Ryor Břečťanový gel recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Ryor Břečťanový gel
Hydratační tělové krémy Ryor Břečťanový gel - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Ryor Břečťanový gel - obrázek 2
5 3.8 14
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Břečťanový gel

věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 15:44:27

Tento gel jsem si koupila na základě recenzí na omlazení a musím říct, že mi opravdu pomáhá, pokožka na stehnech je hladší, hebká a ďolíčky pomalu ale jistě mizí, hlavně na vnitřních stehnech, která nemám až tak zpevněná mi dělá velkou službu. A jako plus i hydratuje. Jen bych ocenila balení s pumpičkou.

  • cena
  • hebká pokožka
  • celulitida se ztrácí
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 17:23:56

Celkem dobrý krém na celulitidu a za dobrou cenu. Pokožka je po namazání hladká a po pravidelném používání se dostavují i pozitivní účinky, celulitida už není tolik viditelná. Krém se dobře vmasírovává, není tolik hutný. Celkem i příjemně voní. Ale balení by mohlo být opravdu s pumpičkou, také bych to uvítala.

  • cena
  • pozitivní účinky
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 11.6.2012 19:36:32

Z tohohle gelu mám takové rozporuplné pocity. Používala jsem ho každý den ráno a je pravda, že pokožku docela vyhladil. Celulitidu mám jen lehoučce, spíš jsem měla takovou povolenou kůži, no upřímně, kdybych necvičila tak si myslím že by mazání nebylo vůbec vidět, proti celulitidě podle mě nepomůže.

  • kůže je po něm hladší
  • cena
  • celulitidu nevyhladí


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 23:25:13

Samozřejmě že ten, kdo si myslí, že mu tento gel opravdu pomůže od celulitidy, bude zklamán, protože celulitidu fakt nezničí. Ale to jsem ani moc nečekala. Nicméně po jeho použití je pokožka taková hladká a pružnější a vypnutější. Co mi ale vadí nejvíc je jeho vůně, je mi nepříjemná. Taktéž obal není moc šťastný. Znovu už nekoupím.

  • hladká a vypnutější pokožka
  • neúčinný proti celulitidě
  • nepříjemná vůně
  • nepraktický obal


věk
25-34

Další recenze od 12.6.2012 10:46:51

Za mě spokojenost s Ryor Břečťanovým gelem. Nedělá zázraky, celulitida nikomu jen po gelu nezmizí, ale pokožku hydratuje, napne a zpevní. V porovnání s jinými dražšími výrobky udělá podle mě stejnou službu. Jen ta vůně není moc libá, ale to je individuální.

  • vypne kůži
  • "vůně"


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 02:42:41

Je mi jasné, že bez zdravé stravy a pohybu celulitida pouhým mazáním krémem nezmizí. také jsem to ani nečekala. Krém má vcelku příjemnou konzistenci, rychle se vsákne, hydratuje, celulitida nezmizí, ale jeho vůně je mi tak odporná, že už si tento výrobek bohužel nekoupím. Obal mi nevadil. přišel mi vcelku praktický.

  • příjemná konzistence
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 10:12:11

Gel mi trošičku vyhladil kůži. Samozřejmě neodstraní zcela celulitidu, ale je to asi jeden z nejlepších výrobků na celulitidu co jsem vyzkoušela, chce to pravidělně mazat. Hezky se roztírá, pěkně se vsákne do kůže. Jen mi vadí trochu vůně. Cena je přijatelná.

  • Vyhlazení kůže
  • Roztírá se pěkně
  • Cena
  • Vůně
  • Nemá moc veliký účinek


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 10:16:41

Břečťanový gel je fakt dobrý. Kůži hezky vyhladí a na celulitidu mi taky pomáhal. Když mažeš každý den,tak si myslím že výsledky jsou vidět. Pokud teda někdo nemá nějak hroznou tu celulitidu. No podle mě super krém za super cenu a určitě znovu koupím.

  • Zjemní pokožku
  • Vyhladí jí
  • Pomáhá
  • Asi vůně


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 10:48:10

Přípravkům proti celulitidě nevěřím. Nejinak je tomu i u tohoto břečťanového gelu. Pokožku ale hezky vypne, vyhladí a hydratuje. Rychle se vstřebává. Vůně mi moc nevyhovuje, ale aspoň mi nepřijde syntetická. Koupila bych si ho znovu jen kdybych potřebovala vyhladit a vypnout kůži. Také bych u něj uvítala pumpičku.

  • gelovitá konzistence
  • rychle se vsakuje
  • hydratuje
  • vypne a vyhladí
  • vůně
  • neúčinkuje proti celulitidě


věk
25-34

Další recenze od 26.7.2012 07:51:33

Kvalitou a účinky se jedná o spíše průměrný produkt. Celulitidu sám o sobě žádný produkt neodstraní, ani tento. Dobře se roztírá a docela rychle vstřebáná. Pokožku vypne a "naoko" vyhladí. Je potřeba alespoň 2x denně se jím natírat. Po jeho používání jsem nepocítila žádné zlepšení.

  • asi nemá
  • moc nevoní


věk
25-34

Tento gel jsem si zakoupila na základě doporučení zde na omlazení. Jaké to má vyloženě účinky na celulitidu, to nevím. Celkově jsem v době používání změnila životosprávu a celulitida samozřejmě odeznívá. Ale, hrozně ráda se s ním mažu. Mě přijde, že příjemně voní, chladí a zjemňuje pokožku. A jestli funguje ještě proti celulitidě, tak je to další plus.

  • Voní
  • Chladí
  • Pokožku zjemní
  • Žádný


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2013 14:12:50

Tak můžu říct, že je to jeden z nej produktů, jaký jsem vyzkoušela! Nic závratného jsem neočekávala, možná jen hydrataci, ale jsem velmi překvapena. Používám ho pravidelně asi už měsíc a výsledky jsou opravdu vidět. Ráno se mažu narychlo sama a večer mě maže za odměnu přítel :) Ale opravdu si dává záležet a je to třeba 15 minut dlouhá masáž na jednu nohu. Pokožka je prokrvená, výrazně napnutější a hlavně krásně hebká! Takhle hebké nohy jsem neměla nikdy po žádném výrobku. Pozoruji i úbytek celulitidy - jupí. Sice tam potvora pořád je, ale hodně se zredukovala. Kromě mazání jsem začala pít hooodně neperlivé vody. Jinak vůně mi ze začátku byla nepříjemná, ale začala mi vonět :-)

  • hebká a vypnutá kůže
  • redukce celulitidy
  • dobrá konzistence gelu
  • chladivý efekt
  • dobře se vsákne a zanechá vláčnou pokožku
  • rychle ubývá


Tento gel je rychleschnouci, lehce parfémovaný, nijak nesmrdí. Je příjemný a vytvoří na kůži jakoby pevný hladký film, po týdnu používání ráno i večer a lehkého cvičení, vidím opravdu změny. Kůže je hladší, pevnější, dolíčky na ústupu. Já jsem s tímto výrobkem spokojená, je to ideální podpora pro kůži jak na zadek a stehna tak i bříško. Výsledky vidí i můj přítel. Za tu 100 to stojí.

  • lehkost
  • vstřebáva se hned
  • nelepí
  • malé balení


věk
25-34

Další recenze od 19.1.2016 16:37:30

Já s ním úplně spokojená nejsem. Chtěla jsem mu dát ještě jednu šanci a tak mám druhé balení. Je pravda, že kůži vypne a vyhladí, dokonce i hydratuje. Po čase mi ale ta vůně začala vadit. Přijde mi, že divně jakoby lepí na kůži a na mé kůži se příliš rychle nevsakuje. Celulitida mi samozřejmě nezmizela, ale i tak oceňuji vypnutí pokožky. víckrát už ale nekoupím, přešla jsem na lepší produkt. :)

  • vyhladí pokožku
  • vůně
  • lepí na kůži


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené