Saloos Bio Karité Rakytníkový balzám recenze a zkušenosti

Hydratace Saloos Bio Karité Rakytníkový balzám
Hydratace Saloos Bio Karité Rakytníkový balzám - obrázek 1
Hydratace Saloos Bio Karité Rakytníkový balzám - obrázek 2
Hydratace Saloos Bio Karité Rakytníkový balzám - obrázek 3
5 4.3 12
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 5 - 180 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio Karité Rakytníkový balzám

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 17:41:45

Mám už asi 3. krabičku. Používám ho však spíše výjimečně a rozhodně ne pravidelně. Balzám je oranžově zbarevný a to i na obličeji, proto si neumím představit, kdo by ho nosil ve dne. Navíc je hodně mastný a pomalu se vstřebává, právě proto ho používám jenom na noc. V diskuzích se psalo, že by bylo fajn použít aspoň kapku vody, já používám místo vody Jarischův roztok, takže by pleť měla být dostatečně hydratovaná a zjemněná. Ráno je opravdu hezčí, ale bohužel chemickým krémům se nevyrovná. Po delším užívání mě totiž trošku vysušuje.

  • přírodní kosmetika
  • zjemňuje pleť
  • oranžový i na obličeji
  • velmi mastný
  • špatně vsakuje
  • po delším používání vysušuje


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 19:55:58

Tento rakytníkový balzám mám již podruhé. Používám ho pouze na rozpraskaná místa na kůži nebo při nachlazení na odřená místa pod nosem, která velmi rychle hojí. Aplikuji ho jen malé množství na potřebná místa a pouze na noc. Rozhodně není určen na denní používání, už proto, že je to mastný hojivý balzám na kůži, kterého je potřeba nejvíc právě v zimním období, kdy je kůže suchá. Skvělý hojivý balzám, který plní svůj účel. Jedno balení vystačí i na několik zim.

  • rychle hojí rozpraskanou kůži
  • dostupnost
  • přírodní kosmetika
  • nemá


Další recenze od 1.4.2012 21:28:45

Tyhle krémy od saloos miluju. Rakytníkový jsem používala na spáleninu, teď ho mám na ekzém po antiperspirantu a nemůžu si ho vynachválit. Nekdy i na obličej, když se mi olupuje nos, ale spíše, když jsem doma, je trochu oranžový. Určitě si ho koupím znovu.

  • Hojivý účinek
  • Příjemný
  • Trošku oranžová barva


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.5.2012 20:26:26

Tenhle rakytníkový balzám se stal mým každodenním nočním pleťovým krémem. :-) Mám smíšenou a navíc citlivou pleť a je pro ni jak dělaný. :-) Je hodně výživný, trošičku barví, tak ho doporučuji právě na "noční použití". :-) Je to opravdu velké balení, takže vydrží určitě dloouho.

  • cena
  • čistý přírodní produkt
  • nedráždí pokožku
  • skvěle vyživuje
  • hezká vůně
  • snadná dostupnost
  • pro mě žádný nedostatek


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.6.2013 15:29:15

Rakytníkový balzámek v kelímku používám zvláště v zimě na suchá místa, jako jsou lokty, ruce či rty. Jde o výborný balzám, který je navíc praktickém obalu na zašrubování. Krásně voní a hlavně pokožku zklidní a zhojí suchá místa, či malé rány. Tyto balzámy od Saloosu mám velmi ráda, používám také s granátovým jablkem.

  • hydratace
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.7.2013 14:59:31

Jediný produkt, který mi zabral neskutečně rychle na akné i jiné vyrážky. Hojení probíhá neuvěřitelně rychle. Zbarvení do oranžova jsem nepozorovala, samozřejmě záleží na množství, jaké si dáte. Nejlépe mi zafungoval s pár kapkami Levandulového reger.oleje. Mám smíšenou pleť a nečekala jsem, že po něčem tak mastném se mi pleť nebude tolik mastit. I rozšířené póry se mi trochu zmenšily a po akné ani památky. Bodejť, když má pleť vše, co potřebuje, nebude se vám mstít. ;) A samozřejmě důležitý je pitný režim. Za cenu neskutečná kvalita.

  • opravdu funguje na akné i jiné vyrážky !!!
  • výborný po spálení sluncem
  • urychluje hojení
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2013 08:46:50

Tento balzámek jsem si oblíbila, konečně něco, co má pleť snese a vypadá po něm pěstěně. Mé zarudlé flíčky a suchá pleť zmizí a je krásně jemná a vypadá dobře. Hezky voní, ale špatně se nanáší. Kelímek se špatně šroubuje, trochu mě to vždycky štve, ale jinak je to moc dobrý přípravek, určitě si koupím znovu a teď na zimu bude ideální.

  • Hojí
  • Hezky voní
  • Špatně se nasazuje víko


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.1.2014 11:34:54

Rakytníkový balzám jsem si koupila poprvé a musím říct, že jsem s ním nadmíru spokojená. Zahojil mi jizvičky po akné a nové se mi netvoří, snad jen sem tam nějaký pupínek. Pomohl i na opary, na suché rty a popraskanou kůži :). Používám ho vždy večer, protože je víc mastnější. Nemá žádnou specifickou vůni, ale i přesto nádherně voní! :)

  • cena
  • výborný na akné a jizvy od akné
  • vyživuje pokožku
  • příjemná vůně
  • Zatím jsem neobjevila žádný nedostatek


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.1.2015 18:06:08

Mám prvé balenie a som maximálne spokojna :) Používam hlavne pri nachladnutí keď mam červený,suchy nos.Veľmi rýchlo vylieči.Tak isto ho používam aj pri natieraní úst alebo na iné suché časti :) Používam ho hlavne na domáce použitie,lebo bývam trošku oranžová po ňom a tak isto aj dosť mastí. Nepoužívam ho ale denne :)

  • výborne balenie
  • dostuponosť
  • rýchla regeneracia suchej kože
  • trochu mastný
  • trochu oranžová farba


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tak za mě velký propadák. Dalo se očekávat, že bude hutný a špatně se nanášet, není to krém, že... Já obvykle vůně neřeším, hlavní je, že to pomůže, ale toto byl opravdu odpudivý zápach. Když si k tomu čichnu nebo se podívám i na tu barvu a konzistenci, je to jako ušní maz. Pomohl aspoň? Ráno jsem se probudila a svědil mě obličej. Poškrábala jsem se a divila, co se stalo. Podívám se do zrcadla a tam vřed vedle vředu. Tak příšernou pleť jsem v životě neměla a že jsem si prošla i extrémně vysušujícími pleťovými vodami od dermatoložek, které působí více škody než užitku. Nešlo to ani zakrýt makeupem. Musela jsem si to mazat pořád gelem na ekzém.

  • žádné
  • zápach
  • konzistence
  • cena
  • alergická reakce


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.4.2016 10:05:53

Rakytníkový balzám používám několik měsíců na noc na obličej a ruce. Mám hodně suchou pleť a dlouho jsem hledala krém, ketrý by byl na přírodní bázi a kůži promastil a vyživil. Z tohoto balzámu jsem nadšená, ráno mám pleť vláčnou (ovšem bez pocitu mastnoty), svěží a dokonce ani vrásky nejsou tolik viditelné. V zimě mi i hodně pomáhal se začervenalou kůží na rukou od mrazu. Je výbroný i na různé lehké odřeniny a ekzémy. Možná bych uvítala trochu jinou vůni, ale je to daň za přírodní produkt. Za mě jednička, ale chápu, že někomu s jiným typem pleti nemusí sednout.

  • Promaštění suché pleti
  • Přírodní produkt
  • Dobře hojí problematická místa
  • Vyživuje
  • Vůně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Dove Rich Nourishment Cream

4.1 78% 19 recenzí