Seche Vite Dry Fast Top Coat recenze a zkušenosti

Top/base coats Seche Vite Dry Fast Top Coat
Top/base coats Seche Vite Dry Fast Top Coat - obrázek 1
Top/base coats Seche Vite Dry Fast Top Coat - obrázek 2
Top/base coats Seche Vite Dry Fast Top Coat - obrázek 3
5 4.3 18
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 299 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Seche Vite

Recenze produktu
Seche Vite Dry Fast Top Coat

věk
35-44

nehty
slabé

Další recenze od 13.3.2012 12:27:40

Nadlak, díky kterému vaše barevně nalakované nehty uschnou mnohem rychleji. Když nemám času nazbyt, tak se bez toho nadlaku neobejdu. Když dáte vrstvu tak akorát, tak lak je suchý během chvilky. Podle mých zkušeností si moc nerozumí s perleťovými laky, ale může to být jen má nešikovnost. Dále má tendenci houstnost, když je asi v lahvičce polovina, proto uchovávám v lednici.

  • opravdu rychle suché nehty
  • má tendenci houstnout
  • stahuje ("smršťuje") barevný lak ze špiček a okrajů nehtu


Další recenze od 13.3.2012 15:03:47

Můj nejoblíbenější top coat. Schne opravdu nepřekonatelně rychle. Dobře se lakuje. Nevýhodou je, že od půlky lahvičky houstne a stahuje ze špiček barevný lak.

  • Bleskurychle schne
  • Stahuje barevný lak
  • Houstne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2012 21:16:35

Nejoblíbenější top coat sušič mezi lackoholicky. Stahuje sice špičky a lak v lahvičce zhoutsne, takže je poslední 1/3 nepoužitelná, ale jinak je skvělý, lak usuší bleskurychle a v kombinaci s top coat opi a na to seche vite mi vydrží nehty i 7 dnů

  • rychle schne lak
  • krásně se leskne
  • nehty vydrží dlouho nalakované
  • lak po čase v lahvičce zhoustne
  • stahuje špičky laku u nehtu
  • hůře se mi odlakovávají nehty


Další recenze od 14.3.2012 00:20:18

Nejlepší sušič, který jsem kdy měla... Dvě obrovské nevýhody: Již po půlce houstne, stahuje špičky z laku.... vůně taky není nejvábnější, ale co se týče rychlého zasychání, nemá konkurenci. Větší výdrže laku jsem si příliš nevšimla.

  • nejrychlejší sušič laků který znám
  • houstne
  • cena a nedostupnost v kamenných obchodech či např v drogérii


Další recenze od 14.3.2012 19:35:51

Nejlepší top coat vůbec. Zakoupil mi ho přítel na ebay.com. Řekla bych, že začal houstnou tak po 3/4roce. To je není tak hrozné. Po natření lak ihned začíná schnout a asi po půl hodince je trvdý :) můžu jen doporučit. Sama si ho určitě budu kupovat pravidelně.

  • Rychle suché nehty
  • Lesk
  • Dostupnost


Další recenze od 15.3.2012 15:48:16

Nemohu hodnotit jako nejlepší, protože má nějaké své nedostatky, ale rozhodně je to jednička mezi top coaty, které slibují rychlé schnutí nehtů. Objevila jsem jej tady na omlázku a nemohu vynachválit.

  • opravdu rychle suché nehty
  • lesk
  • po čase lak houstne
  • hodně mi smrdí


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 22.3.2012 10:00:45

Nejlepší top coat, který jsem vyzkoušela. Lak na po něm schne úžasně rychle, hezky se lakuje a hlavně se mi líbí ten nepřeknatelný lesk, když jej nalakujete na barevný lak. Jediná dvě negativa jsou houstnutí, ale to mi houstnul i Orly In a snap a ten smrádek.

  • schnutí
  • lesk
  • smrdí
  • žere špičky laku
  • houstne


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 22.3.2012 11:08:29

Výborný sušič laku. Nalakuji a za dvacet minut můžu dělat co se mi zamane a nepoškodí se mi lakování. Nevýhodu vidím v tom, že je špatná dostupnost, stahuje špičky laků u perleťových a třpytkatých laků, smrdí a houstne. Ale tohle všechno mu prominu, protože shne fakt bleskově.

  • perfektní sušič
  • stahuje špičky


věk
25-34

nehty
pevné

Top coat a sušič laku v jednom. Dle mého malý zázrak, za jehož objevení vděčím jak jinak než Omlazení. Nehty jsou suché cca deset minut po nalakování a to tak, že klidně můžu vyrazit na procházku se psem a nehty si neodrbu. Nanášení je snadné, se štětečkem se dobře pracuje. Jediné, co vidím jako nevýhodu, je jeho tuhnutí. Uchovávám jej v lednici, takže déle vydrží. Jinak, pokud je "na vzduchu," tak když se dostaneme do cca spodní 1/4 lahvičky, už je docela tuhý a hůř se s ním pracuje. Ale každopádně zde se vyrovnává poměr kvalita x cena. Jsem spokojená a kupuji si stále znovu.

  • výdrž laku je cca týden s tímto zázrakem
  • super štěteček
  • schne bleskově
  • houstne
  • občas mi "žere" lak na špičkách nehtů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.4.2012 13:30:17

na něco takového jsem čekala asi tak..celý život. lakování nehtů miluju, ráda střídám barvy obden i denně, ale když u některých laků musíte nanést tři vrstvy a pak čekat..a čekat...a stejně pak máte někde rýhu..nic moc, že? Seche je bomba. do čtvrt hodiny je lak perfektně zatvrdlý, už nevím, co to je mít otisk polštáře na nehtech:) jak zmínily holky přede mnou, asi poslední 1/4 lahvičky je nepoužitelná, opravdu hodně houstne.

  • do deseti minut suché nehty
  • dodává zrcadlový lesk
  • rychle houstne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 10.4.2012 08:56:42

Tento zázrak na nehty používám déle než rok (co mě chytla lakománie:-)). Velmi se mi na něm líbí, že lak rychle zaschne a můžete jít klidně umývat nádobí. Má ovšem taky svoje mínusy a to, že velmi rychle zasychá. Už v půlce lahvičky vidíte jak houstne a jak se táhne. Sem tam do něj kápnu ředič laků, ale pak je potřeba jej vyměnit. Co se mi taky nelíbí je, že na některých nehtech vám na konci "žere" barvu. Pak na konci nehtu vidíte, jak vám chybí kus barvy a není to pěkné. Není to takový zázrak, že by se vám lak vůbec neloupal, ale je pravda, že lak vydrží déle a krásně se leskne. I přes svoje nepopiratelné mínusy mám 3 balení a kupovat budu nadále. Nic lepšího jsem totiž zatím neobjevila.

  • lesk laku
  • delší výdrž laku
  • okamžité zaschnutí
  • vyšší cena
  • houstnutí


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 10.4.2012 10:16:41

Tenhle top coat vřele doporučuji. Mám již druhé balení a jistě budu kupvat nadále. Nalakuji nehty, použiji Seche a během chvilky je vše zaschnuté aniž bych další hodinu musela čekat na doschnutí. Obtisk povlečení na nehtech od té doby vůbec neznám. Jako jedinou chybou Seche je že velmi rychle houstne a tvrdne.

  • Rychlé schnutí
  • Výborná aplikace
  • Hustota
  • Při nepoužívání ztvrdne


Další recenze od 10.4.2012 11:42:31

Seche vite používám cca rok a půl a jsem celkem spokojena. Lak je dokonale suchý cca za 2 minuty. Nevýhodou u mě je, že se lak druhý den loupe. A hlavně po čase houstne. Cena také není nic moc, takže bych spíše doporučila levnější variantu od Four Seasons.

  • Rychlé schnutí
  • Lesk Laku
  • Houstne
  • Cena


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 10.4.2012 11:56:01

Opravdu rychlo sušič laku na nehty -bez něj by mi některé laky nezaschly ani za 1000 let. Co se mi ale nelíbí je, že stahuje barvu ze špiček nehtů a lak mi s ním dlouho nevydrží - tak max den dva, pak už barva oprýská a musím lakovat znovu. naštěstí to dlouho netrvá, ale přesto bych ráda našla produkt, který bude mít trochu větší výdrž.

  • lak s ním velmi rychle zasychá
  • na nehtech se netvoří otisky od povlečení, ponožek apod
  • leskne se
  • stahuje barvu ze špiček
  • nalakované nehty mi s ním dlouho nevydrží- loupe se


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 13.9.2012 17:05:31

Po pozitivních recenzích na Omlazení jsem si vybrala tento sušič a nelituji, je to produkt, na který jsem dlouho čekala. Nalakuji všechny vrstvy (podklad, 2 barvy, nadlak), ač mezi sebou důkladně neproschly (někdy bych se taky nemusela dočkat) a na závěr dám Seche. Do 5 min se už nikam nepřilepím, po 20 min dělám všechno normálně. Špičky mi nestahuje, je potřeba nejet štětečkem úplně nasucho, ale nebát se dát trochu víc laku. Barvu barevného laku mi nemění. Mám rýhované nehty, těmi vrstvami laku se to trochu vyrovná, ale precizní výsledek zajistí až Seche, je takový hezky hladký. Je to sušič, nemám pocit, že by zásadně prodlužoval výdrž nalakovaných nehtů. Skladuji pro jistotu v ledničce, po měsíci používání je stále v pohodě, uvidíme, jak dál.

  • docela velká lahvička (14ml)
  • díky němu netrvá manikůra celý den
  • pomůže z rýhovaných nehtů udělat opticky vyrované
  • jen sušič, nenahrazuje funkci ochranného top coatu


Další recenze od 26.7.2013 14:24:13

Tak rychle suché 4 vrstvy laku jsem ještě nezažila! Je to skutečná bomba. Co se týče výdrže nalakovaných nehtů, moje zkušenost je taková, že se to odvíjí od použitých výrobků. Sally Hansen vydrží zkrátka déle než Avon. S tímto nadlakem pracuji rychle, dávám dostatečné množství a zbytečně nehty nepřejíždím. Špičky mi rozhodně "nežere", ať je lak barevný a sytý nebo perleťový. Své první balení jsem si kupovala v Čechách za 299 Kč (musela jsem ho mít zkrátka hned...), další na eBay vyšel i s poštovným na 190. Dá se sehnat i levněji. Od té doby, co ho používám, zkouším na nehty kombinovat různé barvy, maluji proužky atd.

  • velké balení
  • možnost dokoupit větší "náplň"
  • pohodlné a rychlé nanášení
  • při podkladovém laku a 2 vrstvách barevného schne téměř okamžitě
  • nevím


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 28.7.2013 17:42:23

Pro mě nenahraditelný nadlak, který opravdu schne do pár vteřin a který vytváří neuvěřitelně lesklé nehty. Výdrž jedné lahvičky je od půl do jednoho roku. Zjistila jsem, že "houstnutí" (které tedy považuji za vysychání, dá se spravit ředidlem na zaschlé laky) záleží na prodejci, u kterého koupíte. Od jednoho mi dokonce začal vysychat už po měsíci (asi nějaká postarší várka) Naposled jsem ho pořizovala jinde včetně krabičky a nevyschlý, ale tak akorát tekutý, už ho mám téměř rok (opakovaně jsem nabyla dojem, že krabičkové verze jsou čerstvější - lak déle vydrží v podobě jako nový) Ale jako nejlepší a nejpraktičtější se mi jeví v mini baleních, které bohužel jsou u nás k dostání jen velice sporadicky, resp. málokdo je k nám zasílá. Pokud chci zvýšit výdrž laku, je dobré tento nadlak nanášet každý den, ale ne v příliš silných vrstvách - pak hrozí odloupnutí laku kompletně z celého nehtu (zase to má výhodu, že nemusíte odlakovávat)

  • + dokáže opravit špatně nalakované nehty nebo horší barevný lak (pokud barevný lak ještě zcela nezaschnul)
  • + bleskové schnutí laku
  • + ze známých nadlaků dodává nehtrům největší lesk
  • + vzhledem ke kvalitě a množství dobrá cena, kupuji do max. 190 Kč včetně poštovného (na ebayi, v zahraničí, ne u nás)
  • + za mne nejlepší nadlak
  • - na českém trhu se prodává se značnou přirážkou, vyplatí se proto koupě ze zahraničí


Další recenze od 17.3.2015 04:58:35

Tento vrchní lak jsem si koupila na základě recenzí, potřebovala jsem totiž nějaký, který uschne rychle. Nebavilo mě čekat dvacet minut než tři až čtyři vrstvy uschnou. A musím říci, že opravdu splňuje co slibuje:-) Lak je trošku hustější, ale dobře se nanáší a za 5 minut po nanesení mám hotovou kompletně manikúru. Sice lak pěkně "smrdí", ale i tak doporučuji.

  • bleskurychle schne
  • výrazný zápach


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYC Turbo Dry Top Coat

4.1 78% 10 recenzí