Rimmel rtěnka Lasting Finish Lipstick by Kate recenze a zkušenosti

Rtěnky Rimmel rtěnka Lasting Finish Lipstick by Kate
Rtěnky Rimmel rtěnka Lasting Finish Lipstick by Kate - obrázek 1
Rtěnky Rimmel rtěnka Lasting Finish Lipstick by Kate - obrázek 2
Rtěnky Rimmel rtěnka Lasting Finish Lipstick by Kate - obrázek 3
5 3.9 37
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 139 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 37 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel rtěnka Lasting Finish Lipstick by Kate

věk
25-34

Další recenze od 11.8.2019 15:35:18

Tak od této rtěnky mám celkem čtyři odstíny a to v nude a jednu mám červenou. Ty nude mi vyhovují všechny, ale červená ne. Nevím, čím to je, ale červená se mi rychleji smyje ze rtů. Oprato tomu ty světlejší odstíny se mi zdá, že drží lépe. Rtěnky ale rty nevysušují a barva se neslévá do linek rtů. Taky pěkně voní a určitě se koupím znovu.

  • barvy
  • konzistence
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 20.8.2016 22:37:25

Velmi dobrá rtěnka na tu cenu. Dost dlouho (přes 4 roky) mi vydržela, aniž by se zkazila. Měla jsem odstín 12 (červená s nádechem do oranžova), později jsem ji darovala, protože ten odstín mi moc nesedí. Samotná rtěnka je dobrá, pigmentace je úžasná. Taky mi vyhovuje, že není příliš krémová, tím pádem se nerozpíjí a není potřeba konturovací tužky. Dalším plusem je pevný a moc hezký obal. Výdrž není moc dobrá, to by nevadilo, ale horší je, že když se začne vytrácet, nemizí rovnoměrně, zmizí ze středu rtů a v okrajích zůstane, což u rtěnek nesnáším. Taky mi vadí výběr odstínů, některé jsou až moc křiklavé jak zvýrazňovač, ty nude jsou naopak "mrtvolné" na můj vkus.

  • cena
  • pigmentace
  • nerozpíjí se
  • obal
  • vůně
  • nemizí ze rtů rovnoměrně
  • výběr odstínů


věk
15-24

Další recenze od 13.11.2015 13:49:29

Pro mě nejlepší rtěnka z drogerie. Nechápu kde všichni berou že vysušuje :-D Já mám většinu času hrozně suché rty a tahle rtěnka mi je vůbec ale vůbec nevysušuje, je hydratační, vydrží hrozně dlouho. Měla jsem ji celý den i když jsem jedla, pořád byla na rtech. Jako obtiskává se když se napijete, ale to dělá každá rtěnka která není fakt nějak matná a je přímo udělaná tak aby se neobtiskla ani trošku při doteku. Je hodně pigmentovaná, vypadá krásně :) Mám v plánu si koupit ještě další odstíny !

  • Vůně
  • Výdrž
  • Nevysušuje
  • Velmi pigmentovaná
  • Syté barvy
  • Nic :)


věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 18:23:52

S touto rtěnkou jsem moc spokojená, co se týká vysušování jak je psáno nade mnou tak já jsem se naučila vždy používat před rtěnkou balzám, nanesu ho větší vrstvu a pak setřu po chvíli a je to lepší, mám odstín 03, je to hezká barva, nenápadná, na rtech je příjemná, nehydratuje, ze rtů mi mizí najednou, nezůstává jen u okrajů, což je fajn,dá se během dne opravovat a nanášet znovu, ale balzám používám taky, balení je moc hezké

  • balení
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 17.12.2014 22:55:45

Toto je môj najobľúbenejší rúž. Mám tri odtiene 02,04,15. Odtieň č. 15 nieje taký dobrý ako zvyšné dva, je sivý ,ale na perách vytvára len sivú perleť. Č. 02 a 04 sú prekrásne intenzívne pigmentované, výdrž je tiež podľa mňa dobrá, dajú nejakých 5 hod. Pitie ešte vydržia ,s jedlom už majú problém. Trošku vysušujú pery ,ale to nieje až taký problém. Ak sa nedá na pery ceruzka ,tak sa zvyknú rozpíjať

  • pigmentácia
  • výdrž
  • obal
  • cena
  • trošku vysušujú


věk
25-34

Další recenze od 15.12.2014 20:26:31

Rtěnku jsem si pořídila v odstínu 06 a poté 02. Zatímco 06 je poměrně příjemná, nevysušuje, naopak 02 je propadák. Produkt už si nikdy nekoupím, protože je nekonzistentní a nevím, co od něj příště čekat. Odstín 02 se hodně rozpíjí a už po hodině (bez napití či jídla!) potřebuje úpravy. Rtěnka se rozmazává, nedrží, proto nedoporučuji. Vhodná, pokud chcete hezkou barvu, nevadí vám časté opravy.

  • krásné odstíny
  • nekonzistentní produkt
  • rozmává se
  • i s tužkou se rozpíjí
  • minimální výdrž


Další recenze od 4.5.2014 19:42:14

Tuhle rtěnku používám nejčastěji. Vlastním číslo 07, což je taková nude-starorůžová. Je tmavší než klasické nude rtěnky a protože mám přirozeně tmavší rty, tak toto je moje go-to nude barva na denní nošení. Jsem velice spokojená s krémovým složením, rtěnka nevysušuje. Výdrž není nijak nadprůměrná, ale jsem spokojená. I balení je sympatické. Určitě bych koupila znovu.

  • dobrá pigmentace
  • hydratace
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Rtěnku jsem dostala k narozeninám a jsem s ní moc spokojená. Barva je sytá a výrazná, takže se hodí spíše na večerní líčení a ke zbytku líčení decentního. Mám odstín 09. Jak již psalo spousta holek, je lepší na rty před aplikací rtěnky použít balzám, trochu se zjemní odstín rtěnky a nebudou podtržena suchá místa. Jsem ale velmi spokojená, obal je taky moc krásný.

  • sytost barvy
  • výdrž
  • výběr odstínů
  • je lepší před aplikací použít balzám


věk
15-24

Další recenze od 17.8.2013 20:49:10

Tuto rtěnku jsem si vybrala kvůli odstínu, protože výběr je opravdu pěkný, a také mě lákala cena. Hodně mě ovšem zklamala, vysušuje rty, sice kryje, ale nehezky a zvýrazňuje nedostatky a texturu rtů. Necítila jsem se dobře, když jsem jí měla na rtech, chyběl takový ten "mlask mlask" pocit a ani dlouho nevydržela. Na druhou stranu má hezké odstíny, dobrou cenu a pěkný obal, a je k dostání skoro všude. Mě mohlo vysušení vadit extrémně, protože mám suchou pleť.

  • k dostání skoro všude
  • cena
  • široký výběr odstínů
  • vysušuje
  • zvýrazňuje nedostatky
  • výdrž
  • špatný pocit


věk
25-34

Odstín 901: koupila jsem si tu nejvýraznější růžovou, která byla od Rimmel dostupná a jsem s ní moc spokojená. Dlouho vydrží na rtech a je za super cenu. Bohužel se občas obtiskne na rty a trochu vysušuje. K dostání je ve ve velké škále odstínů, takže si každá vybere. Taky má moc hezké černé balení. Já jsem spokojená.

  • hezký odstín
  • dlouho vydrží
  • občas se obtiskne na rtech
  • vysušuje


Měla jsem odstín 03 - taková nude barva , je sice hezká , ale pomalu nepoznáte , že ji na puse máte. A to záleží na tom , jaké odstíny máte rády, mně to třeba nevadí , že skoro nejde vidět:-D Je dobrá v tom , že to není jenom taková ta barva ' smrtky ',nebo bílého make - upu :D , to se mi líbí , je celkem hezká no :) - Pro mě vyhovující. Dále pak bych doporučila odstín 01 . Který si právě hodlám koupit , tak snad budu také spokojená,protože si ji každý jen a jen vychvaluje a i na reálných fotkách na internetu vypadá dost hezky:-)

  • cena
  • krásně voní
  • malinko vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2013 09:37:51

Mám krásnou retro červenou barvu a jsem z ní nadšená. Rtěnka je velmi pigmentovaná, stačí jednou přejet rty. Nevysušuje, i když bez balzámu bych si na rtěnku netroufla, takže třeba nejsem tolik objektivní (ale krémová mi přijde dost). Moc pěkně voní a nevytváří žádnou pachuť. Obal je pěkný, i když působí relativně snadno rozbitelně. Pokud jí někdy dopotřebuju, jdu do ní znova:)

  • Vysoká pigmentace
  • Na drogérkovou rtěnku dobrá výdrž
  • Příjemná vůně
  • Žádná pachuť
  • Příjemná cena
  • Balení by mohlo být bytelnější


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2013 10:39:03

Pro mne může tato rtěnka nabídnout pouze pěkný obal a to je vše. Doma mám odstíny dva - 02 a 03. Rtěnky strašně krásně voní. Na rtech mi není vůbec příjemná. Rty mi vysušuje a dostává se do rýh takže to vypadá nehezky. Čekala bych od této rtěnky více. Přinejmenším aspoň trošku krémovější strukturu.

  • vůně
  • obal
  • vysušuje rty
  • zvýrazňuje rýhy
  • málo krémová


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 18:01:20

Krásné odstíny, pěkné balení a hezká vůně - ale tím to končí. Vysušuje a hrozně zvýrazňuje šupinky. Musím použít peeling a balzám a až potom nanáším. Barva kryje, dobře se roztírá ale výdrž je taková průměrná. I když má pro mě tyto nedostatky jeden odstín jsem si tak zamilovala, že si ho přes to všechno asi koupím znovu.

  • vůně
  • krytí
  • konzistence
  • vysušuje
  • zvýrazňuje šupinky


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2013 15:28:27

Spíš bych řekla možná bych si jí koupila, pokud by byla dostupná kolekce matných odstínů. Tahle rtěnka je opěvovaná, občas mázne, na můj vkus je moc krémová. Ale rozhodně není špatná, je opravdu dobře pigmentovaná a vydrží určitě pár hodin s občasným zkontrolováním, zda neudělala neplechu ;) Za tu cenu fajn :)

  • pigmentace
  • cena
  • občas mázne


Další recenze od 9.1.2013 20:35:29

Mně tahle rtěnka nevyhovuje. Strašně se rozmazává. Opravdu hodně zalézá do rýh rtů.Zdá se mi, že dost vysušuje rty, takže nutno použít balzám. Navíc se mi nezdá dost velká škála odstínů (alespoň na našem trhu), vůbec se k nám nedostala jarní kolekce, kde byly barvy alespoň trochu o něčem. Je ale zase fajn, že vydrží na rtech opravdu dlouho a má pěkný obal jakoby z podpisem Kate, což je pěkné. A je levná. Osobně mi z drogerie mnohem více vyhovují Dermacol Lip Seduction nebo Maybelline, které jsou podobně drahé.

  • výdrž
  • cena
  • obal
  • škála odstínů
  • rozmazává se
  • zalézá do rýh rtů
  • vysušuje
  • v cenové kategorii jsou lepší


věk
25-34

Další recenze od 24.11.2012 07:46:18

Chválím! Výborná rtěnka, která je dostupná ve spoustě krásných odstínech, je velmi dobře pigmentovaná a na rtech příjemná. Výdrž a pigmentace jsou střední, ale mezi drogerkovou klasikou spíš lepší. Takže za mě ano, myslím, že se vyplatí si pár korun připlatit a mít aspoň trochu kvalitní rtěnku.

  • barvy
  • pigmentace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2012 17:41:38

Mám odstín 03, který mi bohužel moc nesedí. Jinak barvička je pěkná, ale k mé pleti moc hnědá. Samotná rtěnka je příjemná na rtech, ale používám pod ní vždy balzám na rty, jinak rty trošku vysušuje a zvýrazňuje rýhy na rtech. Výdrž je docela solidní, je velmi dobře pigmentovaná. Moc pěkně voní a má nádherný obal. Klidně si pořídím další, asi nějakou červenou. Za stovku je to fajn rtěnka.

  • dobrá výdrž na rtech
  • výborně pigmentovaná
  • vůně
  • balení
  • vysušuje rty a zvýrazňuje rýhy


věk
25-34

Další recenze od 20.11.2012 11:20:25

Celkem kvalitní drogérková rtěnka za dobrou cenu. Jelikož rtěnky moc nepoužívám, vybrala jsem si univerzální nude odstín (03). Je to krásná, přirozená barva, dobře kryje a hezky voní. Rtěnka má krásný, elegantní obal, ale je pravda, že moc nehydratuje a tak je pod ní potřeba použít balzám na rty.

  • Odstíny
  • Krytí
  • Elegantní obal
  • Je potřeba použít balzám


věk
25-34

Další recenze od 10.11.2012 22:31:05

Tuto rtěnku mám v nádherném odstínu 03, barva je nejvíce podobná mým rtům.. Líbí se mi obal, také vůně.. Barva je nádherná, výdrž je také skvělá.. Také jsem zaznamenala slabou hydrataci, ovšem mé rty vyžadují opravdu silnou péči.. jinak jsem velmi spokojená..

  • odstíny
  • vůně
  • kvalita a cena
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 27.9.2012 19:33:24

Tato rtěnka mě zaujala velmi kladným hodnocením. Je opravdu velmi dobře pigmentovaná, v krásných odstínech a navíc moc hezky voní. Hydratace není až tak velká, ale to se dá vyřešit balzámem pod rtěnku. Konzistence je krémová. Výdrž je celkem dobrá, po jídle a pití zůstane jen kontura rtů. Mám v odstínu 09, což je opravdu hodně výrazná červeno-růžová barva, takže přes den spíš poťupu rty pro hezkou přirozenou červenou barvu a večer směle nanesu. Doporučuji nanášet štětečkem, rtěnka není moc dobře zkosená.

  • - vůně
  • - hezké odstíny
  • - super pigmentace
  • - krémová
  • - průměrná hydratace


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2012 12:33:45

Jelikož jsem odstín podobný 02 (tmavá sytě růžová) viděla jen u MACU, neváhala jsem zkusit i levnější variantu. Potvrzuji, že se nedá použít bez balzámu, ale myslím, že to žádná dobře krycí rtěnka ne, takže jsem v celku spokojená. Výdrž nemá valnou, cca 2h, potom se vytrácí a je třeba přemalovat, trochu se rozmazává a nelíbí se mi moc její vůně. Ale to vše vyváží fakt, že jsem ušetřila 500Kč a sehnala tak skvělou barvu.

  • krycí v 1 vrstvě
  • cena
  • výběr barev, které v drogerii nenajdete
  • výdrž
  • rozmazává se
  • vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 4.7.2012 18:56:58

mám vo farbe 03 jemná telová, nie mrtvolná, vhodná k výraynejším očiam a druhú 05 výrazná červeno-ružová, tu zase používam ked mám na očiach iba riasenku alebo iba linku. myslím si že rúž hydratuje tak akurát. a výdrž je na tu cenu tiež obstojná. Obal je pekný, moderný, s podpisom kate

  • pekné farby
  • dobre sa aplikuje
  • pekne kryje
  • prijatelná cena
  • nič


věk
15-24

Další recenze od 16.6.2012 22:29:15

Rtěnku mám v odstínu 03, jako asi většina lidí, a když pominu že mi vůbec nesluší, nemám co bych vytkla. Mamka má ještě jeden odstín, číslo si nepamatuju a ta mi sluší, takže můžu posoudit výdrž apod. Začnu obalem, ten se mi hrozně moc líbí, jednoduchý, prostě krása :D. Rtěnka pak nádherně voní, a je krásně pigmentovaná. I vůči supr pigmentaci nevysušuje rty, i když je pravda že já se patlám balzámem pořád, takže i pod rtěnku ho dávám. Po rtech krásně klouže a na drogerkové poměry slušná výdrž. Za tu cenu paráda :). No a musim ještě říct že barvy má nádherné, to se v drogerkách nenajde lehko a u každé značky, konečně nějaké pěkné bez třpytek a všeho možného :).

  • pigmentace
  • nevysušuje
  • slušná výdrž
  • atd
  • žádná


věk
15-24

Další recenze od 15.6.2012 14:02:45

Tahle kolekce od Rimmelu se mi líbí, sice jde jen o deset odstínů, ale každý má něco do sebe. Koupila jsem si rtěnku 12, oranžovku, kterou jsem hledala už dlouho :) a na této rtěnce oceňuji to, že je bez shimmeru, což mi nadmíru vyhovuje. Moc se mi líbí i obal a rtěnka má sladkou vůni po bonbonech Vexta :D

  • Plně zasouvací
  • Krásná vůně
  • Obal
  • Vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 27.5.2012 19:34:45

Jako první vás na této rtěnce zaujme obal který je opravdu velmi povedený, černá barva s nápisem kate. Za mě velmi povedený kousek. Zajímavá je také škála odstínů, které jsou velmi dobře pigmentované a jsou zde i odvážnější barvy jako je například tmavě fialová. Co mi však na rtěnce vadí je že vysušuje

  • obal
  • pigmentace
  • vysušuje


Další recenze od 27.5.2012 15:25:06

Suprová rtěnka, musím přiznat, že mě nejvíc zaujala kvůli tomu nádhernému obalu. Koupila jsem si odstín 01, což je sytě rudá barva. Drží na rtech naprosto perfektně, vydrží velmi dlouho. Má hezkou vůni a je příjemná na rtech. Cena je také ideální okolo 130 korun. Určitě doporučuji :)

  • krásný obal
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.5.2012 19:27:00

Vcelku dobrá rtěnka a za dobrou cenu. Mám zkušenosti s odstínem 07. Je to krémová rtěnka. Barva je bez třpytek a celkem vydrží. Příjemně voní. Osobně se mi moc líbí obal s červeným nápisem Kate (jelikož se taky jmenuju Katka) a červeným srdičkem. Jmenovaný odstín se hodí na denní nošení, není nijak křiklavý.

  • cena
  • vůně
  • obal
  • nevim


věk
25-34

Perfektní, syté barvy, a velký výběr odstínů. Ač jich je pouze deset, tak splňují veškeré podmínky, které konkrétně já na rtěnku kladu. Vlastním odstín 01 - klasická rudá, 06 - pink, a 09 růžovo-červená. Rtěnky jsou dlouhotrvající, krémové, a nevysušují. Balení je super, mám ráda na kosmetických baleních černou barvu.

  • dlouhotrvající
  • krémové
  • hydratační
  • žádné


věk
35-44

Tahle kolekce rtěnek od Kate Moss mě docela nadchla, protože nabízí opravdu zajímavé barvičky. Sice s některými odstíny je třeba zacházet opravdu opatrně, ale svým způsobem vypadají všechny úžasně. Dokonce i ony tzv. nude odstíny mi docela barevně sedí, což je u mě s podivem, protože mě jinak světlounké rtěnky nesluší. Moc se mi líbí i obal s podpisem Kate. Zbožňuji i onu rimmelovskou vůni rtěnky. Výdrž rtěnky je tak střední, řekla bych, že je slabší než u klasické Lasting Finish. Rtěnka je docela jemná, na rtech příjemná a nevysušuje.

  • zajímavé barvy
  • vůně a obal
  • mohla by mít větší výdrž na rtech


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2012 20:35:21

Rtěnka ohromí skvělou pigmentací. Barvy jsou skutečně velmi syté, rtěnky stačí použít málo, balení vydrží dlouho. Co se týče výdrže na rtech, tak ta je taktéž obstojná. Já jsem z těchto rtěnek nadšená, jen bych uvítala víc odstínů, hlavně nějakých světlejších. Balení je hezké, vkusné. Rtěnky chválím a doporučuji.

  • výdrž
  • pigmentace
  • dostupnost
  • cena
  • balení
  • výběr odstínů


věk
25-34

Na můj vkus malý výběr odstínů. Barvy mi příjdou převážně tmavé, na druhou stranu jsou krásně syté. Co se výdrže týče, nic moc, čekala jsem od ní víc. Navíc mi příjde, že dost vysušuje a zvýrazňuje případné šupinky. Krásně voní a má atraktivní obal. Cena mi příjde slušná.

  • syté barvy
  • atraktivní obal
  • málo odstínů
  • převážně tmavé odstíny
  • vysušuje
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 1.4.2012 15:00:01

Obal se mi hrozně líbí :-) Mám odstín 03, chtěla jsem nude rtěnku, ale je mnohem tmavší,než vypadá, barví opravdu výtečně, dobře překryje přirozenou barvu rtů. Já dávám vždy s leskem,protože bohužel, jak již psaly holky nade mnou, vysušuje. Že by cuckovatěla, s tím zkušenost nemám, ale vysušuje. Jinak je to krásná rtěnka s průměrnou výdrží. Velmi oceňuji,že v ní nejsou třpytky.

  • dobrá pigmentace
  • cena
  • bez třpytek
  • vysušuje rty


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 18:08:13

Celkově velmi povedená kolekce, hlavně co se týče odstínů. Vlastním 03 a 07, oba jsou to spíše přirozené odstíny, vhodné na denní nošení. Pigmentace rtěnek je výborná a výdrž průměrná. Jako hlavní nevýhodu vidím v tom, že trochu vysušuje rty, takže musím nejprve použít balzám, což ovšem také trochu zjemní odstín rtěnky.

  • odstíny
  • pigmentace
  • cena
  • vysušuje


Mám odstín 03, vypadá nude, ale podle mě je dost tmavý. Výběr odstínů je široký, balení se mi líbí. Odstíny jsou poměrně tmavé a rtěnka vysušuje. Pro mě je bez balzámu nepoužitelná. Cena příznivá, ale výdrž nic moc.

  • Cena
  • Balení a vzhled
  • Výběr odstínů
  • Vysušuje
  • Poměrně tmavé odstíny
  • Výdrž


Další recenze od 4.3.2012 23:50:09

Dobrá rtěnka, poměr cena-kvalita je nad očekávání. Potěšily mne hlavně tělové barvy bez shimmeru o které je v drogériích nouze. Určitě předčí dražší rtěnky.

  • cena
  • barvy
  • vůně
  • konzistence
  • trochu vysušuje
  • nevydrží příliš


věk
25-34

Cenově dostupná rtěnka s živým výběrem barev podle aktuálních trendů. Zkušenost mám s odstíny 001, 003 a 009. Chybí mi u ní, že není vůbec hydratační, je třeba vždy nanášet na balzám.

  • cena
  • syté barvy
  • má tendence se rozpíjet a rozmazávat
  • otírá se
  • vysušuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Essence Rtěnka

3.9 74% 67 recenzí

Hůře hodnocené