Sally Hansen Miracle Cure recenze a zkušenosti

Top/base coats Sally Hansen Miracle Cure
Top/base coats Sally Hansen Miracle Cure - obrázek 1
Top/base coats Sally Hansen Miracle Cure - obrázek 2
Top/base coats Sally Hansen Miracle Cure - obrázek 3
5 2.9 11
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 199 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Sally Hansen

Recenze produktu
Sally Hansen Miracle Cure

věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 31.3.2012 09:32:36

Lak, který řeší problémy s nehty a může se používat i jako podkladový. Já osobně jsem z tohohle laku nijak na větvi nebyla. Jako podkladový lak poslouží celkem dobře, protože spolehlivě ochrání nehty před zažloutnutím a to je to jediné, co od podlaku vyžaduju. Ovšem jako posilující lak žádné výsledky nevidím (nicméně nepoužívám ho pravidelně, takže to může být tím)

  • ochrání nehty před zažloutnutím
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 1.4.2012 11:04:26

Chtěla bych utěšit zakladatelku recenzce, že to není tím, že ho nepoužívá pravidelně. Já ho pužívala pravidelně (a do toho papkala biosil plus a starala se o kůžičku na nehtech a celkově jsem ce hodně snažilaaaa!!! :-) ) a nic. Zkrátka nic. To, že ochrání nehty před žloutnutím, to mám na to i jiné laky, já čekala nehty jak beton a smolík. A to mi ho doporučila slečna,co pracuje v drogérii.

  • hmm... docela dobře schne
  • nezpevní nehty
  • cena
  • škaredý obal


Další recenze od 2.4.2012 09:50:22

Tento lak mě vůbec nenadchl. Konzistence byla tekutá, vpíjí se. (možnáže to není znak nekvality ale mě to tak připadá). Efekt žádný. Přišel mi jako nějaký nejlevnější průhledný lak. Takže za mě bohužel. Nekoupím a myslím, že je to ztráta peněz. Bohužel.

  • pěkný obal
  • žádný efekt


věk
25-34

nehty
pevné

Lak, který mi po sundání gelovek společně se svým zlatým kamarádem zachránil nehty :) Při pravidelném používání - cca týden každý den, nehty povyrostly, přestaly se třepit a byly pevnější. Jedinou nevýhodu, kterou vidím, je houstnutí laku, ale dá se to vyřešit skladováním v lednici. Už mám doma cca třetí lahvičku.

  • pomáhá
  • snadná aplikace - úzký štěteček
  • houstne


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento produkt používám již více než dva roky a jsem opravdu spokojená, když jsou nehty v horším stavu(pořád tluču do klávesnice, myju nádobí etc), tak opakuju kůru 2x-3x týdně, nehty se po ní moc hezky lesknou, nemusím ani přelakovávat jiným lakem, ale i barevný lak na nehtech moc hezky drží a perfektně přilne. Přestanou se třepit a loupat. Já jsem naprosto spokojená, právě si budu kupovat další balení, vřele doporučuji. Balení je moc hezké, průhledné, je prima vidět, kolik produktu zbývá. Má se nanášet v tenké vrstvě a perfektně zasychá. Cena je odpovídající, ale lze jej v DM drogerii sehnat za 199,- . Mě osobně vydrží opravdu dlouho (rok).

  • balení dlouho vydrží
  • nehty se nádherně lesknou
  • rychle schne
  • vyrovnává nerovnosti
  • pokud se nechá dlouho samotný, tak se loupe
  • z víčka se olupuje zlatá barva
  • je dražší


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 10.4.2012 11:48:02

Po 9 letech jsem sundala gelovky a musím říct co mám to nejsou nehty to je tenký papír....rychle jsem hledala něco na záchranu v drogerii mi poradili tuto kůru mám i zlatou lahvičku a dnes je to 6 dnů a už mohu vklidu mít nádobí,začínají být pevnější...a vím že bude lepší a lepší nečekala jsem zázraky ale vidím že mi to viditelně pomáhá a jsem spokojena,určitě budu pravidelně kupovat a lakovat pod barevný lak at mám nehty zase v pořádku takže za mě určitě ANO :-)

  • střední cena
  • žádné


Další recenze od 12.4.2012 10:44:25

Na základě doporučení, jsem si lak i přes poměrně vysokou cenu koupila, ale žádné nadšení se nekonalo. Nehty se třepí dál. Jako podkladový lak ok, ale to je tak všechno. Bohužel tedy tento produkt doporučit nemohu, jelikož je na trhu spoustu levnějších variant.

  • Úzký štěteček
  • Cena
  • Bez efektu


Další recenze od 14.4.2012 08:56:26

Na Sally Hansen jsem slyšela hodně superlativů, U mě to ale tato značka projela na plné čáře. Tenhle Miracle cure slibuje zpevnění a posílení nehtů. Aplikovala jsem ho asi týden a moje nehty byly v dezolátním stavu. Třepily se daleko víc než před tím. Za mě bohužel nikdy víc!

  • Nenašla jsem
  • Cena
  • Zhoršily se mi po něm nehty


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.7.2012 14:03:25

Miracle Cure mi celkem vyhovuje, ale nepoužívám ho tak často, jak je napsáno v návodu, nemohu tedy říci, jaký by byl efekt zpevnění nehtů při opravdu pravidelném používání. Nehty se mi netřepí, ale nevím, jestli je to zásluha pouze tohoto laku. Nicméně, jako podlak funguje velmi dobře, nehty po něm nežloutnou, konzistence je vyhovující. Trochu mi vadí akorát neprůhledný obal, díky kterému přesně nevím, kolik přípravku zbývá.

  • chrání před žloutnutím nehtů
  • mírné zpevnění
  • snadná aplikace
  • neprůhledný obal


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.3.2013 07:36:47

Tak za mě obrovské zklamání! Koupila jsem si ho díky kuponku z DM za poloviční cenu (tj. 99 Kč). Lakovala jsem si nehty opravdu každý den a vydržela jsem to jen dva týdny. Nehty se mně začaly na špičkách loupat. Takže mně to nehty spíše zničilo, než spravilo. Teď je budu muset dávat zas do kupy a čekat než špičky odrostou. Občas se i při třech vrstvách některý nehet zadrhl a sloupla se ta vrstva i s vrchní vrstvou nehtu :/ Jinak na efekt je při dvou vrstvách hezký. Dělá vzhled gelových nehtů, ale to je tak vše, žádné zpevnění a zlepšení nehtů se nekonalo, bohůžel...

  • pěkná lahvička
  • vzhled gelových nehtů
  • nedělá to, co slibuje..
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.1.2016 12:40:04

Ještě že byl jako dárek k časopisu,jinak bych obrečela tyhle peníze! Těšila jsem se na něho, protože se mi dvoji nehty a lámou atd atd. Ačkoliv jsem ho používala pravidelně jako podlak i samostatně, tak děs. Výsledky žádné, nekonalo se ani nejmenší zpevnění. Sloupává se jako maska, nevydrží mi na nehtech ani jeden den. Pod barevným lakem je taky příšerný, protože jak píšu, sloupne se hned za dva dny nebo ještě ten den. K ničemu. Lepší je Vápník lak na nehty od four season za 50,-

  • schne rychle
  • výdrž ani jeden den
  • cena
  • bez výsledku


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

O.P.I. RapiDry

3 50% 3 recenze

Hůře hodnocené

O.P.I. Top Coat

2.5 38% 2 recenze