Rimmel Volume Flash Scandal Eyes Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Rimmel Volume Flash Scandal Eyes Mascara
Řasenky Rimmel Volume Flash Scandal Eyes Mascara - obrázek 1
Řasenky Rimmel Volume Flash Scandal Eyes Mascara - obrázek 2
Řasenky Rimmel Volume Flash Scandal Eyes Mascara - obrázek 3
5 2.2 28
  • Průměrné hodnocení 2.2
  • 29% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Volume Flash Scandal Eyes Mascara

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.10.2012 20:32:41

Tak jsem se zase jednou nechala zlákat a úplně zbytečně. Rimmel mám docela ráda, ale řasenky mi prostě nesedí. Konkrétně tato má řasám dodat větší "skandální" objem - nedodá. Jediné, co řasenka umí, je řasy parádně slepit. Navíc nedrží, drolí se pod očima a dělá žmolky. Kartáček je ok, mám ráda ty větší, ale to bohužel tuto řasenku nezachrání. Pěkný obal.

  • velký kartáček
  • design
  • nedodá objem
  • slepuje řasy
  • drolí se a dělá žmolky, nedrží


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 31.10.2012 11:02:39

Nápodobně! Zase mě utáhli na reklamu. Říkala jsem si, že odolám a neklaplo to :-) Líbí se mi hodně velký kartáček, takové mám ráda, ale zbytek je bída. Neříkám, že je řasenka nějak extrémně špatná, ale nedělá nic z toho co slibuje a docela mi řasy slepuje. Takže jsem zase poučená pro příště, i když jak se znám, tak další novince stejně neodolám.

  • v akci se dá sehnat za dobrou cenu
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.11.2012 12:13:14

Tak sem si tedy tuto řasenku také koupila a to hlavně proto, že jsme na ní měla kupón z DM a nevyšla mě moc draho. Co se týče balení a kartáčku tak nemám moc co vytknout ale samotná řasenka mi až tak moc nevyhovuje. Řasy mírně natočí, i jsou řasy více černé ale nemění to nic na tom že jsou řasy slepené, žmolkované a tudíž to nevypadá moc vzhledně, já si ještě po aplikaci této řasenky hned rozčesala řasy osvědčeným kartáčkem a tak to bylo ok. Měla sem i horší ale žádný zázrak to dle mě také není.

  • hezké balení
  • velký kartáček
  • pěkně černí
  • slepuje řasy
  • drolí se
  • žmolkovatí


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.12.2012 10:02:15

Řasenku jsem dostala jako dárek, sama bych si ji nepořídila jelikož mám své stálice, kterým se nemůže rovnat, ale rozhodně mě nijak nezklamala jak je psáno v předchozích recenzích (ale ani nenadchla). Pro mě velké plus - velký kartáček, jiné ani nepoužívám. Barví hezky. Trochu však slepuje, což jí ubírá na bodech.

  • hezky barví
  • velký kartáček
  • slepuje řasy


Řasenku jsem si poprvé koupila v Londýně a byla jsem nadšená. Neslepovala, krásně natáčela, hezky černila a já se jen těšila, až dorazí k nám... Bohužel nevím, jestli Britové dostávají něco lepšího, ale ta zakoupená v Česku je katastrofa. Dělá přesné opaky toho, co ta Britská, což mě celkem mrzí, ale co se dá dělat... Takže Britskou hodnotím kladně, ale od České ruce pryč.

  • Britská je super
  • Neslepuje
  • Krásně černí
  • Natočí
  • Česká už taková není...
  • Slepuje
  • Drolí
  • Rozmazává se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.1.2013 11:14:24

Moja jedna z dvoch TOP riaseniek od Rimmel-u. Zamilovala som si ju od prvého použitia a hneď som si zohnala aj druhú. I keď možno veľký kartáčik niekomu nevyhovuje, tak pre moje riasy je to úplne to najlepšie. Použila by som na ňu len samé superlatívy, ale nemusí vyhovovať každej, pretože na každé riasy padne lepšie iná riasenka. Dokonca som ju objednávala z netu pre 5 kamošiek, a každá jedna je z nej nadšená.

  • nerobí hrudky
  • vydrží celý deň
  • výrazná čierna farba
  • dodá objem
  • rozdelí riasy
  • riasy vytočí
  • rýchlejšie vyschne


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.1.2013 11:54:50

Stejně jako Lady Flame jsem se taky nachytala. Vůbec mi neseděl kartáček - padne do ruky sice, ale štětinky a celkový objem kartáčku je dost velký, takže při líčení jsem si krásně otřela kartáčkem i horní víčka, takže špatné. Další zklamání bylo v podobě slepení řas, které jsem musela okamžitě rozčesávat ještě za "mokra" barvy kartáčkem ze staré řasenky, abych se nemusela kompletně odličovat. Jinak obal hodnotím celkem povedeně, protože závity dobře seděly, vzhled obalu není fádní. Kvalita samotné řasenky ale hrozná.

  • obal
  • slepuje řasy
  • kartáčkem jsem víc nalíčila víčko než řasy


Další recenze od 15.1.2013 15:29:54

Ach jo, zase jsem se nechala zlákat reklamou a koupila jsem si naprosto nepoužitelnou věc. Takhle velký kartáček byl skvělý nápad, ovšem výrobci to pro změnu trochu nevychytali s konzistencí řasenky a tomu ani ten skvělý kartáček nepomůže. Řasy jsou slepené, objem nikde a ještě navíc celé hrdlo upatlané od řasenky........bohužel i za cenu v akci této koupě lituju :-(

  • kartáček
  • hezký design
  • slepuje
  • velké hrdlo řasenky
  • nulový objem


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.1.2013 19:14:14

Krásný obal, hezký oranžový design, povedený velká kartáček - takové mám ráda. Samotná řasenka sice řasy prodlouží, ale jinak katastrofa. Nechutně slepuje řasy, vypadají potom jako pavoučí nožičky. Kdo by chtěl slepené řasy? Nikdo! Nechala jsem se nalákat.

  • kartáček
  • slepené řasy


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 27.1.2013 21:45:08

Přestože slyším spíše negativní ohlasy, mě osobně tahle řasenka nadchla. Větší kartáčky mi málokdy vyhovují, ale tento skutečně zachytí i tu nejmenší řasu. Mám docela krátké a řídké řasy a po této řasence mám nádherný vějíř řas. Je pravda že trochu slepuje řasy, což snadno napravím kartáčkem na obočí. Dobře se odličuje a dlouho vydrží. Jediné co mě na řasenkách od Rimmelu vždycky zklame je, že rychle vysychají a u této to vidím pro hustou konzistenci stejně.

  • Krásně natočí a zvýrazní i řídké řasy
  • Dlouho na řasách vydrží
  • Jde snadno odlíčit
  • Je třeba řasy "rozčesat" čistým hřebínkem


Další recenze od 31.1.2013 15:45:17

Ach jo, to je zase jednou zklamání a katastrofa... horší řasenku jsem snad měla už jen od Avonu. Řasy úplně zvlhčí, takže je absolutně nemá možnost natočit, a pokud si je zvednete kleštičkami,tak je efekt nulový. Dále je slepuje, strašně špatně se nanáší tak obrovským kartáčkem.

  • absolutně žádné
  • nenatočí, ničí efekt kleštičkami
  • je příliš mokrá
  • objem 0
  • maže se
  • už při jedné slze vypadáte jako joker


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 31.1.2013 17:08:33

bohužel bída..řasenka vůbec nesplňuje co slibují.s řasami ani ´nehne´.nenatočí,nezahustí,neprodlouží,to bych si je nemusela ani líčit.úplně o ničem.a to nepomohly ani kleštičky.na řasách dlouho zasychá,řasy slepuje.letěla do koše,musela jsem se vrátit k milované i když drahší Max factorce..

  • žádná
  • nenatočí
  • nezahustí
  • slepuje řasy
  • neprodlouží


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 31.1.2013 19:00:00

Řasenku jsem dostala k Vánocům, akorát oranžovou fialovou. Mě vyhovuje, řasy natočí, prodlouží i dodá objem. Ze začátku je možná mokřejší ale docela rychle vysychá takže potom dobré. Někdy mi na spodních řasách slepuje ale dá se to rozčesat kartáčkem od druhé řasenky. koupila bych klidně znovu.

  • objem
  • prodloužení
  • natočení
  • design
  • někdy slepuje
  • poměrně vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.2.2013 13:56:20

Tak za mě tato řasenka není zas tak špatná. Našla jsem na ní velmi kladnou recenzi od nějaké redaktorky, měla kupon z Dm, takže mě nevyšla moc draho. Samotná by mě nezaujala, protože má takový "puberťácký" obal:-D. Řasy krásně prodlouží. Objem rozhodně nedodá skandální, ale dostačující ano. Hrudky mi nedělá, ani neslepuje řasy. Naopak je krásně odděluje. Je to takový průměr. Cena není vysoká, takže za tu cenu ok. Jsou ale lepší řasenky...

  • přijatelná cena
  • prodlouží hezky řasy
  • nehrudkuje
  • nedodá výrazný objem


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.3.2013 14:56:00

Ja Rimmel nesnáším ale kámoška ji měla, tak jsem ji schválně vyzkoušela a bylo to šílené. kusy řasenky odpadávaly při líčení ze štětečku a to bylo nová.. Objem vůůůbec žádný to nemluvím o aspoň nepatrném prodloužení. Prostě hnus. Rimmel řasenky jsou prvotřídní odpad. =)

  • žádná
  • odpadává
  • nedodá objem
  • neprodlužuje
  • rimmel


věk
15-24

Další recenze od 31.3.2013 11:00:59

Tuto řasenku jsem koupila v akci spolu s odličovačem na oči. Řasenka mě nějak nenadchla, taková nemastná neslaná, v této ceně (i nižší) jsou o dost lepší řasenky. Sice docela pěkně namaluje řasy, ale přes den se lehce rozmaže. Odličovač na oči nebyl špatný, ale taky znám lepší.

  • obal
  • velký kartáček
  • maže se


věk
15-24

oči
modré

Úplně nejhorší řasenka, kterou jsem kdy měla!!! Nehorázně slepuje řasy, a co víc, ten kartáček je prostě k ničemu, chtěla jsem si s ním tu řasenku nanést a místo toho mi na řasách přistála obrovská hrudka řasenky, samozřejmě jsem ji chtěla hned rychle sundat, takže jsem se celá upatlala... no katastrofa. Jednou jsem si ji jakž-takž nanesla, a během dne mi akorát opadávala pod oči. Okamžitě letěla do koše. Skandální oči s ní rozhodně mít budete, ale ve špatném slova smyslu. :-/ VYHOZENÉ PENÍZE!

  • špatný kartáček
  • neprodlužuje
  • slepuje
  • nejde nanést
  • opadává pod oči


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 31.3.2013 16:43:04

Hrůza. Nikdy jsem neměla řasenku, co by mi dělala z řas takové slepené pavouky, a to se nepovažuji, co se řasenek týče, za nešiku a pěkných pár jsem jich již vyzkoušela. Řasenka měla perfektní kampaň, chtěla jsem ji vyzkoušet, po pár použitích jsem ji dala ségře, která ji po dalších pír použitích hodila do koše (a že my dvě se na moc věcech neshodneme). Strašné. Už nikdy, zlatá růžovozelená Maybellinka za stovku.

  • Hezky černá barva
  • Šíleně slepuje řasy
  • Obrovský kartáček
  • Špatná manipulace


Další recenze od 26.6.2013 18:19:58

Koupila jsem si ji jen proto, že byla s odličovačem na oči za 149,-. Odličovač je ok, ale řasenka celkem děs. Objem teda rohodně neudělá maximálně slepí a naopak udělá oddělené slepěné snopečky daleko od sebe. Řasenku od Rimmel jsem si koupila prvně asi před 6 lety a byla hrozná tak jsem si říkala, že třeba se zlepšili, ale fakt ne....

  • hezký obal
  • slepuje
  • hmota není dostatečně řídká a pružná
  • kartáček nemá dobré štětiny
  • rychle vyschla
  • drolí se


věk
25-34

oči
hnědé

Řasenka má fajn kartáček, bohužel se s ní hůř pracuje, dělá žmolky a slepuje, kdybych nebyla vybavena umělohmotným kartáčkem ze staré řasenky, kterým při aplikaci řasy vždy pročesávám, výsledek by za moc nestál. Řasenka se ani v teplých dnech neobtiskává, proto jsem si ji koupila již podruhé. S mým malým pomocníkem s ní dokážu vytvořit opravdu pěkné, výrazné řasy.

  • velký kartáček
  • vydrží celý den
  • žmolky
  • slepuje řasy


Další recenze od 26.8.2013 13:20:40

Opět jsem se nechala zlákat reklamou a tuhle řasenku jsem si koupila. Na první pohled vypadá opravdu skvěle. Její design je originální a kartáček je poměrně dost velký. Po nanasení mě ale hodně nemile překvapilo jak mi slepila řasy, nedodala jim objem a žmolkovala. Horší řasenku jsem snad ještě neměla a to už jsem jich vyzkoušela spousty. Za mě určitě ne.

  • obal
  • žmolkuje
  • slepuje


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 11.1.2014 22:56:49

Dostala jsem ji jako dárek, sama si takové řasenky nekupuju. Zezačátku nic moc, moc tekutá konzistence, malá pigmentace (pro světlejší řasy asi nevadí ,ale já mám černé), kartáček až moc velký, ale zvykne se. Po čase když trošičku vyschla je to o 100% lepší. Kartáček by podle mě měl být menší, ale s delšími štětinkami. Ty štětinky mi po předchozím používání Rimmel Volume Accelerator přišly jakoby moc umělé, nepodařilo se mi zachytit nejmenší řasy. Řasenku jsem dostala nezafoliovanou. Cenu odhaduju. Používám ji a budu,dokud nevyschne, ale znovu bych do ní nešla.

  • řasenka vyhovuje,až když mírně vyschne
  • příliš řídká konzistence
  • nešikovný kartáček
  • malá pigmentace


věk
15-24

oči
hnědé

tak tohle byla moje nejhorší řasenka! po nalíčení jsem měla řasy jako před nalíčením,akorát jsem měla celé víčko černé,vypadala jsem jako panda :D ten kartáček byl dobrý i obal,ale výsledek úplně katastrofa!neprodlouží,nezhušťuje,akorát se obtiskává na víčka.na to,jak naslibovali hory doly,vnikla akorát pohroma.toť můj názor.

  • kartáček
  • nezhušťuje
  • neprodlužuje
  • vhodné pro panda look :)
  • smrdí


Další recenze od 30.8.2014 15:00:21

Kartáček mi docela vyhovuje,má pro mě dobrý tvar,až na to,že se musí hodně otřít aby tam nezůstala na konci přebytečná barva.Řasy nijak extrémně nezvětší a když jí dáte hodně pořádně vám slepí řasy a navíc se za chvíli odrolí a máte jí kolem očí,takže za mě rozhodně ne.Navíc je zbytečně drahá na to,že není nijak kvalitní.

  • pro mě hezký kartáček
  • slepuje řasy
  • drolí se


věk
15-24

Tuto řasenku jsem poprvé uviděla v reklamě a vypadala tak dobře, že jsem si o ni řekla k Vánocům. No a vím že to bylo naposledy kdy jsem ji držela v ruce. Nemám ráda tlusté kartáčky, a tento mi vůbec nevyhovoval. Délku skoro ne přidávala, bravu taktéž pouze minimálně, ani ten ,,scandaleyes" efekt nikde. Jediný co se mi na ní docela líbilo byl obal. Ale jinak hrůza, už si ji nikdy nekoupím, zbytečně vyhozené peníze.

  • pěkný obal
  • skoro všechno


Další recenze od 2.12.2014 20:48:56

Katastrofa! jak jsem Rimmelu věřila tak mě neskutečně zklamal! Horší řasenku jsem v životě neměla, slepuje, nedělá objem, nejde odlíčit, neprodlužuje. Za mě rozhodně ne a novou ji hazím do koše protože tohle bych nikomu ani nedarovala.Výrobce by se měl s tímto produktem hanbou propadnout do země. Divím se jestli si to někdo koupí.

  • balení
  • nejde odlíčit
  • slepuje
  • neprodlouží
  • dlouho zasychá


věk
55-64

oči
modré

Další recenze od 10.11.2015 20:03:54

Po všech možných zkouškách i hodně drahých řasenek mi tato vyhovuje maximálně. Zahustí, zvedne řasy, nikdy se mi nedrolila a neobtiskla. Jen to balení je trochu ošklivé. Každopádně po objemové Bourjois je to fakt bomba a ani se mi nechce zkoušet jiné. Proto doporučuji, zvláště je-li v akci. Má ji v oblibě i dcera, kterí zkouší více Rimmelek. Ani nedráždí oči, další dobrý poznatek.

  • nedrolí se
  • neobtiskuje se
  • pár tahy zvedne a zahustí řasy
  • kýčovitý obal


věk
25-34

Podlehla jsem reklamě a zkusila řasenku Rimmel Scandal Eyes. Velký kartáček mi vyhovuje a dokážu s ním udělat krásné řasy - ALE - maže se, obtiskává, drolí se, opadává a je hrozně mokrá. Po pár hodinách se musím pořád kontrolovat a utírat si řasenku kolem očí a to se mi vůbec nelíbí, takže tuto řasenu už si nikdy nekoupím.

  • udělá mi pěkné řasy
  • velká kartáček
  • drolí se
  • opadává
  • obtiskává se


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

MUA Mega Volume Mascara

2 25% 3 recenze