Ryor Samoopalovací mléko recenze a zkušenosti

Samoopalovací připravky Ryor Samoopalovací mléko
Samoopalovací připravky Ryor Samoopalovací mléko - obrázek 1
Samoopalovací připravky Ryor Samoopalovací mléko - obrázek 2
Samoopalovací připravky Ryor Samoopalovací mléko - obrázek 3
5 4.4 23
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 140 - 185 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Samoopalovací mléko

Další recenze od 13.3.2012 16:46:52

Nejlepší samoopalovací mléko jaké jsem kdy vyzkoušela. Má narozdíl od ostatních příjemnou vůni, hezky se roztírá a pokud člověk dodrží správný postup použití samoopalovacího mléka dočká se velmi přirozeného a pěkného opálení =)

  • vůně
  • přirozený výsledek
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 17:24:00

Opalovací mléko neflekatí a příjemně voní. Hodí se i pro mě - bleduli, míchám ho s běžným tělovým mlékem, aby intenzita opálení nebyla tak velká. Dobře se roztírá, opálení je přirozené. Trochu hůře se shání.

  • příjemná vůně
  • neflekatí
  • přirozené opálení
  • dobře se roztírá
  • horší dostupnost


Další recenze od 15.3.2012 13:48:36

Toto samoopalovací mléko jsem si docela oblíbila. Koupila jsem ho v takové no name drogerii. Jen tak totiž k sehnání není. Velice dobře se roztírá a rychle se vstřebává. Opálení je mírné, ale přirozené.

  • Přirozené opálení
  • Nanášení
  • Dostupnost


věk
35-44

Výborný produkt, lepší než mnohem dražší samoopalovací přípravky co jsem vyzkoušela. Jsem bledá proto mi každý přípravek nesedne, po některých jsem hodně oranžová. Tento způsobuje velmi přirozené opálení, opravdu jako od sluníčka! Po jedné vrstvě si přijdu ještě bledá, proto mažu 2 dny po sobě 1x za týden. Nemá charakteristickou vůni samoopalovacích mlék, která někomu vadí. Velmi dobře se roztírá a rychle zasychá. pro mě konečně po dlouhém hledání mléko, které mě baví pravidelně používat a vypadám přirozeně. V drogerii byl ovšem k nesehnání, koupila jsem přes net.

  • nezapáchá
  • nedělá skvrny
  • velmi přirozené opálení
  • krásné opálení již cca za 3 hodiny
  • hůř se shání


věk
25-34

Další recenze od 16.5.2012 20:39:54

Samoopalovací mléko jsem sháněla poměrně dlouho, ale vyplatilo se. Mléko nepáchne jako typický samoopalovák, má hutnější konzistenci, ale používám ho i na obličej a v pohodě. Pro intenzivnější barvu mažu 2 dny za sebou, tělo i 3 dny po sobě. Odstín chytá pěkně, ne do oranžova.

  • pěkná barva
  • dobrá roztíratelnost a konzistence
  • parfemace
  • horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 18.5.2012 19:24:28

Můj nejoblíbenější samoopalovák, který si kupuji stále dokola a stále dokola kupovat budu :). Má příjemnou, akorát řídkou konzistenci, relativně rychle se vsakuje a kůže je po něm hydratovaná. Další den má již pokožka slušný nádech do hněda a pokud jej použiji ještě 2x, jsem krásně snědá. Nesmrdí jako typické samoopalováky, alespoň ze začátku, protože po pár hodinách ho už trochu cítím, takže ráno se jen osprchnu a po zápachu není stopa.

  • dělá barvu do hněda
  • už po prvním použití viditelně opálení
  • špatná dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 13:00:50

Jedno z mála samoopalovacích mlék, které se mi opravdu osvědčilo. Téměř ihned dokáže vytvořit velmi přirozené opálení bez různých flíčků nebo oranžového zabarvení a jde použít i na obličej. Jeho vůně je o něco příjemnější než u jiných samoopalovaích přípravků. Bohužel se dost těžko shání.

  • přirozené a rychlé opálení
  • bez oranžového tónu
  • nedělá flíčky
  • cena
  • (ne)dostupnost v kamenných obchodech


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 16:10:48

Moje len druhé samoopaľovacie mlieko, takže možno recenzia nebude úplne objektívna. Používam ho ako i na celé telo tak i na obličej, voňa je celkom príjemná, avšak ja tam stále cítim tú samoopaľovaciu voňu. Som prirodzene snedší typ, nanášam ho raz za týždeň večer a ráno som príjemne opálená, bez fľakov, ani raz som si nevšimla nejaké fľaky na oblečení alebo povlečení. Doporučujem, pretože pomer cena a kvalita je viac ako skvelý.

  • žiadne fľaky
  • cena
  • minimálny samoopaľovací pach
  • nevidím


věk
25-34

Další recenze od 31.1.2013 00:53:08

Vyzkoušela jsem mnohem dražší samoopalováky, ale toto je můj favorit už navždy. Mléko se skvěle roztírá, rychle zasychá a oproti jiným produktům zapáchá minimálně. Na těle nemám ani jeden flíček a opálení vypadá velice přirozeně. Škoda, že jsem o tomto produktu nevěděla dříve, ušetřila bych spoustu peněz.

  • vše
  • nevím o žádném


věk
15-24

Další recenze od 31.1.2013 19:11:13

Používám již zhruba tři týdny a natírám se většinou obden. Neflekatí (možná jeden malý flíček který šel pěkně odstranit), nebarví oblečení, příliš nezapáchá a rychle na kůži zaschne. Jediné co mě překvapilo, že po takové době používání jsem velmi lehce opálená, čekala jsem něco většího. Bohužel zabarvuje ruce i když si je v průběhu aplikace umývám. Ale i přesto je to asi nejlepší samoopalovák, co jsem vyzkoušela.

  • neflekatí
  • nezabarvuje oblečení
  • rychle schne
  • nezapáchá
  • opaluje pouze lehce
  • zabarvuje ruce
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2013 21:02:53

Tohle je mé druhé samoopalovací mléko, a musím říct, že jiné už si nekoupím. Nanesu si ho večer a hned ráno jde vidět krásně přirozené opálení a bez fleků. Další večer si ho nanesu také, abych docílila ještě většímu opalení. Pak ho použiju až za týden. Navíc má přijemnou vůni. Jsem maximálně spokojená a doporučuji také pro bledule jako jsem já.

  • Příjemná vůně
  • Dobře se roztírá
  • Neflekatí
  • Přirozené opálení
  • Cena
  • Nezabarvuje oblečení
  • Žádné


Další recenze od 21.4.2013 15:31:23

Hrůza..Koupila jsem si tento kém po přečtení recenzí na omlázku a po použití mám pocit, že ho tady chválí schválně aby si ho holky kupovali a byly ošklivé... :D Mám velkou zkušenost se samoopalováky a umím si je hezky rozetřít, ale tento doporučit nemůžu a znovu bych si ho neobjednávála. všechny mínusy uvádím níže.

  • dobře se nanáší
  • rychle se vymývá
  • vymývá se flekatě
  • barví oblečení
  • po 2hod smrdí stejně jak i ostatní
  • oranžový nádech
  • dlouho se vstřebává
  • ke koupi přes internet


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 09:40:38

Jediný samoopalovací krém, se kterým jsem spokojená. Téměř hned dodá pokožce lehce opálenou barvu, která nevypadá uměle. Vůně je o trochu lepší než u klasických samoopalováků. Zamlouvá se mi i nanášení 1x týdně (zpočátku je lepší 2x týdně) a vymývání, které je souměrné. Bohužel má i mínus, a sice dostupnost, já zakoupila v drogerii Martina. Rovnou 2 balení.

  • Opálený vzhled už po prvním použití
  • Přirozená barva
  • Cena
  • Dostupnost


Další recenze od 17.5.2013 14:56:44

Toto samoopalovací mléko mě lákalo hodně dlouho. Trošku mě odrazovala jeho nedostupnost, ale když se projdou menší drogerie, tak to není problém, a navíc na internetu se dá sehnat od 120 Kč, ale je zde nevýhoda poštovného. Co se týká obalu - nemám moc ráda tyhle tuby, ze kterých třetinu krému nevymáčknete, ale už jsem přišla na postup, jak nenechat ani trošinku nazmar. Překvapilo mě, že kterém krásně voní, není to takový ten typický samoopalovací smraďoch, lehce i hydratuje, ale já osobně ho míchám s tělovým mlékem - efekt pak samozřejmě není tak velký. Samozřejmě je nutné dodržovat všechny zásady jako nepřejíždět zbytečně přes nehty a řádně si i během aplikace mýt ruce, jinak hrozí nepříjemné hnědé fleky v místech, kde byl krém delší dobu ve větší vrstvě. Po první aplikaci jsem byla příjemně překvapená a měla krásně snědou pokožku. Nádhera. Pro zinternzivnění barvy je možné aplikovat dva dny za sebou, ale není třeba víckrát - pokud nechcete vypadat jako mulatka.

  • Krásně "opaluje"
  • Příšený obal


věk
25-34

Další recenze od 27.5.2013 15:40:41

Vyzkoušela jsem nespočet samoopalovacích přípravků, až jsem narazila na základě recenzí tady na omlazení na toto mléko. Neváhala jsem, objednala přes internet a musím říct, že lepší přípravek jsem ještě nenašla. Nikdy se mi ještě nestalo, že bych měla někde fleky a to jsem kolikrát nanášela ve spěchu. Barva jako od moře - přirozená hned po prvním natření. Příjemná vůně.

  • Vůně
  • Cena
  • Nedělá fleky
  • Dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 17.6.2013 12:27:53

Koupila jsem si ho, protože jsem na něj četla kladné recenze a je super. Už po prvním namazání jsem byla lehce opálená. Sice jsem měla pár fleků, ale to bylo tím, že jsem se špatně namazala, jinak fleky nedělá. Někdo psal, že smrdí, ale mě teda voněl i po namazání. Tenhle samoopalovák mi vyhovuje a určitě koupím znovu. Horší je, že není moc k dostání, sežene se jen v malých drogeriích nebo na internetu, ale to mi zas až tolik nevadí. Jinak můžu doporučit.

  • opálí už po prvním namazání
  • nesmrdí
  • levný
  • nedělá fleky
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 18.7.2013 09:49:55

Mléko jsem si koupila na udržení opálení od moře a jsem spokojená. Produkt se nanáší velmi dobře, rychle se vstřebává a opravdu nenechává nikde na těle fleky. Mě se stalo, že mi udělal fleky na zápěstí zevnitř, ale to bylo pouze mou nešikovností, když jsem si myla ruce po aplikaci. Barva jde pěkně do bronzova. Ale musím říct, že zápach samoopalovacího přípravku ze sebe po aplikaci na noc cítím i ráno. Výrobek bych si koupila znovu z toho důvodu, že mi přijde jeden z nejlepších co jsem vyzkoušela a s drahými samoopalováky zkušenost nemám.

  • cena
  • jednoduchá aplikace
  • bronzová barva
  • nepříjemný samoopalovací zápach


Další recenze od 13.2.2014 16:04:41

Velmi dobře se roztírá, rychle se vstřebává. Opálení je přirozené, žádná oranžová, už po prvním použití má pokožka krásný opálený nádech jako od moře. Nebarví oblečení. V obchodě docela nedostupné zboží, objednala jsem přes net. Lehce mi zabarvil ruce, ale to je můj problém. Za mě super výrobek ke kterému se budu vracet.

  • Cena neflekatí nezabarvuje oblečení rychle schne
  • Dostupnost


Další recenze od 20.4.2014 08:15:16

Po přečtení převážně kladných recenzi jsem se rozhodla samoopalovak zakoupit. Cena příznivá, zakoupeno ihned v prvním prodejním místě Ryor, žádné problémy ohledně dostupnosti. Ihned po první aplikaci barvička krásná, šel vidět rozdíl ale nějaký ten flíček se objevil (peeling a natření místa pomohlo). Po druhé aplikaci barvička výraznější a úplně dostačující. Krom dělání těch flíčku (každý samoopalovak nějaký ten flek udělá) je pro mě negativní vůně. Při natíraní příjemná ale jakmile se krém dostane na tělo a začne působit je to něco nepříjemného ale nic co se nedalo vydržet.

  • Cena
  • Barva (pěkné přirozené opálení)
  • Vůně (zápach po natření)


věk
25-34

Další recenze od 6.6.2014 18:05:25

Dlouho jsem projížděla na internetu recenze na samoopalovací přípravky. Měla jsem pár finálních favoritů a nakonec jsem riskla tento. Je to můj první samoopalovací krém, naštěstí se hned první volba povedla. Nejdříve mi přišlo, že je ho malé množství, ale on nakonec na pár použití vydrží. Nejdříve jsem ho vyzkoušela na břicho, žádné změny jsem druhý den nezaznamenala. Tak jsem se natřela celá, změna byla jen velmi malá, ale přirozená. Nezežloutla jsem, nezoranžověla, neloupala se, nic. Po druhé aplikaci už byl efekt znát, po třetím natření už jen nohou jsem byla lehce na bronz. Opálení je velmi přirozené, moje pleť je jinak světlá a špatně se opaluji, po třech aplikacích vypadám jako po týdnu u moře. Flekatá jsem nebyla, jen asi dva flíčky na nohou, co vypadaly jak modřiny, ty jsem ale odlakovačem odstranila ( pozor ale, pak jsem měla naopak bílé fleky, odlakovačem jen lehce). Na obličej jsem zatím nezkoušela. Je hůře k sehnání.

  • nedělá fleky
  • světlé tipy kůže jdou na bronz
  • přirozené a postupné opálení
  • nezapáchá
  • množství
  • mohl by být levnější
  • obtížněji k sehnání


věk
25-34

Konečně samoopalovak po kterém nesmrdíte, má dobrou strukturu, dobře se nanaůší, jemňe voní, po důkladném rozetření má vaše pleť pěknou přirozenou barvu. Barva vydrží asi tak týden. Málo kdy se mi stane že mi udělá flíček, ale je to dusledek mého špatného rozetření. Poměr cena kvalita super. Všechny levnější co jsem měla smrděly 😊

  • voní
  • přirozené zhnědnutí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2016 16:52:46

Je to můj úplně první samoopalovací krém, takže sice nemohu porovnávat s jinými, ale myslím, že první volba byla dobrá :) Dlouho jsem šmejdila po internetu, sjížděla recenze o samoopalovacích krémech a pak jsem se tedy rozhodla pro tento - je cenově dostupný a sympatické mi taky bylo, že je od české značky. K sehnání bývá buď v zapadlých drogérkách, v Tetě nebo přímo v Ryor obchůdcích. Dělá krásně přirozenou lehce opálenou barvu, když navrstvíte i druhý den, docílíte tím výraznějšího opálení. Dobře se roztírá, vstřebává, je jemný a přijde mi, že i hydratuje. Používám i na obličej. Množství je taky bezva, ubývá pomalu. Vydrží zhruba tak týden, pak už je barva taková vymytá, ale je fajn, že se ztrácí bez nějakého drastického flekatění. Bohužel, než se plně projeví jeho účinky, trvá to 5 hodin až více... což je dost dlouhá doba, je potřeba si na to udělat čas a počítat s tím. Je také škoda, že ze začátku docela hezky voní, ale po hodině dvou už začínáte cítit smrad z té samoopalovací složky. Mně osobně to zas až tak nevadí, ale vím, že pro někoho to je problém. Pokud nenarazím na nějaký lepší v podobné cenové relaci, zůstanu prozatím u něj... ;)

  • krásná přirozená barva
  • neflekatí
  • přijatelná cena
  • přírodní kosmetika
  • hydratuje
  • trvá dlouho než se projeví zabarvení
  • po hodině dvou typický samoopalovací smrad


věk
25-34

Další recenze od 9.8.2016 11:03:49

Tenhle samoopalovací krém jsem si koupila na doporučení právě odsud. V první chvíli jsem byla docela nadšená - krém má fajn texturu, nesmrdí a zabarvení bylo jemné a opravdu hodně přirozené. Když jsem se s ním ale mazala déle, i po sebelepším peelingu zůstávaly skvrny (i když jen nepatrné). Co mi však vadí nejvíc je, že když cvičím, tak mám během dvou dnů v místech, kde se potím, fleky. Samoopalovák se vypaří a nevypadá to dobře. Znovu natřít to nejde, nechá to fleky stejně. Takže když necvičíte, bude to pro vás super, jinak nic moc.

  • hezky voní
  • konzistence
  • přirozeně opálí
  • dobré i pro bledulky
  • špatná dostupnost
  • nechává fleky
  • nevydrží moc dlouho
  • žádný velký efekt