toho mají trauma, tenhle deodorant není. Myslím ale že důležitější než zamezit úplně pocení je zdraví!:) Proti pachu ale účinkují skvěle a voní znatelně, ale velice jemně. Nejčastěji používám vůni Kalifornské mandle. Jediná nevýhoda podle mě je, že je ho relativně málo. Používám jej jen ráno a vydrží asi měsíc (pro někoho možná dlouhá doba:), ale ty tuhé jako rexona mi vydržely vždy mnohem dýl). (Jo a co se týče té tekutosti/lepivosti, jak píší ostatní: jo, nezaschne okamžitě, ale to mi nijak nevadí...)

  • přírodní a veganská kosmetika
  • bez hliníku, alkoholu, parabenů
  • jemná vůně
  • moc dobře zamezuje pachům
  • rychle se spotřebuje


věk
25-34

Další recenze od 17.11.2014 22:34:23

velmi příjemná vůně (zejména lotos). Jako asi každý kuličkový deodorant, déle zasychá, takže ráno ve spěchu je to s aplikací trošku horší. Nevydrží teda psaných 24 hodin, teda aspoň ne mě :) ale výdrž, je srovnatelná s jinými drogerkovými produkty. Velké plus má, za to, že se nedrolí, což mi některé kuličkové produkty dělají .

  • vůně
  • výdrž
  • nedrolí se
  • pomalu zasychá


Další recenze od 22.3.2016 10:10:34

S Yves Rocher mám zatím jen malé zkušenosti, ale výrobky jsou skvělé. Jako první jsem si pořídila tenhle antiperspirant, který velmi jemně a příjemně voní. Nezanechává stopy na oblečení a nedráždí pokožku podpaží. Jediné, co bych "vytkla" je relativně rychlé vyprchání vůně (ale nejspíš se to nebude nijak zásadně lišit od antiperspirantů jiných značek).

  • příjemná vůně
  • citlivý k pokožce
  • bez alkoholu
  • obal lze recyklovat
  • přírodní kosmetika
  • vůně rychle vyprchává
  • dle informací z PETA značka Yves Rocher testuje na zvířatech


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2016 22:48:07

S nadšením som testovala ďalší produkt od YR. Túto značku som si zamilovala. Kúpila som si s vôňou bavlníka a bolo to v zimnom období... kedy sa človek logicky potí menej. Bola som nadšená. Vôňa ľahúčka, takmer mydlová. Nepríjemné bolo akurát dlhé zasychanie. V lete som už taká nadšená nabola. Ak ste aktívna, šport obľubujúca žena, neudrží s Vami krok. Keď som sa trocha hrabala v zložení, zistila som, že aj napriek prírodnému charakteru značky, sa zloženie antiperspirantu veľmi nelíši od konkurencie

  • jemná ľahká vôňa
  • dlhé zasychanie
  • nedostatočný antiperspiračný účinok


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené