Ryor Matující krém s extrakty z mořských řas recenze a zkušenosti

Hydratace Ryor Matující krém s extrakty z mořských řas
Hydratace Ryor Matující krém s extrakty z mořských řas - obrázek 1
Hydratace Ryor Matující krém s extrakty z mořských řas - obrázek 2
Hydratace Ryor Matující krém s extrakty z mořských řas - obrázek 3
5 3.8 32
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 57% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 145 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 32 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Matující krém s extrakty z mořských řas

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 10:55:53

Matující krém od Ryoru se velmi rychle stal mým krém číslo 1. Je opravdu výborný. Výhodou je, že je velmi levný. Je velmi lehký a příjemný, rychle se vstřebává a krásně hydratuje pokožku. A hlavně je opravdu matující, pleť se po něm viditeln méně leskne. Je vhodný i jako podkladový krém od make-up. Doporučila bych všem!

  • cena
  • dostupnost
  • vstřebatelný
  • hydratační
  • matující
  • vhodný pod make-up
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 11:14:20

Krém je vhodný zejména pro mladou nenáročnou pleť. Slibuje zmatnění, které až tak nepozoruji, za což jsem ráda. Výborně se hodí jako podkladový krém pod make-up, opravdu znatelně prodlouží jeho výdrž na pleti. Krém je příjemný, dobře hydratuje, pleť neucpává, nezmastí. Doporučuji pro smíšenou nebo mastnější pleť.

  • vhodný i pro mastnou pleť
  • neucpává póry
  • vhodný jako podklad pod make-up
  • hydratace
  • dostupnost
  • cena
  • balení


Pro mě velmi dobrý krém. Po zkušenostech s drahými krémy je pro mě toto malý zázrak. Krásně zmatňuje, pleť je jemná, nedráždí, cena super. Neucpává póry. Jako podklad po make-up je taky výborný, nežmolkuje. Jediné co mi trošku vadí tak zvláštní vůně. Jinak je dobrý. Dostupný dobře v drogerii nebo na internetu.

  • Neucpává póry
  • Zmatňuje
  • Cena
  • Nedráždí
  • Hydratace
  • Dostupnost
  • Dobrý pod make-up
  • Vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.3.2012 12:40:01

Tento krém používám jako podkladový krém pod make-up a mé mastící se pleti sedí výborně. Nevytváří se mi po něm šupinky na kůži, jako po některých jiných přípravcích, určených na mastnou pleť. Naopak mou pleť hydratuje.

  • vůně
  • zmatnění
  • hydratace
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 21:03:08

Na to, že je určený na mastnou pleť, mi přijde poměrně težký a hutný. Nejdříve jsem se radovala z konzistence, paradoxně ale vůbec nehydratuje, už po jednom použití se u mě objevují suchá místa. Okamžitý zmatňující efekt jsem nezaznamenala, ale během dne se mi pleť mastila o hodně méně.

  • usměrňuje maštění pleti přes den
  • vysušuje
  • nedostatečně hydratuje
  • na mastnou pleť je těžký


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 23:33:42

Krém je poměrně kvalitní, pleť mi opravdu na delší dobu zmatnil. I přesto mi připadal příliš hutný a pro mě největším mínusem byla příliš silná vůně, kdy jsem měla pocit, že si na obličej natírám parfém. Kromě zmatnění jsem žádný zlepšení pleti nepozorovala. Výhodou je určitě jeho cena a také to, že se jedná o českou kvalitní kosmetiku.

  • dobře zmatňuje
  • cena
  • příliš silná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.3.2012 19:29:38

Zprvu sem u toho krému lekla jeho konzistence. Patří mezi ty hutné, co po nich máte mastnou kůži ještě půl dne...a to já nemám ráda..jsem pro krémy s lehčí konzistencí. ALE po namazání se opravdu rychle vstřebá a vážně! matuje..takže své poslání plní na 100%

  • opravdu matuje
  • pleť nevysušuje
  • pleť je po něm příjemná na dotek
  • hutná konzistence


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2012 22:29:08

Na mé normální až smíšené pleti tento krém jaksi zapomněl, že se jmenuje matující. Je takový hutnější, sice výživný ale absolutně mi pleť nematoval. Je to pouze můj názor, třeba ostatním opravdu plní funkci, ale já jsem bohužel byla zklamaná.

  • výživný
  • cena
  • nematuje
  • hutný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 19:49:43

Můj nejoblíbenější krém pod makeup. Vyzkoušela jsem jich mnoho a tohle je má stálice a dokud se bude vyrábět, budu si ho kupovat :) Rychle se vstřebává, takže se makeup musí nanášet bezprostředně po nanesení krému (možná jen můj dojem). Pleť se už konečně celý den neleskne a s tím jsem vždy měla velké problémy. Pokud ovšem nemám v plánu nanést make up, volím jiný krém

  • Opravdu matuje
  • Hydratuje
  • Skvělý pod make up
  • Neucpává póry
  • Působí i proti akné
  • není


Další recenze od 7.4.2012 10:24:30

Matující krém s výtažkem z mořských řas jsem si velmi oblíbila. Snadno se nanáší, je lehký a dobře se roztírá. Na pokužce zanechává příjemný hladký film bez pocitu mastnoty. Krém používám jako podkladový krém pod make-up. Líčení drží celý den a pleť se mi už neleskne jako drřve.

  • příznivá cena
  • příjemná parfemace
  • vhodný pod make-up
  • dobře se nanáší a rychle vstřebává
  • žádné


Další recenze od 9.5.2012 19:57:32

Bohužel jediné klady tohoto krému jsou cena a pěkná vůně. To ale kvalitu krému rozhodně nezachrání. Po pár dnech pravidelného používání se mi na tvářích udělaly opravdu viditelné červené fleky. Pro mě je tento krém naprosto nevhodný. Určitě nedoporučuji.

  • cena
  • vůně
  • nezmatňuje
  • vysušuje


Další recenze od 3.7.2012 19:21:35

Mám opravdu mastnou pleť, a musím říct, že tenhle krém je jediný, co mi kdy aspoň trochu pomohl. Lesknu se po něm mnohem méně, opravdu funguje, a za tu cenu ? Samozřejmě, není stoprocentní, ale mě dokáže udržet matnou pleť až dvakrát déle než normálně. Voní , stahuje póry, rychle se vstřebává a já ho prostě miluji ;)

  • stahuje a zmenšuje póry
  • matuje
  • voní
  • cena
  • hned se vstřebá
  • k poměru ke kvalitě je až moc levný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 21:48:12

Ryor je má oblíbená značka, střídám od ní krémy na pleť a tento patří mezi mé oblíbené. Je velmi snadno vstřebatelný, není hutný a pleť po něm není mastná, ale ani matná. Příjemná mi je i jeho lehká vůně. Pleť mám spíše sušší , místy akné - na to si ho nedávám. Dobře hydratuje

  • vstřebatelnost
  • vůně
  • dobře snášenlivý
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.8.2012 22:12:41

Krém určitě není špatný, ale mně nesedl. Dostala jsem ho od kamarádky, tak jsem si říkala, že i když žádné zmatnění nepotřebuji, tak ho aspoň vypotřebuji. Ale po dvou nanešení mám po obličeji úplně vysušená místa! Krém je velmi hutný, silně parfemovaný a pokud nemáte hodně mastnou pleť, tak bych ho nedoporučovala.

  • cena
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.8.2012 22:34:33

Tento krém má mamina takže nepíšu za sebe, ale je s ním moc spokojená. Je určen na suchou i normální pleť. Docela rychle se vstřebává. Má i další krémy z této řady a taky spokojenost. Navíc velmi dobrá je i jeho cena a když je v akci tak se dá koupit dost výhodně :)

  • Cena
  • Nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.8.2012 08:26:24

Po přečtení recenzí jsem řekala víc...Krém nezmatnuje, přijde mi, že se po něm pleť leskne ještě víc.. tím mě dost zklamal, čekala jsem že když je zmaťnující, pleť se lesknout nebude..Vůně zas tak výrazná není, nevadí mi...Krém má při nanášení příjemnou konzistenci

  • cena
  • příjemná konzistence
  • nezmaťnuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.10.2012 22:58:30

Zatím nejlepší krém, který jsem v běžné drogerii našla, velmi dobře se roztírá, nemusím dlouho čekat, než zaschne, používám ho i pod make-up. Výborně matuje, troufám si říct, že pleť se mi po něm i zlepšila. Tento výrobek hodnotím na jedničku, splňuje svůj účel, rozhodně si ho budu kupovat i nadále, cena je velmi příznivá.

  • cena
  • matující účinek
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 16:07:43

Na tento krém jsem se těšila, protože ho ve všech diskuzích chválili, ale jsem z něho hodně zklamaná a pochybuji, že krém vůbec dopotřebuji. Má takovou zvláštní vůni, ne že by vyloženě smrděl, ale rozhodně nevoní, nelíbí se mi to. Mám smíšenou pleť a čelo se mi po použití trochu leskne, ale pocitově je stažené, na dotek drhne. Je to dost nepříjemné, budí to ve mně dojem nulové hydratace, spíše jenom nepřirozeného stažení. Nos a sušší místa jsem si hned musela natřít jiným (více hydratačním krémem), byl strašně vysušený, na pohled, pocitově i na dotek. Velmi nepříjemné. Takže za mě rozhodně ne. Krém nematuje, spíše přesušuje, nevoní mi a především mám takový nepříjemný pocit, krém na pleti vyloženě cítím, jsem jakoby ulepená. A to i po několika hodinách.

  • hodně lidem vyhovuje
  • divně nevoní
  • přesušuje a nehydratuje
  • jsem z něj jakoby ulepená


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.9.2013 21:57:20

Matující krém který opravdu funguje a to i v létě. Pori neucpává, ani nevysušuje. Krém je hutný, ale rozhodně nemastný. Voní, ale ne nějak výrazně nebo nepříjemně. Krém je určený pro denní péči na mastnou, smíšenou i aknózní pleť. Obal je kvalitní, jenom by mohl být hezčí. Poměr cena výkon určitě vynikající a vřele doporučuji.

  • matující efekt
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.9.2013 22:40:13

Krém je takový průměr. Matující účinky jsou vcelku znát ale zase nic extra. Musím alespoň jednou přepudrovat přes den. V zimě je nepoužitelný, protože pleť vysuší. Jinak vstřebává se rychle, avšak je dost hutný a velmi špatně se roztírá. Vůně mi nijak zvlášť nevadí a ani se mi po něm nehorší pleť. Nepoužívám ho ovšem denně. Jestli koupím znovu, nevím ale spíš ano.

  • vstřebává se rychle
  • nelepí
  • množství
  • vcelku matuje
  • špatně se roztírá
  • matující efekt by mohl být větší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.9.2013 20:02:44

Používám ho na den. Je mi velice příjemný po ranní očistě. Nicméně mám asi jinou představu o zmatnění pleti. Protože ale stejně používám make-up od Rimmel Stay Matte (ten v novém obale s pěnovou texturou) a ten mi zmatní obličej na skoro celý den, tak mi to tolik nevadí. Je mi na den příjemný, ale příště nevím, jestli si ho ještě koupím. Pořád testuju krémy, které mi budou příjemné a ráda to střídám.

  • Příjemná vůně
  • konzistence
  • balení
  • příjemný pocit během dne
  • nematuje tak, jak bych chtěla


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.12.2013 17:10:47

Super matující krém. Mám mastnou plet s akné a krásně mě zmatnil. Píší, že má být i hydratační- to se mi nezdá, ale na léto je tento krém fajn, když nechcete na dovolené nosit make-up. Ted přes zimu ho používám na noc po čištění pleti- přes den mám plet krásně matnou a nedělá se mi T-zona. Velká výhoda je určitě jeho cena. Trochu mi vadí, že pokud ho vyndáte z krabičky už se nikdy později nedozvíte složení.

  • cena
  • účinkuje
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.2.2014 11:37:55

Tento krém není vyloženě špatný, jistě se najdou ženy, kterým bude vyhovovat. Problém je, že není matující, ucpává póry a nemá vlastně žádný pozitivní efekt. Hluboké hydratace se nedočkáte,matu taky ne... Doporučuji pro nenáročnou pleť, která se lehce leskne. Pro pleť s akné, po akné, mastnou a problematickou je krém k ničemu. Hezky voní, poměrně rychle se vstřebává.

  • cena
  • neplní, co slibuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.2.2014 12:24:55

S předchozí recenzí zásadně nesouhlasím. Matující právě je a poměrně dost, navíc póry neucpává vůbec a pleť velmi dobře hydratuje! Právě, že bych ho aknózní a problematické pleti více než doporučila. Vstřebává se poměrně rychle a nezanechává na pleti mastný film. Hydratace je opravdu dobrá. Stačí mi krém nanést ráno a i večer a plet je dostatečně hydratovaná celý den. Zkoušela ho i mamka, která má pleť suchou a také jí velmi dobře hydratoval na to, že je to primárně matující krém. Za mě tedy ano.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • opravdu matuje
  • rychle se vstřebává
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.4.2014 17:01:50

Tento krém jsem si koupila jako klasický krém pod make-up, protože jsem četla pochvalné recenze, jak je lehký a dobře hydratuje. Problémem je, že přestože je účelem tohoto krému zmatnění, navíc u smíšené až mastné pleti, která má sklony k nedokonalostem, žádné zmatnění se nekonalo. Naopak jsem měla pleť mnohem mastnější a nezdravě vypadající, když jsem krém používala, a lehké akné se mi dělalo před užíváním i při užívání tohoto krému úplně stejně, čili se vůbec nedostavil žádný viditelný výsledek. Navíc jsem trošku skeptická a nevím, co si myslet o tom nápisu na krabičce "Přípravek obsahuje chloracetamid." - ať už je tam toto upozornění z jakéhokoliv důvodu a ačkoliv nejsem chemik, vzbuzuje to ve mně nedůvěru a nemám vůbec chuť si kupovat kosmetiku, na níž jsou podobná zvláštní upozornění (asi pro alergiky?). Prostě tomu nevěřim a nevim, co si myslet. Nehledě na to, že krém v mém případě ani neplnil, co údajně měl. Nedoporučuji nikomu s problematickou pletí, od krému za stovku nečekejte zázraky.

  • pěkná vůně
  • pleť není matnější ale naopak mastnější
  • problematické složení
  • pleť vypadala při užívání jednoduše hrozně
  • pod make-up nevhodný


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2014 15:16:52

Tento krém jsem si koupila na základně mnoha kladných recenzí, ale byla jsem zklamaná, ani jsem ho nedopotřebovala a vyhodila. První dojem je, že divně smrdí - ne nějak hodně, ale je nepříjemné nanášet si ho na pleť. Je středně hutný, od pohledu mi připadá spíše jako krém na noc. Překvapivě ale nehydratuje, naopak vysušuje - T-zóna spíše i přesušuje a mastí se potom o to více. Na pleti je navíc nepříjemný, pleť je pocitově ulepená, prostě mi opravdu nesedl.

  • žádná
  • nepříjemná vůně
  • nehydratuje, naopak přesušuje
  • pocit ulepené pleti


Další recenze od 10.9.2014 19:03:14

Tak moc jsem se na tenhle krém těšila a pak takové zklamání. Hydratuje pěkně, ale matující efekt nic moc. Když to srovnám se zeleným krémem od baley,který jsem používala do teď, tak balea má mnohem lepší vstřebání, mnohem lepší matující efekt a o cca polovinu menší cenu. Takže zůstávám u baley, tenhle krém mě opravdu zklamal...

  • hydratace
  • cena
  • matující efekt hodně slabý
  • nevstřebává se tak rychle jak bych očekávala


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Skvělý lehký krém na jaro či léto, během podzimu a zimy už moji pleť dostatečně nehydratuje a proto používám jiné krémy. Má docela příjemnou charakteristickou vůni mořských řas, celkem dobře se vstřebává a po chvilce, kdy je pleť ulepená, se vsákne. Kladně hodnotím jeho dostupnost a cenu + českého výrobce.

  • konzistence
  • cena
  • dostupnost


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2015 13:31:43

Tenhle krém jsem si velmi oblíbila.Mám velmi mastnou T-zónu a suché tváře.Používala jsem hodně drahé krémy(Mary Key,Shiseido apod.)a po každém jsem se leskla a make up z T-zóny se mi někam přes vypařil.Po tomhle krému mám pleť zmatněnou skoro celý den (Záleží na počasí).Hydratace je střední a neucpává póry(+nezhoršuje pleť). Určitě koupím znova :D

  • Zmatnění
  • Nádherná vůně
  • Neucpává póry
  • Krásný obal
  • nevím o žádném :D


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.5.2015 22:46:19

Od tohoto krému jsem vypotřebovala téměř dvě balení, načež jsem měla pocit, že přeci jen moc nematuje. Vyzkoušela jsem jiné další (údajně) matující krémy a hodně jsem se přes den leskla a rychle po nalíčení se mi pleť mastila. Zkusila jsem zas na pár dní zbytek matujícího Ryoru a hned první den to byl velký rozdíl, o hodně méně jsem se leskla, pleť se mi méně mastila a tím držel lépe make up a celý den krém celkem matoval (samozřejmě u mé smíšené až mastné pleti nutno i tak přes den pudrovat, což je samozřejmé). Krém se celkem příjemně nanáší (hutnější konzistence mi naopak dádvá pocit, že bude držet a zmatňovat), cena je super (kupuji přímo na internetu v Ryoru). Už mám objednané další balení a nechápu, jak jsem si mohla myslet, že málo matuje. Oproti všem ostatním i dražším (a že jich bylo hodně vyzkoušených) je to zázrak. :-)

  • zmatnění
  • výdrž (vhodný pod make up-nedělá žmolky)
  • hydratace
  • cena
  • složení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento krém byl pro mě velkým zklamáním. Koupila jsem si ho z jediného důvodu - abych se neleskla a upřímně, po tomto krému se lesknu. Dokonce mám pocit, že se s ním lesknu ještě více než jindy. Další negativum je, že se nedá použít pod make up. Make up se s ním drolí a vůbec nechce přilnout k pleti. Jediné, co můžu hodnotit kladně je jeho příjemná vůně, jinak bohužel nic.

  • vůně
  • pleť se s ním leskne
  • nelze použít pod make up


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.12.2017 15:42:31

Tento krém je krásně lehký a rychle se vstřebává. Pleť je po něm vyhlazená, ale nepřijde mi, že by nějak výrazněji matoval. Používám ho pod make up, ale nepřijde mi, že bych se po jeho použití méně leskla. Krém má krásnou vůni a přijde mi, že je docela hydratační. Oceňuji lahvičku s pumpičkou. Toto balení dopoužívám, ale další už si zřejmě kupovat nebudu

  • vyhlazuje pleť
  • balení s pumpičkou
  • vůně
  • nematuje


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

LUX Maryna krém

3.6 65% 5 recenzí