Rimmel Glam' Eyes Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Rimmel Glam' Eyes Mascara
Řasenky Rimmel Glam' Eyes Mascara - obrázek 1
Řasenky Rimmel Glam' Eyes Mascara - obrázek 2
Řasenky Rimmel Glam' Eyes Mascara - obrázek 3
5 3.9 20
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Glam' Eyes Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.3.2012 17:47:18

Jedna z nejlepších řasenek, které jsem zatím kdy vyzkoušela. Kartáček je plastový a přestože jsem nejdříve měla vůči plastovým kartáčkům předsudky, tahle řasenka mě jich zbavila. S kartáčkem se totiž příjemně pracuje, je krásně jemný a dobře se s ním líčí i drobné řasy v koutcích očí. Nedrolí se, dlouho vydrží. Bývá v akci v DM za 99 Kč.

  • dlouho vydrží
  • nedrolí se
  • kartáček
  • akční cena
  • nemohu sehnat hnědý odstín


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 20.3.2012 09:49:07

najdříve jsem byla skeptická, ale chtěla jsem řasenku s plastovým kartáčkem vyzkoušet. Musím říct, že mi nejdřív přišla nic moc, pak jsem ji ale začla kombinovat s normální řasenkou a kombinací obou jsem získala takové řasy!!, že bez této řasenky teď nemůžu být. Vždy nanesu nejdřív normální, která jakoby víc zahustí a pak touhle řasy pročešu, čímž se od sebe krásně oddělí a ještě protáhnou. Výsledkem jsou husté a dlouhé řasy!

  • dobře rozčesává řasy
  • má velmi dlouhou výdrž
  • krásně se kombinuje s jinými řasenkami
  • nedostačující jen sama o sobě


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.4.2012 15:36:11

Moc dobrá řasenka s plastovým kartáčkem, řasy krásně oddělí a prodlouží. Neslepuje, netvoří žádné žmolky, nerozmazává se a dlouho vydrží. Bohužel však nevytvoří skoro žádný objem, proto ji doporučuji používat v kombinaci s jinou řasenkou, kterou nanesu nejdřív a poté touto řasy krásně pročešu a prodloužím.

  • řasy oddělí
  • prodlouží
  • neslepuje
  • nedělá žmolky
  • neudělá objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.4.2012 15:43:02

Mám úchylku na řasenky, skoro žádná se mi nevyhla. Ale tuto si nekoupím znovu. Není špatná! Jejím velkým plusem je to,že řasy prodlouží. Dobře se s ní manipuluje, plastové kartáčky mi nevadí, sytá černá, nedrolí se. Všechno toto je v pořádku. Já ale dávám přednost řasenkám, které zahustí a to s tímto štětečkem nemá šanci.

  • sytá černá
  • pěkný obal
  • nedrolí se
  • prodlouží
  • nedodá objem


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.4.2012 16:25:42

Moc dobrá řasenka, která je téměř stejná jako zlatá verze Glam' Eyes Lash Flirt. Opravdu v nich nevidím zásadní rozdíl. Snad jen, že tato růžová řasy vůbec nezahustí (zlatá sice také moc ne, ale přece jen trochu ano). Jinak mám tuto řasenku ráda. Hlavně když spěchám je to skvělá pomocnice, protože líčení s jejím plastovým kartáčkem mi trvá chviličku. Hezky řasy prodlouží, natočí, pročeše, takže se řady nemají šanci slepit. Nabírá příliš barvy, otírání je takové těžkopádné, ale dá se. Jiné negativum jsem nenašla.

  • rozčeše řasy
  • prodlouží řasy
  • natočí řasy
  • rychlá a jednoduchá aplikace
  • nabírá příliš barvy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.4.2012 19:27:28

Řasenku jsem koupila asi před dvěma lety v nějaké slevové akci a byla jsem nadšená. Vyzkoušela jsem i její další varianty a nakonec přešla na bronzovou, ale i tato je velmi dobrá. Vyhovuje mi krátký kartáček, protože se mi tak podaří nanést barvu až těsně k očím, aniž bych se ušpinila. Řasy jsou po nanesení jediné vrstvy viditelně tmavší a delší. Řasy neslepí. Navíc i při denním používání vydrží dlouho - měla jsem jí snad přes půl roku.

  • řasy neslepí
  • řasy prodlouží
  • dlouhá výdrž
  • o žádném nevím


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.4.2012 21:18:37

Přestože upřednostňuji klasické kartáčky, tahle řasenka je moje jednička. Část kartáčku s kratšími hroty řasám dodá objem, část s delšími je krásně prodlouží. Dávám dvě vrstvy a řasy s ní mám opravdu výrazné. Často se dá sehnat za pár korun. Doporučuji. :)

  • objem
  • délka
  • výrazné řasy
  • obal
  • cena


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 29.4.2012 00:37:51

Výborná řasenka, moje první s plastovým kartáčkem. Dříve jsem používala jen řasenky s klasickým kartáčkem a umělé mi nebyly moc sympatické. Na doporučení jsem si pořídila tuhle a byla jsem nadšená. Její kartáček mi vyhovuje maximálně - řasy zahustí i prodlouží a krásně rozčeše, vůbec neslepuje. Nalíčení je s ní snadné a rychlé. Více jsem si oblíbila zlatou verzi Lash Flirt, která mi přijde intenzivněji černá, ale jinak v těchto dvou verzích zásadní rozdíl nespatřuji. Dlouho vydrží čerstvá, což je taky super.

  • snadná a rychlá aplikace
  • řasy krásně rozčeše
  • zahustí i prodlouží
  • dlouho vydrží čerstvá
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 29.4.2012 09:01:12

Bohužel tato řasenka mě naprosto zklamala. Od Rimmel jsem jich vyzkoušela několik, ale tato byla asi nejhorší. Strašně rychle vyschla, na řasy nanášela až příliš moc barvy, asi kvůli štětečku a mně se teda drolila. Resp. po pulce dne začala z řas opadávat, takže jsem měla třeba pod okem takové ty malé černé drobečky. Rozhodně ji už nekoupím.

  • opravdu černá barva
  • drolivost
  • rychle vysychá
  • kartáček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 29.4.2012 09:35:15

Řasenku jsem koupila kvůli slevovému kupónu. Kdybych ji koupila za běžnou cenu, tak bych byla velmi naštvaná - cena by rozhodně neodpovídala kvalitě. Slepuje řasy a drolí se. Obal je však moc pěkný, je to spíše kousek na vystavení než na příjemné používání.

  • obal
  • slepuje řasy
  • nedodá objem
  • drolí se


věk
25-34

oči
modré

Riasenka ma krásny obal , taký elegantný. Veľmi dobre sa s ňou pracuje , aj keď pre začiatok si človek musí na ňu trošku zvyknúť. Dodá objem ,predĺži a dokonca aj vytočí riasy, čo ma veľmi prekvapilo . Má umelohmotný štetček ktorý perfektne rozčeše riasy. Na očiach vydrží bez drolenia celý deň .

  • Objem
  • vytočenie a dĺžka
  • Nehrudkuje a nezlepuje
  • prijatelná cena
  • obal
  • žiadne


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.11.2012 01:49:01

Přiznám se, že tuhle řasenku jsem si koupila spíše kvůli krásnému obalu :D jinak samotná řasenka neslepuje řasy, ale nic ohromného jim taky nedodá - aby se s tím plastovým kartáčkem dalo něco vykouzlit, musí si s tím člověk chvilku pohrát jinak má prostě jen obarvené řasy, které se i drolí. Mě osobně tento kartáček nesedl, je tvrdý tudíž mě z něj občas i řasy pobolívaly.

  • krásný obal
  • téměř žádný efekt
  • plastový kartáček
  • drolivost


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 25.1.2013 21:54:55

Tak já si naopak nemůžu stěžovat a myslím, že to je jedna z nejlepších řasenek co jsem kdy měla. Krásně mi prodlouží a vytvaruje řasy. S kartáčkem se mi taky velmi dobře pracuje. Žádné vysychání jak někteří psali :) Navíc se mi moc líbí obal. Já jsem spokojená :)

  • Výše popsané
  • Žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Od této řasenky jsem žádné zázraky neočekávala, ale jsem z ní nadšená! Hned po prvním potření řas byly řasy krásné a hodně prodloužené. Líčení řas s ní trvá chvilku. Řasy jsou opravdu hezky prodloužené a neslepují se. Doporučuji také používat i v kombinaci s jinou řasenkou. Úzkým kartáčkům jsem se spíše vyhýbala, ale nyní vidím jejich velká pozitiva, např. nalíčí i řasy, které jsou hůře dostupné.

  • velmi prodlouží řasy
  • řasy jsou nalíčené za velmi krátkou dobu
  • kartáček nalíčí i hůře dostupné řasy
  • nic


Dneska jsem si ji koupila a vyzkoušela a musím říct,zatím nejlepší řasenka,jakou jsem si kdy koupila..řasy sou krásně dlouhé a oddělené ..rozhodně bych si jí koupila znovu:) Dá se sehnat i za skvělou cenu,v rossmanu nyní za 99 ,- což je skvělé..rozhodně doporujučuji

  • Objem
  • Délka
  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • nic


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 13.9.2013 13:49:42

Řasenka je dobrá. Kartáček dokáže řasy pročesat a rozdělit tak, že se nelepí. Řasy krásně natočí, prodlouží, oddělí je od sebe, ale hlavně se po nanesení řasenka nedrolí a ani se, jak to u jiných řasenek bývá, neobtiskává nad nebo pod víčka. Dá se i bez problémů odlíčit. Není třeba několikrát řasy přejíždět tamponem, jde hned dolů.

  • dobrá cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.9.2013 14:53:50

Řasenku jsem si koupovala v Anglii za 3 libry a byl to můj první plastový kartáček vůbec. Byla zatavená ve folii a strašně se mi líbil holčičí design. Ze začátku byla moc "mokrá" dělala na řasách nános, ale pak barvila středně a pěkně je oddělovala, ale to už zas začala pomalu vysychat, navíc nebyla tak černá, jako psíš tmavě šedá. Vyschla celkem rychle (cca 3 měsíce) a přitom jsem zvyklá mít řasenku tak 6 mesíců. 100x lepší je od Miss Sporty 3D volum.

  • pěkný design
  • dobrý kartáček
  • rychle vyschla
  • se začátku dost slepovala
  • cena vs. kvalita


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené