Schwarzkopf Perfect Mousse recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Schwarzkopf Perfect Mousse
Barvy na vlasy Schwarzkopf Perfect Mousse - obrázek 1
Barvy na vlasy Schwarzkopf Perfect Mousse - obrázek 2
Barvy na vlasy Schwarzkopf Perfect Mousse - obrázek 3
5 3.8 13
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 109 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Schwarzkopf

Recenze produktu
Schwarzkopf Perfect Mousse

věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 10.8.2016 14:23:48

Hodnocený odstín: 500 - středně hnědá. Barvička je moc krásná, odpovídá barvě na obalu. Velmi si užívám tu aplikaci. Je to sice nezvyk, ale není to těžké. Hlavně tou lahvičkou NETŘEPEJTE! Pak to celé pokazíte a nevytlačíte pěnu. Také jedno balení bohatě vystačí na dlouhé vlasy. Obecně bych ale doporučila dobarvovat jen odrosty a zbytečně neničit délky a konečky vlasů.

  • Cena
  • Barva
  • Kvalita
  • Dostupnost


Použila sem odstín 910 platinová blond na světlejší hnědé vlasy.Absolutně žádná změna!A to sem aplikovala barvu dvakrát po sobě.Čekala sem že zesvětlí alespoň na nějakou tmavou blond,ale nic.Barva moc neštípala,je jí hodně.Dobrá aplikace pumpičkou.Tmavší odstíny možná dobré,ale pro blondýnky nedoporučuji!

  • množství
  • výsledný odstín


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 11.3.2015 22:06:25

První barva na vlasy, kterou jsem si byla schopná dát sama (než jsem se naučila barvit s krémovými), pěna je fajn, nesmrdí tolik, aplikace mi vyhovuje, přijde mi, že po těchto barvách nemám vlasy tolik vysušené a zničené, barva vydrží dlouho, spíš než aby se mi vymývala tak mi odrůstají vlasy, vybírám barvy mahagonové nebo do červenohněda, hezky se lesknou, nedělají všechny vlasy stejné, jako helmu, ale hezky to přechází, vypadá to přirozeně, i když jak může červenohnědá vypadat přirozeně??? mě se to ale líbí, mám vlasy po lopatky a musím být opatrná aby mi barva bvyšla a nemusela jsem dávat dvě balení

  • nezničí vlasy
  • hezké odstíny
  • nedělá barevnou helmu
  • pěnová konzistence
  • menší balení na delší vlasy


Hodnocený odstín 500: Ano měla to být střední hnědá, barveno na světle hnědé vlasy, místo psaných 30minut jsem nechala jen 15minut..a víte co? Vlasy mám černé jak úhel! Navíc řádně vysušené a od chvíle barvení mi dost vypadaly. Nikdy víc. Nedoporučuji a více si tuto barvu nekoupím, četla jsem na ní samou chválu a jsem maximálně nespokojená!

  • Balzám po barvení
  • Vysušuje
  • Chytá o 100% tmavší.
  • Špatně se vymývá.
  • Předražené, i Palette je lepší.
  • Znatelně zapáchá.


Další recenze od 23.11.2014 13:21:41

No musím říci že Intenzivní zesvětlovač 1200 musím říct že krasně mi zesvětlil vlasy, krasně mi vlasy voní jsou hebké, už nejsou tak tmavééé co byli chtěla jsem bějt blond a už jsem, ale musela jsem mít dvě balení jedno mi nestačilo :-( protože jsem vypadala jak liška a to doslova jako liška, ale už po druhém už ne

  • supeeeer
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 9.7.2013 17:57:40

Mala som odtieň 668 oriešková :) Penové farby mi vyhovujú viacej tak som chcela vyskúšať aj túto ,doba posobenia je 30 minút len komkretne tento odtien mi začal chytať do jemnej červenej tak som to zmyla po 15 minutách a mam tmavu hnedu a som spokojna :) Balenie obsahuje kondicioner ktorý pekne vlasy zjemni ,prijemne vonia a vlasy su po umytí jemne a leskle :) Urcite kupujem znova.

  • Penove zloženie
  • nezapácha
  • Balenie obsahuje výborný kondicioner
  • cena
  • asi nič


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Za mě osobně tahle značka, nebo prostě barvení s tímhle ne. Barvím si vlasy už roky, ale tohle je jediná barva, která mi nesedla. Ta pěna je fajn věc, ale dávkuje se mi hůř, než s pumpičkou. Navíc mě z ní pálí kůže. Barva se mi rychle vymyla a po 20 minutách čekání na výsledek začala téct, takže jsem ji musela smýt o 5 minut dříve.

  • Pěnová
  • Cena
  • Pálení pokožky hlavy
  • Teče
  • Rychle se vymývá
  • Nevyhovuje mi dávkování


Tuhle barvu bych si určitě koupila znovu.Samozřejmě každá máme jiné vlasy a každé sedí jiné značky.Cena je sice vyšší, koupíte určitě levnější, ale jsem sní byla maximálně spokojená, určitě vyjde na dlouhé dost dlouhé vlasy, ne jako ostatní barvy, které jsem si musela kupovat po dvou..

  • Vyjde na dost dlouhé vlasy
  • Perfektně kryje
  • Dlouho vydrží
  • Barva vypadá lepé něž u ostatních značek
  • Balení pěkné
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 27.3.2012 23:48:47

Hodnocený odstín - 200 černá: Tuto barvu mohu opravdu doporučit. Nanáší se velmi dobře, nesmrdí, odstíny na mé vlasy chytají skoro jako na krabičce a vlasy nijak nevysušuje (aspoň já jsem dosud po roce a půl používání nezaznamenala žádné zhoršení). Někomu se údajně rychlé vynývá, mně však vydrží i půl roku (mohu srovnávat s nynějšími odrosty). Cena se zdá sice poměrně vysoká, ale na dlouhé vlasy stačí bohatě 1 balení, tkaže ve výsledku to není tak hrozné.

  • odstíny chytají dost podobně jako jsou vyobrazené na krabičce a nevynývá se.
  • 1 balení vystačí i na dost dlouhé vlasy.
  • Nevysušuje vlasy.
  • Nesmrdí a nedráždí.
  • Snadná aplikace.
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od 27.3.2012 17:49:31

Hodnocený odstín - 200 černá: Už nějaký pátek se barvím na černo a tohle mi přišlo jako skvělé řešení které mi ušetří práci, je pravda že černá nebyla doslova černá a měla hnědé odlesky takže byla přirozenější , ale já jsem zastánce opravdu pořádně černé barvy. Dále mě poměrně zdržoval aplikátor, je to časově náročnější. Jinak je aplikace příjemná barva nestéká a drží ve vlasech je snažší obarvit opravdu celou hlavu a nemít fleky. Věřím že tato barva si najde určitě mnoho příznivců :) Nevýhodou avšak je dosti vysoká cena.

  • pěna nestéká drží ve vlasech
  • pěkné a přirozené odstíny
  • vysoká cena
  • pumpička zdržuje


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 27.3.2012 17:44:11

Hodnocený odstín - 200 černá: Určitě nejlepší pěnová barva na vlasy. Z normálních barev by se asi našly lepší. Použivala jsem ji asi 6x a vždy jsem byla spokojena. Pěkně a šetrně dotónuje vlasy. Její nevýhodou je pumpička, která opravdu docela zdržuje při barvení vlasů, ale nenapadá mě žádná jiná aplikace. Další nevýhodu vidím, ve vyšší ceně.

  • kvalitně tónuje vlasy
  • šetrnost
  • vyšší cena


Další recenze od 27.3.2012 17:26:51

Hodnocený odstín - 200 černá: I když jsem četla ve srkrze kladné reference, osobně mě tato barva na vlasy nenadchla Barva mě dráždila a radši jsem ji po chvíli smyla. Docela mi i vadila aplikace pěny mačkáním, zdržovalo mě to. Asi je to o zvyku ale mě to vadilo.

  • neteče
  • nezvyk na mačkátko


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Garnier Color Naturals

3.9 74% 19 recenzí

Hůře hodnocené

Syoss Baseline

3.6 66% 13 recenzí

Palette Deluxe

3.5 63% 16 recenzí