Rimmel Powder Blush recenze a zkušenosti

Tvářenky Rimmel Powder Blush
Tvářenky Rimmel Powder Blush - obrázek 1
5 3.6 10
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 3
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Powder Blush

věk
15-24

pleť
suchá
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.3.2012 07:40:33

Obyčejná tvářenka, kterou seženete za výhodnou cenu a jak říkám nenadchne ani neurazí. Líbí se mi momentálně odstín, který jsem si s tvářenkou od Rimmel London vybrala, proto dávám spíše kladné hodnocení. Dále je k tvářence přidán i malý štěteček, ale tím bych ho na tvář rozhodně nenanášela, už jen proto jak je malý a jeho štětinky jsou poněkud tvrdší.

  • pěkné odstíny
  • cena
  • štěteček


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 22:57:38

Tahle tvářenka patří z těch drogérkových podle mě k těm nejlepším. Pokud pominu otvírání, se kterým občas bojuji, je za ty peníze opravdu skvělá. Nepráší, na tváři nežmolkuje, výdrž má přiměřenou a vytváří na pleti krásný finish.

  • finish
  • dostupnost
  • cena
  • výdrž
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Moje stálice. Pěkně se nanáší, i přes malý výběr odstínů jsou barvičky pěkné, tvářenka dlouho vydrží, dá se použít jako multifunkční líčidlo, rozjasní obličej. Balení je praktické do kabelky, cena je taky super. Tvářenka je jemná, nepřáší, velkým štětcem se nanese přirozeně.

  • jemná
  • přirozená barva
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 11:40:57

Naprosto průměrná, drogérková tvářenka. Je celkem um vybrat správný odstín, alespoň pro mě, protože se mi vždy podaří vybrat ten, který se zdánlivě hodí k mé pleti a hups - na světle to už tak skvěle nevypadá. Úplně mě drtí pitomé balení a ještě více štěteček, který se hodí tak maximálně na vyhození. Ale za ty peníze svůj účel plní.

  • nízká cena
  • štěteček
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 11:50:16

Průměrná pigmentace, výdrž podprůměrná, balení křehké a nepoužitelný štěteček - pro mě spíš podrpůměr i na drogerku, např. tvářenky Loreal mi vyhovují mnohem víc. Měla jsem polomatný odstín, uvítala bych jí bez třpytek, nevím, zda i takové verze jsou (tipuji, že ne).

  • dostupnost v drogerii
  • pigmentace není moc slavná
  • třpytky
  • balení a nepoužitelný štěteček
  • výdrž


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.11.2012 10:00:58

V dané cenové kategorii je pro mě nejlepší tvářenkou, používám již několik let. Vyhovuje mi příjemná konzistence, výdrž, stačí nanést ráno a do večera není potřeba přidávat, maximálně chystám-li se někam na "noční tah", trochu tvářenky přidám. Původně jsem si ji vybrala kvůli odstínu (127 Tuscany), jelikož ač spíše bledule, růžové odstíny na sobě nesnesu. Nakonec předčila má očekávání i po jiných stránkách. Co bych vytkla je balení - velikost a množství je v pořádku, pouzdro je malinkaté, takže se vejde do každé mini kosmetické taštičky. Často však rozbiju plastový obal dříve, než stihnu všechno líčidlo spotřebovat. K mini-štětečku se vyjadřovat snad ani nebudu, ten letí do koše okamžitě po rozbalení nově zakoupené tvářenky, výrobce jej zamýšlel asi jako vtip.

  • Odstín
  • Výdrž
  • Konzistence
  • Nekvalitní obal
  • Parodie na štěteček


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.11.2012 11:59:47

Tato tvářenka mi přijde jako takový průměr z drogérie, ale kvalita naprosto odpovídá ceně. Jelikož patří k levnějším tvářenkám, tak je výdrž trochu slabší. Musím si ji nanášet minimálně dvakrát denně. Má více druhů odstínů, já mám odstín Pink Sugar, který je na mé světlé pleti přirozený. Jediným větším mínusem je pro mne nekvalitní plastový obal.

  • cena
  • dostupnost
  • hezký odstín
  • výdrž
  • plastový obal


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2013 10:38:03

Tvářenka byla vcelku příjemná, s výdrží na tváři to bylo už horší. Měla jsem odstín,který je vyfocený na obrázku. K tvářence je přibalený i štěteček,který je vcelku k ničemu. Nalíčit se s ním nedá a je hrubů. Balení samo o sobě docela dlouho vydrželo. Dostala jsem tvářenku darem,ale sama bych si ji asi nekoupila.

  • výběr odstínů
  • balení dlouho vydrželo
  • průměrná výdrž na tváři
  • přibalený štěteček není k použítí


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.9.2013 17:30:17

Já jsem s touto tvářenkou spokojená. Skvěle se nanáší, je jemná, netvoří nevzhledné mapy, dobře se roztírá a hlavně krásně vypadá. Štěteček jsem ale vyhodila. Tvářenka se s ním nanášet rozhodně nedá. Mám světlejší odstín a s výdrží jsem spokojená. Samozřejmě nevydrží celý den, ale to ani od ní neočekávám. Je středně výrazná.

  • jemná
  • dobře se roztírá
  • žádné


Tvářenku jsem dostala od kamarádky k narozeninám. Je mega pigmentovaná, čili pozor při nanášení, stačí opravdu trochu na štětec a hned s ní vykouzlíte neodolatelná zdravíčka :) Cena je také super na tu kvalitu. A jestli si jí koupím znovu? , vzhledem k tomu, že ji mám už asi 5 let a to jí používám často, tak nevím, zda ji vůbec kdy vypotřebuji :D

  • cena
  • pigmentace
  • odstíny
  • trochu práší


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

NYX Mosaic Powder Blush

3.6 65% 5 recenzí

Hůře hodnocené

MUA Blusher

3.2 55% 6 recenzí