Gabriella Salvete Excellent Cover Make-Up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Gabriella Salvete Excellent Cover Make-Up
Tekutý makeup Gabriella Salvete Excellent Cover Make-Up - obrázek 1
Tekutý makeup Gabriella Salvete Excellent Cover Make-Up - obrázek 2
Tekutý makeup Gabriella Salvete Excellent Cover Make-Up - obrázek 3
5 3.5 10
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Excellent Cover Make-Up

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up není vůbec špatný, ale řekla bych, že se s ním musí umět pracovat. Je na můj vkus dost hutný a pokud ho nerozetřete opravdu pečlivě, tak může vytvářet na obličeji fleky. Je určen pro normální až mastnou pleť, ale nevím no. Pokud se ho dá málo, tak pleť pěkně zmatní a vypadá přirozeně, zároveň ale v této vrstvě moc nekryje. Pokud chci silnější krytí a dám si make-upu trochu více, tak se pleť po chvíli začne neskutečně lesknout... Pokud si ale najdete množství které vaší pleti vyhovuje, tak si myslím že za tu cenu není špatný :)

  • Hezké odstíny
  • Cena
  • Na pleti působí přirozeně
  • Balení s pumpičkou velké množství make-upu v lahvičce zůstane
  • Moc nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 19:21:41

U tohoto výrobku mi vyhovuje široká paleta odstínů. Také mi vyhovuje způsob dávkování. Pokud máte bezproblémovou pleť je ideální, vypadá přirozeně a nemusí se jej dávat mnoho, sjednotí barvu pleti, pokud ale máte problémy s akné a potřebujete jej překrýt tak místa na které jej nanesete víc vypadají nepřirozeně a mohou se lesknout, potom je nutné make up přetřít pudrem.

  • Aplikátor
  • cena
  • široký výběr barev
  • nedokáže zakrýt vše


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 19:31:14

Make-up je skvělý, bezvadně kryje, matuje, odstíny jsou přirozené a hezky splyne s pletí. Na obličeji se dobře nosí, nedělá masku, neucpává póry a není po něm nepříjemně mastný film. Mám problémovou pleť a s tímto produktem je téměř dokonalá, navíc je za krásnou cenu, doporučuji.

  • krytí
  • přirozený výsledek
  • cena
  • sjednotí pleť
  • není


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 18:04:51

Tento make-up, nevím no.. Na mě je tedy dost hutný, navíc poprvé jsem si koupila tmavší odstín, než potřebuji, takže jsem jej vyzkoušel jen párkrát. Velmi krémová konzistence a kryje tak středně, vcelku dobře. Preferuji spíše lehčí make-upy, takže tento spíše ne, ale větší výhrady snad nemám :)

  • cena
  • hutný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento make up je poměrně hutný a proto je nutné ho na pleti dobře "zpracovat". Kryje středně, nedoporučovala bych ho pro někoho s hodně problémovou pletí, protože pak je nutné nanést větší vrstvu a ta dělá fleky. Co mě příjemně překvapilo, je poměrně velký výběr odstínů. Naopak obal je celkem nepraktický, poměrně dost make upu zůstává v lahvičce a špatně se do něj dostává.

  • výběr odstínů
  • obal


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.10.2012 13:08:12

bohužial tento makeup ma nejako velmi nenadchol, asi to bolo aj zlým výberom farby. ale aj tak som mala dojem masky, a pri tom si nedávam vela makupu. aj som mala pocit že pokožka "nedýcha" možno by to bol dobry makup na zimu. či ho ešte niekedy kupim neviem. pretože mi všetky farby pripadaju do ružova.

  • cena
  • velký výber farieb
  • pre mna ladené farby do ružova (niekomu to nemusí vadiť)
  • maskoidný efekt


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2013 09:14:17

Tento make up mě hned zaujal balením. Líbí se mi elegantní skleněná lahvička. Co hodnotím záporně jsou odstíny, které jsou do zvláštního podtónu a ne každému mohou vyhovovat. Make up vydrží průměrně, leskne se o něco později než ostatní make upy co jsem zkoušela. Myslím že zakryje drobné nedokonalosti, ale nic převratného. Za mě je to průměrný make up z drogérie.

  • pěkný obal
  • poměr cena a kvalita
  • leskne se až po delší době
  • střední krytí
  • výběr odstínů
  • průměrná výdrž


Další recenze od 1.10.2013 11:02:23

Tento makeup jsem si zakoupila v akci v drogerii Rossman za 117kč. Potřebuji větší krycí sílu, mám mastnejsi problematickou pleť. Mam odstin 02, ktery je ten nejsvetlejsi, ale stejne celkem tmavy. Pro bledulky bych ho nedoporucovala. Zbytek odstinu byl jeste tmavsi, coz si myslim, ze u nas vnitrozemcu moc neuspeje. Ale odstin 02 se mi moc libi, pro me je idealni. Neni zluty, ani ruzovy, trkla bych spis svetlejsi odstin hnede. Vypada krasne prirozene. Libi se mi mnohem vic, nez ty nazloutle odstiny jinych makeupů, co mam. Nanáším ho stipple brushem, a vypadá velmi přirozeně. Krytí není až tak úplné, spíše střední, zarudnutí a pupínky jsem musela zamaskovat korektorem. Ale celkový dojem je skvělý. Určitě bych si ho koupila znovu. Balení je vyhovující, s pumpickou. Za tu cenu skvelé :)

  • cena
  • barva
  • prirozeny vzhled
  • nekryje zcela zacervenani


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.6.2014 22:11:15

Skvělý make-up. Dobře se nanáší, snadno se rozetře. Stačí ho docela málo (používám pro přirozený vzhled), dělá krásně sametovou pleť. Když nanesu tento make-up tak to vypadá tak pěkně, že už si někdy ani nedám pudr a tvářenku. Docela dobře matuje. Balení s pumpičkou je skvělé. Odstíny taky použitelné. Našla jsem svého favorita v make-upech.

  • dělá sametovou pleť
  • dobře se roztírá
  • přirozený odstín
  • zatím nevím


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.1.2018 18:27:31

Tento make-up je určen pro normální až mastnou pleť.Konzistence je hutnější,hůře se roztírá,středně kryje,dělá fleky.Make-up je potřeba pořádně rozetřít,jinak může vytvořit na obličeji masku.Po nanesení na pleť ovšem dlouho nevydrží,po chvilce se začne pleť hodně lesknout.Pozitivum,velký výběr odstínů.Za mě rozhodně nedoporučuji!

  • velký výběr odstínů
  • dělá fleky
  • nevydrží
  • vytváří masku


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené