Rimmel Match Perfection Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Rimmel Match Perfection Foundation
Tekutý makeup Rimmel Match Perfection Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Rimmel Match Perfection Foundation - obrázek 2
Tekutý makeup Rimmel Match Perfection Foundation - obrázek 3
5 3.5 62
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 8 - 259 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 62 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Match Perfection Foundation

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.9.2018 13:28:30

Makeup mi doporučilo několik kamarádek, ale upřímně vůbec nechápu proč. Vůbec nedrží na obličeji, i sebemenším dotykem ho smažete, což se mi u jiných značek nestávalo. Vždy, když jsem ho zkontrolovala po nějaké době, tak jsem ho měla setřený z nosu, i přesto že jsem se jej vůbec nedotkla. Pokud si nehodláte přepudrovávat obličej každou hodinu, tak rozhodně nedoporučuju, protože se budete šíleně lesknout. Makeup hodně zalézá do vrásek (opět věc, se kterou jsem se u jiných makeupů nesetkala). Tento makeup zklamal na plné čáře a určitě si ho znovu nekoupím.

  • Skleněná lahvička (prodlužuje životnost makeupu)
  • Odstín dobře sedí k pleti - můj byl Light Porcelain
  • Lesk
  • Nedrží na obličeji
  • Zalézá do vrásek


Jeden z nejhorších make-upů co jsem kdy měla. Vůbec mi nezakryl nedokonalosti, dělal mi efekt masky, byl strašně hutný a dělal mi na obličeji fleky, všechny odstíny jsou spíše do růžova navíc mi opravdu nepříjemně voněl a za tuto cenu by se v drogerii daly sehnat i lepší makeupy. Ale každý má plet jinou a každému sedne něco jiného.

  • nevím
  • vůně
  • dělá efekt masky
  • hutný
  • dělá fleky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.11.2017 18:30:48

Tento make-up spolu s Lasting finish 25h patria medzi moje najobľúbenejšie makeupy z drogérie, hlavne pre ich svetlé odtiene. Konkrétne tento mám v odtieni 100 Ivory a je zatiaľ najviac podobný môjmu typu pleti zo všetkých vyskúšaných a tých bolo teda naozaj mnoho. Mala som tento make-up aj v odtieni 010 Light Ivory, ten bol však s ružovým podtónom a pre mňa nepoužiteľný. Je veľmi príjemný na pleti, krytie je stredné až menšie čo mi v poslednej dobe celkom vyhovuje (ak nie, používam korektor), cena je fajn, dostupný v každej drogérií. Nie je potrebné použiť púder, ja však používam vždy pri každom make-upe a jeho výdrž je približne 8-9 hodín. Odporúčam aj pre zmiešanú/mastnú pleť.

  • odtiene
  • príjemná vôňa
  • dostupnosť
  • cena
  • výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2017 12:30:46

Tento make-up zcela určitě sedne někomu, kdo má bezproblémovou sušší pleť a postačí mu jen malé krytí. Na obalu slibují právě sjednocení pleti a zvýraznění přirozeného tónu pleti - ne jeho zakrytí. To vlastně make-up do puntíku splňuje. Stejně tak, jako fakt, že má být hydratační. Nejspíš právě proto se mi make-up po nanesení zdál za prvé málo krycí, spíše tónovací, a za druhé lesklý. Make-up má lehkou konzistenci, nicméně jsem stále měla pocit, že je na obličeji takový lepkavý. Výdž nic moc, otíral se při sebemenším dotyku. Ač vlastně výrobce splnil, co slibuje, znovu už nekoupím. Rimmel má lepší make-upy.

  • hydratace
  • zvýraznění přirozeného tónu pleti
  • velmi slabé krytí
  • lesklý finish
  • slabší výdrž


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.1.2017 23:50:18

Hrůza!Pro moji smíšenou pleť něco příšerného.....Na tento make-up jsem se docela těšila.Jediné co mi u tohoto make-upu vyhovuje je odstín,ten mi sednul přesně,krásně sjednotil barvu pleti.Dobře se nanáší i roztírá.Bohužel,po nanesení vytvoří mastný finiš,vypadá to příšerně,připadám si upatlaná!Mám ráda matný finiš,který vydrží,ale tohle tedy opravdu ne!

  • odstín
  • mnoho


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.8.2016 23:25:31

Naštěstí se k nám začal dovážet i nejsvětlejší odstín, za což jsem ráda, protože je to nejlepší make-up, jaký jsem kdy měla! Některé blogerky ho doporučují spíš na normální a suchou plet', já ji mám smíšenou až mastnou a i tak mi moc vyhovuje. Mám zkušenost takovou, že matující makeupy mi plet' tak vysušily, že se právě proto pak leskla ještě víc a mělo to tedy přesně opačný efekt. S tímto se skoro nelesknu a jelikož nevyžaduju několikahodinou výdrž, jsem s ním spokojená. Krytí je spíš střední než vysoké, ale to mi nevadí, nevyžaduji velké krytí, od toho máme korektory. Pro mě bomba, určitě koupím znovu. Jediný menší nedostatek bych viděla v balení, mám radši tuby než pumpičky.

  • k dispozici je i velmi světlý odstín
  • poměr cena/kvalita
  • nezvýrazňuje šupinky
  • sjednotí plet'
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Z drogerky jeden z mých oblíbených make upů,odstín,cena i střední krytí je Ok.Jen bych ráda větší výdrž, a proto si spíše kupuji dražší make upy, taky mi trochu zdůrazňoval šupinky u nosu.Měla jsem k němu i tu match perfection bázi,ale ta mi bohužel moc nevyhovovala všeobecně mi tyhle báze ucpávájí pory.Ale make up není špatný a z drogerie patří mezi ty lepší.

  • odstíny
  • cena
  • výdrž by mohla být lepší
  • trochu mi zdurazňuje šupinky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento make up si pamatuji ještě ve starší verzi. Je to spíše lehčí make up takže nedostatky nezakryje. Kdysi jsem ho použivala i na problematickou pleť a nedostatky jsem zakryla korektorem a make up působil lehce a svěže. Nedávno jsem tento make up vyzkoušela znova a mám pocit že změnili konzistenci a barvu protože i ten světlý odstín působil tmavě a stíral se.

  • Dobré balení
  • Působí lehce
  • Nekryje
  • Dělá mapy
  • Světlý odstín je tmavý
  • Nevydrží celý den


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento produkt jsem si zakoupila na základě recenzí. Bohužel jsem s makeupem spokojená nebyla. Má velice šikovné balení, cena je příznivá, bohužel mi nesedl. Make-up se špatně roztírá, není ani trochu krycí, vůbec nevydrží na pleti, na pleti je viditelný a zvýrazňuje suchá místa. Znovu bych si ho již určitě nezakoupila.

  • Nízká cena
  • Velké balení
  • Praktické balení
  • Výběr odstínů
  • Světlé odstíny
  • Sjednocení pleti
  • Lehké složení
  • Výdrž na pleti
  • Nekryje
  • Efekt masky
  • Hydratace
  • Zvýrazňuje suchá místa


Další recenze od 19.3.2016 21:50:33

Tento make-up mi vyhovuje. Má krásnou vůni, přizpůsobí se tónu pleti a lehce kryje. Mám problematickou pleť, a proto bych ocenila vyšší krytí nedokonalostí, ale i tak je pleť po použití daleko hezčí a sjednocená. Textura je jemná, působí jako lehký krém, není mastná a při následném použití pudru vydrží celý den.

  • vůně
  • nezatěžuje pokožku
  • lehké krytí
  • přizpůsobí se tónu pleti
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2016 13:54:59

Na ten to make up jsem byla hodně zvědavá, kvůli jeho recenzím, které se tolik liší. Zatímco pro někoho je to jeden z lepších jiní ho mají za nejhorší, já si, ale myslím, že hodně záleží na typu pleti. Ten to make up totiž není pro pleť s akné, ale ti co mají bezproblémovou pleť ho určitě ocení. V drogerii kde jsem ho kupovala bylo u něho psáno, že je to krycí make up, což je pro mě absolutní blbost, vyzkoušela jsem už mnoho makeupů, ráda zkouším nové a nové a rozhodně jsem měla už lépe krycí než je tenhle. Jediný co pro mě bylo dobré na tomto je balení s pumpičkou. Pro mou pleť tento make up není, to, ale neznamená, že by byl špatný.

  • balení s pumpičkou
  • píšou u něho že je krycí ale není


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.11.2015 08:43:27

Obrovské sklamanie! Ak nemáte nádhernú pleť s jednotným tónom pleti aj bez make upu, tak si toto nekupujte. Konzistencia je síce príjemna na nanášanie, dobre sa rozotiera, ale absolutne nekryje a čo je najhoršie o 2 hodiny začne z pleti zliezať a ostanú len oranžové flaky. A to aj napriek tomu, že je make -up zafixovaný púdrom. Mám rada Rimel řasenky, tak som skúsila make-up, ale 1. posledny krát.

  • konzistencia
  • nekryje
  • netrvácnosť


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento makeup mi vyhovuje bez aplikace krému z důvodu, že je kapku mastnější, vyhovuje mi tekutá a příjemná konzistence. Nevysušuje pleť, nedělá mapy, pleť hezky sjednotí a "rozzáří". Na mou snědou letní pokožku mi připadaly odstíny poněkud světlejší, ale krásně splynul s pletí, vybrala jsem odstín 300. Je méně krycí, ale pro mě je to ideální, poněvadž jej doladím ještě s jiným makeupem tmavšího odstínu, proto již nepoužívám v létě před nanesením krém. Koupila jsem jej taktéž za luxusní cenu a to jen 100 Kč, takže co si více přát :-)

  • sjednocení
  • hezké odstíny přizpůsobující se pleti
  • nemusím používat podkladový krém
  • za tu cenu luxus
  • trošku mastnější


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.7.2015 19:04:31

Nejhorší makeup, co jsem kdy měla. Doporučila mi ho kamarádka, když jsem s líčením začínala. Byla jsem hrozně nadšená, že si koupím konečně něco opravdu dobrého, když ho chválí i moje náročná kamarádka. Když jsem ho druhý den ráno vyzkoušela, tak na pleti jsem měla neuvěřitelně mastnou vrstvu (mám mastnou problematickou pleť). Po jednom nošení, kdy mi hluboce zalezl do pórů a zajistil mi ještě větší akné, než jsem měla, jsem byla výrazně nespokojena a prodala ho kamarádce. Nikdy víc

  • Pumpička
  • Mastná vrstva
  • Málo kryje
  • Cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.5.2015 17:10:12

Jeden z výborných avšak pouze sjednocujících makeupů z drogerie. Má skvělé odstíny i pro nejsvětlejší pleť. Na pleti vypadá velmi přirozeně a je vhodný spíše k nude looku, nedá se vrstvit. Konzistence je spíše tekutá avšak úplně neztéká z ruky. Co se výdrže týče- hodnotila bych spíš jako průměr. Pro sjednocení pleti je skvělý ale nedostatky, ani kruhy pod očima rozhodně nezakryje :) Korektor je tedy na místě :) Nepříjemné bylo štípání u očí, víckrát tento makeup nekoupím :)

  • sjednocení pleti
  • odstíny
  • cena
  • obal + pumpička
  • krycí schopnost
  • štípání u očí


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Chtěla jsem pořídit nějaký levnějí make-up "na doma" a něco co by mi sedlo odstínem, aby to nebyla žluťáda a nebo oranžáda.. Původně jsem měla zálusk na Maybelline a jejich novinku super stay better skin, ale když jsem viděla ty odstíny... Humus velebnosti. I světlý Ivory tmavý jak pes, tak jsem šla dál.. Loreal nechci, Max Factor - na mě jsou odstíny špatně, Astor ne-e, nesedí mi, ty jejich make-upy jsou přemaštěný a Rimmelu se bráním léta zuby nehty, měla jsem pár rtěnek (stály za prd), a i stíny jsem měla (stály za totéž), tak jsem jen véééélmi nerada sahala po testerech make-upu.. Ale.. světe div se.. krásný světlý odstíny. Tento (103 - true ivory) je světlý, béžovo - nažloutlý (ale jen opravdu velmi lehce), a sedl mi per-fekt-ně. Jak na ruce v drogerii, (byla jsem to omrknout i venku na denním světle), tak i teď doma. Odlíčila jsem se, dala si bázi MK a na to rovnou tento make-up a můžu říct jedno. V životě jsem se takhle netrefila s výběrem odstínu jako u tohoto Rimmelu... Ale to jako fakt. Doporučuju okouknout, odstínově stojí za to... Dobře se roztírá, krytí bude podobné jako u Lancome Miracle, má SPF 15, nedělá mapy, nezalízá do vrásek a pórů, dá se vrstvit. Je pěkně tekutý takže se s ním velmi dobře pracuje. Nelepí a vytvoří po chvíli sametový finish. Jsem velmi překvapená a velmi potěšená....

  • dobrá cena
  • i světlé odstíny
  • velmi dobře se nanáší
  • nedělá mapy a nezalézá do vrásek a pórů
  • žádné


Další recenze od 29.12.2014 17:12:13

Tento make-up si určitě koupím znova.Málokterý make-up vydrží bez přepudrování,takže si myslím,že tenhle je s výdrží docela za dobře.Problémy s parfemací nemám,mám odstín 100 Ivory a žádnou ''masku'' mi nedělá,krásně přilne k pleti,konzistence je tekutější ale dobrá,odstín sedí,nevysušuje.Mám problém sehnat kvalitnější make-up,jelikož mám bílou pleť.100 Ivory je nejlepší odstín co jsem kdy měla,mohu doporučit :)

  • Dobrý obal (pumpička)
  • Cena
  • Málo odstínů


Další recenze od 15.11.2014 22:31:17

Podle mne je tento make up opravdu skvělý! Slyšel jsem na něj samou chválu a ze začátku se mi to vůbec nezdálo, ale pak jsem se po roce váhání dokopal k vyzkoušení a opravdu nelituji! Jediné co mě opravdu zaráží je fakt, že v drogerii neseženete jeho úplně nejsvětlejší odstín (103 True ivory), přitom na každém eshopu ho mají. No každopádně... make up mám tedy v nejsvětlejším odstínu a je to krásná přirozená barva se žlutým podtónem, nezvýrazňuje šupinky na pleti. Má tekutější konzistenci a doporučuji před použitím protřepat, zvlášť pokud ho nějakou dobu nepoužíváte a máte ho třeba položený na stolku. Krytí je střední, ale dá se navrstvit. Co opravdu musím vyzdvihnout je vůně. Nemám rád parfemované produkty na pleť a to předně make up, ale tahle vůně mi připomíná.... nemůžu si pomoci, ale meloun! :D po chvíli tahle vůně zmizí, ale není vůbec nepříjemná. Doporučuji nanášet štětcem - vytvoříte s ním krásného krytí. Jako jeho jediné mínus považuji trochu výdrž. Na mém obličeji opravdu celý den nevydrží, možná to bude i tím, že si hodně šahám na obličej, ale i přesto ta výdrž není nijak slavná. Má krásný "glow effect" ale žádné třpytky nečekejte! Pro mne je tento make up opravdu skvělý a až mi dojde určitě si koupím další - je to opravdu "must have".

  • přirozený
  • přirozený odstín
  • vytvoří svěží efekt
  • cena
  • vůně
  • bez efektu masky
  • výdrží by na tom mohl být lépe


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 18:37:33

tento make-up je fajn, sice nejsvětlejší odstín je malinko tmavší, ale na léto vyhovuje akorát, nekryje nedokonalosti, to musí dořešit korektor, je teda tekutější než třeba můj oblíbený od dermacolu, ale tím spíš se s ním hezky pracuje štětcem, balení s pumpičkou je super, když je sušší pleť tak ji zvýrazní, ale na bezchybné pleti vypadá hodně dobře, na léto když mi dojde pořídím znovu, cena je taky fajn

  • cena
  • malinko zvýrazní nedokonalosti a suchá místa


Tento makeup nie je najhorší, ale ani najlepší. Krytie je slabé . Už by som si tento make up asi 2. krát nekúpila. Má dosť krátku výdrž. Na pleti nevyzerá moc dobre a po pár hodinách vznikajú bledsie a tmavšie miesta. Konzistencia je príjemná a taktiež aj vôňa. Myslím, že na mastnú pleť by asi nebol vhodný. Hodnotím ho tak na 2/5

  • veľkosť
  • vôňa
  • výdrž
  • slabšie krytie


Další recenze od 28.8.2014 18:48:23

Makeup jsem si koupila na doporučení kámošek. Je lehký, obličej nezatěžuje. Na druhou stranu nekryje, nevydrží a krátce po nanesení je pleť mastná. Během dne začne dělat mapy, přijde mi že z obličeje sjíždí. Vydržela jsem s ním přes léto a to jen díky SPF a lehkosti. Doberu ho a nikdy víc. Doporučila bych ho slečnám s dokonalou pletí a malým nárokům na kvalitu.

  • lehkost
  • výběr odstínů
  • mastný
  • nekryje
  • dlouho nevydrží


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.8.2014 07:50:29

Ke koupi mě přesvědčily některé blogerky, které ho chválí až do nebes. Pro mě ale docela zklamání. Make-up je docela masný a na obličeji sedí jako maska. 100 Ivory je na mě moc tmavý a bohužel, světlejší u nás neseženu :-(. Možná někomu se suchou pletí bude vyhovovat. Já mám pleť normální až smíšenou a výdrž make-upu i po zapudrování max. 6 hodin. Střední krytí.

  • Cena
  • Balení s pumpičkou
  • Dostupnost
  • Nedostatečný výběr odstínů
  • Příliš mastný
  • Špatná výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.6.2014 22:02:24

Koupila jsem si tento makeup po asi tisíci nadšených ohlasů :-D ... Musím říct, že je to prakticky takový vylepšený tónovák - docela pěkně pleť sjednotí, ale to je asi tak vše. Moc nekryje (to jsem věděla), ale co mi vadí, že moc nevydrží... Pleť se mi za 2 hoďky leskne (i přes pudr) a prostě se v něm už pak necítím. Pro někoho s ne tak mastnou pletí, jako mám já by to byl asi fajn makeup, ale já si ho už nekoupím :-)

  • cena
  • balení s pumpičkou
  • pěkně pleť sjednotí
  • moc nekryje
  • po chvíli se po něm lesknu (i přes pudr)


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.6.2014 19:00:52

Od toho make upu jsem očekávala více. Dlouho nevydrží, kryje max. hodinu, hrozně se po něm lesknu, je moc tekutý až olejový. Na druhou stranu příjemně voní, oceňuju pumpičku a odstíny. Kvůli lesku po nanesení je nutné tvář přepudrovat. Do toho make upu bych určitě znovu nešla. Zkusila jsem Rimmel Lasting finish a rozhodně si ho koupím znova, Match Perfection mě zklamal.

  • Pumpička
  • Hezké balení
  • Voní
  • Dobře se roztírá
  • Nevydrží
  • Malá krycí schopnost
  • Efekt lesku
  • Konzistence je moc tekutá


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.5.2014 16:08:40

Make-up jsem zrovna nedávno dopotřebovala a byla jsem s ním spokojená. Jestli si ho pořídím někdy znovu, nevím, protože mí lépe sedí různé asijské BB krémy, ale hodnotím kladně, používala jsem ho ráda. Odstín jsem měla 100 Ivory, sedl mi výborně, ale pro úplné bledulky by se určitě hodil ještě světlejší (u nás je dostupných 6 odstínů, v Anglii si můžete vybrat z 11). Make-up je spíš řidší, lehce se roztírá, pleti se hezky přizpůsobí, nazalézá do pórů, vypadá přirozeně. Krytí střední, pro mě ideální. Kromě mastné by mohl vyhovovat myslím každému typu pleti. S výdrží na pleti jsem byla spokojená. Vůně make-upu mi byla celkem příjemná.

  • lehce se roztírá
  • nezalézá do pórů
  • přizpůsobí se pleti
  • vypadá na pleti přirozeně
  • dobrá výdrž
  • výběr odstínů v ČR


Jeden ze super drogérkových make-upů, který nabízí i světlé odstíny. Make-up je středně krycí, nedělá pocit masky, pokud ho nenanesete tunu. Je lehký, super se nanáší, balení se mi také moc líbí. Mám všeobecně raději make-upy s pumpičkou. Ve slevě se dá pořídit za super peníze :) Určitě se k němu budu v případě potřeby ráda vracet....

  • cena
  • dostupnost
  • odstíny
  • žádný


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2014 11:52:13

Chtěla jsem nějaký kvalitnější make up a tenhle mi byl doporučen. vybrala jsem si odstín 100 Ivory a barvou mi opravdu sedí dobře. Krytí je trošku horší, ale pěkně sjednotí pleť a prozáří ji. Je pravda, že já jej musím několikrát přepudrovat během dne, protože je na mě mastnější. Neobsahuje parabeny, je cenově dostupný. Obal je taky moc pěkně. Na zimu je perfektní.

  • Sjednotí pleť
  • Cena
  • Dostupnost
  • Odstíny
  • Neobsahuje parabeny
  • Mastný
  • Obtiskává se


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2014 13:18:25

Samé chvály mě přiměly tento makeup také vyzkoušet. Čekala jsem opravdový BOOM, ale mě absolutně nesedl. Nanáší se sice fajn, vůně také neurazí, ale na pleti mi vytvoří mastnou masku. Zvýrazní mi jakékoliv stroupky, chloupky, vrásky... No což, to by ještě šlo, ale ta neuvěřitelná mastnota.. opravdu mám potom plet jak kdybych se namazala tuhým olejem a když výsledek zapudruji, udělá mi to ještě šílenější masku a více mi zvýrazní vrásky a ostatní nedokonalosti. Navíc makeup v malé vrstě skoro nekryje, otírá se a na pleti mi prostě nedrží...

  • vůně
  • dostupnost
  • dělá efekt masky
  • mastí.. šíleně!
  • na pleti nedrží
  • nekryje
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.2.2014 16:07:12

Já jsem s ním teda spokojená, mám už to novější balení než je na fotce v recenzi a líbí se mi i vzhledově. Víčko nepadá. Mám odstín 201 Classic beige. Kryje dobře, sem tam se mi udělá větší pupínek, tak dávám buď větší vrstvu a pudr nebo opravuju makeup po zhruba 3 hodinách. Je lehký, nanáším ho štětcem, takže spotřeba není vůbec velká. Oproti jiným makeupům které jsem vyzkoušela nedělá šmouhy ani nežmolkovatí nebo nezalézá do pórů. Na normální pleť s občasným akné mi přijde ideální. . V drogeriích na něj bývají často akce. Určitě si ho koupím znovu.

  • cena
  • odstín
  • krytí
  • sjednotí pleť
  • nedělá šmouhy
  • nevím


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2014 13:25:05

Tento make-up jsem si koupila, protože jsem kdysi používala pudr ze stejné série a moc mi vyhovoval. Taktéž z této série mám i korektor. Tento make-up mi docela vyhovuje. Mám druhý nejsvětlejší odstín a sedí mému žlutavému podtonu pleti. . Dávkování mi vyhovuje, konzistence také, je spíše tekutejší, ale tu já osobně preferuji. Nanáším jak prstama, tak i štětcem, zálaží na času, ale s obojím to jde fajn. Pěkně sjednotí pleť, ale občas, když se to přežene, trochu zvýrazní suchá místečka, mně třeba na nose. Přijde mi také, že ten nejlepší finish se dostaví až po chvilce, kdy se vstřebá a tzv. "sedne si", pak je perfektní. Většinou přepudrovávám. Kryje středně.

  • po chvile se dostaví pěkný finish
  • sjednotí
  • konzistence
  • balení
  • střední krytí
  • cena
  • dostupnost
  • odstíny
  • občas zvýrazní suchá místa
  • většinou potřeba přepudrovat


Další recenze od 2.1.2014 17:08:21

Tento make-up mi vyhovuje. Používám odstín 200 soft beige. Zatím jsem byla spokojená jen se dvěma make-upy a to s tímto a s Affinitone od Maybelline - odstín 14 creamy beige. Tento makeup mi vydrží na pleti celý den bez velkých úprav a oceňuji i jeho vyšší krycí schopnost. Jediné co mi vadí je lepkavá textura - musí se vždy hodně zafixovat pudrem.

  • vydrží mi na tváři celý den
  • vyšší krycí schopnost
  • lepkavá textura


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.11.2013 19:32:16

Tento makeup používám denně a mám už druhé balení. Musím ale říct, že má své mouchy a příště se možná porozhlédnu po jiném. S makeupem se dobře pracuje, pumpička funguje bez problémů. Jeho krytí není žádná velká sláva, ale na druhou stranu tím pádem ani nedělá efekt masky, což mi vyhovuje. Hezky pleť sjednotí a perfektně se přizpůsobí, takže i když si ho dám třeba jen na část obličeje, není to poznat. Docela se po něm lesknu, takže je třeba zapudrovat. Co mi ovšem vadí, je výdrž. Když přijdu po 8 hodinách domů, nejsou po makeupu stopy. Mám ho ale ráda a myslím, že za tu cenu je fajn, ale určitě jsou i lepší.

  • nedělá efekt masky
  • přizpůsobí se vaší barvě
  • cena
  • výdrž


Za mě určitě již vícekrát ne. Lahvička s produktem vypadá lákavě, líbila se mi na ní i reklama. Zkoušela jsem v dogerii na ruce, tam mi přišel celkem dobrý. Odstíny nemají špatné, dá se vybrat. Po aplikaci doma musím bohužel konstatovat, že zalézá hodně do pórů, jemných vrásek a to používám kvalitní podkladovou bázi. Za mě už určitě ne....

  • snadná aplikace
  • zalézá do vrásek
  • zalézá do pórů


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S tímto make-upem jsem, stejně jako s ostatními od Rimmelu, nadmíru spokojená. nemám ráda make-upy se silným krytím a tento má spíš takové střední. Vůně je příjemná, konzistence také a dobře se roztírá. Vydrží mi na obličeji celý den i když mám mastnější pleť. Moc hezky sjednotí pleť a rozjasní ji :) Opravdu je skvělý a vyhovuje mi.

  • Cena
  • Vůně
  • Krytí - pro mě vyhovující
  • zatím nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento make-up je naprosto dokonalý, patří mezi mé oblíbené drogérkové make-upy. Mám odstín 200 na léto a jsem sním velmi spokojená. Krásně voní krití je střední, výdrž je střední je spíše na suchou pleť rozhodne ne na mastnou !. Pleť po použití není vysušená. Doporučuji pro sužší typ pleti co nepotřebuje extra krití.

  • vune
  • krasne odstíny
  • podton do ruzova
  • cena
  • mensi kriti


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.5.2013 11:28:57

Kupuji si kvůli světlým odstínům už jen make upy od Rimmelu a musela jsem vyzkoušet i tento. Konzistence je určitě řidší než jsem očekávala, přesto docela dobře kryje. Musíte ale hodně hodně pudrovat a fixovat, aby vám make up vydržel požadovanou dobu. Je to takový průměr, který bych si koupila, kdyby můj oblíbený Last Finish 25H od Rimmelu byl vyprodaný.

  • i ve světlých odstínech dobře kryje
  • řidší
  • musí být hodně zafixován


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.5.2013 17:05:38

Nechala som sa zlákať týmito názormi , ale urobila som chybu. Make- up nekryje dostatočne, robí mi efekt masky, a to najdôležitejšie je, že sa pri ňom nesmierne lesknem už od samotného nanášania. Dosť mi prekáža aj tá výrazná vôňa a nemám rada sklenené nádobky s pumpičkou. Odtieň mi veľmi nesadol a nebolo toho až toľko na výber.

  • neviem o nich
  • nekryje
  • leskne sa
  • výrazná aróma
  • efekt masky


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.5.2013 14:15:33

Tmavší odstíny ach jo :( Na pleti ze začátku pusobí jako maska ale po pár hodinách ( cca 2) se krásné vsákne a vypadá přirozeně) Musí se přepudrovat. Nestírá se z obličeje.Krásné rozzáří pleť. Je docela hodně hutný, Dá se smíchat s denním krémem a máme dokonalý tonovák! Rozhodně musíte zkusit :) jinak průměrný makeup

  • po 2 hodinách krásná pleť
  • dá se smíchat s krémem a máte skvělý tonovak
  • tmavý odstíny
  • do 2 hodin pocit masky
  • je hutný


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Opravdu dobrý make-up. Hezké odstíny, trošku silnější vůně. Je hutnější, musí se dobře rozetřít aby nedošlo k efektu masky, středně krycí. Nedělá mapy ani po použití pudru, nezvýrazňuje nedokonalosti. Dlouho vydrží, je matující. Pumpička mu jedině přidává body. Často mám "blbej" nápad zkusit jiný, ale vždy s k němu vrátím.....

  • dobře přilne k obličeji
  • na obličeji vydrží
  • ač je hutnější je jemný
  • odstíny
  • horší roztíratelnost


Další recenze od 28.4.2013 21:50:48

Rada skúšam nové makeupy ,ale k tomuto sa rada vraciam. Má skvelé krémové ľahké zloženie. Používam ho hlavne v lete. Krásne vonia, co považujem sa obrovké plus. Je to vonia podobná ako nejaký krém a krásne hydratuje. Niekedy si pod neho netreba žiaden krém ani dávať. Je ale trochu viac lesklejší na pleti, čo sa dá vyriešiť púdrom, ale myslím že mierny lesk pleti len a len pomôže. Radšej lahký lesklejší make up , ako kilo púdru a neprirodzený look :) Krytie má také stredné. Akné ani väčšie nedostatky určite nezakryje ale v spojení s korektorom zamaskuje čokoľvek :)

  • príjemná vôňa
  • ľahké zloženie
  • hydratácia
  • slabšie krytie veľkých nedostatkov pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.4.2013 20:00:55

Četla jsem na tento make-up mnoho recenzí, hlavně tady, ale i na jiných stránkách a viděla jsem celkem sporné recenze. Chápu například že má jiné účinky na normální pleti než na problematické, ale nechápu, jak může být tak odlišný na stejném typu pleti-ten problém bude nejspíš jinde. Takže k samotné recenzi-make-up je celkem tekutý, takže samozřejmě nemůžeme počítat s extra krytím, to ale nemůžeme ani vyčítat-make-up toto neslibuje. Kryje slabě, pokud pracujete se štětcem a bází, můžete dosáhnout i středního krytí. Zdá se mastný, při "vsáknutí" tento efekt zmizí-pokud jej rozetřeme poctivě! Určitě nezvýrazňuje suché šupinky, pokud jich nemáte nějak moc a nejsou extra velké. Mapy s tímto make-up udělá asi jenom začátečník a nebo žena, která se s tím moc nepáře. Výběr odstínů je na drogérie poměrně velký, nejsou ani žluté, ani růžové, ale do béžova. Vybere si i bledulka. Cena vs. kvalita-myslím že si to odpovídá. Make-up slibuje sjednocení, rozjasnění a hydrataci-to vše dělá, takže za mě dobrý. PS. Je fakt, že se musí třeba po pár hodinách přepudrovat, ale matování je jen vedlejší slib produktu, takže to nemůžu zahrnout jako chybu.

  • lehké složení
  • bez efektu masky
  • přirozené odstíny
  • splynutí s pletí
  • poměr ceny, kvality a množství
  • slejdnocení
  • hydratace
  • rozzáření
  • krytí (ale jak jsem řekla, to make-up neslibuje-jen můj osobní problém)


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2013 23:02:21

Vlastním odstín 103 True ivory, ale bohužel mi nesedl přesně odstín a jde na mé pleti trochu do hnědooranžova. Koupila jsem ho kdysi, ale používám ho jen zřídka, a to ještě když jsem dobře opálená, protože pak mi odstín celkem sedí. Vyhovuje mi aplikátor, kterým nanesu dostatečné množství. Konzistence je taková zvláštní, make-up se musí velmi dobře rozetřít, ale i přesto mi nesplyne s pletí a pořád ho cítím na sobě. Navíc pak mám pocit mastné a lesklé pleti, takže musím hodně přepudrovat, ale to už pak mám zase pocit, že mám na obličeji nepřirozenou masku. Tento make-up rozhodně není špatný, ale mě nesedl a proto ho používám jednou za uherský rok. Jinak krycí schopnosti jsou dobré..

  • dobře kryje
  • aplikátor
  • cena
  • pocit masky na obličeji
  • nesedí mi odstín
  • nezmatní obličej


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2013 22:46:37

Tenhle make up jsem chtěla vyzkoušet, protože si ho docela hodně holek chválí a byl zrovna v akci. Moc jsem od něj nečekala, ale mile mě překvapil. Jak se říká - za málo peněz docela hodně muziky :-) Jediné mínus vidím v tom, že ho musím za den tak 3x přepudrovat. Určitě si ho pořídím znovu.

  • dobře se roztírá
  • cena
  • konzistence
  • krytí
  • sjednocení pleti
  • párkrát musím přes den přepudrovat


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.2.2013 16:21:19

Tento make-up bych nedoporučovala na problematickou pleť.Jestliže máte prodlémy s pupínky,tento make-up je nevyřeší.Vydrží na obličeji dlouho,ale sem tam udělá fleky.S tímto make-upem moc spokojená nejsem,také matující problém nevyřeší.Jediné co mě překvapilo,bylo to,že pleť po nanešení byla opravdu rozjasněná a nedělaly se mi na obličeji suchá místa a to ani potom,to u jiných jsem tento problém měla.Lákavá je cena,ale v téhle cenové relaci seženete i lepší.Takže doporučuji tento výrobek jen těm co nemají takové problémy s pletí.Já si tento makeup už asi nekoupím.A zase mi nastává problém s hledáním nového,takového který bude skvělý za skvělou cenu.Zatím jsem na takový nenarazila a že jich už bylo.Ale i drahé makeupy mě zklamaly.Pro mladé holky s pěknou pletí bez vrásek je ideální.

  • Tento make-up pleť opravdu rozzářil.
  • Kryje dobře,ale je potřeba větší vrstva
  • Vydrží dlouho
  • Nedoporučuji a problematickou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento makeup mě mile překvapil. S rimmel nemám moc zkušeností, upředňostnuji jiné značky, ale tento makeup je skvělý. Mám odstíny 103 a 200 a míchám je dle potřeby. Docela dobře kryje, což nepotřebuji, ale oceňuji, sjednocuje barvu pleti, je lehký, na pleti není cítit, vydrží déle, když se pod něj použije báze. Odstíny se přizpůsobí barvě pleti.

  • odstíny
  • lehký
  • krycí
  • sjednocuje barvu
  • nevím


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tenhle make-up jsem si koupila, protože mi ho spousta lidí doporučovalo. Už chápu proč. Je to nejlepší make up, jaký jsem kdy měla. Na to, že je tak kvalitní a celkem dost velký mi přijde levný. Nejspíš u něj už zůstanu a nebudu zkoušet další make up, protože podle mě mi žádný make up nemůže vyhovovat tak, jako tenhle. Všem vám ho doporučuji. :)

  • Dobře kryje
  • Krásně voní
  • Cena
  • Vydrží hodně dlouho
  • Hezký obal
  • Žádný!!!


Další recenze od 4.2.2013 18:30:12

Nikdy jsem nebyla velký příznivce značky Rimmel a dlouho jsem používala make up od maybelline. Chtěla jsem zkusit něco nového, tak jsem koupil v akci s bází tento make up a musí říct, že mi hrozně vyhovuje. Mám suchou pleť a makeup nevysušuje, hezky sjednotí, dobře se rozmazává. Krytí mi přijde normální, na větší nedostatky používám korektor od Rimmel nebo make up cover od dermacolu. A přijde mi dokonce zatím nejlepší z make upů, které jsem použila:) Koupím znovu.

  • mě dlouho vydrží
  • dobře se rozmazává
  • příjemně voní
  • hezky sjednotí pleť
  • cena
  • žádné


Tenhle make up mě velmi mile překvapil! Mám docela komplikovanou pleť, velké póry, šupinky a přes den se matící a musim říct, že tenhle make up na mě vydrží téměř celý den! Podle mě hezky kryje a docela i matuje, takže pleť vypadá přirozeně. Navíc příjemně voní a má praktickou pumpičku. U mě ale asi nahradí i revlon colorstay.

  • Krycí schopnost
  • Výdrž
  • Vůně
  • Odstíny
  • Balení
  • Žádné :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento make-up jsem si vybrala v odstínu 100 Ivory na zimní období. Make-up je tekutý, dobře se roztírá a díky pumpičce i dobře dávkuje. Jako nevýhoda pro někoho může být nízké krytí, ale nedělá efekt masky, pleť hezky sjednotí, dle mého názoru i příjemně voní. Kupovala jsem ho v akci s podkladovou bází.

  • nedělá masku
  • nízké krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.1.2013 18:28:02

Mě tento make-up neohromil. Doufala jsem, že bude podobný make-upu Rimmel Match Perfection v kelímku (který přestali vyrábět), ale není. Tento je o dost tekutější, má slabší krytí a příjde mi i mastnější. Nejvíce mi vadí, že má slabou výdrž a jeho mastnější složení, které na mé smíšené pleti nedělá dobrotu. Jinak ale příjemně nenásilně voní, je příjemný-lehký na pleti, nedělá masku, nezalézá do pórů. Balení s pumpičkou je taky fajn (i když kelímek jsem měla radši). Asi ho dopoužívám, je to takový průměrný make-up, ale další balení si už nekoupím.

  • příjemný a lehký na pleti
  • nezvýrazňuje póry
  • vůně
  • balení
  • mastnější složení
  • slabší výdrž


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.1.2013 12:47:22

Tento make-up se teď prodává v novém balení, nevím, jestli se liší i obsah, ale dočetla jsem se, že by měl být vylepšený, osobně to ale porovnat nemohu, protože jsem ten starý neměla. Make-up jsem si pořídila v akci společně s bází a jsem poměrně spokojená. Na pleti vypadá přirozeně, nevysušuje a lehce kryje (nemám co zakrývat, takže mi to stačí). Bohužel jako většina drogérkových make-upů má slabší výdrž a jelikož mám mastnější pleť, musím se přes den přepudrovat (ještě jsem ale nenašla produkt, kde bych se přepudrovat nemusela). Balení má klasické, s pumpičkou.

  • vypadá přirozeně
  • sjednocení pleti
  • praktické balení
  • slabší výdrž
  • musím se přes den přepudrovat


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2013 18:23:01

Poté, co jsem zjistila, že moje milovaná gelová verze se zřejmě již nevyrábí, zkusila jsem tento make-up. Musím přiznat, že není tak dobrý, jako gel. Gelový lépe kryl, byl celkově takový příjemnější. Tento je pro mě něco jako tónovací krém, protože téměř nekryje, pleť pouze sjednotí. Mírně vysušuje, ale s krémem to bude ok. Co mě mile překvapilo, je skutečnost, jak krásně vyhladí póry, jsou s ním neviditelné. Mám odstín 103 a příště vezmu raději 200, který byl vyprodaný. Připadá mi, že je více univerzálnější, ale teď v zimě je to celkem ok. Zda si ho koupím znovu, to opravdu nevím. Uvidíme, zda třeba Rimmel nepřijde s nějakou lepší verzí.

  • - sjednotí pleť
  • - příjemná svěží vůně
  • - oproti gelové verzi dávkování s pumpičkou
  • - zahladí póry
  • - nekryje


Další recenze od 4.1.2013 17:30:39

Tento make-up je naprosto dokonalý, patří mezi mé oblíbené drogérkové make-upy. Mám odstín 103 True Ivory a jsem sním velmi spokojená. Krásně kryje nedostatky pleti, dlouho vydrží (až 20 hodin) a příjemně voní. Pleť po použití není vysušená. Doporučuji i pro mastnější typ pleti.

  • Cena
  • Balení (pumpička)
  • Parfemace
  • Výdrž
  • Krytí
  • SPF
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.12.2012 11:20:06

Zase jsem se přesvědčila, že mi Rimmel jako značka taková vůbec nesedí v make-upech. Vadil mi hodně malý výběr odstínů, nevoní nic moc, špatně se mi roztíral - rád dělá mapy, krytí bylo průměrné, ale už za dvě hodiny jsem měla na obličeji hroznou masku z toho. Obal je klasika - sklo, takže je těžký. Pumpička je fajn.

  • dostupnost
  • pumpička
  • cena vs kvalita - obojí hrozné
  • kryje průměrně
  • dělá mapy a hůř se roztírá
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.12.2012 21:50:00

Pro mě je tento make-up nejlepší z těch drogérkových. Je poměrně dost tekutý a jednoduše se roztírá. Myslím, že s tímto make-upem se opravdu nedá vytvořit efekt masky. Skvěle se přizpůsobí barvě pleti, dá se vrstvit, kryje tak středně a prozáří obličej... S výdrží to není nic moc, je potřeba jej přes den přepudrovat, ale i tak je tento make-up pro mě bezkonkurenční.

  • Konzistence
  • Přizpůsobení se pleti
  • Rozzáří obličej
  • Působí velmi přirozeně
  • Malý výběr odstínů


Další recenze od 23.12.2012 19:15:21

Je to první tekutý make-up, který jsem vyzkoušela, ale musím bohužel říct, že až ho opotřebuji, tak si ho znovu nekoupím. Sice se celkem dobře roztírá, ale moc dlouho nevydrží a poté dělá oranžové skrvny a tzv. efekt masky. Podle mého je spíše na tmavší pleť, na světlou ji moc nedoporučuji.

  • Dobře se roztírá
  • Nízká cena
  • Poměrně velké balení
  • Krátká výdrž na pleti
  • Dělá oranžové skrvny


Další recenze od 17.10.2012 21:34:30

Make-up naprosto k ničemu. Krytí nulové, na pleti je viditelný (dělá efekt masky) a zvýraznuje nedokonalosti na pleti. Vadily mi nepřirozené oranžové odstíny a silná, nepříjemná parfemace. Nějaký čas jsem ho používala na nohy, poté stejně letěl do koše.

  • cena
  • nepřirozené odstíny
  • nepříjemná parfemace
  • nekryje
  • dělá efekt masky
  • zalézá do vrásek


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2012 10:21:28

Ráda zkouším nové make-upy ale k tomuto se většinou vracím. Vyhovuje mi jeho tekutá a příjemná konzistence. Nevysušuje pleť, nedělá mapy, pleť hezky sjednotí a "rozzáří". Co se týče výběru odstínu tak mám dva: 103 True Ivory - který je světlejší takže ho používám v zimě a na léto mám odstín 200 Soft Beige který je tmavší ale jelikož se dobře opaluji takže pro mě ideální; a na jaře a na podzim kdy je to něco mezi tak je míchám dohromady. Je méně krycí což pro někoho může být nedostatek ale pro mě je to ideální

  • sjednocení
  • přizpůsobení se pleti
  • vyhovující odstíny
  • SPF
  • praktická pumpička
  • pro mě žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.5.2012 11:16:25

S tímto makeupem jsem v podstatě spokojená. Z různých značek mi nejlépe sedl odstnín, takže jsem se ho rozhodla vyzkoušet. Dobře se nanáší, ale chce to pořádně rozetřít. S bází nezvýrazňuje póry, krytí je slabší, ale kupovala jsem ho v akci s korektorem, který je skvělý, takže pokud je třeba, použiji ten. Po přepudrování má solidní výdrž.

  • nezvýrazňuje póry
  • nedělá "masku"
  • dobrá výdrž
  • pumpičkový dávkovač
  • horší krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.5.2012 17:50:42

Od té doby, co jsem si tento make-up koupila, leží téměř jen na poličce. Přijde mi nepoužitelný. Je pěnový, docela hezky řešený - pumpička, dobře se nanáší, ale vůbec nevydrží. Málo kryje a celkově je to podprůměrný make up. Znovu bych si ho už určitě nekoupila

  • pumpička
  • nekryje
  • nevydrží



věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2012 11:50:12

Býval to můj nejoblíbenější make up. Cena a kvalita byla velmi dobrá. Akorát nejsvětlejší odstín 100 Ivory byl pro mě trošku tmavší. Krásně sjednotil pleť a nedělal efekt masky. Konzistence byla trošku hutnější, ale dobře se nanášel. Trošku mi na něm vadila vůně, ale po čase jsem si zvykla.

  • cena
  • sjednotil pleť
  • nedělá efekt masky
  • tmavší odstíny


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené